23078
-
Bocsi az off ért http://www.gamekapocs.hu/cikk/610/639/1/Hellgate:+London de ez egy kellemes intro..., a jövőre nézve ebben a műfajban...és a dudo szkepticizmusára adott egyik lehetséges válasz a WOW os jelenség ellenében... :) -
Shorlex #9085 Figyelj, bár én inkább a játék rendeltetésszerű szoftver részében érzem otthon magam, azért azt el kell mondjam hogy ilyet amit Te leírtál még soha senkitől nem hallottam. Volt már szó áramkimaradás okozta gebaszokról, meg fagyásról, volt szó sokmindenről, de ilyenről nem.
Ergo én a magam részéről 100% biztos vagyok benne hogy a hiba nálad van és nem a gamában. Illetve a nálad-ot is úgy értettem hogy gondolom szokás szerint a Microsoft alkotott valami nagyszerűt. Én azt ajánlom hogy ha már tényleg nem akar sehogysem menni, akkor én még a helyedben próbálkoznék a Defilerrel is meg tennék egy kísérletet a Character recovery-vel, és ha netán ezek sem segítenek, akkor ha gondolod és fontos neked és megéri a macera, akkor nyomj neki egy format c-t, és utána telepíts mindent, az összes drivert internetről, ne a CD-ről. de jobbat én sem tudok. -
Pár hónap után egy gebasz nem is rossz arány :) -
Ha lehet higgadj le és nézd meg a régebbi hozzászólásokat a fórumban, mindenkinek műkszik, neked is működött tehát akkor fog is. A vault(lehetőleg azon verziójú-tehát új, ami pariba van a game-ddel!) arra jó, hogy a talált cuccaidat tárold benne, létrehoz egy TQVaultData mappát a Dokum. my games ben és a tq program filében egy párat+az alkalmazás exe-jét, semmi gond a használatával, ha a leírt útmutatója szerint használod. A karid pedig tuti megvan... csak legrosszabb esetben egy régebbit tudsz majd használni.... egy régebbi chr-jét indítsd el, játsz vele 10 percig mentsd el-lépj ki, aztán a vaultból indítsd el azt a karit és kész, és nyomasd... erről sok idevágó dolog van ebben a fórumban, csak némi türelem kell az olvasásukhoz... nyugi, ha más megbírkózott vele, te is meg fogsz... :) -
huntersec #9082 Na, most már az eddigiek is levesztek, sehogy sem tudom visszahozni a 43-as karim, asszem uninstall, és örökre elfelejtem ezt a pocsékul megírt játékot, ilyen hibával sosem találkoztam, a készítők erre azért figyelhettek volna... -
huntersec #9081 Nos letöltöttem, először össze-vissza kiír mindenfél exception hibát, aztán valahogy bejön 4 ablak, fent a karakterem cuccai, alul hasonló inventory, de semmi menü vagy valami, nem igazán értem... ha átpaolok vmit, akkor hibával kiszáll a Vault. Hát ez így nem jó. -
jóvanmostmárlelehetrólamszállni :) -
huntersec #9079 Nagyon köszönöm!!!! Megpróbálom! -
http://www.mouse.hu/titanquest/content/view/41/2/ ....itt is nézz körül a fagyásproblémáknál -
És ha zsirfecske nem szid össze :) használd a TQVault progit okvetlen! (pláne ha több hónapja nyomod...) -
próbáld ki, ha elindul a régi chr. és nam fagy ki az a kissebbik baj szerintem :) -
huntersec #9075 Nem, vaultot nem használtam még sosem. -
és a vaultból indítod a game-t?
-
huntersec #9073 Köszi, így is próbáltam, mármint hogy a chr kivételével mindent töröltem, sajna lefagy akkor is :( És hát a legutolsó mentésem elég régi, akkor kukába a mostani chr-es karakter?? -
Ezek szerint nem a game a hibás, hanem a karimentés. Egy megoldás működik ha közben néha kimentetted a karid mentés mappáját...akkor másold ki az utolsó karis chr. filét (minden esetre) és töröld az eredetit, és utánna másold be a korábbi mentésed chr-jét. Vagy az utolsó chr. filét kukázd ki próbaképp...igaz elveszítessz egy állás de a java talán megmarad...nekem a vaultbuzerától szállt el egyszer a 57 szintű... és visszajött az 54 es ilyen módon...sajna több nem jut eszembe...:) -
huntersec #9071 ja, teljesen újra is telepítettem már, semmi változás. -
huntersec #9070 Sziasztok!
