23078
-
HammeRed #7167 3.60-as winrar-al tömörítettem.De szerintem egy frissebb total commander is kicsomizza. -
pajzshordozó #7166 Van valami tipp hogyan lehet megölni Talost? Mert nekem nem nagyon megy....Az egy köööcsög! -
LordMersey #7165 Nincs alkoholom....a TQ a PoerISO-ból megy...de van fent Daemon...ez megoldás lenne, hogy leszedem? -
kopterfield #7164 hopsz egy szo kimaradt: kek/lila enchantolas a cheat. :D -
kopterfield #7163 szedd le a gepedrol az alkohol120-at ha fent van. a problemad nem hardveres az tuti ijen konfigon faszan futni kell a gamenak.
ocsem min tudtok vitatkozni, hihetetlen. borzalmas egyszeru a keplet: a tqvoult az nem cheat mert eleve adva van a jatekhoz egy hasonlo lehetoseg = multi
az kek/lila item meg cheat mert eredetileg nem lehet megtenni.
ps: mindenki ugy jatszik ahogy akar, lelke rajta -
LordMersey #7162 ja nem tettem fel az 1.08-at, mert a crack miatt nem engedi...:( -
Isenlord #7161 kb 400dex és strenght körül,sok jön bónuszból,de:
ugyvettem észtre,h vmiért,lehet h bug,lehet h nem,miután kigyilkoltamm mindig act2ö telkinet minden fokozaton pakolt egy90pontot az intemre,egyszer meg vmi nemtommiböl kifolyolag megpakolta még 90 el a dexem... vkinek van erre vmi értelmes magyarázata? fölöttéb rejtélyes számomra h honnan a fosból van 194 intem,ugy h semi nem ad rá,és az earthböl is csak 104 jött össze asszem. megnéztem,ha minden levan szedve akkor is +90dex,+90strgenght,és +90int.. szal érdekes... -
LordMersey #7160 Tettem...ne msegít:( Ez a konfig 2,4GHz proci, 512RAM, 128VGA akkor elvileg jó? -
patchet tettél fel? 1.08-as verzió talán segít. -
LordMersey #7158 Üdv. Ma tettem fel a játékot...játszok egy kicsit, majd kidob úgy, hogy a monitort is kikapcsolja. Radeon9200 128Mb, 512Ram....valami tipp? -
Koszi, megfogadom amit irtal es kiprobalom. -
Hi! Ez nagyon kemeny kari lehet! nem tennel be rola kepeket, hogy lathassam az int, dex, stb. elosztasaid? -
Kazador #7155 Itt agonizáltok fél napig, csak azt felejtitek el, hogy ez egy játék!
Azért készült, hogy szórakoztasson - ha valakit úgy szórakoztat, hogy moddolja, akkor had csinálja, amig ezzel nem teszi tönkre más szórakozását.
...engem például most az szórakoztatott legjobban, hogy végigolvastam a vitátokat :D
Üdv.
Kaz. -
dudovec #7154 lolz:D -
Shorlex #7153 Én meg elárulom Neked, hogy lvl 43 vagyok, annál több sosem voltam, me inkább mindig belekezdtem egy új kariba, hogy megkóstoljam. :D
Úgyhogy nekem felhatalmazásom arra, hogy egy lvl46-ot segítsek... :D
Belinkeltem, ne viccelj magyar kézikönyvet, nem rég, meg kell lennie... -
berlin #7152 Épp az imént lettem lvl46, és hidd csak el, óriásláma vagyok! :) -
berlin #7151 Magyar kézit csak ezt találtam. :(
aszongya a rar-om, hogy nem ismeri a formátumt -
Shorlex #7150 Mellesleg ha lvl 33-ig eljutottál, akkor azért olyan nagy láma nem lehetsz a gaméhez... -
Shorlex #7149 Jaj, ezeket a szavakat nem értem. Elhatárolnád őket nekem egymástól? :DDDD -
Shorlex #7148 Figyelj, én sem akartalak kinevetni, nem is azt tettem, csak olyan hülyén jött ki a kétoldalas veszekedés kellős közepén...
