23078
-
dudovec #9806 ezzel kb tokeletesen egyet ertek Romoto...
csak picit gaz azer , hogy nem 3d be van rakva, es meg igyis szar az optimize.. gondolj bele ha ezt a grafikat berakjak full3d be , egy elegjonak mondhato gep siman osszeesne alatta.. -
ha már itt tartunk a silkroad is hasonló a wow-hoz és tök ingyenes...a TQ grafikáról csak annyit, hogy alapban nagyon profik az iromlore-os rajzolók, animálók stb, szakmai szemmel nézve a terep, tárgyak, lények kidolgozottsága, naturalisztikus megformálása: történelmi, anatómiai, képzőművészeti ismeretek, az aprólékos részletek, nagyon magas szakmai és esztétikai szempontok szerint készültek...valószínűleg egy-két ironos arc nem csak programozni tud jól, de van izlése is...a fények, az atmoszférák, pl. egy egyiptomi kriptabelső az elszórt edényekkel abban a szórt fényben... na ezek azok a dolgok ami miatt nekem ez a játék egy kicsit másképp és jobban tetszett a többinél... -
dudovec #9804 hat a tq nagyon szep , de 2 evvel fiatalabb , nem 3ds es sokkal erosebb gep kell neki annal , mint amennyivel 'szebb'..
Azok a fenyevek... jo ezen megin nemfogunk osszeveszni:) es nem is akarom itt promozni azt a droid jatekot:D nemtom probaltad e, de ien gamevideokon nekemis csunyanak tunt meg mittomen.. de igy h jatszottam vele , elegedett vagyok a grafikaval , nincs 'hianyerzetem' meg fel ev tq utan sem.. -
virs lee #9803 Na, azért a wow grafikája fényévekkel van lemaradva a TQ mögött! -
dudovec #9802 hat most haveromtol kaptam egy 10 napos kulcsot.. ami ingyenes.. blizzard igy szoktatja ra az embereket a narkora :DD hogy utana elofizess.. Es a marketing bevalik , mert erosen gondolkodok rajta, hogy majd elofizetek, ha jon penz melobol.. Bar akkor fog jonni majd a tq kieg is , de attol felek , hogy azt par nap alatt megeszem cakumpakk:))
Amugy nagyon szerettem a tq t es jo jatek is , csak ez a par nap ezzel a masik gameval , visszahozta kicsit azt a feelinget , amit anno a battle net diablo adott.. Tq az ien single playerben hentelos mindenkit megolos szarratapolos orulet , ahol a tapolasi hatarok kicsit tul lettek love.. De pl amikor jatszol 3-4 honapot egyedul , es bemesz multizni, akkor sem ad olyan nagy elmenyt , mert tudod h egyedul is lenyirnal mindenkit a francba pillanatok alatt.. Ami meg a pvp reszt illeti, hat az teljesen ertelmetlen tq ban , a stunok meg az ien dolgok miatt... nemveletlen hagytak ki alapban sztem:| -
Te Dudo, (bocsi ez OFF) ezek szerint nálad mégis pálya a wow ? -
A karit buzerálja vagy a játékélményt, vagy mindkettőt? -
Hát ja, beindult az év és melózni is kell...de jöhet a hama holnap :) -
Ginos #9798 Jaja,pontosan.
Sokat segít bár a játékélményt teszi tönkre. -
Shorlex #9797 eddig nem ismertem, de nem is fogom mert megnéztem és ez semmi más mint egy csítprogram, ennyi. -
Shorlex #9796 Romoto, Te nagyon eltűntél...
Holnap estefelé vagy? -
Én nem ismerem, mit tud? -
Ginos #9794 Gondolom ezt a progit ismeritek... :)
Mega Trainer
Nem kell ecsetelnem mit tud ugye?... -
Ja és 1gb ram-mal tolom :)...mondjuk tuti, hogy az 512mb ram kevés, valahol régebben olvastam, hogy a game egy idő után teletömi (teleszemeteli) az aktív ram-ot és akkor van az, hogy eltűnik a talaj és fekete lessz, meg olvashatatlan a feliratozás karakterlapon a városokban stb. és ilyenkor az újraindítás megoldja ezt... -
Na Dudo megelőztél bakker :) -
Szarul van optimalizálva a game... ebből is látszik... :) mindenesetre nekem közepes beállításokkal:1024x768 medium beállításokkal simán viszi... :D... és sosem szaggat... na jó multiban a net miatt néha szokott :)) -
dudovec #9790 jo hat szar az optimize...
most nem akarok itt wowwal peldalozni egy tq topicban , de 2 eves jatek , van olyan grafikaja mint tq nak , megse szaggat ,es 120-150 fps em van vegig.. tq ban ez altalaban 40-60 kozt megy , es bizonyos helyeken meg 2-3fps , foleg akt3 ban.. 2gb ram van, 6600 256mb, meg a64 -
:)
Ja.
:)))
Még 7900GT-vel is képes beszaggatni néha, ismeretlen okokból. -
Inkább csak ramot...az én gépemen pl. simán fut, a multit is bírja és a hostolást is, geeforce 4 ultrával :) -
Cranky #9787 Na ja aztat vágom :)
Amúgy kicsit gyengus már a gépem, ezen a gamen már látszik. 512MB RAM kevés, meg videokártyát is kéne már cserélnem. -
Shorlex #9786 van, a hamachi nevű progival lehet multizni, az olyan virtuális LAN kapcsolatot hoz létre gépek között, azal lehet nyomni. -
virs lee #9785 1.08 alatt sosem rakott rám ilyet, itt meg mindig. 1.20 suxx. -
Cranky #9784 Jaja már Delphihez megyek ;) Amúgy van vmi multi szerver? Vmi tört? -
Shorlex #9783 Úgy kezdtem az első mondatot DIREKT hogy semmihez nem nyúl, úgy peccsel :D
De örülök hogy megoldódott a gond, remélem már nagyban játszol :D -
Cranky #9782 Na asszem sikerült.. legalábbis a patchet már teszi fel..aztán majd kiderül kifagy e!
