23078
  • dudovec
    nalam is:P
  • Lyan Kyj
    és honnan tom, h hány százalék rá az esély? Storm Nimbusnál pl, mert ott nem ír %-ot.
  • zsirfecske
    jajó mod az más tészta, semmi köze a tervezett peccshez. kék/lila enchantolás így még nálam csít kategória...
  • Shorlex
    Hát, szerintem arról vn szó, hogy X%, hogy aktiválódik valami, és hogy mi, az random azok közül, amik fel vannak sorolva, szóval nem okvetlenül aktiválódnak, úgy gondolom.
  • Shorlex
    Küldöm Neked a Trojant, ha adsz egy emilcímet.
    Van valami jó kis hunternek való cuccod?
  • Shorlex
    Fecske, nemcsak hogy olvastam, nekem már az összes kék és lila cuccom relices. :D
    Dobbantott vagy +33%-ot DPS-ben és ezernyi resistet a karin. Asszem ez nagy felfedezés volt.
    Mintha így kicsit könnyebb lenne az epic orient... :D

Ja hogy hol találtam: az ign-en, na inkább linkelem:

http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=ToolsandEditors.Detail&id=4

Nagyon fasza mod-gyűjtemény. Van benne ez a relic feltevés minden cuccra, meg karakter-repítő, amikor kinyírod. Apám, azóta úgy repülnek, hogy öröm nézni... :D
    Aztán van benne minden sebzés mutató, és egy nekem iszonyú fontos cucc: 5-nél több potion egy négyzeten; innentől kezdve lehet Nálad akár 700 is, egy négyzeet fog foglalni.
    Iszonyú jók! Ajánlom mindenkinek.
  • Lyan Kyj
    Lehet, h noob kérdés, de ha egy tárgyhoz vagy skillhez az van írva, h "Chance for one of the following", akkor egy lövésnél mindenképp elsüti az egyiket, vagy hogy van ez?
  • pajzshordozó
    Ja most egész jól megvagyok, kinéztem egy pajzsot most azon imádkozok hogy azt dobja valami/valaki egyiptomban!!!
  • Isenlord
    én a sothal még epicen nem találtam,de nem is baj,ami kell az megvan:D
  • pajzshordozó
    jaja, de eddig egy legendet se találtam és nézegettem Gamebanshee-n még nem tudok megfelelni a követelményeknek:)

Nembaj, normalon egyiptomban sok epic tárgyat szereztem==)))) Epic-en egyiptomban sok legendet fogok:D:D:D
  • TienLevy
    PsyhoApu. Talán msn-en megbeszélhetnénk, plz. Jó lenne egy kis "állandó" segítség.
  • PsyhoApu
    Pontosítok a defender mellé warriort választottam. De a nature-t javaslom párosításnak, igazi elpusztíthatatlan tank. Így viszont melózni kell vele rendesen
  • dudovec
    jaj forditva...:D
  • dudovec
    ja csak 90 a sidrosom hehe:D cuccal 700 cuccnelkul meg 2300;)
  • Isenlord
    sidirost csak 90es intel láttam eddig duvonál. de az jó kis gyürü:) van nekem is hasonló,csak echant nics rá(MÉG):D:D
    egyébként azt a fajta echantot iszonyat ritkán dovja ki.

pajzshordozó: inkább lgendeket keresgélj,és azokra épits:) van egy trójai láb és karvértem asszem.
  • pajzshordozó
    Troyan cuccok lefoglalva nekem:), rájöttem elég gagyi ez a Babiloni és a Troyan jobbnak látszik mint a Memnon szett

Egyébként sikerült kihozni dárdával 120%-os attack speedet, nagyon király;)
  • zsirfecske
    nem nagy cucc :) azért kell hozzá egy sidiros loros +114 int-tel és pár hasonló gyűrű:

amúgy meglett children of ares végre, jó kis set, persze ez sem nekem...

shorlex: hol olvastad ezt a kék/lila enchantolást???
  • Isenlord
    jaja,nem nagy cucc inet tápolni,csak %os cucok kellenek,lehetöleg zöld,egy két alap cucc ami fix intet ad jó sokat és ennyi,a rellicecröl ,eg gondoskodik orient:)
  • Shorlex
    Hű, most látom, hogy kék meg lila cuccosokra is lehet relicet tenni. Meg ez a potion tárolás... Hehejj
    Anyám, ez alapjaiban fog mindent megváltoztatni.
    Hogy én erről korábban mé nem tudtam??????????
  • zsirfecske
    jézus 5 kivételével megvan összes lila pajzs, de sosem használtam még egyiket sem...

