23078
-
próbáljátok epicen szerintem
-
Lehet, hogy telítődött ez a hamás cím? -
Shorlex #9884 ja most épp nem ugyanis lekapcsolódtam hátha viszajövök jobb lesz, de nem enged fel. fecske nekem is sárga, de most pl. nem enged fel hamára. sztem egyikünknél sincs hiba, ez valami belső hama betegség lesz nem velünk van baj. -
Most nézem, hogy nem is vagy fenn... -
Te fecske, a zöld helyett sárgán villogsz,, ilyet sem láttam...
-
én nem vagyok fenn...pár perc
-
Shorlex #9880 te romoto veled sem tudok ám beszélni... lehet hogy velem van a baj? -
ezt nem értem énse. grr -
A hogy lehetett, hogy még az elején sikerült chat-elni veled, aztán meg nem? -
basszus mostmár ott tartok hogy egyik gépről sem megy a hama ping/chat.
nemtom miaszar, aszondja hama "failed to connect to mediation server". minden tűzfal kilőve, legújabb hama, újraindítottam routert is gépet is és semmi. -
Ja, valami ilyesmi fogalmazódott bennem is... :) -
Shorlex #9875 fecske te mi a frászt csinálsz?
pingelni nem tudlak, chatet nem kezdeményezhetek... romoto én folyamatosan fennvagyok most már... -
Hogy hamáztatok? egyfolytában írogattam oda bakker... -
hali isen épp tegnap töröltelek msn-ről mert nem voltál sosem már fórumon.
okos -
Csinálhattak volna egy kicsit jobb kutyust...elég nyomi...ellenben az új kaszt úgy látszik kétkezesben használ botot és fegyót is,vagy legalább is dárdát és fegyót?! ha itt is következetes az ábra, mint az első borítón... -
Köszi a választ, nekem a casting speed a carthus-nál bejött epicen arra az időre amíg nem tudtam jobbat használni...szerintem benne lehet még egy kikönnyített rec. élmény a kissebb szintű kariknak...asszem csak ilyen kék , zöld, sárga cuccokban van... -
ha az elmult 4 honapra bezartad magad, akkor a kiegrol keveset tudhatsz
http://www.gamespot.com/pc/rpg/titanquestexpansion/news.html?sid=6163249&mode=previews
-
dudovec #9869 TEny hogy a casting speednek akkor veszed a legnagyobb hasznat , ha 100% recharge vagy, vagy olyan skillt hasznalsz , pl a shard aminek nincs cooldown-ja. De minden dolognak a castolasat is segiti, es pl nem mind1 soxor , amikor benyomod a rallyt hogy gyogyitson , akkor 0.3-0.6 seccel elobb, vagy kesobb kapod meg a lifeot belole.. Vagy idoben elcastolja e a thunderballt , vagy barmit ami epp kihuzhat a szarbol.. De teny , hogy nem er annyit a dolog , hogy felrakjal egy cartouche ringet egy harcosra csak ezert.. Ha megoldod neki , hogy feltudjon venni egy Archmage claspot , ami a legjobb gloves kb , barmien karit csinalsz , akkor az ad 100% ot , es 200% korul mar eleg egy non casternek is.. -
Áá, csak pár ezer hozzászólás mindössze... :) -
Isenlord #9867 na hello emberek,de rég jártam erre :)
buék minden lekes TQ fannak!
történt vmi érdekes dolog tq ügyben az elmult 4 hónapban(patch,kieg stb..) ?? -
Shorlex #9866 Fecske du. 1-2 órára jó vagyok de többet nem tok, de annyit igen :D
Rajta vagyok hamán, jelezzél ha neked is jó -
Há-há! díjazom az ötletet, a game végén vár az ulrabrutál zsirfecske boss... Zsír !! :D -
írok hogy tegyék be a kiegbe mint főszörny. off vége -
Ááá, ugyan, ez nem is Off...elég elképesztő egy fecskeféle (valami átmenet lehet a madár és a denevér között :)...nem is gondoltam volna, hogy valóban létezik...madárnepper vóná' mellesleg, vagy honnan a téma? :D -
naa, ne offoljuk már szét a listát! hehe:
"A zsírfecske vagy szuszók (Steatornis caripensis) óriási lappantyúra
emlékeztetõ, de nagy és horgas csõrû faj. Mind a négy lábujja elõre irányul. Dél-Amerika barlangjaiban telepesen fészkel, növényevõ; gyümölcsökkel és bogyókkal táplálkozik. A barlangokban a kibocsátott ultrahang visszhangjai alapján tájékozódik."
ja és tudsz post-ot editelni, ez nemér! vip -
Vagy inkább a pinguis n chelidon fem chelidon fajhoz tartozol? :) -
11:26 még nem az :) ja! hogy fordítva írtam volna? akkor bocsesz tehát: animus n volcur i fem volurcis lennél? :) -
délutáni embermadár -
Válts Zsirbagolyra inkább! :D az is madárember... -
Milyen délelőtti madár vagy, te fecske? :) -
grr én max fél6-ig. naa, legend multi vki... -
Ma este ráérek... -
multi vki? -
Ja! most értettem meg, ok, köszcsi :) -
Nem, tudtommal recharge-hoz nem nyúl...
Tehát staffnál ill. olyan varázslatnál műxik, ahol nincs recharge. Az iceshard is ilyen. -
Köszi az infót, tehát magyarán akkor a 300% cast speed = 100% recharge val? -
neoman az kafa lenne , de a cartouche ring eleve +117% cast speed-et ad :), úgy-hogy dudo közelebb jár az igazsághoz talán a +300% cast speed max. al, -
hát gothicot nyomtam 1 hétig kb, nagyon bejött, de államvizsgák közbeszóltak. most van pár hét pihim még, és valahogy nincs kedvem a g3-at folytatni (túl nagy falat). inkább a brigandomat tápolnám kicsit a kiegre :) du leszek gépnél, majd biztos vinnyogok is vmi multiért.
amúgy huntmasterből csak pre+suffixes zöld érdekel elvileg, abból is pierce alapú (azaz piercing prefix és falcon/eagle suffix), mert azok dobnának igazán a dps-emen. azért persze köszi a jelzést!
jóccak. -
ja, ha valakit érdekel van angol full dvd coverem, elég nehezen találtam -
virs lee ajánlatát követve 24. szinten járok storm karival, iceshardot és passzívját maxoltam, elég táp, storm nimbusra 1et raktam, passzivját maxoltam, wispre ugyancsak 1et raktam, passzivját maxoltam, valóban jó build eddig