23078
-
A rouge a thornyk + 2 skillje az anatomy és a méreg+ mandrake miatt van (a mandrake kiüti a slower függőséget és állandó passzív, oxigén lessz e miatt asszem:) a hunternél még korlátozottabbak a lehetőségek a spear, bow specifikusság miatt(és kevésbé tetszik a kaszt :) amúgy a warfare kaszt megzabálja úgy is az összes pontot...(ja és váltásba bekúrok egy Fury of the Three Amazons lándzsát egy deimossal) valszeg athena, conquerror's bracers,armor of achilles,meg egy ares'war helm lessz apollokkal és talán myrmidon's amuval... ezek megvannak és hát az összes többi lila cucc is...:) nem mondtam hogy csúcs lessz a kari, de érdekel mit tud... -
dudovec #8845 hehe shorlex:D Tegnap meg megneztem a karit defivel..., marmint slayer: 2x apollo , immortal , 2x thorny , tracker cipo, kesztyu, sisak, es odysseus armor. 65 re fel, mindent kiszamoltam, a dexe a vegen 890 volt...
Haat, egy nagy vicc az egesz.. mikor rajtam volt a call of the hunt, es az onslaught maxos chargeal, akkorse volt annyi avaragem, mint a binderednek:D (olyan 11.5k) A lifem, igy a lifes questek nelkul 2200 ?:D (lol)... Mindesetre eloszor mentem vele 1 kort normalon.. Dobaltam a sturdyt, es ilyen 15000 - 40000 ig irkalt ki helosban... a greatestem pedig, 68000:D Mondom jo , bemegyek legendre ugyanide.. ott ilyen 10000- 20000 eket irkalt.... , amikor dobaltam a sturdyt, akkor bement ilyen 30k koruli is. Aztan egyszer csak jott egy ilyen sima diszno.. hat igen 100-150!! eket irkalt ki ahogy pufoltem mint a hulye:)) Radobtam a studyt , akkor azis egy utestol szetment (olyan 10k korul utottem ugy ra).. Az elso kellemetlen meglepi akkor ert, amikor 60 pierce reistel , meg 2.2k lifeal elertem arra a reszre, ahol ugralnak ki a csontik a foldbol.. futok elore, kiugrik kb 6-7 darab ijasz , az ott allo 5-6 harcos melle, es meghaltam:))) Jo, tudom, 1.20 ban levettek az ijaszok sebzeset eleg rendesen.. de sztem a kari talan ugy tudna mukodni, ha immortal amu helyett attack damage converted to healthet kapna, de az undeadoknal akkoris nagyondurvan kellene inni.. raadasul annyi bonust ad az immortal amu, hogy lenyegesen gyengebb is lenne nelkule, szoval igy , hogy testeltem kicist a legnagyobbat uto dual wildert, aztkell mondjam, hogy kuka az egesz:)
-
Shorlex #8844 bocsánat nem akarok floodolni de még egy dolog:
kénytelen leszel egy zöld armort felvenni, mindegy hogy melyiket és egy olyan heracles relicet feltenni rá, ami 66% slower attack különben aztán tényleg két másodpercen belül halott vagy. A hoodot természetesen ne hagyd ki, talán a tracker szettből egyet-kettőt hagyj ki de muszáj lesz ilyen relicelt zöld mert minden méteren behalsz legenden, bossok meg szinte lehetetlen anélkül.
bár akkor meg nincs stun resisted, meg semmilyen más resisted... hát te tudod. -
Shorlex #8843 Romoto lehet hogy nem én vagyok a világbajnok játéktechnikában de azért próbáltam én már kétkezes harcost. hát mondjuk látványosnak látványos de... nagyon xar.
minden bokorban figyelni kell, szóval nem az igazi.
