23078
-
jó biztos a fire res is számít, esetleg a nagy dex? nemtom -
Shorlex #6566 Tudom hogy írtad, de én meg azt mondom, hogy nekem ez nem gyün be. :D
Merthogy megállok a lépcsőn, jön a tatter, megáll, elkezd fújni és ELÉR a k..va tüze, illetve ha én nem megyek túl közel, akkor meg az íj nem éri el őt.
Magyarul a lőtávommal lehet valami, mert kisebb, mint a tűz hatótávja.
Hát ez van... :D -
mint már írtam (és más is) ha megállsz a lépcsőnél és nem mész be markerekért, pár sec múlva magától megjelenik egy bizonyos biztonságos távolságra tőled, ahonnan nem használja a szobrokat. csak áll ott és távolról fújogatja a gagyi tüzét. max néha odasétál hozzád, de akkor is ha kihátrálsz megfordul és visszaelsétál az alap helyére. közben lehet végig lőni és behal. titanrunhoz sztem nem kell bonyolítani a dolgot ha nem muszáj, a cél a gyorsaság ugyanis. üdv -
Shorlex #6564 Kösz mindenkinek amit írt... Valóban meglátom majd, csak kicsit előreszaladva érdeklődtem.
Ezek szerint minden a legendary pályákon dől el, meg hogy mennyi cuccot dob a gép.
Na ettől féltem me az enyém úgy látszik nem szeret engem, csak nagyon ritkán... -
berlin #6563 thx!
:) -
Exe ment... -
berlin #6561 Hali srácok!
Az origin tq.exe-t elküldené vki nekem mailbe? 1.08-as pecs, és crack-elt exe megvan.
LÉgyszi valaki!
Köszi:Bea
-
dudovec #6560 jo ensem igy akartam irni. amugymeg sokan nemtudjak szerintem a recharge aldasos hatasat. en csak szoltam h van 1 ilyen karim , es ha mar huntingot raksz akkor legyen ertelme , attol meg nemlesz ubertap , mert ugyan 1 cucc hijan mindenem megvan hozza , de meg igyis sok jobb fajta karakter van. csak arra akart mindenki ravilagitani , hogy valami osszhang lehetne a 2 masteryd kozt , mert ilyen tree buildel nincs. a dex meg kit erdekel , arra ott a cucc. -
funorby #6559 :) Mielőtt még keresztre feszítenétek, annyit megjegyeznék, hogy az egyedisége miatt terveztem ezt a karit, nem ezért, hogy übertáp legyen, arra ott az oracle-em. A másik dolog, hogy nem azért írtam amit írtam, mert ti nem tudtátok, vagy mert okoskodni akarok, csak szerettem volna megmagyarázni, hogy miért hunter. Amúgy már én is lemondtam róla, mert dexet másból is szerezhetek eleget, így sablondruid lessz. Mégvalami: attól, mert nem sűrűn írogatok ide, még nem vagyok hülye, és nem nézem nagyon jó szemmel ha egyesek annak tartanak, normálisan is ki lehet fejezni az adott véleményt, úgyhogy nn mérges szmájli, ok?! -
dudovec #6558 de ugye most nem gondolod , hogy ujat mondtal?:) pont ezert irtam amit irtam , mert van egy Sage em , igaz csak 44 es , de kinnvan neki a recharge , es thunderballja van + nyilazik hozza + storm nimbus. Ha mar chain + thundert akarsz , ami lassuk be nem annyira jo ha csak lightninggal , akkor mar spiritet teszel be melle a dark covenant ,petek miatt , vagy nature t. de huntingot egy casternek, jelen esetben 3 eleg fos skill miatt , eleg butasag sztem. Amugy van 3 rechargeos karim , es tapasztalatbol mondom , hogy a chainlightningos csak ugy égeti a manat , hogy nagyon , de a tobbi is , ha ien tipusu karit csinalsz , eleg fontos a spirit, vagy nature mellejuk. -
Sztem nem kell a játékcd az indításhoz, bár eredetinél nemtudom h van.
Szerezd be a Hamachi nevű progit, ami lényegében egy lan szimulátor :)) Összekötitek a progin belül a 2 gépet és utána kreaáltok egy gamát single-be a játékban (host multiplayer)és mehet a join :) -
Bravoman #6556 Abban nincs nagyságrendi különbség, hogy hány lövéssel ölsz meg egy ellenfelet, legendary-n inkább a bekapott sebzések durvulnak el köszönhetően (részben) a lecsökkent resist-eknek.
