23078
-
Shorlex #9206 Halhatatlan kari - slayer -
Shorlex #9205 Na emberek: számomra az eddigi játékfelfedezés, a nagy áttörés, a halhatatlan kari megérkezett. :DDDDDDDDD
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Szóval a dodge attack projectile-okra nem hat, de minden másra igen. Ez azt jelenti, hogy innentől kezdve Manticore fújása, vagy bármi más actbosstól származó csapás, ütés, spell, bármi, ami nem projectile (és ilyen bosstól elég levés van) az nem jelent semmit. Szó szerint mondom, kipbáltam. Beleállok legend Manticore fújásába, lépésébe, tüskéibe, legend Typhon tüzébe, semmi. Mintha ott sem lennék. Úgyhogy ez alapján kijelethetem hogy halhatatlanság szempontjából a tökéletes kari a slayer.
Hmmm milyen furcsa az élet, hogy ez volt életem első karija, szidtam mint a bokrot és most ott tartok hogy ez is lesz az utolsó és a legjobb, jobb a bindernél is. De ez egy kicsit más lesz. Kicsit halhatatlan, sebezhetetlen :DDDDDD -
dudovec #9204 Szerintem , melee utesre hat csak , ami persze lehet toltve piercel meg elementallal is , dehat ha kikerulod magat az utest , akkor nemserulsz ebbol adodoan azoktol sem.. a % ok nyilvanvaloan osszeadodnak....
A nyilvesszok projectilek, a tuzlabda meg a jeggolyo is annak minosul szerintem, mivel a projectile speed cuccok gyorsitjak aztis , igy nyilvan egy cold loves is projectile...de ezekre kulon vonatkozik a % to avoid projectiles..
De pl titan tuze nem projectile, hanem egy cast... ergo azt nemfogod szerintem semmivel ledodgeolni..
Persze, lehetnek ketsegek, pl 66% slower attacknal sokkal lassabban castolja ki a fujasat a dragon lich, de maga a spell amit kilo ugyanolyan sebesseggel jon ki belole.. persze ezis egy cast , amit lassitasz rajta , annak ellenere , hogy cast , nempedig melee attack, de szerintem nemfogod le dodgolni... dehat ott a defi, rakjal ra 80% ot ha tudsz, es nezegesd , hogy kikerulod e titan tuzet... de ha logikusan nezed, szerintem kb ugyvan ahogy leirtam, enis ebbol indultam ki:) -
Shorlex #9203 Kérdés emberek: mi az a dodge attack pontosan, de télleg pontosan?
Azaz: egyáltalán hogyan működik? összeadódnak-e az értékek. Mire hat? Fizikálisra, vagy piercre is, netán esetleg elementálisra is? Piercre hogyan hat, ha esetleg hat az avoid projectiles függvényében? Piercinget csak resisttel és projectile-lal lehet kikerülni, vagy ez a dodge attack is hat rá? És a dodge attack karira adódik-e össze, vagy amelyik felszerelésen van a dodge attack százaléka, csak az arra a felszerelésre jutó értéket veszi alapul, tehát hiába van nekem 100%om, ha az 5 db 20as értékből tevődik össze, akkor egyenként (a sérüléskapás randomja ahogy eldönti hogy hova kapom az ütést) számít a sok 20%?
