23078
  • zsirfecske
    ez a játék függőséget okoz ha van pár percem gép előtt rögtön run-olok, szörnyű.
  • littleNorbi
    alig várom már
  • kovikrisz
    Köszönöm a segítséget.
  • Hasse
    Lehet a mentéshez rendelt kulcsot cserélni, működik:

1. Start the game using your OLD cd-key.
    2. Load your savegame for the character you want to transfer.
    3. Open Cheat Engine (google for it) or your favorite cheat tool
    4. Attach Cheat Engine to the Titan Quest.exe process
    5. Do a TEXT search and search for your cd-key. Include the dashes, type it exactly as it is in your registry key (should match your manual)
    6. It will find 2 addresses.
    7. Modify both addresses and put in your NEW cd-key
    8. Ignore any wierd errors that come up. I got a few and I ignored them and it seemed ok
    9. Inside Titan Quest, bring up the option menu and choose SAVE GAME.
    10. Now quit everything and switch to your NEW cd-key in the registry.
  • mrall
    Lesliee: Okés holnap privizek érte!
  • mrall
    damned Priest-nek is valamiiiiit!!!! ADD LESLIEEEE -NEK
  • chalezlopez
    Eredeti játékot csak a saját serial-jével nyomd! Máshogy nem fog elindulni neten!!!
  • Horus25
    Hali!lenne egykis gondom ezzel a k**va játékkal,ugyebár kellhozzá az 1.08-as patch hogy (normális grafikával menjen a játék,mert nálam állandóan szétesik a kép)namármost! Feltettem azt a rohadt patch-et amelyben állitólag bennevan a hozzátartozó "exe" fájl is,de valami biztonsági hibára hivatkozva nemindul el a játék,hiába a legújabb daemon tools (Emulation-All options on),és a rejtő progi mégsem hajlandó indulni.
    pls help!!
  • dudovec
    leslie megvan a ring ketszer , a tobbi gyengebb statost eladtam szal majd johetsz erte. vannak bowjaim : apollos curved bow , bow of herakles , meg meg van valami.
  • robotnyk
    én a reloadedest lecseréltem az unleashedes cdkeyre, és char recovery patchel visszakaptam a karakterem
  • kovikrisz
    Ez biztos! nem lehet megoldani?! Kár érte. És eredeti játék a régi kulcsal?
    Kössz az infot
  • Leslieee
    Nah Virsliiiiiiiiiiiiiiii, ne kééészíts ki :((((

HIREN'S BOOT! :D
  • wantonly
    Aha, köszi szépen. Az alapskill már maxolva van, a passzívjai még nem, akkor nem értem miért tűnik el. Ha megállok sem látszik, teljesen eltűnik. Pedig tök jól néz ki. :) Viszont most megnéztem és a "kis vörös pöttyöket" látom, akkor ezek szerint mégiscsak működik.
  • virs lee
    Nabasszameg, el akartam másolni a mentést a gyűrűvel máshova, erre letöröltem. :( Volt gyűrű, nincs gyűrű. :((
  • Leslieee
    Jó kis aura az, amúgy nem felhők hanem lelkek veszik körül a karidat, szállnak össze vissza meg mittomén, de ez csak magasabb szinten kivehető.

Ha alacsony szintű és futsz akkor nem nagyon látni, de azért ha megállsz akkor kéne látnod, főleg ha fenn kijelzi h aktív. De egyébkéntr nagyon könnyen letesztelheted : Mikor nem látod magadon, de felül jelzi h aktív, odamész egy ellenséghez, és nézed a testét --> Ha aktív akkor ilyen kis vörös pöttyök tűnnek fel rajta.
  • wantonly
    Lenne egy kérdésem.

Spirit részen van egy olyan skill, hogy Deathchill aura, namost miután aktiválom ilyen zöld felhő jelenik meg a kari körül, és fent is kiteszi, hogy aktív. Eddig ok. De egy idő után (fél perc kb.) eltűnik az a felhő a kari körül, fent odmarad, de nemtudom, hogy ilyenkor is aktív-e, nem nagyon veszem észre a hatását. Nem írja, hogy időkorlátja lenne, akkor hogyy is van ez?
  • Leslieee
    Krisz azt nem fogod tudni megoldani, mivel a karaktered a serialhoz kapcsolódik, és mivel a tört verziós cd keyek nem azonosak az eredetivel, ezért azt az eredeti játékkal nem fogod tudni használni.
  • kovikrisz
    3 sorral lejebb a megoldás
  • kovikrisz
    ok.
    tényleg egy sorral elvétettem
  • zsirfecske
    huh jogos, kint van a listád pedig .txt fileban asztalomon:)
    én csak 'Aphro Favor'-ra emlékeztem. boccs.
    és igen csak remélni tudom, hogy Virsli Úr nem építget pierce-es karit...
  • kovikrisz
    Nekem ez segitett. Igy jutottam el 50. szintig. néha kilépett de mindig sikerült ujra inditani.
    Más nekem az lenne a problémám, hogy már az eredeti játékkal játszom, de a régi karimat nem tudom vele elinditani. Ha valaki tud segitsen.
    kössz
  • Leslieee
    Ez kicsit félrement Krisz, de megbocsájtok! :D
  • kovikrisz
    Hi. Egyszerü az egész. Ha 4-5. brobálkozásra sem tölti be a karaktert, nyis meg egy ujat, majd lépj ki a játékból. Mikor ujra betöltöd a játékot el kell indulnia a régi karakterednek.
  • Leslieee
    :)))