Azonkívül nem tom miért rogue a másik mastery, mert az semmilyen bonuszt nem ad neked thornyval. ugyanis letál sztrájkolni nem tudsz vele, és a blade honingot sem tudod vele használni mert se nem kard se nem dárda. innentől kezdve fogalmam sincs hogy mit akarsz használni rogue-ból.
ellenben ott van a hunter aminek az aurája kapásból ezrekkel dobja meg az ütésedet, call of the hunt még annyival és ot van a study jobb klikkre amit nem tudsz nem használni. hidd el binderrel én is elég sokat szívtam. changan palota lehetetlen study nélkül, én is csak az instant batterrel ütöttem a katonákat de különben azt nem csinálod meg.
úgyhogy szerintem az assa nem jó választás kétkezes thornynak... akkor slayer, ez számomra egyértelmű. -
Shorlex #8842 Megjegyzem hogy nekem egy championnal alig van dexem asszem a minimális egy pont sincs rajta, de szintén majd minden ütésre bejön a critical. elvileg a gép szerint csapok 2700at onslaughttal de nekem mindig 4500-5000 közötti értékeket írkál ki. Igaz hogy az 1000-1200 körüli gebaszokat is simán megkapom :D -
Shorlex #8841 Ja a dex nincs elhanyagolva csak nem látszik de a gyűrű is mindkettő a nyakbavaló is olyan hogy plusz str van benne meg mg ugye eég magas plusz szzalék is mindhez.
aztán minden armor amin relic van az heracles plusz 30%damage-el, és a pajzs relicjének is str a bonusza.
Bár nem vettem még le kipróbálni de jó ha van 300str-em a karival csak úgy önmagában. :D
A dex pedig azért nincs egyelőre húzatva mert minél gyorsabban el akarom érni a kellő str-et az odysseus armorhoz (kell neki ugye 525-30% azaz 368) hogy ha oda jutok fel tudjam venni mert kell a 100%rechargehoz és az archmageet sem tudom nélküle felvenni :D
Úgyhogy majd ha megvan a 368, akkor jöhet a dex feltornázása. szóval szándékomban áll annál is inkább mert a hoodhoz is kell a dex meg a későbbiekben egy nagyon jó dárdát akarok egy relicelt zöldet, szóval... kell a dex, csak majd később. :D -
Az én corsair-omnál egálban van a kettő majdnem (a strengen több van egy kicsivel) és a critical szinte minden ütésnél bejön... -
Shorlex a dex. et eléggé elhanyagoltad úgy látom...azért azt ne felejdsd el, hogy ennek függvénye a kritical dmg bevitelének esélye (sokkal többet kell csépelni az ellent ha kicsi az érték), meg hogy te mennyire tudod elkerülni ugyanezt stb., szóval hasznos... -
Indítottam egy assasint, a kétkezes Thorny és a 2 Apollo gyűrű érdekel működés közben... :) tudom hogy gáz egy kissé a pajzs elhanyagolása, de a neten sok kari motoszkál kétkezes konfiggal (legenden is) és nem vettem észre hogy ebből gondjuk támadt volna, max néha többett rohangálnak, mindenesetre a feeling miatt megérni látszik... esetleg a két fegyó összeadott dmg működésének elvéről tud valaki valamit? (olyasmi is bejátszik, hogy melyik kézben milyen fegyó van, mert erről hallottam valamit stb.) Előre is köszi -
Indítottam egy assasint, a kétkezes Thorny és a 2 Apollo gyűrű érdekel működés közben... :) tudom hogy gáz egy kissé a pajzs elhanyagolása, de a neten sok kari motoszkál kétkezes konfiggal (legenden is) és nem vettem észre hogy ebből gondjuk támadt volna, max néha többett rohangálnak, mindenesetre a feeling miatt megérni látszik... esetleg a két fegyó összeadott dmg működésének elvéről tud valaki valamit? (olyasmi is bejátszik, hogy melyik kézben milyen fegyó van, mert erről hallottam valamit stb.) Előre is köszi -
Shorlex #8836 Zed ez egy olyan hiba amiről hétszázkilencvenötször kérdeztek idáig. Most nem fogok teljes körű és kimerítő orvosságot írni, mert az előbbiből kiderül, hogy csak itt a fórumon kell kereséglned.
