23078
-
Dehogy az. Én már ezeket nem is találok ott, esetleg néha egy ring of gaia, de ennyi. -
virs lee #5525 Később is az. -
Sheol #5524 Jó lenne, ha lennének 1.11-es emberkék is. :) -
Nah skacok ez nem nagyon jött össze :))
Délután olyan 17-18 körül re, aztán addig lehet h összejövünk annyian h 2 szoba lesz, aki egyiket nem látja megy a másikba :))
Ja meg annyi h 1.08as legend szoba lesz, de jöhet bárki csak akkor hostoljon majd magának másikat. -
yann #5522 ó megvan, minden kisbetű én meg béna vagyok -
yann #5521 khmm. this network does not exist -
Nem baj megholdjuk. -
yann #5519 én jövök
de én még csak görögbe vagyok -
HENTELES/HENT hamachiba gyertek mááán! :) -
Oks de addig nem hostolok amíg nem leszünk 4en legalább. Majd ide írok ha megy a host.
Henteles/hent -
Sheol #5516 Mi a hamachis cím?
Gyülekezzünk ott szerintem. :) -
Ja várom a jelentkezőket akkor egy kis hentre legenden. Ha vagyunk minimum 4en hostolok egyet. (Egyiptomig vok legenden) -
Zhidane városába kell vinned egy fazonnak (Great Wall teleport).
Hey Tom, ne ide irogass mert Michael elveszi tőled a consigliere-séget! :P -
tomhagen #5513 Szevasztok! Lenne kedve valakinek egy hamachis cserebere témához? -
imilee #5512 Szasztok! Lenne egy kérdésem van nálam egy jade szobor kinek a küldetése és hogy hova kell vinni? Előre is köszi. -
rogan99 #5511 Na végre, hála a keresőnek megtaláltam a megoldást. Szerencsére itt is működött ha bemásoltam a patchet a játék könyvtárába. Bocs a sok hozzászólásért:) -
rogan99 #5510 Francba ezzel romhalmazzal! Már mindent titan quesetel kapcsolatos vackot kitöröltem a registryből de ez sem segített:( -
dudovec #5509 ja es elegge akadt nalam ahogy vettem ,meg sipolt a speaker.. nehez iranyitani szal elegge biztonsagos uzemmod , bar manticorenal megijedtem , azthittem behal es abbahagytam a lovest , erre nekemjott sok sikerrel:D -
rogan99 #5508 Na a móka kedvéért, az 1.11-eset sem tudom felrakni. Az is kilép, de annál van felirat. Eredeti exe van fent, nem crackelt. -
rogan99 #5507 Miért van az hogy nem tudom feltenni az 1.08-as patchet miután uninstalláltam az 1.11-es verziójú TQ-t? Haveromnál ugyanez van. Bejön a patch ablak de sehol semmi felirat, bármire megyek kilép. Találkozott már valaki hasonlóval? -
dudovec #5506 http://rapidshare.de/files/29905816/bosses.avi.html alul freere , aztan lehet majd tolteni elvileg. 2.5 perc tq video -
Egy kis szabadság után máris 650 olvasatlan üzenet fogad, de holnap ( vagyis már ma nekifogok esni olvasgatni! ). Kérlek szavazzatok itt, nagoyn fontos lenne.
*TQ F.S. logó = TQ Fan Site logó (valami amire ez lenne kiírva, de nem tudom milyen is :P )
köszönettel & üdvözlettel:
- kisPocok - -
Tény h epic Typhon első dropjai inkább a "ring of gaia, blessing of the gods, timaios, alke, glutton pajzs, doxa, borealis, diogenes chiton, wrap, chromatic staff, aeon, polaris, hygeia, athlon, battlemage set, eidolon shell....