Én warfare-es karival normalon átgázoltam mindenkin, epic fokozatosan nehezedett, a vége már igazi szopás volt, a legendaryn meg pixelenként kell előre kúsznom nehogy belefussak egy csapat ijászba, mert akkor kampec. -
Hali!
Éppen az a meglepő hogy 2.mastery-nak egy fegyveres tipust választasz. Másképp vélekednék akkor ha a hunting mellé vennéd fel a storm stílust és ezzel egészítenéd ki a fegyverek használatát (spellbreak, thunderball, nimbus) de a storm önmagában is roppant eredményes pusztító és nem hiszem hogy akár gyógyításra-poisonresistre akár dex.halmozásra szüksége lenne egy stormcallernak, de ha mindenképp igen akkor inkább druida-vonal. Sőt, általában szvsz. a magic-user mastery nem feltétlen motivál más mesterségek felvételére (persze miért is ne:)) viszont nem tudnék mondani pure fegyverest ami mellé akár másik fegyveres akár mágikus jellegű mesterség ne kivánkozna. -
albertattila #6554 sziasztok
tudnátok nekem segiteni az lenne a baj hogy megvettem 1x a játékot és megtetszett az apámnak is. és lanban szeretnénk nyomni de ugyebár csak 1 cd van és a crackelt változat meg szar. nem tudnátok nekem segiteni fontos lenne...lehet hogy csunya dolog de nincs keretönk megvenni mégegyszer ezt a játékot. tudnátok segiteni??? -
Isenlord #6553 épp nem azokra kell gyurni...... egyébként meg minek a storm mellé hunter ha nem használsz se egy darab dárda,se egy darab ijász skillt?
-
funorby #6552 és azért válsztottam a huntert 2dik masterynek, mert sok+ dex és jók az art passzívjai, meg a herbal. -
funorby #6551 dudovec: persze hogy az, ha nem teszed mellé a rechergos cuccokat, mint pl trackers sapi, mert ez a kari egy bizonyos öltözetben életképes csak, de abban nagyon, ugyanis ha minden megvan, akkor már instant lessz a thunderball és a lightning is. Ezt egy videóban láttam csak asszem egy 63-as palával, és naggyon durva volt 300fcr-el a tb a stunnal és keményen damolt is legendary titanrunban. Amúgy nem haragszom, mert tényleg elsőre logikátlannak tűnik a skillelosztás, de mondom, ez a kari nagyon cuccfüggő. Jah, és norby :). -
Sztem kb ugyanúgy vannak szétosztva a szintek, de majd úgyis rájössz. Az tény h epic vége (ahogy Ity is kifejtette ezt már párszor) jóval nehezebb mint legendary görög eleje.
A Dps-ed akkor fog megugrani mocskos módon amikor vagy legendary rare (zöld) cuccok lesznek rajtad, vagy csak lilák pl :)) Lényeg h a tárgyaid lesznek jobbak.
Utána lesz igazán mókás visszamenni normal olympusra, és kiröhögni az elleneket, h ki mekkorát repül. Amúgy erre visszatérve, az röhej h a normal Küklopszok néha olyat rámsebeznek, mint a legendek (jó mondjuk 1 ütéstől ők is hullanak), Typhon meg max 2x üt meg de nem is látszik h sebzett :D -
yann #6549 normálon nem sokat tiánrunoltam mert normálon én a pályán sokkal több kéket szedtem össze, mint a bossoktól. pl. a kínai nagy falon ahogy végigfutottam (ahol az a gagyi sárkánykaszabolós küldi van), minden(!) szemétkupacból kék tárgy hullott. nem hittem a szememnek. de persze ez csak az egyik karimmal volt, utána mindegyik karimmal 4-5 ször visszamentem oda, de többé ott semmi. -
Shorlex #6548 Na ja, ilyenek nekem is vannak, csak azt hittem, hogy ez általános és én cseszek el valamit. Nem támadom eléggé, vagy nem rakok rá valami skillt, ilyesmi. Ezek szerint mikor milyen kedve van.
Egyébként az is érdekes, hogy egymás után kb. öt runt vittem végig. Az első háromnál valami hihetetlen bőkezűen osztotta a kék cuccokat, a másik kettőnél már csak sárga volt, de a fehérek is előkerültek...