Magyar nyelvű kézikönyv van a gaméhez, azt belinkeltem, max egy oldalt kell visszanézned, abból sokminden kijön. A dmg felhúzásról meg nagyon hosszú lenne most értekezni, karifüggő, egyszer majd MSN-en, de nálam okosabban is vannak. Mondjuk én vagyok a lvl1 és akkor a vitapartnereim lvl2-nél kezdődnek... :D
A vaultot leszedheted innen:
http://titanquestvault.ign.com/
Ez egy nagyon hasznos lap, itt sokmindent megtalálsz. Aztán van egy kalkulátor, amit sokan használnak:
http://www.titancalc.com/
ezen megnézheted a karikat, meg lehet teszt-építeni őket.
Használni úgy kell, hogy megcsinálod, ami le van oda írva, és belépsz. pakolgatsz ide-oda, aztán ha befejezted, elindítod a TQVault monitort (az is ott lesz), és ha ez megy, akkor azt bekapcoslva hagyva indítsd el a gamét, ellenkező esetben nem fogja találni a karit. -
ity #7147 A szarkazmus, az irónia és cinizmus nem áll tőlem sem messze, szal nem fogom magamra venni nyugi :D
A farkaskat pedig úgy tapasztaltam, hogy vagy elfelejtheti az ember, vagy kimaxolja őket, mert félúton használva, hasztalanok. -
Shorlex #7146 Én tudom, hogy mikor lesz jó akció: ma este 21.15-kor LOST az RTL Klubon.
A TV2-n pedig az Afrikaik hajsza című film 23:20-kor.
Viccet félretéve: mi Neked a jó akció.
Görög után egyiptom jön, kis knosszoszi kitérővel, ami persze görögnek számít. :D -
berlin #7145 Bocs, senkit nem akartam megnevettetni! :(
Én tényleg nagy láma vagyok. Én csak játszom és játszom a gaméval.
Nem is tudom, hogy lehet felhúzni a dmg-t vagy más egyebet.
Ki lehet ezért nevetni, nem zavar - egyáltalán.
A vaultról sem tudok semmit. Hogy honann lehetne leszedni, hogyan kell használni, pedig jól jönne, mert a szettek gyüjtögetése miatt már alig férek el.
Ja, és én is csíter vagyok, egy bug miatt már a lvl33-on az összes skillem ki volt masterelve.
És ha tudnám, hogyan kell ide képet beszúrni (mert igen, ezt sem tudom), akkor már meg is mutattam volna azoknak, akiket kedvelek. :) -
Shorlex #7144 Bocsánat, lehet, hogy kimaxolva azok, nekem csak egyszerűbb tapasztalatom van vele, amikor is egy-két lövéstől behal... -
TienLevy #7143 Hy all! Nemsoká Athénban leszek és nem tudja valaki, hogy mikor következik már valami jó akció? vagy jó cucc? és hogy Görög utáén Egyiptom jön? Előre is kössz -
Shorlex #7142 Ity, részemről is lezárva, azzal, hogy Te vagy a TQ makulátlansági istene, és az IronLore egyszemélyes szoftverlicencia-hadserege az én szememben. És akármilyen szarkasztikusan hangzik is ez most, valahol tudlak érte tisztelni. Én már csak egy ilyen öreg, megrögzött csíter vagyok.
És tudod, az autópályán is szoktam 130 felett menni, meg a piroson átmenni (gyalogosan) úgyhogy módosítom: megrögzött szabályszegő bűnöző vagyok! :D -
ity #7141 A 3. farkast 18-as szinttől lehet megidézni.
