23078
  • dudovec
    a necrom lesz a legjobb:D bar kurvara lusta vagyok mar titanozni , de lehet 1x megcsinalom azt megmutizom;>
  • chalezlopez
    Köszi tesó!!
  • 7Ryan7
    Hy all!Hát azért az a pala se vlami nagy duranás mert sztem! Mert sztem legendaryn nem öl ennyire a lightning! De a termionok simán szét szednek akármit!
  • Shorlex
    Nem véletlenül van az 1.20-ban törekvés a nagyobb számú rare cucc dobásra szörnyeknél. Hogy ez meg is valósul-e azt nem tom.

Kérdés: melyik karit tartjátok a legírtóbbnak tömeg téren?
    És legfőképpen: a game elejétől fogva (ami persze nem azt jelenti, hogy ne várnék lvl 10-20-ig a tömegírtással, de tovább nem).
    Má nagyon elegem van az ilyen warfare-defender-hunter töketlenkedésből.
    Igaz, hogy ha körbeveszik 8-an, akkor is üti mindegyiket, de idő, idő és idő, és már unalmas. Arról nemn is beszélve, hogy hiába nyomom a shiftet a magam körül állókra, a kurva íjászokhoz mindig külön oda kell menni, bla-bla.
    Szóval az a 65-ös paladin videó elég meggyőző volt, de nem tom hogy a stormcallernek az a villámvarázslata elég nagy hatókörű-e...
  • Shorlex
    Közelharcossal is le lehet nyomni. Kétféle megoldás van:
    1) olyan közelharcos, akinek az egyik skill nature a refresh miatt és petekkel kinyíratni (mondjuk egy champion)
    2) olyan közelharcos, aki íjász, és study-t neki, attól meg fog nyílni az út a páncélján... :D
  • eXequtoR
    Pazar akkor vmi gigser lesz. Na sebaj.

• Tyler Durden
    Semmi előfeltétele nincs, odamész a mocsárba /amerre az elveszett spártai katonás kveszt is van/ és megcsapod. Ha melee karid van, akkor valszín esélytelen, casterrel meg fogod tudni cipőzni.
  • eXequtoR
    Igen tudom, hogy levan irva, ugy is csinaltam 2 nap mulva ( addig érdekes modon semmi baja nemvolt ) viszont "eltüntek" a karik. Mind1 javitva lett nincs para. :)

Hydra koma akkor fél megmutatni magát. :/ Esetleg lenne vmi előfeltétele a megjelenésének?
  • zsirfecske
    hydra csak legenden van...

tqvault-ról meg annyit, hogy semmit nem kúr tönkre csak ésszel kell használni. le is van írva doksijában, hogy miután kívülről matatsz a kari inventory-jában tqvaultmon.exe-vel indítsd a játékot (vagy a felugró vaultmon ablak megfelelő gombjával). ilyenkor ugyanis a játék számára korrupt mentések keletkeznek, amit a tqvaultmon fog elrejteni a game elől. értelemszerűen ha már egyszer beléptél a játékba az adott karival és mentesz vagy kilépsz újból normális lesz a save, tehát legközelebb nem kell már trükközve indítanod. kivéve persze ha közben újból vault-olsz. ok?

de télleg használd a keresőt a lap alján, mert 100x volt már szó erről is.
  • eXequtoR
    Zsirfecske: egész véletlenül nem csak epic-be ölhetö ez a Hydra? :) Végigturtam egesz mocsarat de semmi.
  • eXequtoR
    Köszi!
  • eXequtoR
    Nos ez az a progi ami tönkrekurta a karijaimat anno. :) Van vmi okosság biztos amit nemtudok, de simán inditva 2 nap után eltünt minden kari. :)
  • zsirfecske
    tqvault 1.620
  • zsirfecske
    hydra bácsi az 'athen marsh'-ban lakik vagy mi a neve. teleportolj athénba és indulj el visszafelé az úton, egy kis séta után bal oldaladon jön a mocsár. felső sarka környékén pihen a dög.
  • eXequtoR
    Hmmm ez jo, mert legend végét taposom keményen de meg nemvolt hozzá szerencsém. :/ Vki tudna mondani konkrétumot?
  • KH
    Hydra ha jól tudom legendary szinten van az Athént megelőző mocsárban (bocs ha tévednék)
    ...
    hát, tennap úgy hogy odafigyeltem a dologra, "elsőre" lenyomtam a dragon lichet (télleg elszórakozik a kócokkal, és nem intézi el őket egyetlen csapásra), nagyon megérte a dolog, mondhatom, mert a két majestic chestje teli volt FEHÉR, meg sárga cuccokal, egyetlen kis relic shard volt az egész kuplerájban...