A lényeg hogy ne 1.01-el játssz, hanem patcheld fel a játékot. nem tudom hogy a "kijön egy hibaüzenet, patch nem működik" milyen relációban áll egymással (azt írja ki hogy patch nem működik, vagy ez két független mondandó?), de mindenesetre használd az 1.20as patchet, az stabil. ha nem makulátlan a szoftvered, akkor meg a gamecopyworld.com-ról tudsz leszedni FIXED exe filet 120hoz. nekem 120 még soha egyetlenegyszer sem lépett ki több hónapja, azelőtt 108 igen, elég sokszor. -
Zed11 #8835 Hello mindenkinek.
Nálam az a gond hogy a játék egy bizonyos helyen megfagy és nem tudok tovább lépni mert kidob az asztalra.
Kijön egy hibaüzenet, patch nem működik. Ha valaki tud segítsen köszi előre is. -
Shorlex #8834 Hehe...
Azok a kis paraszt neanderthal sámánok adnak ilyen cuccokat recharge-al. Van egy tökfödőm ami 20 körül van és egy leggins ami 17. Igaz a tökfödőt szégyellem felvenni azokkal az agancsokkal, de a cél szentesíti az eszközt ugyebár... Na ha pl. egy hoodot helyettesíteni tudnék egy ilyennel, akkor megrelicezem egy plusz 30% damaget adó heracles-el, amiben szépen van ugye str is, és ha ugyanezt tudnám csinálni lábvérttel úgy hogy kijöjjön a 100% recharge, akkor arra is tehetnék ilyen relicet és az olyan mintha athena és ares helm lenne rajtam, és még rechargeot is adnak. Az nagyon durva lenne. Lehet hogy a binderrel végigmegyek 50× egymás után shangsungtól mongóliáig, ahol a ezek leginkább tanyáznak és ahol adta a cuccokat és szerzek szép nagy (relatíve) armoros recharge cuccokat mert ha azok megvannak, hmmm...
Mephi, most hirtelen nem tom mire gondolsz. -
dudovec #8833 Shaman?:DDD olyarol meg nemis hallotam , lehet valami 1.20... -
Shorlex, igazat szóltál amior azt mondtad, hogy leveszed a grafikát:D -
Shorlex #8831 Na ilyen lvl29nél a corsair. Kicsit ki van húzatva azt hiszem...
nemsokára lvl32nél jön a kezébe egy ugyanilyen nagyot csapó kard, csak az sokkal gyorsabb ugye és van benne 17% converted. és lvl34nél kap egy warriors bracerst is. 32nél a prokopios miatt már 22% increased exp van neki, most csak 12, de az sem rossz... :D
Na szóval messze még az a kari és nyoma sincs annak ami lesz.
egyébként 120-ban van egy nagy potenciál. csupa olyan fegyvet kell keresni aminek a lvl req szintje kicsi de egyébként mondjuk legend fegyó. ilyen pl. ez a fegyó is. lvl18 kell neki, persze őrült nagy str-el amit normál esetben egy 18as kari nem tud, de egy kihúzatott igen. úgyhogy ezzel a corsairrel epic orientig megvan minden, most még csak normal orienten járok... :D
Ja és dudo találtam egy sámános legginst. orienten rengeteg ilyen zöld van csak keresni kell - van benne 20 körüli recharge. igaz hogy csak egy 42es armor, de nagyon elgondolkodtató 20% azért az sok. persze int request szinte nulla... -
dudovec #8830 ehh,. erdekes ez a lethal, ien ezreket irkal ki , meg 1200.. ?? nemertem, max 2 utes egy nagy kroki is legenden.. -
Shorlex #8829 Na nekem is ez a bajom a karival hogy nagyon sokat kéne inni, gyakorlatilag mindig kell legyen nálam 500 potion, ami persze csak egy kis négyzet de mindig összeszedni, olyan unalmas. ezért imdtam a bindert. 10-20 health potion kéne neki biztonságiba, meg ugyanennyi mana azt kész. azért a rally második skilljét ne felejtsük el, az egész jól tölt újra, ki is fogom maxolni, me muszáj.