És az első karim, amit ugye elcsesztem rendesen a statokkal, az képtelen lett volna végigmenni egyedül a farkasok nélkül
Szal igen. A FARKASOK ISTENEK KIMAXOLVA !!! :))) -
Shorlex #7140 Én nem tudom, mert a farkas az egy rakat szar, de már ezeket a szavakat is nehezen írom le, annyira röhögök néhány megjegyzésen
De fecskének ez a nagy csíter vagyok ám mindenen túltett...
És most lehet engem letámadni, hogy de, a farkas igenis egy isten, egy géniusz! Hajrá!
Egy halál 300.000 mínusz XP? -
ity #7139 Potionok.
Nemrég volt gépcserém szóval a régi gépem 1.6-os proci 512 ram és egy ősrégi 64 megás ti4200-as. Szóval mindent a minimumra véve se ment 10-15 fps-nél többet. Átlag 10, de ha történt vmi a képernyőn akkor 5 fps (néha 1-3, akkor jött a halál a karinak). Szóval ilyen feltételek mellett kell végiggondolni, hogy az ember az eredeti játékban megteheti-e azt, hogy 5 ital van nála és ha elfogy akkor kimegy a városba újabb 5 löttyért? Igen, megteheti. A bökkenő ott van, hogy ezzel a géppel ez kivitelezhetetlen volt, mert egyik kúttól a másikig sem értem el mindig, mert belefagyott a gép mielőtt elértem volna (vagy csak simán szétcsúszott a kép, nem az elmosódásról beszélek, hanem olyan szétcsúszás, amikor semmit nem látni). Szóval egy városba kiugrás, az kb annyit jelentett, hogy újra kellett indítani a játékot (néha a gépet is).
Én spec ezért tettem fel a potion mod-ot akkor, mert kellett a hely, de a városba viszont nem mászkákhattam ki, mert az egy újraindítás. Örültem ha kúttól-kútig eljutottam néha. Ez a potion mod pedig megoldotta ezt a problémámat. (Azt, hogy egyáltalán játszani lehessen vele)
Új gépemmel full maxon megy minden, fel is tettem 1.15-ös peccset is. De hoppá. 1.15-el nem megy potion mod. Vajon levettem és visszatettem 1.08-at? Hát nem!
Most már ki tudok mászkálni 5 potiononként a városba, ha helyet kell spórolnom!
Na erről ennyit.
"Nem, ha a haver is telve van, akkor eladsz, vagy droppolsz. Az eredeti játék ennyit enged, nem többet. Vagy csinálsz új, üres karit. De nem vaultozol."
Pontosan, csinálok új, üres karit. De hát ezt írtam eddig is, csak olvasni kéne néha. Cuccos kariknál tároltam mindent.
Újra megkérdem, hátha most választ kapok. Mi a különbség aközött, hogy csinálok új karit, ahova a cucccokat pakolom haverral (multiban, legálisan) és aközött hogy ha nincs haver akkor a cuccos kari helyett a vaultba? Hol a cheat benne áruld már el kérlek?
"Az adóbevallásod meg úgy csinálod, ahogy akarod, de mivel kezdtem a mondatot?:
"Szóval legalizálja a törvényszegést azzal, hogy más is azt teszi?"
Nem, így önmagában nem. "
Attól, hogy van kiskapu az adóbevallásra (fel tudsz tenni modot) és te arra nem tekintesz törvényszegésként (cheat), még az lesz. A kiskapuk nem legalizálnak.
De máshogy közelítem meg a dolgot, hátha segít közelebb kerülni a "megoldáshoz". A TQVault bár külső program, nem nyúl hozzá a játék kódjához. Ráadásul a játékban is fellelhető megoldást helyettesít azok számára, akiknek nincs lehetőségük multira. Nem változtat meg semmit.
A unique cuccok charmozása keményen belenyúl a játék kódjába (ami ugye önmagában liszensz szerződésszegés:P). Lecserli a játék könyvtárában található dll-t file-(oka)t. Olyan funkciót ad hozzá az eredeti játékhoz, ami abban nem szerepel. Minden szempontból szöges ellentétben a TQVault-tal.