De ami késik nem múlik. ;) -
Isenlord #5503 lehet vmi olyan cuccod vsn(armor,ring ,amulett,fegyver) ami mind controlt ad,és azért volt az egész? -
Ravasak #5502 ez ellöfordulhat föleg hogyha van nálad olyan fegyver amely egy kis ideig az irányitásod alá vonja öket ( control mind asszem ) -
Jozsó #5501 Láttatok már olyat, hogy a monsták egymásra támadnak? Először mikor egy vaddisznó megtámadott egy szatírt még azt hittem rosszul látok, de utána dokumentáltan lőtte egymást két csonti ijász hosszú másodpercekig. -
dudovec #5500 hehe , csinaltam egy eleg egyszeru videot , 2.5 perc , nem akarom nagyon csunyara meg hangtomoritessel paraim vannak , de kb 50 mega lesz , nemlett olyan rossz.. mindja elkezdem feltolteni , majd 1-2 ora aztan linkelem:) -
Isenlord #5499 hát nemtom,a drop teljesen random,a szint befolyásolja,más sztem nem. Nekem pl epic typhon ezek közül 1et sem dobott,nála a nagy szám a polaris(legalább 4),amulet of hygea,aeon és a blessing of the goods volt,néha eldobott 1-2 szettes armort,meg vagy 2 doxa kalot-t,és "gyengébb" legend ringeket.Ezt meguntam és mentem én is legendre.. -
mrspawn #5498 Köszönöm a válaszokat, majd próbálkozok...
mrspawn -
yann #5497 nna. akkor mégsem vagyok egyedi eset. lehtne randomabb drop (ilyen szó nincs is). -
yann #5496 a más kulcsos kari gondra meg jó megoldás a soulseeker progi, megkeresi és játszhatóvá teszi az összes karidat mindegy h eredetileg milyen kulcsal tetted fel a TQ-t. de ezzel már komoly csalásokat is lehet csinálni, szóval csak módjával, óvatosan... -
dudovec #5495 nekemis ugyanazeket a ringeket dobalta epic titan megallas nelkul.. ezzel lett ki kb a pocsom es atmentem legendre:) -
yann #5494 chihiron's loop, black pearl ring, timaios, a másik kettőt már eladtam, nem emléxem rájuk
ring of gaia is van még 6 vagy 7 ha kell vkinek adok belőle szivesen
ezek szerint akkor más nem ilyen "szerencsés" drop terén. viszont ha van vkinek jó harcosnak való gyűrűje: hááát nem mondanék rá nemet...
-
kopterfield #5493 mrspawn ha nem ugyanazzal a keyel telepitettel akkor nem latja a regi mentest a game -
Isenlord #5492 yann mégis mik azok a szar gyürük?? ha leirnád örülnék neki:)
5 ring of gaia? vagy 2vel megkinálhatsz ha ennyire felesleges,egyébként érdekel valakit egy komplett bone armor szett?
én nem használom,és nem is fogom(inkább vestment of battlemage-t pártolom az avengeremnek:)) -
mrspawn #5491 Hello...
Új redszert raktam,újra telepítettem a játékot és most nem tudom a régi mentéseimet elindítani..
1.08-on van,crekkelem, bemásolom a helyére de nem jó..
V.mi ötlet.. Plííííz...
Köszi.. -
Úú bocsesz nem olvastam:(
Én most elhúzok otthonról de sztem olyan 22 körül hazaérek, ha lész még legalább 4 jelentkező akkor összedobhatnánk vmit.
Vagy ha esetleg ti csináltok addig majd írjátok ide a hamach szobanevet/jelszót. -
Ravasak #5489 ha van hely szoljatok é is szivesen nyomnám hamachin -
yann #5488 egyébként, ha már random a drop, miért van mégis egy vödörnyi "ring of gaia" gyűrűm? kb 5 másik (szar) gyűrűt dobott, de ebből: volt hogy egyszerre hármat is.
valaki mondta, hogy a saját meg a typhoon szintjéből kombinálja ki, hogy mit dobjon. de már három szintet léptem a drop mégis mindig uaz. -
yann #5487 én is bejelentkeznék a legendes hamachiba, ha beférek