23078
  • Ravasak
    erröl jut eszembe ez a - resist összeadódik ?
  • Ravasak
    de a mánki kingböl 3 mat is lehet viselni a dark medicineböl meg max 2töt
  • virs lee
    Mánki king csak -12 res, a samsung dark medicine -18!
  • dudovec
    hat arra jo , hogy pl a küklpsok , meg 1-2 ien bena arc nyomat rad ien sugarat , ami az osszes skilled ugymond le "stunolja" , szoval kell par masodperc , hogy a skilljeid hasznalhatova valjanak , a skill distruption protection ezt az időt csökkenti, akarcsak a stun resistant a kábulás idejét. nekem spec nemsokat szamit , mer nemigen szivok be ilyesmit tavolrol tamado karival ,nalam a monkey king trickeryk a reduced resistant miatt vannak benn ,meg persze az intelligence bonus miatt is. az hogy elemental resistet is ad , osszesen ugyebar 3x6 ot , az csak hab a tortan , de igazabol tokmind1 nekem , mer igyis szarfosok a resistjeim , nemigazan segit rajtam.
  • ZaJanga
    megvan én láma.......
    :-D
  • kopterfield
    jo estet!
    ez a xy% skill disruption protection az mit is csinal?

ty

trapper? hmmm, nyami szeretem :D diabloban a kedvenc karim volt. ha van valakinek fejlesztesi otlete ne fogja vissza magat!
  • ZaJanga
    hi all!
    Elakadtam a Hathor Basin nevű helyen!
    Egyiptomban az eleje felé van ez amikor kijövök egy "barlangból" itt találom magam de nem tudok tovább menni!
    Valami 5let!?
    Ha volt már akkor sorry!
    thx
  • Isenlord
    rakd rá és használd:D
  • Ravasak
    van kettö fullos ankh of isisem
  • Isenlord
    ha beleraksz egy complett legend ankh of isist akkor ezeket a healt minuszokat szinte lenullázza(persze ehhez a legjobb coplet lgend kell) sztem.
  • Ravasak
    heheh szedtem egy jo kis amuletett :) ennek mar +45% xp je van ammelet -62% HP meg -25HP /sec
  • Leslieee
    Vki legend multi?
  • Leslieee
    Sima boltba adtam el, nem karinak :)))

Ne hagyjad te rossz helyre mentél. Nem az interneten kell joinolni, hanem lanban.
  • Isenlord
    téleg az milyen lehet mikor a 2 hornt egyszerre használod:D call of the hunt-ot és a war horn-t,sztem elég durva pláne ha ilyen 190%os speeddel volley+puncturozol:D
  • ColdFire
    heeeelp
  • Isenlord
    duvo mi ez a szar???:D
  • Leslieee
    :))
  • ColdFire
    hol lehet eladni?

ha 1.08al (töltött gém) elkezdek join olni akkor azt irja hogy updateing
    azt haggyam? mert én rögtön kiléptem belőle
  • dudovec
    lesli nekunk mindig az a cucc esik ami a masiknak kell, de ez igy jo:D
    amugy Warlock a kari , marmint ez a legutolso itt e.
  • Leslieee
    Szólhattál volna h érdekelne az a pajzs már eladtam belőle vagy 3at :(

Lvl 3as vagy és szenvedés? :D 20.ig szintig pár óra eljutni :)
  • ColdFire
    ti hogy tudtok olyan gyorsan fejlodni?
    en lv3as vagyok, de ez is szenvedés volt :D
  • kispancsi
    Szép :) egyébként milyen kari?