"Nehezítő lesz maga a balance, de úgy láttam, hogy a tápos cuccokat szaporábban fogja dobálni. Azaz lehet, hogy korábban kapsz több jó cuccost. Most nem ugyanott tartok?"
Persze, hogy nem tartasz ugyanott. Akkor tartanál ugyanott, ha kint lenne a patch és eldöntenéd, hogy szimpatikus-e neked vagy sem, és ha nem akkor nem rakod fel (ha pedig igen, mert neked nehéz a game, akkor felteszed, mert mondjuk könnyebb lesz tőle).
#7113 Legálisan nincs jogod hozzá, hogy belenyúlj a kódba. Ha pedig a kiskapukkal élsz, (mert megteheted, hiszen fel tudod tenni a mod-ot) akkor cheat-elsz. De a lehetőség/képesség ezt nem teszi legálissá.
Egyébként pedig ennek a nagyszerű játéknak ez lesz a halála, hogy nincs egy zárt szerver, mint pl diablóban a bnet.
Nade talán majd a TQ 2-höz már lesz olyan is és akkor végre tisztán lehet játszani majd ezt is :)
Sajnos sokan gondolkodnak így, mint Te, hogy kis csít, nagy csít. Azrán meglehet nézni, hogy pl a dio open szervereken mi folyik.
Vagy akár fps játékokban, ahol szinte már nem lehet open szerverekre menni, csak haverokkal azt is mert van aki azt mondja az aimbot valóban csít, de én csak radar-t használok, azzla nem lehet lelőni senkit. Hát, no comment.
Nade részemről nem offolok tovább itt, bocsi mindenkitől.
Úgy érzem, aki saját magától nem látja be, hogy mi a csít (kód változtatás, játékmenet belyosásolása, külső mod telepítés) és mi nem az, (cuccos karik használata, tqvault-tal vagy anélkül) annak bárki bárhogy is próbál bármit mondani, úgysem fogja megérteni (mert nem is akarja).
Felőlem bárki csármozhatja a lila cuccait, vagy tuningolhatja defiler-rel a statjait, vagy bármi. Én úgyis csak haverokkal játszom multiban, akiket ismerek annyira, hogy ugyanígy gondolkodnak mint én, szóval ...
A filozófiai hasonlatra inkább már nem is reagálok, mert nagyon nem téma. A példa nem állta meg a helyét mert nem behelyettesíthető, ezt Te magas is írtad. (Abba meg főleg ne menjünk bele, hogy mi a különbség a példa és hasonlat között :D)
Részemről téma lezárva. -
Shorlex #7138 :D -
most haltam meg level 60-on 2x egymásután titanrun közben: -600k xp. erről jutott eszembe, hogy énis csíter vagyok ám! régebben volt ugyanis olyan 1-2x hogy ha nem rajtam múlt a halál (beszaggatott, beleszólt vki és nem figyeltem) simán visszaraktam régebbi állást, sőt még ha közben vmi jó cucc is esett aztis kitettem vaultba. szóval én nem vitázom tovább, nincs rá erkölcsi alapom :) -
Shorlex #7136 Igen, dudi, csak Neked... :D
Valóban, csít, mint ahogy a vault is az. Ti kezdtétek azzal, hogy ami nem a játék fejlesztőitől származik, az xar, mert csak nekik van joguk abba belepiszkálni. És bármily kis mértékben is, de segít a gaméban, pedig erre nem lenne lehetőség anélkül.
Ami a hamachis megjegyzést illeti: lényegében IGEN a válaszom, de tudod mit? Nem az én válaszom ez, hanem mindenkié, aki a játék makulátlan tisztasága mellet tett hitet és nem én voltam az, aki ezt elkezdte magyarázni. Úgyhogy a válasz a Ti saját válaszotok, azokból kikövetkeztethető.