Ha meg felrakom az amukat meg pelaron shieldet akkor a DPSnek annyi... -
Shorlex #8828 Ha már ennyire a greatest damage érdekel, akkor:
amit mondtam ares helm, achilles armor, athena és conqueror plate.
olyan adroit loopom nincs sajna de most nézem bassza meg ezeket az epic gyűrűket hogy milyen jók. jobban mint a legendek...
és nem tudom hogy az immortal amu a jobb vagy az afro. tudod miért. -
tudom hogy nem lehet, legalábbis félig közelharcossal biztosan. az én thane-em elsősorban lightos baltával ütött és reptette a szönyiket rendesen. a lb csak nagy tömegeknél kellett mert gyorsított a játékmeneten, nomeg tök fun volt. -
dudovec #8826 Shorlex: mondtam , enis csak azer csinalnek ilyen karit, hogy megnezzem mennyi lehet a greatest dmg max a jatekban. de ugy, arch kesztyu + cipo , ody, hood, immortal amu , 2x adroit loop , valami tovabbi sebzest ado shield , + valami olyan landzsa amin van meg ien 10% to 250% dmg ... es megnezed mennyit ut max.. ami a horus vs priestet illeti, hat nemtom sztem az a minimalis mana reg covenant nelkul nemsokat er, 22% energy costot ver a 2 priest ring a horusokra , ami lethalonkent vagy 20 mana, amit elutsz mp kent kb 2x, ergo 40 mana per sec kb... sztem siman jobb..
De mondom , sztem probald ki mennyit tud sebezni maximum, es idd kozbe a manat, ilyen karit meg ne csinalj, mert ha ramesz az energy costra, nemfogsz tobbet utni mint a warlock, de annak meg van 2 brutal petje is, aurai stb stb.
Szerintem megmindig a warlock a legjobb rogue kozelharcos, es azzal tudsz is haladni faszan, amugy kb mindig vagyok msn en ha megy a gep. -
Shorlex #8825 Fecske csak lightningozni nem lehet.
kipróbáltam bossok ellen is a fake karit és egy olyan ramaty az egész hogy azt rossz nézni. skorpiókirály úgy gyakált le ahogy nem szégyellt én meg csak boltoltam rá ahogy tudtam de ugye nincs stun, mint a videón a kis nmy-knél, mert immunis rá. lightning nem hatott meg, alig sebezte, viszont olyan poison sebzést kaptam tőle (lehetett vagy 10000 körül 0 resisttel) hogy csak úgy éltem túl, hogy az életem zuhanórepülése közben háromszor nyomtam instant rallyt 200%cast speed-el. ha az nem lett volna, akkor 0.3 mp - halál. na a második ilyet nem éltem túl vele, rossz ütemben nyomtam a rallykat. úgyhogy ez a -100%nrg cost 100%recharge paladin egy borzalom, csak a mezei kis nmyk ellen nagyon feelinges viszont ot láttad mennyire, de amúgy nem tud szerintem végigmenni rendesen. -
Shorlex #8824 Hát dudo...
Megnéztem amiről beszéltünk tegnap. érdekes kérdseket vet fel, és majd a gyakorlatban derül ki mi lesz a jó. de tényleg érdekes téma.
Szóval nagyon kicsi a DPS ezel a 2×100as karival... ergo hiába az instant lethal, sebez mondjuk 12000ret. és az nagyon gagyi.
