23078
-
nem rossz. amúgy elsőre kardról volt szó. node sebaj, akkor berakom a két kedvenc csontbunkómat:
ezek average speed-esek bee. ja, a saberben meg az a tuti, hogy very fast +35% speed alapból, nem nagyon kell mellé speed relicben...
amúgy sztem az ichtian wompereknek van a legnagyobb alap dmg-ük, lásd:
-
Antrax #10086 Ezzel amúgy túl sokra nem mész
-
Antrax #10085 Én nem pont erre gondoltam
-
Shorlex #10084 látom nálad a fegyver értékét csak az ütés nagysága adja... gratulálok... -
virs lee #10083 Ancienttel ne fáradj, 1.20-ban olympuson az 1. csicska csonti brogád szétüti az egész bandát, értéke alulról közelíti a 0-t. Zászló az alap, mindenképp maxold, ww-re meg ha jut, az se árt. -
virs lee #10082 Remélem nem. Én nem szeretném minden peccsnél a kukába dobni a meglévő karijaimat, mint a dio2-ben. -
virs lee #10081 Ez gyenge. ~~
Enyim ilyen:
...lenne ha még mindig 1.08-ban használnám, 1.20-ban az alap dmg 197 >> 245, a bónusz viszont marad. Ebben van egy 35%-os speed bónuszos achilles. Képet most nemtok rakni, mert ahhoz fel kéne peccselni 1.20-ra, jáccani viszont 1.08-ban akarok. -
Shorlex #10080 Fecske, csatlakozom a kezdeményezéshez, és bemutatom én mivel nyomom most. próbálgatom egyelőre hogy milyen nrg cost nélkül hood-dal és ezzel a két fegyverrel:
Meglátjuk, lehet hogy nem bírja a kari ha túl sokat kell rallyzni, de sztem az sem gond, max iszok. egyelőre soha nem volt belőle baj, soha nem ment le mana, úgyhogy max titán tud megfingatni, ha nyomja nekem a szarjait, de nem hiszem hogy vészes lenne. úgyhogy lehet hogy mégiscsak a szokásos triász lesz rajtam nulla nrg costtal, de lykaion helyett ezzel a brutál sirennel.
Mellesleg vicces ez a kari: Talos lépése sebezhet oan 500-at, Manti fújása kemény 400 körül, nagyon fun. :DD -
héló, lethal mellett nincs critical tán??? hülye kérdés tudom, de valamiért most nekem nem írja ki critical-t sima calculated strike-nál sem így nemtom eldönteni. kösz -
na elértem lev42-t assassinnal. -103% recharge, 60% dodge. -23% nrg cost van csak, 1400 energie-t eszi rendesen 15-ös regen mellett. dps kaki, 1700 körül (azért lethallal elmegy:), bár strength is alacsony.
van 18 skillpontom, vki mondja meg mire tegyek. instant ancestral, vagy battle standard vagy war wind netán? végülis mindegy, nrg-vel úgysem bírom, talán az ősöket csak. a lényeg, hogy kész lett amit akartam. csákó -
Antrax #10077 Mindegy a Hellgate majd kárpótol minket random map terén... (remélem tarják az ex-blizzesek a színvonalat) -
A fumble összezavarja az enemyt, a rouge-nál baromi fontos spell passzív, mert a megütött enemy kóvályog és így van időd leszedni egy nagyobb hordát is anélkül, hogy mindenki egyszerre ütlegelne közben , a dodge az a hárítást jelenti... :) -
Ja, sokkal több vari a relicec terén, uj karakter, új cuccok, új pálya, pvp multi opció... csak az a fránya random map hiányzik.... :) -
Antrax #10074 Ebből azt veszem le hogy úgy lesz mint anno a D2:LOD-ban -
Én nem adom el, ami csak azért gond, mert az ideírók közül tudtommal csak 2 na jó max 3 embernek van orig. gaméja... :) -
Itt nézz körül, ha érdekel a kiegészítője. -
erendil91 #10071 hy valaki nem adná el a meglévő eredeti verzióját????? -
Antrax #10070 Amúgy a kieg itt is úgy lesz megoldva mint a D2-ben? Mert szivesen kezdenék új karit az elejétől -
Shorlex #10068 Emberek, bocs hogy offolok de ezt a művészi képet nem hagyhattam ki. Sajna a skillek nincsenek rajta, de úgy nagyjából mindenki el tudja képzelni... :D
Viszonylag elég jó a kari maga is, de ez az auraszerű zászlólángolás és a Manti teteme a háttérben, nagyon tuti lett :DDD -
Shorlex #10067 a fumble attacdk az az hogy ütnek de nem találnak el. kicsit különbözik a dodge-tól mert a dodge-nál végül si eltalálnak, csa "nem számít" vagy nem tom hogy mondjam (de hallod ahogy eltalál) itt meg suhintgat melléd és nem talál el. nagyon jó passzív, maxolni tessék! :D
Hát nemtom milyen illusionist lesz, ha funkarit akarsz akkor 100% rec, bal klikk késdobálás (ha lehet nem emlékszem) jobb klikk plague, de lehetsz melee is, ez esetben értelemszerűen lethal strike (annak sem árt egy 100% rec...) bal vagy jobbklikken rec-től függően és plague.
plague mindenféleképpen jó, hiszen resistance-et vesz le, és életet is, és ha adsz neki egy betrayer dárdát, akkor azzal együtt bajnok. -
zsotesz #10066 Sziasztok!