Köszi a helpet, és bocsi.. :) -
Cranky #9781 Jó egyszer felülírtam a crackel a Tian Quest.exe-t de visszamásoltam a régit mert vol bizt. másolatom. -
Cranky #9780 Még mindig szar... fel akarom tenni 1.20at és azt írja ki, hogy Titan Quest isn't installed!, mármint a patch telepítő... -
dudovec #9779 hat 1.08 alatt is rak titan rad ien iron szeruseget... radnyom ien plaguet.. utottem , ment is le az eletem , dehat a 85% absorb (kb ennyire lehet maximalva..) az ottis ved, szal ranyomtam egy eleg jo sorazot es csodalkoztam egy nagyot , hogy jeee a 3000 life fele lement 2 mp alatt titannal? ien is van?:)) -
Shorlex #9778 TQ telepít, semmihez nem nyúl.
120as patch, felrak, mennie kell.
GCW 120 fixed exe bemásol, játszik :DDD -
Cranky #9777 Na újabb hibám van.. :D Megvan az összes pecs és a crack is elvileg...de a pecseket nem futattja le..bármit töltök le. Ez is a védelem része? Ki lehet ütni vhogy? -
Cranky #9776 Bocsi megint, de úgy pecseljem, hogy sorba 101-108-111-115-120? Másrészt melyik cracket töltsem le? :S Itt gamecopyworldon egy nocd nodvd van azt? -
virs lee #9775 Meg 1.20-ban van iron maiden tájfunon (és a lila sárkányokon), azt se látod mikor rakja fel, csak egyszer meghaltál. Mert visszakapod a saját sebzésedet, és gém óver. Emiatt nem tudom lenyomni elemntalistával tájfunt, akkorát sebez a chain lightom, hogy egyből behalok tőle. De visszaadja a fizikai sebzést is, szal azzal is gáz, bár mondjuk azt még lehet reduceolni. -
virs lee #9774 De nem recharge nélkül. Úgy már nem menne. :) -
dudovec #9773 virs lee ugye azer lattad mitmuveltem dualwielderrel 1.08 alatt oak nelkul?:D
Nemtom a midrage ad e pierce rest amugy, de igazabol mind1 , targyakon csak nem veszunk ossze:D sztem calypso/overlord a legjobb , a conquererem overlordal ment lvl 5x ig , aztan kapott 1 calypsot..:D -
virs lee #9772 Jók a shieldes passzívok, a kiírt dmg értékek a shield dmg-jéhez adódnak hozzá, felszorozva mindenféle módosítóval (pl. STR), és azzal üt. Kb. a dual wieldes passzívok megfelelői mind.
Recharge nélkül a dual wield nem ér semmit, pikpak szétütik (oakkal is, az már 1.08-ban se ért semmit), a pajzsos tud haladni anélkül is. Sőt, én zászlót se használtam legenden se, elég volt a pajzs védekezésnek, meg a passzív pajzsos skillek tömegoszlatásra. -
virs lee #9771 Jól jön az a 10% dmg res, heath shield is ad 15%-ot, az azt jelenti hogy pl. az íjászok már csak ebből 1/4-el kevesebbet sebeznek, illetve hasznos még lerohanós sárkányoknál is. De ott a Mindrage is, az is ad elemental rest, castot, majdnem dupla INT-et, nagyon sok mana regent, és csak 1 skillel kevesebbet. -
:))))))))
Én inkább azt mondom tegye fel a peccseket, majd a gamecopyworldről szedje le a legújabb törést. Azzal sem lép ki. És talán egyszerűbb.
:) -
leszedsz egy securom loader v1.2-t, meg egy pr0t.st0p-ot (mindkettőt megtalálod a gamecopyworld.com-on), az EREDETI, tehát nem a crackelt exe-re nyomsz egy jobbklikket, tulajdonságok->kompatibilitás, beállítod win98/me-re. A 4es vagy annál nagyobb daemon toolsodba bemountolod a dvd-t, az emulation-nal csak a rmnps-t pipálod ki. Pr0tst0p-al hide-olod a daemon toolst, és a securom loaderrel elinditod az exét.
Ennyi, nekem ezzel a módszerrel nem dobál ki -
Cranky #9768 Csáó!
Tudom elég sokszor ismételt kérdés, és télleg sokszor válaszolhattatok már, de most nem nagyon van időm, és amúgy sem nagyon szeretek itt keresgélni.. :( :S
Szal az a gondom, hogy játék röpke fél óránként kidobál, windows hibával. Teljesen alap verzio van most tettem fel megint csak multkor még nem volt megoldás mikor feltettem. Valaki légyszi másolja be vagy linkeljen be egyet vagy írja le pls... Remélem em túl nagy kérés...csak szeretnék már normálisan játszani végre. -
Shorlex #9767 viszont elfelejtettem azt is mondani, hogy sima játéknál, amíg nem értél végig azért igen nagy gebasz lehet mindjuk 2-3 skorpiókirály, szal ott meg mindig kilépegetni boss előtt, meg vissza... á nem éri meg.