Oka pedig az, hogy alapból a sebzés egy jó dárdával 1500-1600 körül van, mert nincs rajtam athena, nincs ancile, nincs ares war helm (vagy egy hood), és végül nincs armor of achilles és a két apollo gyűrű. Ha ezek megvannak, akkor 4000fölé megy az alapsebzés, az colossusban 6000-7000 köött lehet és ha arra jön rá a lehtal, az már húzós 30000 sebzés körül van.
De így hogy az "instantság" követelmény (lethal bal klikk miatt, de mondjuk elég a 97-98% is) a szokásos uniformis két tagja kötelező: az odysseus és az archmage gloves.
Ami változhat, az a tökfödő, mert nem okvetlenül kell neki a hood, hanem lehet egy huo quobing is. Itt két kérdés merül fel: ha huo quobingot teszek fel, akkor a DPS marad 1600. Ha felteszek neki egy jó hoodot, akkor lesz 2400. azért az nagyon nem mindegy. a kezemben ugye a pelaron pajzs van. Igen ám de a huo sapiban van -23%nrg cost is. Na most, mivel instant lethal van bal klikken, ami zabálja az nrg-t, (nem is beszélve a colossusról a batterről és a rallyról) ezért nagyon fontos követelmény a mínusz nrg cost.
Továbbmegyek, csak hogy teljesen érthetetlen legyen. A kék gyűrű 23nrg costot ad, az eye of horus 12-t. A pelaron 11-et. Ha nincs huo, akkor kék gyűrűvel ez 57-et jelent, lilával csak 35-t. viszont a lila gyűrűben van plusz 1-1nrg regen, meg százalékos regen is ami miatt háromszor annyi a regen mint a kék gyűrűvel. ergo döntsd el, hogy az a jobb ha olcsóbb de szarul regenerálódik vagy ha drágább de sokkal jobb a regen. mi legyen rajtad? eye vagy high priest? nehéz kérdés.
visszatérve a sapi problémára szóval ha nincs huo akkor az nagyon odabasz a costnak, és nincs meg vele a 100%rec, de nem is kell, elég a 98, amit viszont kiad továbbá az ütés is sokkal rosszabb vele mint hooddal. de milyen az az ütés, mit támogat csak a hodd? hát persze hogy a piercinget, mást nem. viszont a piercingre csak 390plusz van lethalban, és tudjuk azt is hogy milyen piercing resistje van legenden a szörnyiknek. úgyhogy hiába 1600 helyett 2400 a csapás hooddal, érdemileg lehet hogy nem változtat semmin, csak jól néz ki, de valójában egy szivárvány az egész.
Ámde újfent adódik egy kérdés: a batter. Mint múltkor kitapasztaluk, a batter sem sima pajzsütés hanem használja a fegyvert is, ergo minél nagyobb ütés fegyverrel, annál nagyobb ütés batterrel. De fogalmam sincs a batter ütés pontos mechanizmusáról, ergo azt sem tudom hogy az 1600-2400 problematika mennyire üt vissza batternél. persze mondhatom hogy a batter nekem semmire nem kell csak egy ütésre nyolc mpként az attack slower miatt, de azért valljuk meg őszintén jó dolog azzal a batterrel gyakni egyszerre három nmy-t, úgyhogy ez csak bossok ellen igaz.
Summa summárum: hood, vagy huo quobing, eye of horus vagy high priest és ezek kombinációja. olcsóság vagy gyors regen, 100recharge vagy csak 98. Ez összesen kettő a negyediken, azaz 16 lehetőség amit ki kellene próbálni. isten tudja lehet hogy az jön ki a végére hogy a sima 1600as ütés huoval sokkal jobb mint a 2400as hooddal és kella fenének 10%rec. az is lehet hogy az ellenkezője..
szóval jó kis rejtvény ez, feladtad vazze... -
dudovec #8823 Nemtom , nekem Glacial Maul van... elg jol elvagyok vele egyenlore.. meg persze war horn , squall , onslaught -
zolika22222 #8822 

-
én thane-t inkább lightningra építettem, bár én a thunderbolt miatt. nagyon zsír fegyver, már külsőre is. ráadásul fast + 10% pierce-es.
