23078
  • eXequtoR
    Skacok volna egy hangyafasznyi probléma: 1 hetre pihentettem karimat , most ujra elövettem és nem látszik egyik karim se csak a neve van kiirva. :/ Esetleg vmi 5let?
  • Leslieee
    Vinko sztem a többieknek nem az 1.11es van fenn azért nem tudsz multizni.

Dudi használjuk a ződet is csak majd legenden. Normal szinten a lila cuccokkal jobban aprítasz, mint a ződ csármosakkal :P

Jaja Kopter, okos 60-80as legend resistek elengedhetetlenek a harcos karinak a táp cuccok mellett.
  • kopterfield
    harcos kari cucc nelkul mar epicen is szenved, cuccal meg legenden is daral
    warfare/nature- al szenvedtem epic vegen a sok szar cumoval, meg a low configommal :(, de jo /sok resi, fasza dam/ cuccokkal daral :D
  • vinko
    Hello !Eredeti a játékom,de nem tudok multizni,mert azt irja frissitsen a szervereket,kattintsak a refresh gombra,de a frissités nem indul el,igy nem kinál fel játékot.Az 1.11 patch fenn van.Köszi
  • Dave00
    köcce szépen!!!!!!!!
  • dudovec
    emberek tessek hasznalnalni raret is , mer soxor üti a super uniqot. nalam csak pancel sapka meg kesztyu az, a tobbi az zöld cumo , a staffom meg sárga:D
  • kuks
    igen szedd le és telepítsd fel újra itt van hogy kell tovább csinálni!
    http://www.mouse.hu/titanquest/content/view/50/28/
    ha ez megvan és elindul csak utánna tedd fel a patch-et!
  • Leslieee
    Persze h tudom nélkülözni, íjakra jelenleg és a jövőben sem lesz szükségem :) TQvault szüzességedet nem kell elvesztened, csak a Hamachit, de azt el is kell:P

Persze h csak, ha azt nézzük h 84 kékből és 100 lilából csak 6 íjat találtam akkor az nem sok. Jó persze a Borealis-t kb 5-6x találtam meg.

Jólvan akkor majd holnap privizz h neked mikor jó.
  • zsirfecske
    Leslieee amúgy ha tudod nélkülözni valamelyik(ek)et a 3 íjból vevő lennék rá. reggel leszek, bár még hamachi és minden TQVault szűz vagyok és meggondolandó, hogy megéri-e ezt feladni :)

amúgy:

TOP 10 PC játékeladás (júl 22-29, USA)

1. Cars - THQ
    2. Civilization IV: Warlords - 2K Games
    3. World Of Warcraft - Blizzard
    4. The Sims 2 - Electronic Arts
    5. Nancy Drew: Danger By Design - Her Interactive
    6. The Sims 2 Family Fun Stuff - Electronic Arts
    7. The Sims 2 Open For Business - Electronic Arts
    8. Civilization IV - 2K Games
    9. Guild Wars Factions - NCsoft
    10. Titan Quest - THQ

ollé!
  • SzlobiG
    Pff ha az eredeti is bugos akkor nem veszem meg.
  • zsirfecske
    Borealis-om van, szarabb mint az enchant-olt íjam, a többi viszont elég zsír. durván nyomod ha ez neked "csak" :) azokkal könnyebb lenne epic typhon-t ölni, sajnos így baromi lassú egy run
  • Leslieee
    Én azt mondom neked h a Nature. Bár nem próbáltam, a skilljeit és a támogatóit elnézve sztem elég combos.

Amúgy jó cuccokkal és 50es resistek felett egyik harcos kari sem könnyen hal be legenden.
  • DooDoo
    Van olyan melee kari ami nem hal be legendary-n pár nyíltól és azért lehet vele írtani? Szeretnék kezdeni egy harcost, csak nem tudom melyik lenne a legjobb neki második skill treenek.. melyik a leg hatásosabb?
  • zsirfecske
    jah amúgy én nem fogok új karit csinálni az tuti, max végigviszem legendary-t ezzel és kész, tehát ezek tényleg nem kellenek...
  • Leslieee
    Zsírfecske nekem csak a Borealis, Painweaver, Helios' Fury meg az Artemis' Silver Bow van meg.
  • virs lee
    Átlöktem a harcosomat epic act3ba, hát sokkal ízirájderesebb mint elementaristával. Igaz jó cucc is kell hozzá, de akkor hentel nagyon. Igazi elektromodulátor. :D
  • Leslieee
    Figyi, aki epic cuccot akar (kék) -> Normal Typhon run ; aki legendaryt (lila) -> Epic Typhon run

Ennyi, csak kitartás kell hozzá.