szóval nem is tudom, vagy a lootot befolyásolja az, hogy előtte meghal az ember? (a démon bikuci akit elsőre lenyomtam pl. dobott valami legendary gyűrűt is)
  • eXequtoR
    Skacok a Hydrat hol lehet megidezni?
  • chalezlopez
    Hi! Van már 1.20-hoz TQ Vault? Én még nem találtam. Ha valaki tud róla, pls fontos lenne.
  • dudovec
    Emberek , van mar valakinek "mantle of amun ra" ?? mostmar kurvara kene:D
  • LordMersey
    Köszi. Jé akkor van egy junik páncélom. Király:-D
  • kemotox
    sárga: magic (dioban kék)
    zöd : rare (alias citromsárga)
    kék: epices junikcucc
    lila: legendarys junik cucc
  • LordMersey
    A tárgyak szinei, hogy változtak a Diablo-hoz képest? Úgy veszem észre, itt a kék a ritka....
  • Shorlex
    Na Isen, felvettelek MSN-nen, de nem vagy online...
    Na telepítem azt a Hamachit, azt majd meglátom mit kell csinálni.
  • LordMersey
    Igen köszönöm, passzív skillek voltak. Második képességnek a védekezást választottam, így már lett olyan is amit aktivizálni kell. Sikerült is kitennem. Jól értelmeztem akkor, csak furcsa volt, hogy ennyi a passzív. Hiába, át kell szokni a Diabloról:)
  • dudovec
    shorlex: tokmind1 mennyit fuj, mindig kileptem elole, a dobbantos tamadasa elol is ,mint lattad 20sec alatt lekuldom a lifeja felet, aztan meg nehezen halt be.. de 1 hajszallal szint elott voltam, meg a gepem se all a helyzet magaslatan amikor avizok.. szoval igen , ittam minden egyes utese utan.. de azert, mert ugyan itt nem tüskezett, de amikor ramnyomja akkor lemegy a lifem 25% a, a tobbit meg leviszi a bleeding v nemtom, de meguszom ha maxon van az eletem, ezert ittam minden utes utan, ha esetleg elkapna tuleljem 3500 elettel. persze felrakhatnek slower attackot, meg posion aurat meg health reduction landzsat.. de ugy mentem direkt neki ,h semmihez nemnyultam a karin, ugy mentem vele ahogy van.
  • zsirfecske
    kör alakú skillek passzívok, azok mindig aktívak, lehet nincs még aktív skilled, level7 warfare-nél sanszos.
  • LordMersey
    Köszi. Igen én is így értelmeztem, de jobb klikk a slotra akkor az 'empty slot' jön ki, meg az élet és mana. Ezeket ajálja fel...
  • Lyan Kyj
    igen, bal-jobb gombra, és ugye a számokra is lehet. Jobb klikket nyomsz a slotra a képernyő alján, és kiválasztod, mit akarsz
  • Ravasak
    Na megyek megnezem mit tud a halhatatlan Championom ellen a legendary Manticore :)