én level 37-ig jutottam vele 1.08-ban, nagyon bika volt, kár hogy elveszett :(
amúgy ha csak lightning boltozik az ember mint a videón, akkor inkább warfare a storm mellé és két durva light bónuszos fegyver. azokban több a % mint pajzsban. -
dudovec #8820 Es meg en vagyok a csiter:D
Mellesleg a divatszerkot is en vezettem be asszem
A fegyvert pedig eszemben sincs letenni:DD, amikor Evy eroskodott, hogy lenyomja legend titant potion nelkul, es futott el a kuklopszok mellett a titan fele... kiszurtam valami kek baszast az egyiknek a kezeben, mondom adodide az egeret:DD visszaszaladtam aztan kiutottem belole, nezem.. miez , lool , erre csinalok egy Thanet:DD
Amugy a karinak az a neve hogy Anti Recharge, de ugytunik nemfogom meguszni, mindesetre ha eler legendre leveszem rola , megnezem birja e nelkule, de ketlem, mindesetre ha jon 47 es archglove, akkor leveszem a hoodot, es uj divatot teremtek:)) muhaha -
Shorlex #8819 Látom mégiscsak igaz ez az egyenkatona effektus. mindegyik így néz ki, potosan ugyanígy. Az enyém is csak a pajzsban különbözik meg a fegyóban, de azt gondolom úgyis leteszed majd.
Szóval normalon minden rajtad van mi, te kis hamis. apám de megcumiznád 120-al... :DDDD -
Shorlex #8818 Paladin LOL
na ezt nézzétek, iszonyú jó. nem azért mert én csináltam, de ez egyszerűen iszonyú jó. egyszer érdemes kipróbálni. haláli, komolyan.
100%recharge és -100%nrg cost. hát ilyen ez. Apám aki tudja próbálja ki...
Hozzátszem, hogy bossok ellen egy nulla, úgyhogy erre gyúrni nem érdemes. -
dudovec #8817 http://preview.bkiss.photosite.com/~photos/tn/6641020_1024.ts1165086169137.jpg -
dudovec #8816
meenem rakja be?:| -
dudovec #8815 Kozben a Thainnel amit inditottam ma, sikerult egyeni rekordot donteni normalon;) Bar megelolegezem neki , hogy az epicet is lekuldom ennyi ido alatt, egyebkent 3 side quest maradt ki.
-
dudovec #8814 o bazdmeg Shorlex:DD irtam neked privit par oraja , de csunyan elkurtam ,mert ugytunik magamnak kuldtem el:)) ugorj fel msn re ha tudsz..
Ja, enis gondolkodam regebben ezen az energy costos dolgon, bar en bertem volna -75% al is , es e melle 100% recharge, es igy csinaltam volna meg a colossus form+ lethal strike corsairt.. formos lethal miatt kb leszarhattam volna a dps t:) -
Shorlex #8813 sajnos ennyire azért nem fenékig tejföl, mert pl. a recharge az ugye megoldható 3cuccból elvileg ha csak az a cél. de ha -100%nrg costot akarsz, ahhoz nagyon sok cucc kell, mert mindben ilyen 10-20% van. ez azt jelenti viszont, hogy nem lesz egy közelharcoson achilles armor, nem lesz athena, nem lesz ancile, se pendant, se apollo, se ares war helm, mint a championon... úgyhogy nagyon félek tőle hogy DPS-ben lesz vagy 600 legend végén (ütés mondjuk 400...), azzal pedig nem lehet végigmenni. legalább 1000-2000 között kell, azzal már lehet, a championnak is csak annyi volt (jó ott volt onslaught meg farkasaura, de ennyi) de láttad mi lett belőle... Már egyébként elcsesztem, mert most gondolkodom rajta hogy inkább egy paladint kellett volna indítani... e között a kettő között vaciláltam de hiába az ingyen, 9X% rec lightning bolt, mondjuk 200feletti casttal, akkor is: sebez 4-500 körül, resistekkel jóval kevesebbet, ugye alapvetően azért közelharcos úgyhogy olyan sok int tápolást sem kap (sőt szinte semmit). Na aztán egy kis csapatot mittomén hány lövéssel lőttem volna le... akkor inkább az ősök. De nagyon kipróbálnék egy paladint, egy ilyen nulla nrg costos, 100% rec paladint... hmmm -
állandóan "törlődik" a karakterem, magyarul kilépés után nem tölti vissza a pl. 6. szintű karimat.
