23078
-
Eredeti játékot nem a Daemonba teszek bele, áhhhhh!
Az 1.11 felment, csak azóta a game kilőve, nem mén.
Max ha újratelepítem.
Csak nem akartam, illetve ha uninstallnál hagy
valami vackot, akkor az se fog menni.
Sorry de ez van.
-
Ember: Ha eredeti a játékod, tehát boltban vetted, akkor fel kell menjen a patch. Ha nem megy fel, akkor ne itt kérdezd h vajh mérnem ha mindent jól csináltál, mivel nem mi programoztuk a játékot.
Ha meg crackelt verzióval játszol, akkor hiába akarod feltenni az 1.11est, mivel még NEM ADTAK KI HOZZÁ CRACKET. Először annak kéne utána nézni h van e 1.11es fixed exe, nem a patchel szarakodni.
-
Figyu nagymenő jenő!
Normális kérdésre elvárható a normális válasz.
2x kérdeztem, 1x válaszoltam.
Lényeg, 1.08 ig rendbe a dolog, az 1.11 verzió viszont
nem fog ebbe a formába menni.
Leslieee!
Előtte is megértettem, de szerintem te nem, de mindegy.
Az 1.11-t kérdeztem.
Akkor megy 1.08-sal, majd keresek máshol megoldást.
Köszi!
-
kiscsibe! 5001 hozzászólásnál járunk!
ebből csak 2000 foglalkozik ezekkel a kérdésekkel!!!
sajnos akkor is azt mondom meg kell tanulni olvasni! és a kereső a barátod! -
Figyelj már kb 10x megkérdezted és ugyanazt mondjuk újra és újra.
Hiába veszed ki meg be a cd-t attól még nem lesz patched vazze.
Megfogod a kurva alapjátékot az eredeti exe-vel, és bemásolod neki az 1.08as patchet, elindítod, megcsinálja. Utána felballagsz a gamecopyworld-re és letöltöd neki az 1.08as fixed exe-t. Ha ezzel sem indul akkor te rontasz el vmit.
És hiába ugatsz le másokat, lehet h tahón közlik a véleményüket de sajnos minden nap megjelenik 2-3 tag aki most állt neki warezolni vagy nemtom, lövésük nincs arról mi az a crack, vagy mi az a patch, a cracket akarják patchelni meg mittomén, 1.11et akarják indítani warez verzióban... Most ez nem neked szól hanem azoknak akik a TQ fórumba járnak megtanulni a tört verziós játékok elindítását...stb. Ez nem egy "csináld magad tanfolyam warezosoknak". Bocsi a "kirohanásomért" de ha figyelmesen elolvastad volna a legelső kérésed után a szövegeket, biztos vagyok benne h találtál volna választ.
Szia :) -
Van egy bajom.
Feltettem a peccset a 08->11 re de behalt a telepítés.
Megtaláltam a 01->11 re javítást, de azzal meg nem megy a game.
Betettem a dvd-t a daemonba úgyse.
Originalt után pecs, de az exe-t átírja, szal a reloaded utánna semmit se ér.
Biztos kérdezte már másis, de 30 oldalt nem olvasok át.
Tudtok segíteni?
Csak az szóljon, aki megoldást tud.
-
Isenlord #4999 épp emlegettem tegnap a pyromanceres cuccot,és erre mi történt reggel...
megyek az avengeremmel ,mondom ugyis haladni kell meg minnyá net level.. ölök és ölök instagibben erre mi van?
jön két earthes csont,és eldobnak 2 pyromancer robe ot... azt már nem is mondom h alapból volt kettö...
ugyhogy akinek pyromanceres robe kell az szoljon mert még van kettö, feleslegbe... -
Skacok a Staffban lévő +X% cold damage is hat a castokra, vagy csak a Staff alapsebzésére? (Mer harcosoknál a fegyverekben lévő +X% damage kétes sztem) -

