23078
-
nah lol ezt miért küldte el kétszer... -
Amúgy az avatarod az Elfen Lied-es csaj szeme? -
Amúgy az avatarod az Elfen Lied-es csaj szeme? -
Köszi. Majd megnézem zha eljutok oda, még nagyon kezdő vagyok de tetszik a game.
Megvan jó ideje csakhát eddig eljesen WoW függő voltam. -
Lyan Kyj #7243 Shongi, a nagyobb városokban egy npcnél (kék gömb a feje felett) bizonyos mennyiségű aranyért újrarakhatod!
Más:
Épp Sage-t csinálok, 15-ös szinten dobott nekem egy ilyet, nagyon kedves:))
-
lesz lehetőségem valamikor újraosztani a pontjaimat, vagy olyan mint a D"ben, ha már rgyszer ráraktam ott is marad -
berlin #7241 Deathchill aura (spirit) és battleawareness (defend) az alapmágia egy Lichkinggel. Ezeket +2-es skill hozom elő. és van egy +1-es sapim, így a Lich lvl 18-as, elég erős. Sokkal jobban bírja, mint én.
Ezekhez használok olykor quickreqovery (defend), colossus form-t (defend) és summon outsidert (spirit).
És mostanában egyre gyakrabban rallyt (defend) a túléléshez.
A "jobbkilkkem", az shield charge.
Sajna a vértjeim olyan 110 és 140 armor közöttiek... :(
Ha bárkinek van valami ötlete,hogy mi az a jó varázslat, amit nem hasznáálok ki, és javasolna valamit, azt köszönettel veszem!!! -
valaki tud ajánlani nekem egy jó paladin buildet? -
igen a paladint láttam énis utána, na ez üt bármit :)
lev65 paladin
videót legeygszerűbb a fraps nevű progival gyártani. -
7Ryan7 #7238 Jah én is meg néztem nagyon durva volt:) De sztem a többi se rossz! Lvl 65ös paladin és lvl65druida! -
uhh hamár youtube én ezt találtam:
lev65 guardian huhú -
7Ryan7 #7236 Hy all! Dudovec mivel csináltad a videot?? Mert nekem is van pár joo karim és csinálni szeretnék róluk videot! -
Isenlord #7235 azé a végén majdnem ottmaradtál:D nem sokon mult,sztem te is mondtad neki a magadét:) -
dudovec #7234 na elbasztam a linkelest , hurra..
szoval : ITT a videó -
dudovec #7233 nah. csinaltam egy kozelharcos legendary manticore videot a ketelkedok kedveer:) Igaz, nemsikerult 1 perc alatt lenyomni, mer benaztam , meg mire odaertem akkor lattam h nemsok kell a szinthez:), meg akadt ez a fos gep....
Utolag belegondolva: health redukalo landzsaval valoszinuleg gyorsabb lett volna, mostmar mind1, nemveszem fel megin:D se pet , se hearth of the oak , se slower attackos cucc, megcsak rogue lassito, mergezo auraja sincs fenn 1 vs 1.
itt a videó -
dudovec #7232 defend spirit az allat lehet , mivel mesz? amugy annyira nem keves egy defendernel , elvileg az a kari lassan , de biztosan öl. -
berlin #7231 Na, most mentem át legendbe.
Epic végén már csak szenvedtem: orienttől kb. 30-szor haltam meg... :(
Valahogy legyengült a karim.
lvl 47-en a 900-1000 dps az kevés???
(defend/spirit) -
pajzshordozó #7230 Csak játszál ember, most vagyok másodszorra Egyiptomban..hozzászoktam ugyanugy csinálták meg mint a Dungeon Siege 2-őben... -
Kazador #7229 mindig jókat derülök TienLevy hozzászólásain :D
az első postja óta végigtoltam egész egyiptomot ;)
Kaz. -
Nálam is sokat javított de azért még sokat swappel -
Ravasak #7227 Tien levy ne kerdezösködj jatsz es akkor majd megilagosodsz -
dudovec #7226 felmegy egy 18 as defendernek.. -
Lyan Kyj #7225 akkor ütnek 100at, ha még1x elérsz knossosba. De ha ilyen türelmetlen vagy, kétlem, h eljutnál odáig... -
TienLevy #7224 Hy all! Látom, az a fegyver 100-asakat üt, meg az armorok 100-asakat védenek.
Mikor lesznek már ilyen cuccaim?! És milyen szörnyek lesznek, hogy ilyen erős kell?! És knossosból mikor lesz már egyiptom?! -
Lyan Kyj #7223 Nos, én kikapcsoltam a napszakváltozást, és az eddigi értelmetlen röccenések megszűntek! Azt eddig is tudtam, h emiatt csinálta, de külön öröm, h gondoltak erre! -
Manual #7222 1.20-as patch megérkezett!!!
Várom a tapasztalatokat... :) -
pajzshordozó #7221 512!!!!!!! Az nagyyyyon sok -
huh gyorsan kijött a peccs :)
2 fura zöld:
-azért lev 18-on 512 str nem általános, ugye?
-mienmár ez a brutál +cold dmg, hehe. -
dudovec #7219 ja es amugy elismerem h a Manticore nagyonkemeny , foleg legenden , de aze nem lehetetlen, kb 1 perc alatt le lehet verni kozelharcos karival is, oak , pet , meg slower attackos cucc nelkul is, megprobalom bebizonyitani;>> csak kurvara akad a gep amikor felveszem, eshat engem is megol 1 olyan villamos szarral ha nemkerulom ki:D -
Én először is majd megnézem a day/night kapcsolót -
dudovec #7217 kemotox: ien karim van , bar csak 45 os, es nemment fel meg minden cucca, nemtom pontosan megitelni , de nemrossz.. amugymeg fixcucc kell neki , mer a thunderball az csak ugy jo ha instant. -
Lyan Kyj #7216 1.15-ön bugos az a rész, telepíts másik peccset! -
alex73 #7215 segitsetek TELKINET hogylehet megölni megsetudom sebezni
-
TienLevy #7214 Ahan. És az kb mennyi idő? És akkor már egyiptomban leszek? -
ity #7213 Bocs, nem gondoltam, hogy nem egyértelmű.
Szóval a skilleket alapból a táblázaton megadott értékekig lehet növelni. A farkasok esetében ez ugye max 15 szint. (Ami neked is megvan már). A 3. farkas viszont csak 18-as szinttől megidézhető. Ehhez a maximum fölé kell emelni a skilleket. Ezt kétféleképpen teheted meg. Egyik, hogy keresel egy Mastery Shrine-t (random van a pályákon elszórva). Ez megtolja neked 5-el ugyan a skillt a farkasokon, de ha megpusztul a farkasod (vagy új játékot kezdesz) új shrine-t kell keresned. Szóval ez a vészmegoldás addig, még nem találsz magadnak olyan cuccokat, amik +1 vagy +2 vagy +3 skillt adnak (akát all skill, akár nature skill). Felveszed a ruhát magadra, és máris a maximum 15 fölé megy a skilled a farkasoknál (meg az összes többinél is értelemszerűen. Ha eléred cuccokból a 18-as szintet, jöhet a harmadik farkas is bármikor. -
Isenlord #7212 egy labirintusnyira,és egy kis romvárosnyira,egy kis mezönyire kb:D -
TienLevy #7211 PLZ mondja már meg nekem valaki,hogy mennyire van Knossostól a következő város? -
Lyan Kyj #7210
Aztán majd meglátjuk, hogy szuperálnak az új módosítások...
-
Patch 1.20 -
pajzshordozó #7208 Normalon nincsen Manticore...