Mondja nekem valaki, hogy ez "csak" random... :D -
yann #6547 mindig mást csinál a titán, van amikor csak fel-alá járkál, van amikor sebez ezerrel. nekem is amikor már vagy százszor kinyírtam epicen, és a legnagyobb nyugalommal mentem titánrunolni, egyszer kedvesen rámrakta azt amérgező varázslatát ami mozdulatlanná tesz + hatalmas méreg sebzést ad, utána mpedig vidáman megidézett felettem egy meteor-rajt. esélyem sem volt. ilyen tréfás koma ő. -
Shorlex #6546 Értem, akkor meg azt nem értem, hogy miért nem jött közelebb Hozzád? Amikor én elkezdem lőni, mindig bemászik olyan távolságba hozzám, hogy elérjen a tüze és ha netán mégsem ér el (vagy elmászok előle), akkor meg előbb-utóbb ráun a tüzelésre és jönni akar paskolni.
Na szóval Neked sem két másodpercig tartott lezúzni, de a melák csak ott állt és fújt, nem csinált mást. Mé? -
Shorlex #6545 Tapasztaltabbaktól:
Legendary mennyivel nehezebb epicnél? Most epicen vagyok és kb. ugyanolyan nehéz, mint amikor elkezdtem normalon. Azaz pl. normalon egy szatír kb 2-3 lövés volt, aztán normál végén kicsit visszautazva göröghonba egy, de az olyan, mintha ágyú tüzelné ketté a szerencsétlent. Elkezdtem az epicet és most újra ott vagyok, hogy két-három lövés egy szatír, nyilván mert csöppet nehezebb a game.
Legendary-n nagyjából ugyanilyen a váltás?
Másik kérdés, hogy azé lvl 35 slayerrel már zúzni kellene, de pl. az íjász részem csak 200 (körüli) DPS-el rendelkezik, a warfare részem pedig 350 körül.
Na most ez az itt tapasztaltak alapján igen szánalmasan kicsi. Mikor fog ez az érték exponenciálisan megugrani? Merthogy eddig mindegyikőtöknél, aki lvl 50 körül volt, ezres nagyságrendű volt a DPS... -
Lyan Kyj #6544 Értem, köszönöm! Csalni semmiképp sem fogok ily módon. Kösz mindenkinek a válaszokat! -
Shorlex #6543 A skillpontokat visszavonhatod, de a mastery pontokat nem. Azaz a bal oldalon található, jó esetben felkúszó sávot nem változtathatod, de a skilleket amennyi belefér, az elsőt is.
Ha mindenáron nem felel meg a karaktered és kvázi csítelni akarsz rajta, akkor TQ Defilert töltsd le, azzal olyat csinálsz amit akarsz, de hidd el, "becsületesen" nyomni szórakoztatóbb... -
messmann #6542 Sziasztok. A 1.11 és a 1.15 -ös patch az jól működik? Megy vele a game rendesen, vagy exe is kell hozzá? -
Lyan Kyj #6541 és annál az npc-nél, akinél visszavonhatom a pontjaimat aranyért cserébe, akár a 0-ról is kezdhetem a skillpontok kiosztását? Az elsődleges kaszt pontjait is visszavonhatom? -
65X3skillpont + amit a küldik adnak meg a skilles cuccok.
Kijaza Roby? -
dudovec #6539 roby nem akarok bunko lenni ,de ez enyhen szolva gaz:| -
Lyan Kyj #6538 Vki eltudná mondani, meddig lehet fejlődni skill-treen? vagy korlátlan, és kimaxolhatod az egész fát? -
funorby #6537 Gondolkoztam egy kissé egyedi Sage-en íme:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Sage&master1=7&master2=8&m1=32-0-0-0-0-1-6-0-0-0-0-0-0-0-8-0-6-0-0-0-0&m2=32-0-1-0-12-8-0-0-12-0-12-8-6-0-12-0-5-0-12-8-0 -
Isenlord #6536 mert leresisteli mint állat,pl ha az avengerem lefujja meg sem érzi a 80 reist ,17es gyógyulás miatt és a maxos heat shieldnek köszönhetöen,ezért kvára le van saxva a tüze,sokkal idegesitöbb ha metort idéz(ritka,de ah elkezdi akkor aztán kill sárga szobor:D) -
mert nem talált el csak úgy nézett ki. messze álltam. ha eltalál lemegy, igaz 54% res-sel nem vészes egyáltalán. -
Shorlex #6534 Az első kérdés arra vonatkozott, hogy láttam, hogy jópárszor eltalált a titán fújt tüze, mégsem ment le egy jottányit sem a health-ed.
