23078
-
kuks #5085 de választottam,de nem jókat mindig lezúznak! MOst ezek vannak earth, storm
-
Sztem nem netsebesség mert haverral meg velem is előfordult pedig uo netünk van. Sztem ilyenkor hostoljatok újra ennyi a megoldás. Múltkor pl a Hydrát ütöttük és csodálkoztam h haver mit rohangál össze vissza erre mondja h üti ő is :D Meg egy csomóX előfordul h pl nincs zene már az elején, ebből is vágni h vmi nem stimmel. -
Hú geca ez nem semmi volt Hádrijusz, hogymijafasz:D
Kuks, sztem a vadászt válaszd, de ha vmi töményet szeretnél akkor egy dupla dzsonit ajánlok :DDD -
Én egy pontot találtam. Nálam is előfordult már, hogy olympuson püfölöm a küklopszot, nézem nem reagál, biztos kábult, erre rámszólnak, hogy miért csépelem a levegőt. De ez ritka alkalom. Lehet nincs szinkronban a két gép internetsebessége, vagy más miatt, fogalmam sincs. -
virs lee #5081 Pont, vessző, mondat eleji nagybetű? -
Hadrius #5080 sziasztok lenne 1 kérdésem ez mitöl van haverral hamachin lanoztunk és nálam a mobok meg élete meg az én életem lemenetele is olyanvolt mint singlébe de nálla single megy normálisan de mégis mikor lanozunk akkor nála késik a gamma és mig nála fele életét jelzi hogy megvan nállam már meg is halt meg nállam sokszor a semmire leö 2-3 másodpercig és utána ráhaggya mer éllítolag akkor jelenik meg az a kép mint nállam és szeretném kérdezni mitöl lehet vagy másnál is volt e ilyen probléma. elöre is köszi a válaszokat -
egyiptomnál tartasz és még nem választottál másik skillt? -
virs lee #5078 Amit akarsz. -
kuks #5077 Hy!
Szerintetek mit válasszak? (vadász, támadás,vihar...stb)
Mert amikor átmegyek Egyiptomba behalok! -
Loller én is ezt használom a Spellbreakerrel :P Hozzáteszel még egy okos Shield of the Korybantes pajzsot és úgy már zsír.
Sipi egyet elfelejtettél: És ez kapcsolódik Virslee-hez is: legendaryn olyan szinten van resistálva 1-2 lény a piercre mint az állat (pl undeadek, teknőcök...) És ugyebár ez a maul is 100% pierces amit sűrűn váltogatok át W-vel) Lényegében akik eszik a pierce-t azok a beastek, meg a madarak. Az összes többinél hiába sebzek 4000körül onslaughtal, kb ugyanannyit érek vele mintha a másik fegyveremmel sebezné 2000-2500 körül. De amúgy a spearekre visszatérve nem kell hozzá hunter skill, elég egy Legendary Achilles charm, ami az alap gyorsításon kívül még egy +25%os gyorsítást is ad :P -
virs lee #5075 Nekem van egy 170-es bunkóm, ami 100% pierce. :)
Ezzel osztok, meg egy hasonlóan farnkó karddal. -
ott lesz -
Hali!
Ja! a spear egykezes fegyver az egyedüli baja az, hogy iszonyat lassú, a leglassabb közelharci fegyver. Ezt a problémáját igazán a hunter mastery képes oldani a "wood lore" cimü passzivval. Hihetetlen nagy előnye viszont hogy a demage jelentős részét váltja be piercing tipusura ami ellen ugye a sima páncél sz@rt sem ér. Jól balanszozott spear (kivált egy hunter vagy rogue kezében) kiváló eszköz lehet és pajzs is fogható hozzá bármikor. (bocsi a májerkodásért:)) -
DooDoo #5072 Ha jobbklikkelsz a petre oldalt, akkor ott lesz hogy Disband, nem? Meg ha teleportálsz a városba akkor is elmúlik a plague.. -
Persze mer a mágust max 1 tudja eltalálni mire leszedi őket, a harcost meg vagy 10. Ezér kell neki minimum 60as resist :))
Kinek kellett babylonian cucc?
Nincs vkinek normalos hecate crescentes kövei? Nem dob el h rohadjon meg. -
virs lee #5070 Nem értem ezt a resistet. Lefújják a harcosomat 32% res mellett, 4000 élete pikpak lemegy. Miközben a mágusom 2000 élettel, minuszos resisttel simán állja a sarat. Ez most mi a c==3? -
Hello
Abból gondoltam mert hogy a Spear mellé tudtam betteni Pajzsot, meg mindig 1 kézzel hadonászott vele. Na mostmár végképp összezavarotam
-
Sztem itt csak a staffok 2 kezesek, haver is tudja használni a speart pajzsal.