mi a probléma, és erre mi a megoldás?
köszönöm. -
dudovec #8811 Shorlex:DD sose mondj ilyet, hogy utso... nekemis volt mar 1-2 utolso, aztan mais inditottam egy Thanet , mar 20 as a kis draga , es nagy oltogép lesz;D nekem lesz 1 kis mana param, dehat istenem majd iszom a löttyöt, hatekonysag erdekeben mindent:) Megiscsak mukodnek a high priest ringek 1.20 alatt , azaz rechergot is es az energy costot is adja meg mindig?:P -
Shorlex #8810 Na asszem mégis lesz egy utolsó utáni kari...
Találtam cuccokat, meg már megvoltak és kipróbálok egy conquerort.De nem a hagyományos kari lesz, hanem egy érdekességet megcsinálok vele: -100% nrg cost. elvileg kijön. :D és persze 95% feletti recharge :D
Azaz colossus form és rally ugyanúgy lesz mint a binderben csak ancestralokkal megyek majd és nem outsiderrel. Batter és shield charge, onslaught nem kell. és mindez egyetlenegy nrg-be sem fog kerülni.
na ez lesz az igazi korlátlanság, mert castolás az lesz orrvérzésig ingyen. :D nincs mana gon, felőlem lehet akár 200nrg-m is, elég. :D -
dudovec #8809 szar az optimize , foleg act3 ban(orient) -
purblind #8808 Valaki felvilágosítana engem hogy mi lehet a gépem gyenge pontja? Mert nálam tq jo pár helyen beszaggat.(általába nem ott ahol tömeg van,de mindig kb ugyanott)És legkissebb felbontásba is ezt müveli. Gépem: p4 3,2ghz prescott dual procis. 1giga ram. ati x800 pro. Company of heroes teljesen felhuzva minden grafikai efekt+max felbontás és megse rezdül, tq meg idegesítöen beakad. (volt format c is már)Multiba is ugyanaz se jobb se rosszabb. 1.20 Köszi -
hát ez a kari konkrétan tiszta pierce íjász (str-je 303, int 138, dex ugye 702, minden cucca és skillje lyuggatásra megy) és eljutottam vele idáig, tehát elég.
bow konkrétan zöld huntmaster ami 148-175 dmg körüli, azaz kb 40 pierce-et ad alapból. relic és a zöld jelzők miatt még 71 pierce dmg és +25% pierce van rajta. ez már azért 150 körüli pierce dmg alapból, és akkor nem számoltam a marksmanship 63, a scatter 180 körüli pierce dmg-jét, az alap pierce dmg-t dex miatt és a maradék max ~700% pierce dmg bónuszt. ezzel már azért életképes a dolog. 4000 az alap dps, amiből kb 1000 azért persze fizikális (immortal amu és str), de mivel rogue is vagyok full attack speeddel megyek és osztom a lassítós/összezavarós vesszőket.
ennyi, viszont annyit rizsáltam, hogy megjött a kedvem a játékhoz. grr ha lesz rá időm folytatgatom biztosan, nekem nagyon bejött a kis utonállója :)