23078
-
berlin #7287 Köszönöm szépen!
Megvédtél. :) -
Ravasak #7286 ha felre rakosgat akkor kicsit necces a 900 str az igaz :)
hmm akkor mar csak 2 adroit loop meg immortal amu meg athena cipo kell csak -
encofoco #7285 köszi KAZ és utánna hova kell menni???(mert valami ezzel a patch-al nem jo :S) -
dudovec #7284 de Bea aszondja h intre meg dexre tett, ezert is irtam h colossussal hiszem el neki azt az erteket. -
dudovec #7283 najo , lehet ki lehet hozni , ha tele vagy % os cuccal es nemigen teszel lifera.
de en defendernel 2x adroit loop + immortal amuval mennek , athena cipo , tobbi az ki-hogy erzi. -
Kazador #7282 encofoco - vidd vissza Memphisbe az öreg csókának (ott lesz a sárga ! a feje felett)
Kaz. -
Ravasak #7281 Tien Levy ne idegesitsd fel az embereket
automatikusan ment a gep ha abbahagyod a jatekot akkor a legközelebbi kuttol indulsz ujra amit erintetél -
Ravasak #7280 teedtem 1086 siman colosussal meg 1301 -
TienLevy #7279 PLZ HELP. Mert én városonként mentek. Előre is kössz! -
Ravasak #7278 dudovec 900 str siman megvan colossus form nelkul is nekem 46 szinten 1026 a str em colossus nelkul -
encofoco #7277 Egyiptomba leverem a skorpiot ,felveszem azt a zöld szem-et,és aszt hova kell elvinnem???légyszi valaki mondja már meg.thx -
dudovec #7276 jo de Bea szerintem hozza kene tenned h colossus formal ami +50% str minimum..., ugy elhiszem h 900 az stred. -
atesz02 #7275 OK!És az mennyi? Úgy nagy általában. Azt, hogy hol vegyem, még nem tudom, merthogy nem mindenhol ugyanannyi az ár. -
TienLevy #7274 Hy all! Most értem egyiptomba. Kb. mennyi idő, míg elérem a köv. várost? -
virs lee #7273 x1950xtx -
atesz02 #7272 Hy! Nekem most egy ATI Radeon 9200-om van. Nos, ezen a játék nagyon szaggat. Ígyhát elhatároztam, hogy veszek egy új videókártyát, amit már régóta tervezek. Valaki adjon már nekem tippeket, hogy melyiket érdemes megvenni, és hogy milyet. Hozzáteszem, ATIt akarok venni, mert a másikat nem ismerem annyira.Köszi a segítséget!! -
berlin #7271 Köszi!
(bár felét nem is értettem) -
berlin #7270 Cheat???
Nem tudtam, hogy van TQ-hoz. (HOL IS TALÁLHATÓ?)
Nekem a 900 úgy van meg, hogy ebben +20-25%-os strengh-es gyűrűim amum van "Robust" a nevük. (Ez amúgy nyom a health-re is darabonként 10-12%-ot.)
Szóval ez tökre nem csít.
Ha az attr pontokat nem a dexre illetve intre teszem, úgy lehetne 1200-as. Én így értettem!
(3-adszor írom: nálam a csít kimerült abban, hogy egy bugnak köszönhetően az összes skillem ki van maszterelve.) -
encofoco #7269 sziasztok...Egyiptomba leverem a skorpiot ,felveszem azt a zöld szem-et,és aszt hova kell elvinnem???:( -
amugy azok a defenderes videok mind normba készültek. druidos is asszem -
dudovec #7267 lattam azer eleg jokis videookat a youtuben , talan a lb+ tb druid teccett a legjobban, mondjuk az csak lightningos , meg thunderball van masik karimon ma' , plague roxx!:D -
virs lee #7266 Azért hihetetlen hogy a 21. században, mikor már nem is nagyon lehet 1magos procikat kapni, ilyennel még probléma lehet. :( -
virs lee #7265 Felraktam az 1.20-at hátha megoldja, de nem. Ellenben a ternion jó nagy fostaliga lett, szanaszéjjel lövöldöz meg nem sebez semmit. -
nem.
virs lee: nem akarok új karit kezdeni, úgyhogy nem számít. rengeteg időt elb****tt tq már eddigis az életemből :) -
7Ryan7 #7263 Zsírfecske fraps program ez igyenes progi? -
dudovec #7262 spiritet kell rakni a recharger karik melle v naturet. :| bar attol fugg , mondjuk nemtom h ti hanyas verzioval nyomjatok mar , de en maradok 1.08. -
virs lee #7261 Az elején még oké, de később egyre kevesebb lesz a búnusz, mivel palával nem intre gyurmázol. -
húhú! kíváncsiságból elkezdtem egy paladint storm ággal. eddig nem raktam semmire csak storm nimbusra, erre level 6-on spártában ilyeneket röptetek egy rövidkarddal:
storm nimbus - char level6
mókás... -
virs lee #7259 Felraktam megint a TQ-t, új a gép, ugyanúgy 1.08 ahogy eddig, erre olyan szaggatásban volt részem hogy az hihetetlen. Lehet hogy a duál maggal vmi szarakodás van? Csak alaplap+proci+mem változott. -
dudovec #7258 bea szerintem meg felraksz 1 hoodot , egy arch glovet , meg egy odysseus pancelt , es melle csapsz 1 high priest ringet , es akkor intant ether lord , dark covenant , shield charge , rally , sot meg life drainnel is szorakozhatsz :P -
dudovec #7257 :DD guat lattam , palandinos videot meg nem... de hasonlo karim epul , csak az druida , majd 300% castal szorja a chainlightningot meg a squallt v a plaguet meglatom meg... ha plague mindig levesz % ban eletet amikor rarakod valakire , akkor azt, mer megfelel 1 diablos static fieldnek ez esetben:DD -
Isenlord #7256 berlin, 1200as erö? legalább ne hireszteld a csitet. 
-
John Angel #7255 Crack már 1.15-ig van és remekül működik.
1.20-as crack jó lenne már nekem is :) -
Köszi -
berlin #7253 Paladine az ugyebár storm/defend.
Mivel én spirit/defend vagyok. Igazán nagy hülyeséget csináltam azzal, hogy majd 300-at tettem dexteryre és 180-at intell-re. (még az elején, azóta is úgy van hagyva.)
Én ugyanis közelharcos típus vagyok. Tehát az erőt kellett volna jobban feltormáznom. Az erőm most olyan 900 körüli, de ha okosabb vagyok és a legelején eldöntöm, hogy mit is akarok, akkor most 1200-as erőm is lehetne.
Szóval elsőként azt döntsd el, hogy közelharcra gyúrsz karddal stb. (akkor erő kell) vagy inkább varázsbotokkal nyomulsz (akkor meg int. kell).
Nyugodtan lennék a helyedben távolsági harcos, mert egy jól kigyúrt defender megvéd.
Fel tudsz vele venni karaj páncélokat. -
Lyan Kyj #7252 igen, az övé:) -
Lenne még egy kérdésem, paladinnak mi a fontos strenght, int vagy dex? vagy mindegyikre érdemes rakni? -
7Ryan7 #7250 Miben különbözik még az 1.20 az 1.08-tól? 1.20-hoz van már crack vagy még mindig csak 1.08-ig van? -
virs lee #7249 Mostmár semmiből, az 1.20-ban megszűntek a -recharge opciók. -
7Ryan7 #7248 Miből tud ennyi recharge-t összeszedni ez a paladin? Én néztem gamebanshee-ban a cucokat de nem jöttem rá:)