De az már gigaloller ám h 2x kell újraindítom a játékot a kurva plague miatt! Nem igazám h nincs unsummon ebben a szarban. -
Játék install - 1.08 patch - 1.08 crack.
gamecopyworld.com -
A spear 2 kezes nem? Csak 2 egykezest tudsz használni vele szerintem. -
UtH3r #5065 helló mindenki!
pár napja szereztem be a játékot, nem eredeti hanem letöltött.
a játék maga nagyon jó csak vmi hibaüzenet miatt folyton kilép a game-ből.
tudna vki írni 1 honlapot ahol le lehet tölteni vmi pecset ami korrigálná ezt a problémát! -
Sajna azt nem lehet kilőni, úgyhogy akkor elfelejthetem. :(
Azért köszi. -
Nem nagyon. Ki kell lőnöd a tűzfalat addig mindenképp sztem.
Mi is beállítottuk a haverral a Kaspert h semmit ne szűrjön a titannal kapcsolatban, mégse láttam szobát. Ki kell iktatni a tűzfalat addig sajna.
Na de azért az gigalol h egy zombi hero olyan plague-t rámrak normalon egyiptomban, amitől nem tok (lényeim lévén) megszabadulni, és ki kell lépnem miatta. Phhhhhh -
Hello
Azt szeretném kérdezni hogy a Ram Bow az elején hol és miból esik?
már elég sok mindenkit hallottam ezzel dicsekedni és most én is kezdtem egy Hunter majd Strom ossá akarom fejleszteni.
még valami... van egy Warry-Rugóm is (Warfare-Rogue) és azt szeretném kérdezni hogy lehet-e 2 Spear el menni Dual Wild be? elég jó lenne mert van 2 übertáp Spear em
és ha igen akkor hogy mert már probáltam úgy hogy kitalentoltam a Dual Wild et a Warfare ágon, de nem igazán akarta kézbe venni.. na szal hogy lehet ha lehet?
Előre is köszi és boccs hogy ilyen hosszút irtam
Peace -
Ajh. :(
Feltettem hamachi-t, csatlakozom a hálozathoz, eddig minden oké. De amikor elindítom a játékot ( Join - LAN ) nem látok egy szobát sem amire csatlakozni lehetne... Nem közvetlenül csatlakozom a netre, a szerver beállításait tűzfal stb. én sajnos nem tudom piszkálni, de valahogy megoldható enélkül is a dolog, hogy működjön? -
Dudi harcos karit kezdtél? :))
Sztem a Children of Ares set a leghasználhatóbb legendary set, mer mindegyik része fasza, és azé a kombó --> 3 of 3...+20% Damage, 15% of Attack Damage Converted to Health, +20% Attack Speed, harcosnak nem jön rosszul :P
-
Sztem is lila :) -
Orient Ornate Oxigén, ezeket mindig keverem
-
Isenlord #5057 az alexander szett az legendary(lila)és nem kék.....
vagy van belöle kék is??? -
csak a kukac kedvéért: Orient
:) -
Crash88 #5055 az szép:D
nem tudsz Alexander(kék) settet a harcosomnak plz -
virs lee #5054 Találtam vmi Dienekes sapit (kék), +23% dmg, harcosomnak egyből 400-at ugrott a dps-e. :) -
dudovec #5053 chieldren of ares setbol keresem : deimos , kydomos akinek megvan irjon -
1 van vagyis 2 mondjuk:))
Az egyik az ősi keleten játszódik (Ornate), a második meg az Olympus ahol a titánt kell kifingatnod némi körítéssel előtte :) -
Curtis #5051 Hi,
A Securom Loader 1.2-vel simán elindul a 1.11. (persze CloneCD verzió kell hozzá, nem Reloaded) -
hány, és hol? -
Hát ha utána használtad akkor az nem jó megoldás. Valaki aljas módon (pl öcséd) direkt elbaszta, az nem jó? :))
Vannak ilyen character recovery progik, pl a titanquestvault.ign.com-on keress rá. -
eXequtoR #5048 Az lemaradt h mit lehet tenni a karik feltámasztása érdekében? :) -
eXequtoR #5047 Hmmm. Lehet benne valami, de akkor hogy volt jo a hasznalat után meg 2 napig? -
Használtad a TQvaultot és nem a Vaultmon.exe-vel indítottad :) Tippnek jó? :P