23078
-
Ja a gamé külön számolja a fizikai dmg.-t találat szerint: fej, végtagok és torzó... -
Micsoda?? Az is számít, hova megy a csapás? Fej, láb.. aszittem összeadódik az armor és csak az számít.
Hát van még mit tanulnom. :) Bár még csak egy karim van, az is 12lvl-el :) -
Nagyon enyhén szólva...
:)
-
Fazsa. Már 60 felett járok. :)))))))
Nekem nincs türelmem taktikázni, bele a sűrűbe, oszt lesz ami lesz.
Egyként megnéztem miket dob epicen a progi. Hát elkeserítő....
:(
Arra gondoltam, hogy nem is érdemes küzdeni értük. -
virs lee #9682 Hát nem jutottál túl messzire. ~~ -
virs lee #9681 1. karimmal 20 volt, igaz lvl57-ig csak epicezett. ~~ -
erendil91 #9680 nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem egyszerű halandó embernek ez így túl drága és szerintem az előtem szólók közül sem mindenkinek eredeti!! (ezért pls ne kövezzetek meg)
Egyszer már megvolt a játék de amikor elértem oda hogy miután kinyirtam az sámán azután arra kért az egyik paraszt hogy szabadítsam ki a fiát a barlangból ez meg is volt de utána elérkeztem 1 temetőhöz vagy mihez és ott windows hibaüzenettel kilépet
volt aki azt mondta csak azért van mert rosz a krekk egy ideig próbálkoztam de semmi valaki nem tudja honnan tudnám letölteni a normális verziót akár fizetős oldal akár nem???
ha ftp az is jó
-
Ja utánakéredztem, persze azt jelenti hogy tört game... -
Nna csak most értem haza... fél óra múlva vagyok :) felőlem folytathatjuk a tegnapit... :) -
Shorlex #9677 Írok! :D
Ez a 250 meg MICSODA?????????????????????? -
"Végülis csak 2en játszanánk, nem ragaszkodok a hamachi-hoz. Tudsz olyan progit, amivel meglehet oldani a kapcsolatot? Mindkettőnk játékát az Auchan 250 ft-os akciójába vettünk"
ehhez mit szóltok?!? bakker :) -
Tényleg nem lehet okod panaszra.... a Somatophylakes Plate meg az egyik legjobb kék páncél.... :) a kar fej és lábvérteknél nem fontos a magas armor, mivel kis találati esélye van, nemúgy mint a testpáncélnál, ott fontos.... -
Ja és a másodikra meg olvass vissza 8592-8594 ig... -
Vagy ott megbeszéljük...
-
Akkor kreálok a hamán 2 perc...
-
Az előbb megint játszottam hosszú idő után Zuzu Wong-gal a neten aki egy csajszi...és magyar...:)
és tök profi, van 60 on felüli karaktere is... :) -
Shorlex #9670 Hát mivel mivel a slayerrel :DDDD -
Na tessék egy példa....
:) Kedves Shorlex normal egyiptom eleji pár figurám, meg van a 64 corsairom hiányzik az az egy bakker még, te mivel nyomnád? -
És íjjász vagy dárdász az a brigandász ?
A hamachin lehet multizni, de az magában dögrovás ezért a fórumokon "szokták" jelezni ki mikor van fönt (nem árt ha valaki visszaír neked emiatt...) -
Shorlex #9667 Romoto, multi picit? -
Ezt a játékot neked találták ki :) -
Heart of oak nem aktív. -
Remélem nem öl meg ezért senki!
:D
Ittenvan-e:
-
Shorlex #9663 ráadásul nagyon csúnyán el van ...szva a kariépítés, mert rengeteg felesleges str pont van rajta, ha az mind dexre ment volna, akkor lenne vagy 25-26000 az ütés :DDD -
Shorlex #9662 Egyszer belinkeltem már, ennél nagyobb ütést meg DPS-t még sosem láttam :D Szal idáig is el lehet jutni :DDD
-
Hehe.
Azt hozzátenném, hogy lábszárvédő és a 2 gyűrű is +15-25% pierce damage plussz egyéb nyalánkságok. Igazából most nagyon gyorsan haladok, bossok 3-4 lövés, nem is értem mi lenne it többezres sebzéssel.
Amúgy valami 50 halálom van, ebből vagy 20 manticore. A többi pedig mind-mind türelmetlen tömegbefutás.
:)
Cuccom pedig tényleg semmi. Mingyá dobok képet...
