23078
  • Shongi
    nah lol ezt miért küldte el kétszer...
  • Shongi
    Amúgy az avatarod az Elfen Lied-es csaj szeme?
  • Shongi
    Amúgy az avatarod az Elfen Lied-es csaj szeme?
  • Shongi
    Köszi. Majd megnézem zha eljutok oda, még nagyon kezdő vagyok de tetszik a game.
    Megvan jó ideje csakhát eddig eljesen WoW függő voltam.
  • Lyan Kyj
    Shongi, a nagyobb városokban egy npcnél (kék gömb a feje felett) bizonyos mennyiségű aranyért újrarakhatod!

Más:
    Épp Sage-t csinálok, 15-ös szinten dobott nekem egy ilyet, nagyon kedves:))

• Shongi
    lesz lehetőségem valamikor újraosztani a pontjaimat, vagy olyan mint a D"ben, ha már rgyszer ráraktam ott is marad
  • berlin
    Deathchill aura (spirit) és battleawareness (defend) az alapmágia egy Lichkinggel. Ezeket +2-es skill hozom elő. és van egy +1-es sapim, így a Lich lvl 18-as, elég erős. Sokkal jobban bírja, mint én.

Ezekhez használok olykor quickreqovery (defend), colossus form-t (defend) és summon outsidert (spirit).
    És mostanában egyre gyakrabban rallyt (defend) a túléléshez.

A "jobbkilkkem", az shield charge.

Sajna a vértjeim olyan 110 és 140 armor közöttiek... :(

Ha bárkinek van valami ötlete,hogy mi az a jó varázslat, amit nem hasznáálok ki, és javasolna valamit, azt köszönettel veszem!!!
  • Shongi
    valaki tud ajánlani nekem egy jó paladin buildet?
  • zsirfecske
    igen a paladint láttam énis utána, na ez üt bármit :)
    lev65 paladin

videót legeygszerűbb a fraps nevű progival gyártani.
  • 7Ryan7
    Jah én is meg néztem nagyon durva volt:) De sztem a többi se rossz! Lvl 65ös paladin és lvl65druida!
  • zsirfecske
    uhh hamár youtube én ezt találtam:
    lev65 guardian huhú
  • 7Ryan7
    Hy all! Dudovec mivel csináltad a videot?? Mert nekem is van pár joo karim és csinálni szeretnék róluk videot!
  • Isenlord
    azé a végén majdnem ottmaradtál:D nem sokon mult,sztem te is mondtad neki a magadét:)
  • dudovec
    na elbasztam a linkelest , hurra..
    szoval : ITT a videó
  • dudovec
    nah. csinaltam egy kozelharcos legendary manticore videot a ketelkedok kedveer:) Igaz, nemsikerult 1 perc alatt lenyomni, mer benaztam , meg mire odaertem akkor lattam h nemsok kell a szinthez:), meg akadt ez a fos gep....
    Utolag belegondolva: health redukalo landzsaval valoszinuleg gyorsabb lett volna, mostmar mind1, nemveszem fel megin:D se pet , se hearth of the oak , se slower attackos cucc, megcsak rogue lassito, mergezo auraja sincs fenn 1 vs 1.
    itt a videó
  • dudovec
    defend spirit az allat lehet , mivel mesz? amugy annyira nem keves egy defendernel , elvileg az a kari lassan , de biztosan öl.
  • berlin
    Na, most mentem át legendbe.