Berlin, Te meg úgy megnevettettél ezzel a kérdéssorozattal, hogy mingyá megyek haza TQ-zni... :D
Összefoglalva: legyen meg a Te akaratod, populus, leszedem a reliceket, Ti meg a tisztesség kedvéért nem használtok vaultot. :D -
Sir Huba #7135 Sziasztok!
Valaki meg tudná írni, hogy mi kell ahhoz, hogy meg tudja idézni a 34. szintű Soothsayer karakterem a 3. farkaskáját?
A Call of the Wild 15.-en van, a Maul és a Survival Instinct 1.-en, a Strenght of the Pack 7.-en. Az alap nature képesség 24. szintig van feltolva.
Kösz előre is! -
dudovec #7134 ott a pont fecske ,nagyfasz lenne az ironlore ha belerakna a uniq enchantot , igyis csak 1-1 zold cucc van ami jobb tud lenni , es azis csak akkor ha specifikusan enchantolod , de azis csak jobbara ring/amu/fegyver.. ennyi.
de ne tamadjuk Sorlexet ezer , ha neki igyjon be csinalja igy , engem csak az zavar probal itt minket meggyozni h mi "ugyanolyan rosszak" vagyunk es ezert amit o csinal az helyes ,vagy amit mi teszunk azis helytelen.
-
shorlex szerintem a saját játékélményed cseszed el ha kék/lilát bűvölsz. az a jó pont, hogy néha lehet találni olyan ződet ami relic-kel veri az adott lilát. ha lilát is tudsz fejleszteni akkor értelmetlenné válik az egész. -
dudovec #7132 bea:DDD -
berlin #7131 Bocs, bocs!
Itt miről is van szó?
Kékbe lilába relic? Hogyan?
És mi az a potion tárolás?
köszi -
dudovec #7130 namind1 , ertelmetlen az egesz , sztem csit a uniq enchant, es mindenki igy van vele aki nemcsesztette a karijai adatait, meg nem hasznal "hackes" cuccot. -
dudovec #7129 "Fecske, nemcsak hogy olvastam, nekem már az összes kék és lila cuccom relices. :D
Dobbantott vagy +33%-ot DPS-ben és ezernyi resistet a karin. !!Asszem ez nagy felfedezés volt.
Mintha így kicsit könnyebb lenne az epic orient!!... :D"
dudovec: "felolem akar megtriplazhatod a statjaid is , csak ne ugy allitsd be ezt az egeszet itt mintha valami spanyol viasz felfedezes lenne, meg mintha ettol lenne annyira kurvajo a jatek, kosz."
aztan te: "senki semmilyen spanyol viaszt nem fedezett fel, kérdeztek, válaszoltam rá, mire letámadtak. Arra meg nem vagyok partner, hisze én sem támadok le senkit."
nekem valahogy ez a 2 dolog uti egymast, de lehet csak nekem.. -
dudovec #7128 "Ám Téged a tudat, hogy ELVILEG van lehetőség bizonyos dolgokra, kielégít, a gyakorlatot ezek után nem vizsgálod. Akkor viszont legyél következetes: innentől kezdve ne használj vaultot. Minden tárolásnál menj multira, add el a cuccaid egy üres karinak. Ha újra kell a cucc, vedd vissza tőle. Ennyi. Mellesleg nem gondoltam komolyan. :D"
-> vault azer kell h nekelljen megkerned valakit, es ha nincs neted azon a gepen ahol tq zol, akkoris tudjal cuccot pakolni ide-oda.
na ebbol en azt vonom le: emberek, ne hasznaljatok hamachit, mert az csit, mert valojaban te nem vagy lanon, mellesleg a hamachi nemvolt rajta a tq dvd n am, ugyhogy ha akarsz multizni, akkor veddmeg vagy menj el a varos masik vegere a gepeddel es rakd at cuccot.. na kb ilyen amit a vaultrol mondtal.