- kisPocok -
  • Shorlex
    Hehe, emlékszem, először amikor azzal a töki Nessussal küzdöttem, kb. háromszor ölt le különösebb gond nélkül. Azt sem tudtam merre nézzek.
    Aztán jött a tapasztalat, meg a háló (ugyebár) és így kb. 15 másodperc a legminimálisabb vérveszteség nélkül...
    Remélem így lesz ez a magasabb fokozatokon is, ahol Ti jártok.
    Na köszönöm az eddigi segítséget. Sajnálom hogy én nem tudok semmiféle jótanáccsal szolgálni, de ez a dolog természetéből következik...
    : )
  • dudovec
    itt meg a jatek sztem egyik legjobb shieldje , volt nagy orülés amikor kipottyant. a greatest damage dealtre erdemes meg 1 pillantast vetni , bar osszesegeben 1 champion sztem jobban darálhat , de teny h eleg utős.
  • ColdFire
    mi lehet a gond? megyek vissza road to helosra vagy hova (kezdőhely) és pont a lovas elott kifagyok...
  • dudovec
    na itt a kesz conjuer , minden cucca mostmar fix ,kiveve a cipőm , ami egy kicsit gagyi sajna , abbol meg lehet lesz jobb , masbol mar sztem nemigen.. amu az valami eleg erdekes generálás következmenye , legendary act1 ben vettem.
  • ity
    Hamachi Topic
  • ity
    Jah, és ezeket a "nagy nulla" beszólásokat ne vedd szószerint. Sztem mindannyiunkat megleptek elsőre (első karival). És sztem aki azt mondja, hogy nem, az hazudik :P
    Emléxem, hogy futottam első karimmal az első küklopsz elől, talán két sárga cucc lehetett rajtam a többi fehér :)))
    Szóval ha ilyeneket írkálunk, az arra vonatkozik, hogy egy jól felöltöztetett kariról van szó, és mivel már többször jártunk ott, így szereztünk némi tapasztalatot taktikailag is a kisebb-nagyobb bossok ellen, hogy melyik ellen mi a leghasznosabb, stb.
  • finuchy
    Hamachit hogy kell használni?????Valaki segitsen.
  • ity
    Hát warfare-ből nagy hasznát vennéd szerintem a horn-oknak, mind a stun, mind az idézés miatt. Aztán ott a zászló, ha azt is kidobod húzósabb helyzetekben az is sokat dobna a karin (csak viszonylag lassan tölt vissza). De ezeken kívól max a weapon training amit használni tudsz a warfare-ből egy ijász karival.
    Hunterből viszont a study prey elengedhetetlen egy íjásznak. Gyorsan visszatölt és nagoyn megdobja a sebzést, szerencsére még az élőholtakon is, akiken ugye alapból a piercing nem sokat sebez. Hálót "helyettesítendő" pedig némi figyelemelterelést adhat a monster lure okos használata.
  • Isenlord
    dede:D
  • Leslieee
    Nem is vagy fenn Isen :)
  • Shorlex
    Csak azért kérdeztem, mert mint említettem (és lehet hogy ez ismét tapasztalatlanság) hiába fejlődök, ahogy kell (skillek, strenght, armor, fegyverek, stb.), olykor akkora gebaszokat kapok olyan ellenfelektől, akik azelőtt hozzám sem tudtak érni (pl. itchivalami, pókok, meg ilyenek), hogy csak pislogok, és nyelem a potionokat. Ha meg találkozok egy bossal, az a minimum, hogy 10-et benyelek (potion), míg lezúzom és k..va sokáig tart... Itt meg többen írtátok, hogy ez vagy az"egy nagy nulla..." - értelmezésem szerint: könnyen, gyorsan halasztható.
    Nem használom ki eléggé a skilleket?
  • Leslieee
    Nem kell hostolni Ity, majd hostolok én, csak h multiznál e :))
  • Isenlord
    én épp most készülök hostolni,ha akartok jönni msnen keressetek meg vagy irjatok:D
  • Shorlex
    Azt teszem, ezek szerint sok előnye nem lesz később...
    Nem akarok előreszaladni, de van tippetek arra, hogy ha már a háló nem segít és egy nagy nulla, akkor majd mivel "helyettesítsem" Warfare, illetve Hunter bácsival?
  • yann
    hehe. igen, csakhogy ez nálam a minden skill nélküli "alap" health-reg. paladin vagyok, csak cuccokból szedtem össze ezt a regen. arányt. a kezemben lévő Persephone's Caress ad kapásból +50 health-et másodpercenként, ezt növeltem a többi cuccommal. lehet ne nagyobb is, de már ez is 200DPS-embe került. látványosan megérte (:
  • ity
    Hát, most, hogy a régi gép (512 ram, 1.6 proci, 64 megás ti4200) le lett cserélve egy komolyabbra (2 giga 667ddr2, 3.2 proci, 7900gt) így akár megpróbálhatok hostolni egyet. Nem tom hány gépet bírna el, mert bár 3 megás a netem, de mivel adsl, így felfelé csak 378-at tud :|
    (ebéd után)
  • ity
    A magyarázat az #5744-es számú hozzászólásban leledzik.
  • ity
    Az elcsalogatás valóban jól működik. Én is előszeretettel alkalmazom a húzósabb helyeken (Orient).
    A háló passzívja (a kivéreztetés) viszont már epic-en is kevés lesz.
    Szóval csak ismételni tudom magamat, élvezd ki az előnyeit most, normalon :)