Egyként isteni a game, rég nem játszottam ennyit semmivel. (igazából Dio2 és Quake3 óta) -
Shorlex #9660 Hát, én anno azzal kezdtem a játékot hogy Nessuson nem tudtam túljutni, megölt egymás után 5ször mire lenyomtam vagy 20 potionnel :D
Ezek után el tudod képzelni hogy az első slayeremmel mennyi halálom volt, nem is tudom igazából, de 10-20 között biztosan. Vagy még annál is több fene tudja... :DDD
A DPS-ed azért ilyen relatíve kicsi, mert nincsenek jó cuccaid. Adnék a kezedbe egy heracles bow-ot, rögtön ezres magasságokba emelkedne... :D Azt ajánlom hogy non-harcos árusoknál nézz körül mindig mert vannak ilyen ezaz of the owl gyűrűk, vagy plusz bleeding damage-esek, dexesek, mittomén, azok adnak piercing damage pluszt, na jó nem olyanok mint két apollo, de ha nincs addig azok is jók. :D Ja meg hát persze reliceld minden cuccodat, van ilyen piercing damage-es csoda, hát ilyenekkel próbálkozz. :D -
Valahogy sokkal könnyebben haladok most Legend elején, mint Epicen.
Igaz már 875 a mezei DPS-em.
Monnyuk HC Shorlexnek ez biztos megmosolyogtató, de nekem tetszik. :))))
Legend elejére egy normális, első karinál kb. mennyi lehet a halálozások száma (semmi lila, semmi kék cucc)? -
tekphos #9658 Halika!
42-es szintű brigand vagyok.Bár játszottam már elég sokat a gaméval azért nem vagyok nagyon profi benne mert egy jó ideig csak single-ben nyomtam(nyominger netesek miatt,ugyanisnem akarták bekötni).
Szóval a kérdéseim a kövevtkezők:
1.Milyen skilleket javasoltok?
2.Milyen cuccokat kellene gyűjteni és merrefele(most epic végefelé járok)?
3.Hol tudnék másokkal játszani neten?
Előre is köszsönöm a segítséget! -
sziasztok, most kezdtem a gémet, nem tom merre kell menni, mer a mission felkiáltójel a lóra mutat, amit még a legelején kell megvédeni, pedig most már Leonidaszhoz kéne mennem katonákért, mi az oka ennek? -
Shorlex #9656 [URL=http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.Detail&id=55]Pontosan ez az a "custommap"[/URL] -
Shorlex #9655 Ez csak egy szörnyiháromszorozó mod volt, de a normális pályán. :D -
Milyen pályán klónozódnak ezek ? :) Megnéztem a youtube-on, elég népszerűek vagytok... :) -
Shorlex #9653 Néha kicsit bénáztam, na jól van elismerem de hát basszus alig lehetett látni valamit, meg az hogy engedtem két Mantit is magamba lépni... ehhh :DDD -
Shorlex #9652 Gondoltam nehezítsünk egy kicsit a dolgokon... :DDDD
Még egy ilyen összevágós szarságot mint az előző nem csinálok, de ezt egyszerűen nem hagyhattam ki... Megint találtam valamit ami kicsit fun újdonság. :D
Gyenge idegzetűeknek nem ajánlom! :DD
Slayer vs. 3 Manticore -
ftivo #9651 Egyszerűen nem a közelharcos stílus jön be most, bár ez válltozhat. Sikerült jól átvariállnom a seage-em képzettségeit, nagyon pöpec lett, így Titant sem volt egy nagy szám leverni, le is nyomtam kétszer, reméltem hogy ad valami jó kis cumót, de pár vacak sárgán kívül semmi. Epic-en jobb cuccokat találtam, a kovácsnál vettem is egy íjjat, ami ugyabnojan jó mint ami volt, csakl ehet bele tenni rúnákat, gondolkozom is a komplett Prometheus Fire (Epic) cuccon, +9% attac speedet ad. Régebben Diabloztam (néha most is) és abban 30. szint után, mivel nem nagyon használlsz új képzettségeket, megállt számomra a dolog. Itt úgy tűnik tovább van fejlődés. -
Hi! a downloadhelperrel letoltott videoknak "flv" a kiterjesztese, azt mivel tudom megnezni? -
Javult az arány a multis 100%rec. spelbreaker karival: 3:3 idáig... nem mindenki allergiás rá ezek szerint :) -
Shorlex #9648 Na csak hogy tudja mindenki: Manticore lépésére nem hat az avoid, arra dodge kell. Nekimentem funból a slayerrel és direkt akartam tudni hogy mit tud a lépés.
na most a 23% jött be neki, eltalált, de hál' isten bleeding resist 76-on, vitality is 20 (nem tom melyikre hat, sztem első), meg még kinnvolt a zászló (absorption, meg tőle levétel) úgyhogy egy potionnel túléltem és még nem is volt maxos a zászló passzívja... :D -
Már csak az Ironlore-nak kéne elküldeni a videókat... tanulmányozzák ők is egy kicsit, mielőtt kiadják azt a kiegészítőt :)... mindenestere kellett egy kis idő amíg kitapasztalódtak a game - ban rejlő "kiskapuk"... és ebben masszívan kivettétek a részeteket... :)