amúgy sikerült cuccokkal 138-ról 700 fölé vinnem int-et, azért ez nem semmi...
  • TienLevy
    Hy psyhoapu! Plz mondanál többet a defenderről. Mert én is az vagyok de még nem válaszotottam 2.skillt. Előre is kössz!
  • Shorlex
    Ja, tudjátok mennyi pajzsom van? Bazz, mint égen a csillag.. Viszont én nem vagyok defender!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Pajhordozó: troyan cuccom van, ha kő...
  • PsyhoApu
    Valami rendszer biztos van, a defenderem már belefullad annyi jó pajzsot talál :D
  • pajzshordozó
    Hú ma jó napom volt:)

Épp egy titan run közben kinyitogatom a mezei ládákat, asszem Quality Chest volt mert kellet a potion
    Egy igen érdekes ruhadarabot találtam, ami kiderült: Gallion Crest vagy vmi ilyesmi a mezei ládába! ezenkívűl találtam egy Troyan Bracer-t is
  • Shorlex
    Szerintem mázli függvénye, de nagyon erősen van egy olyan érzésem, hogy sokminden befolyásolja a randomot.

Azé mondom ezt, mert ugye van kb. 7600 féle kék cucc, de nekem volt olyan, mait már 3-4× is kidobott. Bár nem vagyok matematikus, azért ennek a sima, minden befolyástól mentes valószínűsége valljuk meg, tízamínusznagyonsokadikon nagyságrendű. Úgyhogy tuti függ jópár dologtól, de hogy ezeket hogyan lehet befolyásolni, azt nem tudom.

Warden szett közkeletű, abból nekem is van 3 db... :D
  • berlin
    Az minek a függvénye, hogy az ember szetteket találjon?

Adott szetet csak adott pályán lehet fellelni?

Mert egy időben nekem nagyon hamar kidobta a Warden szett 3 darabját is.
  • Isenlord
    lol,15/12es a ternionom, és nemhogy minusz elemental %dmg ad,hanem +15%ot:D:D na az milyen már...
  • Shorlex
    6837-es hozzászólás, de elég lett volna beírnod a keresőbe, hogy magyar kézikönyv...
  • berlin
    THX!
  • Shorlex
    visszaolvasol, kérdeztem én is, válaszoltak rá, de olyan jó fej leszek, hogy ha van rá idő, megnézem...
  • kemotox
    http://www.gamebanshee.com/titanquest/
  • berlin
    Srácok belinkelni valaki azt az oldalt, hol adott szettek tulajdonságait és bonuszait írják le???

Előre is köszi!
  • dudovec
    nem nekem kell cimezni , en csask linkeltem , en maradok 1.08 ahogy eddigis , bejon mexoktam , meg amugyse titanozok mar annyit.
  • TienLevy
    És hol találom meg a magyar kézikönyvet?
  • Isenlord
    na most ez hogy? hanem ugyanaz ha lightningos karit használsz és ligntningra épitesz,mint ha egy lightningos staffot használsz és azt erösitesz.
    a sothomnál én is egy lightning staffot használok(rod of the ancients) szal ha vkinek vmi értelmes legend staffja van az irjon . mert ez a game baxik legend staffokat dobni a borsóvetön kivül (alias: cromatic staff)
  • zsirfecske
    sztem a mastery-ket érintő balance változások rendben vannak (bár csökkentik study prey-t...), meg typhon is túl egyszerű jelenleg, de azért vannak durva változtatások télleg. pl:

- bekerül a level req kék és lila cuccokhoz (megjegyzem alapból így kellett volna)
    - refresh-ek eltávolítása néhány tárgyból (khm...)
    - + rare affixes: Mammoth, Kingly, of the Siren, of the Betrayer (ez zsír)
    - completed relic bónuszok változtatása (kérdéses miylen irányban)
    - increased unique item drop rates on non-boss monsters (ez szintén ollé)
  • Shorlex
    hát olvastam az új patch törekvéseket:
    Nagy kicseszés lesz ez... Hozzászoksz valamihez, aztán megváltoztatják a felét.
    Úgy látom jóval nehezebbé akarják tenni a game-t.
    Hát, nem kötelező telepíteni. :D
  • Grusalak
    ja és még egy ami NAGYON NEM tetszik: megszünnek a szobrok szerepei Typhonnál, ami annyit tesz, hogy Typhon magától képes lesz használni azokat a skilleket... Na ez nem túl bíztató! (Hádész szobra asszem amiből életlop és idéz, ha azt alapra kapja, akkor thx!)
  • Grusalak
    ebben az új patchben elég sok (alapokat megrengető) változás van... mondjuk szerintem a többség jól el lett találva, de a puding próbája lesz majd az evés...
    -szerinted a régi karik hogy fogják viselni az átállást? (pl: elementelistnak megugrik a dexe load után, vagy nem is lesz load...?)
    -az egyedüli ami nem tetszik, hogy a szörnyek még nagyobbakat ütnek majd és még több lesz az életük??? oké csökken a resistjük, az OA és a DA, de akkor is...
    -mondjuk az jó, hogy a másodlagos resistekre nem lesz negativ büntetés nehezebb szinteken...
  • Shorlex
    egyébként megkaptad a cuccost?