Na bocs a sok kérdésért de ez mittomén hány hónapja nem tiszta nekem és simán össze lehet hozni egy 100% dodge attackos karit, megnézném mit tud :D -
http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=ToolsandEditors.Detail&id=6 -
Menő #9201 Helló! annak a programnak a letöltési linkjét el tudná küldeni amivel a karaktereknek a cuccait lehet cserélni? fontos lenne mert nem látja akarimat és nem tudok vele játszani -
Ja és különben is ez már a csít kategória nálam :D -
Köszi Fecske vágom, de idáig nem éreztem szükségét a kiiktatására, álltalában joinolni szoktam... :) meg valszeg ujjítok a konfigon hamarosan... :) -
To turn day/night cycle off, go to the My GamesTitan QuestSettings directory and open the options.txt file after changing any option in game. Find the setting called "dayNightCycle" and change its value to false. If the setting does not exist, add the line "dayNightCycle = false" to the end of the options.txt file. -
Nagyon sajnálom, hogy gebaszos maradt... mindenesetre gyári 1.20 as pach al (meg az előzőekkel), amióta megvan (nyár óta) egyszer sem fagyott le...ráadásul múzeális az otthoni gépem: 3200+proci, (geeforce 4 ultra!) a videókarim + driver frissítéseim is régiek, 1024x768 medium beállításokkal tolom az antialiasing meg a vertical sync nélkül... és bakker a netet is bírja ... még hostolni is szoktam 4 főig és semmi gond...mondjuk 4 főnél, ha sötétedik a pályán néha beszaggat, de nem veszélyes... -
Kiestem a rutinból... :) -
NNa végigtoltuk Njeroe vel, ami annyit tesz hogy Nyerő bakker és nem jöttem rá én paraszt :D... Hát mit mondjak másfél óra után ugyanott az expem +3 halál... a legszebb az utolsó: Typhon legyakása végén is szivornyázott és rámült a nagy seggével... :) ilyen megalázó halálban még nem volt részem...:D -
huntersec #9194 Nos, köszi Shorlex, de a helyzet, hogy kb 2 és fél hónapig egyetlen fagyás nélkül ment a game. Amióta egyszer lefagyott, azóta az istennek sem stabil. pedig mondom, volt újrainstall szinte minden szinte, igen, windows is. De csomó külföldi fórumot néztem már, rengeteg ember panaszkodik, pont erre, hogy pár percig megy, aztán huss, kép kimerevedik. Vége. Néha megelőzi, hogy a hang elmegy, de játszani enged, és úgy fagy le pár pillanat múlva. Ezétr gondoltam, hogy hang, de újraraktam, legfrissebb, és marad a fagyás. Ja, a külföldi fórumokon is mindenkinél 1.20 alatt van ez. No, mindegy, most rebirth fountain-ról rebirth fountainra haladok, ez van... :) Érthetetlen... -
Njeroe #9193 Vort The Red-nek hívják -
Njeroe #9192 vazze, az a sárkány boss durva, csak rámnéz és behalok... 5k életet egy ütéssel lever rólam...ezzel most mit kezdjek? -
Njeroehoz lehet valszeg jönni, én most cigiszüneten leszek pár percig... :)
-
Behaltam kétszer is, bakker kurva sárki bossok benéztem egyet...nem vagyok ma formában :) -
Shorlex #9189 Dudo, ez a tipikus nem örög a haraszt esete, de télleg. Mondtam én hogy te vagy az? Érdekes módon mégis valahogy Magadra vetted... :DDDD
Na, nem gyüttök játszani akár ketten is? ; ) -
Ippeg toljuk mán megint :)
-
Megoldódott köszike :)
-
Shorlex #9186 más: mindketten frissítsetek a legújabb hamára. azt telepítsétek, aztán mindkét gépen egy restart, ahogy bekapcs, tűzfal ki, ha addig nem volt, meg vírusírtó ilyesmi ki, és úgy próbáljátok. -
ftivo #9185 Hama gond: azaonos (1.20 )verzio, hama-n tudunk chatelni, meg a tűzfalon is engedélyezve van, így nem hiszem hoyg ez a baj, de pingelésnél csak pingeli 32-es méretű file-okkal de eredménytelenül :( -
Gyorstalicska bagázs :D
-
Még szép, hogy nincs bakker :))) -
Nem jöttök még be hozzá??? 1.20 as... -
dudovec #9181 gyorstalicska kiralya?:DDDDDD haha ez lennek en?:P
Amugy lvl 6 dps nemrossz, dehat erted lvl 8on mindndenfele szarakodas nelkul is 105 a dps ed , egy deathweaverrel , amit meg is talalsz odaig.D
Amugy harcos tipusu kariknal mar lvl 11 korul fel tudsz oltozni 1.08 ban, lvl 15 on mar full instantod lehet:) hat igen , teny h kicsit elvan tolva ien szempontbol, de most 1.20 ban is ugyanugy megtudnam konnyiteni, ha vennek neki egy 'feher' tulajdonsag nelkuli szart, azon nincs level req, es ien minus 8-10% reqes sarga szarokkal felraksz valami baszos mault ugyanugy lvl 10 en , lesz 8-900 dps ed ugyanugy sarga meg feher cuccokkal... szal merem allitani h 1.20 ban is siman meglehet csinalni 6 oran belul.. -
Shorlex #9180 Romoto nincs nálad valahol 108?