Most találtam rá erre a fórumra, remélem, segít valaki. Már hónapok óta játszok a game-mel, problémamentesen. 1.20-as. Minap lefagytam, és eltűnt a karakter. Olvastam, hogy kell visszaállítani, sikerült is, csak az epic pár küldetése veszett el (elején járok). Mondom semmi gond, kezdem újra. Igen ám, de azóta 2 perc játék után mindig kifagy. Olvastam itt, hogy törölni kell a fog mappát, megtettem, továbbra is kifagy. Mi lehet az oka??? :(
Köszi!
-
Valamiért tudtam, hogy ilyesmi lessz a válasz :)...kedélyborzolásnak szántam az utóbbit és úgy látszik bejött :D ...amúgy szerencsére nincs csítes íj, úgy-hogy fel a fejjel :D -
fúj ez gusztustalan! van kb 5-6 lila a pakkban ami kéne, de nagyon ritkák. na most ha ezeket kiszedegetném belőle, soha többé nem lenne értelme játszani. kösz de nemmm :)
a cheat-es cuccok meg no comment. egy kicsit el is ment a kedvem most, lehet elkezdek nwn2-zni... -
Nézd át ezeket is... :) -
Bocsi a vault sajna nem írja ki a specifikációkat...így-hát belapátoltam ami volt :) -
hehehe csak nem tudok megtörni gyúpilag, ezek nem huntmasterek :) pedig egy jelenleginél jobbért (galériában lévőt használom) lehet menne.
asszem majd veszek magamnak, chang'an-ban majdnem mindig van minimum egy zöld az árusnál, csakhát nagyon ritka a tényleg jó. 2010-re biztos besorsol vmi piercing huntmaster bow of the falcon szerűséget... -
akkor késő este? vagy holnap este? :) -
Zed11 #9063 tehát akkor nem tudok vele semmit csinálni??
nem tudsz vmi megoldást?? -
Zed11 #9062 mármint ugy szedtem le hogy letöltöttem -
szerezz be egy rendes 'példányt' a játékból, 1.01 a retail, azaz a kereskedelmi forgalomba bocsájtott verziószám. azzal menni fog.
romoto: este vsz nekem nem jó, legközelebb akkor... -
Zed11 #9060 Hali
újra itt vok mert ba game nem megy leszedtem a patchet(v1.21) és fixed.exe(v1.20)-is de az a baj hogy a patchet nem tudom felrakni mert a patch csak 1.01 verziótól mükődik és nekem pedig v1.00 van mit tehetek ez ügyben.
kösszi a választ előre is -
De este szívesen csatlakozom, ha ráérsz :) -
Sajna otthon van a karim... ( az irodában egy régebbi mentés van :) megnézted az íjjakat ? -
romoto én multiban bennevagyok mostis akár... -
A Corsairomnak hiányzik még egy szint... :) összehozhatnánk valamikor... :)) -
Nem áll be...:) csak le van gyengülve és kell neki némi vitamin... :D -
Shorlex #9054 Hmmm. most akkor a nagy antigyúp fecske is beállt a sorba??? :D
látod látod, nem is olyan rossz dolog ez... :D -
Megérkezett asszem a zöldség :) -
Én is csak most ...bocsi :) -
Nekem van egy tucat..., kéne valami cím :) -
rájöttem mi kell nekem nagyon. egy jó íj! meglepő...
hat lát valaki piercing előtagú zöld huntmaster íjat minél jobb utótaggal szóljon légyszi! vagy csak simán vmi táp zöldet... na mára ennyit -
oz #9049 Úgy vettem észre, hogy registry nem érdekes. Szemre minden jó, a program az indítóképernyőn jó verziót ír ki, a programban pedig látszanak az egyértelmű másságok (tárgyak leírásai, szintkövetelménye más, skillek itt-ott mások, Typhon gyakása ég és föld, stb.). Én csak az 1.15 és az 1.2 között próbáltam, ezek között egyszerű másolással gond nélkül elvoltam. -
Shorlex #9048 Na most már reagáltam :D -
te meg nem reagálsz hama chat-re...