-
nekem nem működik!
-
virs lee #4995 Mittomén, nem használok pajzsot. :) Sebezni ott a dual wieldes. -
virs lee #4994 7000 élet mellett az sokat számít... :) -
azért van a szemed hogy olvassss! meg van kereső is!
ha lusta vagy ne írj ide! OLVASSSATOK VISSSZAAAA!!!!!! fuck a loller agyatokba
Figyelj birka, segítséget kértem, nem az agyalásod.
Az anyázást meg a veled egykorúval, pöcs! -
Én meg magamra is meg a Dwellerre is :P
Az Abyss pajzs sztem elég fos a többi pajzshoz képest, viszont baszott jól néz ki ahogy lángol meg füstölög a kezedben. De ez szerintem a játék többi cumójára is igaz. Vmelyik baszott jól néz ki, de szar, másik meg nem vmi csinos, de annál többet ér. Szerintem ezt rakhatták volna egyenes arányban a készítők. -
dudovec #4991 nalam maga a core dweller sem er 1 pontnal tobbet:) de tettem egyet enis fireshieldre , de inkabb magamra rakom. -
nekem 1 patch sem akar működni!!!!!!!help plz -
köccee -
Isenlord #4988 csak druidszettem van de az szarásig...
azon a részen szvás van a hunter kasztuaknak az biztos,én is ott szopok az avengeremmel,a sok aurával eggyütt is (meg 3100 élettel) igy is szivószálon kell inni a healt poitonöket néha...
viszont earthnél ki lehet használni egy nagon jó cuccot:
core dwellerre ha rárakod a Heat shieldet,és igy anni sebzéselnyelést kap h az már durva...
és a gólemről nem tudják leszedni sem...,nem ugy mint a kariról:S
ezért érdemes akár 1 pontot is rárakni sztem,már az 112 sebzéselnyelés:) -
dudovec #4987 meg van valakinek a robes of sidlos loros ? ajanlanek par cumot erte:D -
Isenlord #4986 az télleg nem::D
mennyit sebez a védés mellett? -
virs lee #4985 Találtam vmi lila abyss pajzsot, 51% block, 270 dmg-ra. Nem rossz. -
dudovec #4984 lenyomtam v 30 titanrunt , es 1iken az utolso lehelletevel megolt:D de ois behalt.. elszaladtam h megnezzem mit dobott , kinyitom es : Eye of the horus , Myrmidans pedant , Archimedes cogwheel.. hat neztem egy nagyot:) -
dudovec #4983 en tegnap kezdtem el titanrunolni legenden es 53 as vagyok:D -
3 prokopios-t dobott normal titan tegnap mikor kicsit püföltem, vicces.
ölögetem, mert nem tudok egykönnyen átjutni a rárontós sárkányokon uccsó telkinnél epic-en, kéne valami hunter set vagy ilyesmi brühühü... -
virs lee #4981 Lvl 56 vagyok, asszem ideje lenne átmenni legendaryra. :) -
kuks #4980 igen lehet a Fraps segítségével.Felrakod mielőtt elindítod a gamet elindítod a Fraps-et és game közben megnyomod az F10-et.oda menti le ahová beállítod. (de alapból ahova felraktad a Fraps-et) -
dudovec #4979 lol -
uncsizunk ilyenkor reggel, a sör is elfogyott! 

-
jahh és Leslieee üzeni hogy a ...... anyátokat!
(Ha ezért bant kapok Leslieeee kiherélllek!) -
azért van a szemed hogy olvassss! meg van kereső is!
ha lusta vagy ne írj ide! OLVASSSATOK VISSSZAAAA!!!!!! fuck a loller agyatokba -
és ha van magyar tq oldal akkor megveszed ember? ne legyetek ilyen lollerek!!!
eredeti game is fos bugos! na akkor vedd azt hallgathatjuk (olvashatjuk ) hetekig a problemeket! lol -
jó az oldalad ha közöd van hozzá! ha nem akkor is jo a wantonly :))))))

-
tudja vki h kell képet csinálni?és ha igen akkor hova menti el??? -
Kell hozzá microfos .NET framework. -
virs lee #4971 van -
kopterfield #4970 lehet nagyon amator leszde olyan gondom van hogy :
tqvoult leszed, kicsomagol oda ahol a game van c/prog files/tq/...
tqvoultra klikk es hibauzenet. :(
mi lehet a megoldas hogy el tudjam inditani?
game kivan irva dvd-re es onnan inditom, mer igy nem kell szarozni.
thx answere -
SzlobiG #4969 Van valami magyar TQ oldal? MEr gondolkozok a gém megvételén azt neten nyomni. -
Egyiptom után van még pálya? -
originalt után pecs, de az exe-t átírja, szal a reloaded utánna semmit se ér. -
virs lee #4966 Ne a crackeltet patcheld.