Most visszatértem ide. 120 nagyon szép meg nagyon jó, de hogy 6 és fél óra alatt befejezni egy szintet azt senki nem gondolja benne. NINCS VALAKI 108 MULTIN? Most kezdeném epicet. -
Visszaéledt ... :)
-
Addig működött amíg tradeltem vele.... :) -
Én vágom a tűzfal szitut de Njeroe baszik reagálni ...
-
Shorlex #9176 Ja vicces hogy 1800 a greatest damage egy rogue alapú karinak, de ez van. Van szabad 30 skillpontom és amíg így megy kell a francnak a lethal :D -
Shorlex #9175 igen.
valószínűleg a tűzfalat nem kapcsoltátok ki, még a szaros kis windózt is ki kell hozzá kapcsolni. ha meg van nyitva a hama akkor kapcs ki, minden tűzfal a gépen ki, és úgy kapcs hama vissza. utána próbáljátok. esetleh a pingelés hasznos teszt lehet.
meg hát igen, a verzióazonosság az fontos lehet :D
Na itt egy kép egyébként a kariról lvl28-on, 1500 ütéssel 169% attack speeddel :D Ez az én leggyorsabb játékom eddig. Természetesen a gyorstalicska királyát nem érem utól, de én beérem egyelőre ennyivel is :DD
-
Nna Njeroe mi a gebasz a hamával nálad ?... kidobott a gaméd...aztán csak ott villog a zöld pont :) -
Njeroe #9173 azonos verzióval játszotok? mert ha nem, az gond... -
ftivo #9172 Üdv! Ismeri valaki a Hamachi progit? Haverral játszanánk neten, csak hiába látjuk egymászt hamachin, nem tudom hogyan kellen eTQn belül is kapcsolódnunk? Hiába hozok létre egy játékot (Host multi/LAN) azt ő nem látja. Tudna valaki segíteni? -
na ezis brutál. amúgy miaza f@szmemória? hehe -
Shorlex #9170 Hát úgy döntöttem hogy ez a kari az 108 lehetőségeinek kihasználása jegyében fog megszületni. :D ennek eredményeképpen lvl 14re ilyen lett a kari:
Fury spear, ody, 2 olyan gyűrű, ami plusz 8 str-et ad egy-egy dyonusus reliccel (még egy lvl, és olyan gyűrűket adok neki, hogy plusz 14%str és 7%health... :D) conqueror plate, athena, hephaistos shield, és természetesen athlon barátunk.
Na asszem ez a kari meg a statjai most jól ki vannak használva :D -
Shorlex #9169 ja l van bocs
kicsit faszmemóriám van :DDD -
shorlex kedves, múlt héten nem játszottunk véletlenül 1.20 alatt?
gyk 1.20, váltottam rég. -
Shorlex #9167 Fecske, kizárólag cucc kérdése a dolog meg egy kicsit a skillfa adta att pontok kérdése, de 108ban lvl15 az a szint ahol minden, azaz minden lila cucc, amit akarok magamon, felmegy :D
Multiban benne lennék csak nem tom hogy Te 108-al tolod, vagy már váltottál?