Ha rámfúj egyet a paraszt, akkor viszont úgy megy le, mintha szabadesésben lenne balra... :D -
shorlex: első kérdést nem értem, de valószinűleg ügyesen mert semmi sem tüzelt agyon :)
bekapcsolva art of the hunt, envenom weapon volt végig + herbal remedy. call of the hunt-ot pedig castoltam minél többször. a többiről inkább tolok egy képet mert egyszerűbb. markerek nélkül, nagyrészt tiszta pierce sebzéssel:
nem túl jó stat-os full tracker set, 2x apollo's will (ezekből jobb stat-osak érdekelnének, 700 fölé kéne vinni dex-et ha télleg +10% avoid-ot ad) és változó amu volt teucer's warbow-val. sajnos zöldekből nem találtam alternatívát se armorra, se íjra (amúgy 'relentless huntmaster's bow of annihilation' érdekel ha van vkinek! ez olyan +60% dmg és +20% attack speed körüli), lilákbólg me valahogy pont nem illett rám egyik sem amit találtam.
na ennyi, res-ek nem igen izgattak csak pierce, többi engem nem érintett rosszul.
ja és még nem múlt idő a kari ám. ha lesz vmi jó multi megyek :) na de elég mert rólam szól már a fórum. -
Shorlex #6532 Zsirfecske,
hogyan csináltad, hogy nem tüzelt agyon?
Illetve mi volt bekapcsolva, skill felvéve, amikor harcoltál és milyen paramétereid voltak nagyjából (DPS, resistance-ek, ilyesmi) -
Lásd ez nem fér bele a tökfejembe! az hogy egy kb. 1300-as hp-jü CD-t egy scorposokból álló banda első rohamra elsepert az útból, igaz passzívja egy dkg sem csak a vadász herb.remedy-je rajta. (egyébként ezek a scorpos-kák még a szóló karival sem fértek a fejembe erőtanilag mert egyéb monsztákból akkora dzsumbujokat simán verek hogy csak no ezek meg gyönnek vagy 5-6-an és fogy a redbull 1000-vel, olykor még egy picit arrább is kell futni :(() -
nemá isenlord is avenger, mentem vele párszor multiban. legenden(!) egyszer sem halt be a dwellere 7-8000 körüli hp-je van és heat shield még csak csökkenni sem láttam a hp-jét. ki kell maxolni és kész. az earth mastery-t meg ne bánd ad a statokhoz, annyi plusz int, hp meg energy nem hiszem hogy ne kéne a karinak. amúgy sztem 32-ig simán kimaxolhatod, eruption azért elkel. vagy ott a stone form ami meg egyenesen király. maxold earth enchantment-et, +100% fire dmg és nyomulj fire íjjal.
vagy ha ez nem elég válts mastery-t, TQDefiler lehet hogy már tudja... -
Halihó!
A hunterkedésről jut eszembe: eléggé becsődöltem az elképzeléseimmel ami az íjász huntert illeti a pet-használat terén, sajnos a "monster lure" kb. 16-18-as karakterszintig működött rendesen e felett egy átlagdög egyfricskából kiverte a csalit (5 pontos ML skillre). No gondoltam akkor átváltok coredwellerre, ami kellemes meglepetés volt olyan 24-es karakterszintig amikortól már egy átlagos monsztacsapat szintén lazán kigyakta együtésből (pedig mastery shrine-nal pakolt 11-es szintü CD volt). Erős felindultságból felhagytam mind a ML mind a CD vonallal és a visszanyert pontokkal megpakoltam a hunter támadóskilljeit és itt fogok maradni, igazán csak az earth mastery-be feccölt 10 pontot sajnálom nagyon. Nincs-e vmi "segédprogi" amivel a másodiknak választott mastery átírható lenne? (szvsz. egy sage iránnyal hatékonyabban tudnék lomotolni) -
amúgy véletlen fraps-szal felvettem az egész legend obsidian hall-os szaladást tiánig, 3 giga lett :)
hamár, akkor kinyomok belőle 2 rövidet:
bosszú a sárkányokon, csak sikerült nekem is meglepni őket
titán azért 60-on nem olyan sima, markerek nélkül ennyi idő
mindez gyík teucer's warbow-val, szar amuval, úgy viszont már nemrossz, persze gondolom a legtöbb kari ennél jóval jobban zúz, főleg a mágusok. üdv