Epic végén már csak szenvedtem: orienttől kb. 30-szor haltam meg... :(
    Valahogy legyengült a karim.

lvl 47-en a 900-1000 dps az kevés???
    (defend/spirit)
  • pajzshordozó
    Csak játszál ember, most vagyok másodszorra Egyiptomban..hozzászoktam ugyanugy csinálták meg mint a Dungeon Siege 2-őben...
  • Kazador
    mindig jókat derülök TienLevy hozzászólásain :D
    az első postja óta végigtoltam egész egyiptomot ;)

Kaz.
  • Faterx
    Nálam is sokat javított de azért még sokat swappel
  • Ravasak
    Tien levy ne kerdezösködj jatsz es akkor majd megilagosodsz
  • dudovec
    felmegy egy 18 as defendernek..
  • Lyan Kyj
    akkor ütnek 100at, ha még1x elérsz knossosba. De ha ilyen türelmetlen vagy, kétlem, h eljutnál odáig...
  • TienLevy
    Hy all! Látom, az a fegyver 100-asakat üt, meg az armorok 100-asakat védenek.
    Mikor lesznek már ilyen cuccaim?! És milyen szörnyek lesznek, hogy ilyen erős kell?! És knossosból mikor lesz már egyiptom?!
  • Lyan Kyj
    Nos, én kikapcsoltam a napszakváltozást, és az eddigi értelmetlen röccenések megszűntek! Azt eddig is tudtam, h emiatt csinálta, de külön öröm, h gondoltak erre!
  • Manual
    1.20-as patch megérkezett!!!
    Várom a tapasztalatokat... :)
  • pajzshordozó
    512!!!!!!! Az nagyyyyon sok
  • zsirfecske
    huh gyorsan kijött a peccs :)

2 fura zöld:

-azért lev 18-on 512 str nem általános, ugye?
    -mienmár ez a brutál +cold dmg, hehe.
  • dudovec
    ja es amugy elismerem h a Manticore nagyonkemeny , foleg legenden , de aze nem lehetetlen, kb 1 perc alatt le lehet verni kozelharcos karival is, oak , pet , meg slower attackos cucc nelkul is, megprobalom bebizonyitani;>> csak kurvara akad a gep amikor felveszem, eshat engem is megol 1 olyan villamos szarral ha nemkerulom ki:D
  • Faterx
    Én először is majd megnézem a day/night kapcsolót
  • dudovec
    kemotox: ien karim van , bar csak 45 os, es nemment fel meg minden cucca, nemtom pontosan megitelni , de nemrossz.. amugymeg fixcucc kell neki , mer a thunderball az csak ugy jo ha instant.
  • Lyan Kyj
    1.15-ön bugos az a rész, telepíts másik peccset!
  • alex73
    segitsetek TELKINET hogylehet megölni megsetudom sebezni
  • TienLevy
    Ahan. És az kb mennyi idő? És akkor már egyiptomban leszek?
  • ity
    Bocs, nem gondoltam, hogy nem egyértelmű.
    Szóval a skilleket alapból a táblázaton megadott értékekig lehet növelni. A farkasok esetében ez ugye max 15 szint. (Ami neked is megvan már). A 3. farkas viszont csak 18-as szinttől megidézhető. Ehhez a maximum fölé kell emelni a skilleket. Ezt kétféleképpen teheted meg. Egyik, hogy keresel egy Mastery Shrine-t (random van a pályákon elszórva). Ez megtolja neked 5-el ugyan a skillt a farkasokon, de ha megpusztul a farkasod (vagy új játékot kezdesz) új shrine-t kell keresned. Szóval ez a vészmegoldás addig, még nem találsz magadnak olyan cuccokat, amik +1 vagy +2 vagy +3 skillt adnak (akát all skill, akár nature skill). Felveszed a ruhát magadra, és máris a maximum 15 fölé megy a skilled a farkasoknál (meg az összes többinél is értelemszerűen. Ha eléred cuccokból a 18-as szintet, jöhet a harmadik farkas is bármikor.
  • Isenlord
    egy labirintusnyira,és egy kis romvárosnyira,egy kis mezönyire kb:D
  • TienLevy
    PLZ mondja már meg nekem valaki,hogy mennyire van Knossostól a következő város?
  • Lyan Kyj
    Aztán majd meglátjuk, hogy szuperálnak az új módosítások...
  • Faterx
    Patch 1.20
  • pajzshordozó
    Normalon nincsen Manticore...