remelem nem halok bele mert az lesz az elsö halálom :)
  • LordMersey
    A skilleket ki lehet tenni jobb- ill. bal egérgombra, mint a Diabloba? 7-es vagyok, van pár skillem, de nem tudom, hogy kell kitenni...már persze ha lehet
  • Shorlex
    Dudi, ez nem semmi kis video!!
    Csak a szememben egy kicsit ott esik az értéke, hogy az én mantim nagyon nem ilyen volt!!!!!!!!!!!!!
    Neked alig fújt, és így max. arra kelett figyelned, hogy igyál, amikor megpiszkál, és hát látom ittál is elég gyakran... :D
    Viszont nekem azzal van problémám, hogy állandóan fújt és állandóan lőtte a kis tüskéit, akármit csináltam, azok meg ugye halálosak. És nekem emelkedni is gyorsabban emelkedett, úgyhogy nem volt ennyi időm "meglátni" a veszélyt...
    Lehet, hogy azért van mindez, mert én mindig távol voltam tőle, és ha én is odamentem volna, akkor nálam is inkább csapkodott és harapott volna, és hatványozottabban ritkábban fúj és tüskézik???
    Mindegy, nálam nem volt ennyire egyszerű, mintha az én gépem randomja másképp működne.. :D
  • dudovec
    hat shorlex, mitvarsz 80% attack speedtol? 190 minimum... mondjuk en 209 el toltam:)
    amugy en nemhasznaltam sosem ien lassitos cuccot , ugyhogy sztem fecske mutatta azt.
    KH: felraktam 1 videot korabban a manticorerról , legenden melee karival hogyan kell ölni, pet es slow cucc nelkul.. mondjuk volt v 1:20 amig lenyomtam, de az elete elso fele lement kb 20 sec alatt, aztan valamer nemtalaltam el v nemtom..mondjuk ha idezek lichet meg lordot akkor sztem 10 secen belul szetkapjuk.
    itt megtudod nezni: manti
  • KH
    nem tudom, püfölgette, nem azt mondom hogy percekig, de ha leteszel hármat, akkor már elég jól el van velük, persze utána megint jött a futás el, majd visszatérés... így is beletelt egy "kis" időbe, de legalább nem haltam meg, mert volt amikor simán tudtam lőni

persze az is lehet, hogy behülyült :)
    5-6k sebzés? hmm, látod, én ezt nem tudtam, lehet azért nem érdekelt eddig hogy lehet :)
  • Shorlex
    azé nem értem, mert azok a kócok alig néhány health-ig bírják, a manti meg kb. 5-6kval sebezhet... ??? Hogyan tartottak azok ki? Vagy manti behülyült???
  • KH
    hát, nekem a manti volt olyan, hogy könnyebben ment, lehet hogy az ostobább monszta, de olyan szépen eljátszott a kóccal, mint egy cicus

a study maxon van... szóval akkor csak türelem... lassító amulettem van, meg cipőcském upgradelve valami lassító relikkel, de csak 33 asszem
    66-ost még én se láttam

inkább az a bajom, hogy beszopok egy fagyásos lehelletet és máris jön a szívdobogás (jobb esetben, rosszabb esetben halálnak halálával holok)

nah, mindegy, egyébként kétlem azt is, hogy megéri vele ennyit szenvedni
  • Isenlord
    msn

csak joinolsz egy szobához,fw off,és annyi,game:)
  • Shorlex
    OK, köszönöm.
    Hogyan és mikor?
    Me hamachihoz nagyon láma vagyok.
    Telepítem, és csinálni kell vmi szobát, meg beállítani bejövő-kimenő portokat???
    Windows tűzfal kikapcs ezek szerint?
    Én csak estefele leszek, nem tom hogyan tudnék Neked jelezni, hogy otthon vagyok.
    Ehh, de hülye vok...
  • Isenlord
    elég rá.... asszem,a tüzfal lassitja legjobban.
  • Isenlord
    akkor ha ennyire számoljátok az ancestralok sebzését,számoljatok ether lordnak is egyet:D 18/15ös lordom van,és hát.. megállithtatalan.
    ja éspoén,legend act 1nél van a sothom,kb olyanszinten tolja,h nemhogy a kari,hanem még egy db petem sem halt meg:)
  • Shorlex
    Nem mondod, van 66%os slowered?????
    KÉREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Az a baj, hjogy még sosem multiztam. És csak sima 512/56 ADSL-em van. Elég az arra, hogy kapcsolódjunk??