Úgy "erőltettem" rá h 20as szinten volt kb 140dexe meg 330 int-e, amire már feljöttek az alacsonyabb rangú legendaryk, amiket + intet adva jobbra cserélhettem, tehát most végülis a legjobb legend cuccokat fel tudtam venni (ruciknál ez olyan 150 dex és 376 int, staffoknál pedig max 480int asszem).

Persze ezek közül 1-2őt még mindig cserélhetnék jobbra, lehet futok is párat a másik karimmal epicen olympuson.
  • zsirfecske
    hát bizony azt normal typhon dobta...
  • virs lee
    Hubazz, az a jobb felső kék az nagyon durva, nekem sajnos még nem esett. Epic vagy legendary szajré?
  • zsirfecske
    és mennyit kell runolni, hogy 'Serpent Whisper' íj kijöjjön? hehe. eléggé kéne a brigandomnak vmi ütős íj mert alig sebez szegény.

nekem csak ilyen számomra abszolút hasznos dolgok potyognak:
  • Dave00
    ahha.reloadet.akkor telepítsem újra és ne crackeljem????csak a patchet tegyem fel?
  • jojo
    1.08-s megvan.
    Namost az 1.11-re akartam javítani a gamét.
    De a reloaded féle módszer, hogy eredetit peccseled majd vissza a craket, itt nem ment, illetve a game nem indult tovább.
    Ugyanis az eredeti exét frissítették, meg valamit, szal a crakkes utánna nem megy, míg okosság nem lesz.
    És én ezt nem tudtam, ennyi.
    Ne offoljunk.
  • TopGun
    Hi! 22. szintu kari az meg normal nem? arra hogy lehet "raerolteni" a legendary cumot?
  • Leslieee
    :))) Runolj pár órát epic Typhonnál :P
  • Isenlord
    aggathatnál az enyémre is:D
  • Leslieee
    Figyu én már elmondtam neki, de sztem alapban jól csinálta vágod, csak nincs crack 1.11hez ennyi.

22es karimra ráaggadtam a legendary mágus cuccokat, hát terralol! Ezt így már durva csalásnak érzem :D
  • kuks
    milyne változatot használsz? (reloded,unlished,eredeti
    ha relodedet használsz és crack-eled akkor nem fogod soha felrakni a patchet!
  • Leslieee
    De Jojo nem értelek komolyan. Figyelj már. Most végülis az a baj h még nem csináltak 1.11es cracket?? Vagy mi?

Mindenki az 1.08assal játszik, no para. És amúgy nem hiszem h olyan sokat változtattak benne, akár az 1.01essel is nyomhatnád. A mentésed a Dokumentumok mappából nem tűnik el, csak arra figyelj h installnál ugyanazzal a seriallal rakd fel különben nem tudod használni.
  • Leslieee
  • jojo
    Mert bíztam reloaded megoldásában, de a gyártók se hümérek.
    Mentések nem törlődnek?
    De ha megtalálom az új okosságát kiteszem ide.
  • Leslieee
  • Leslieee
  • marshall1975
    Hali:
    Nah ugy néz ki elért a vég. végig toltam a TQ et 1 karival a másik 2 vel meg 30 as szint korul járok. és hát meguntam igen tudom h sok mindent találhatnék még hozzá meg 1millio féleképp izé meg stb...de valahogy ráuntam. pedig azt hittem olyan lecc mint a dio2 és 2 évig nyomom de valamiért nem talán az évek:D Megyek vissza Cs:s ni az megunhatatlan:D.... Jah a lényeg

ELADNÁM Dobozában eredeti TQ emet 9.900 ft ért ha valakit érdekel akkor ide irja be az email cimét! vagy elcserélném jo egérre:D nah ennyi:D
  • Leslieee
    Csorba esett férfiúi büszkeségemen, fel kellett vennem hím karakter létemre a Hesione Golden Veil sapit :((((((
  • TopGun
    Ertem, koszi a valaszt.
  • Dave00
    a fraps!meg nem tom meg patchelni a játékot
  • Tyler Durden
    Sziasztok!

Napokban szereztem meg a játékot. Kérdésem lenne mivel most indítom az első karakteremet. Nature és earth /summoner/ talentekre szeretnék pakolni, ez életképes, vagy nézzek más build után?
  • Leslieee
    Ha nem eredeti a játék akkor miért tetted fel az 1.11es patchet?? Vagy van már hozzá crack?? Mert ha nincs addig nem tudod elindítani. Uninstalláld, telepítsd újra és rakd fel hozzá újra az 1.08ast.
  • zizz21
    Van!
  • kuks
    minem működik? nem tod honnan leszedni?