Pedig ez is szerepelt a listámban Fecske, de lehet h Virs el sem akarja cserélni :)
  • zsirfecske
    nenene Leslieee itt bohóckodom a +20% pierce-es gyűrűkkel nem csoda hogy lev 51 brigandom 800 körüli dps-sel bénázik. veled mondjuk nem tudok versenyezni trade-ben az biztos :(
  • Leslieee
    Viszont az a gyűrű kéne Virsli, mit kérsz érte? :P

(amúgy nem íjásznak hanem a harcosomnak mer 100% pierce fegyverrel dolgozik)
  • Leslieee
    Nah ennyit epic Typhon dropjáról, utóbbi 40 perc termése : Eye of Horus, Orion's Mace, Apollo's Curved Bow, Ares' War Helm, Demeter's Sorrow, Thunderbolt, Alexander's Cuirass, Inexorable Grip of Tartarus, Hesione's Golden Veil, Athena's Battle Greaves...

Asszem ezek között vannak kemény darabok.
  • virs lee
    Jó kis íjász gyűrűt találtam. :)

• zsirfecske
    huhh masszív darab, 39% körüli attack speed? nemtom sajna hogy változna vele a sebesség, ki kéne próbálnom hogy tudjam.
  • Leslieee
    És az Apollo's Curved Bow? Azt meg most dobta, az is very slowos, de többet sebez meg van attack speedje.
  • zsirfecske
    mert kék item-et legnagyobb valószínűséggel ott találok. eddig epic typhon egyetlen egyszer dobott kéket csak a szar lilákat ontja :) amúgy gyengus vagyok epic run-hoz egyedül lassú.

'Atalanta's Bow' jó kár hogy very slow. 'Teucer's Warbow'-val megszoktam az alap 150% attack speed-et sajna.
  • Leslieee
    Csak sapim van olyanból.

A Thunderbolt nevezetű kard hogy nézd ki a kézbe? Iszonyat haaard!
  • chalezlopez
    Valakinek eredeti a game? A későbbi trade és egyéb lehetőségek miatt kérdezem... Nekem igen. keresek amúgy BABYLONIAN spear-t és shield-et!!!
  • Leslieee
    De normalon minek runolsz? :) Tényleg olyan nem kell mi h Atalanta's Bow?

Virslee én még soha nem ternionoztam! :)
  • zsirfecske
    egyezzünk ki szerencsében akkor, bár nekem most kb 100 normal run után az a tapasztalatom, hogy van egy-két item és set ami bazi gyakori (pl. elemental deflector, prokopios és adept, warden set-ek), néha nem dob semmit néha meg 4 kéket és egy zöldet simán, és nagyon ritkán jön valami ritkább set vagy egyéb még nem látott kék item.

amúgy 'Hunter' set-re és 'Loratian Greaves'-re próbáltam rámenni és megőrültem a drop-tól azért nyomtam ennyit, persze végül nulla eredménnyel.
  • virs lee
    Mert a ternion nem az? ~~
  • Leslieee
    Most nézem 110es runnal is el lehet futni a titanig, csak geci lassú meg félelmetes :D
  • magyar777
    "elkezd tölteni és utána kiírja hogy hibát észlelt és kilép"
    aki ehez hasonlot észlelt az segitsen már mert nem tudok vele játszani ez még a legelején van és a reloaded-es változat van meg ténleg jó lenne ha valaki tudna segiteni
  • Leslieee
    Hagyjál már ezzel a folyamatos Ancienttel, tiszta gáz :P

• virs lee
    Annyira nem táp, mert nem lesz hozzá sok int bónusz ami növelje az elementáris sebzést mint ternionnál, hiszen harcossal str-re gyurmázol. Meg amúgy is, a nature többet ad egy harcosnak. Folyamatos ancient az nagyobb táp mint párszáz elementál dmg, és még az életed is megduplázza. :)