A fumble attack mit jelent? Pl. rogue mandrake skillje. Kezdtem egy illusionist-et. A nature ágból csak a heart of oak-ra meg a farkasokra raknék. Viszont a rogue-nál nem tudom mit lenne érdemes. Valami ötlet? -
Szívesen megosztom, ha kell valakinek és van rá ideje hogy átböngéssze (pajzs, dárda, páncél, íjj, egyébb fegyók stb.) csak a durvábbakat gyűjtögettem bele... :) -
Nem néztem, de egy ideje gyűjtögetem a zöldeket is... már 3 vault tele van velük...a sabertooth-ból is van kb. egy tucat... -
Shorlex #10063 kéne találni egy brutál jó betrayer kardot, az lenne az igazi... :D
de azokban sajna általában nincs plusz damage, egy olyanom van betrayerben ami poison-t ad, de ált. csak res, convert és off ability van benne... -
Shorlex #10062 nekem is valahogy úgy de 75re aztán télleg brutál lesz, még ancik is lennének, jó nem mintha kellene, de érted miért ne, pláne egy betrayerrel ha szépen megnyitom nekik a sebzés útját :D
igen, a sebzés nagyobb, egy jó mace, amilyen nálam van 220-250-et üt, plusz 33% rediced resistance és 28% converted meg 30 off ability, az elég jó és a lykaion is igazodott 120hoz, az is nagyobbat csap.
Apropó dudo, nekem olyan gyűrűm van, hogy 26% str 11% health. nincs esetleg jobb annál? és ha van, nem lenne kedved megosztani egy megfáradt vén TQ fannal? :DDDDD -
dudovec #10061 Shorlex nekem pont 65 re lenne meg minden ami kell:) Gondolom 1.20 alatt nemcsak az eleted hanem a sebzesed is nagyobb.. Nezem pl itt ezeket a kardokat amit fecske dobott be , es hat 30 al nagyobb az alapsebzesuk mint 1.08 alatt:) -
kezdeném a kedvenc sabertooth-ommal:
és a kis rogue-os liuyedao-mmal:
-
Ok, köszi :)
-
Shorlex #10058 romoto, elküldöm inkább az emiledre -
Dobjatok légyszi egy linket a dmg. kiíró progiról
Előre is kösz -
Shorlex #10056 csak az a baj, hogy annyi skill megy el másra hogy eddig lvl49-nél nem jutottam el odáig, hogy nekikezdjek onslaught-nak (egyszerűen nem hiányzik...) nemhogy adrenalin meg battle rage... És hát mire befejezem a játékot, kb. szifónnál fogok eljutni oda, hogy lesz egy remélhetőleg kimaxolt onslaught, az összes dual wield, colossus, rally minden passzívjával, meg az aurából ami kell, de sztem már befejezem a játékot mire elkezdeném adrenalint, és mire azt is befejezem, jöhetne battle rage, na de az ien lvl 64nél kezdődne.
Lvl 75re kieggel jó kis kari lesz ez, még jobb mint most, lesz minden aura, passzív, anyámkínja, és még szinte maxos, vagy teljesen maxos ancik is (miért ne alapon) de mittomén lvl 57re mire befejezem kb. így fog kinézni csak:
na nem működik a titancalc, majd belinkelem külön. :D -
hogy lehet, hogy én még nem találtam betrayer fegyvert? pedig már jóideje 1.20-szal nyomom...
amúgy mi lenne ha indítanánk egy kompót, legjobb zöld/sárga fegyver kategóriában. kezdetnek pl. lehetne sword, így mindenki megtudná, hogy ami fegyvereket ő talált az milyennek számít a többieké mellett. na? -
Shorlex #10054 ne becsüld le a questek értékét
van egy olyan progi hogy TQ Defiler (ugye, Dudo? :DDD) és abban néha megnéztem hogy az éppen aktuális exp-ből mennyi a hent és mennyi a quest és a quest majdnem ugyanannyi volt mint a hent, azaz sztem nem érdemes későbbre tenni, de te tudod... -
Spirit #10053 Na leszedtem a patch-et, és láss csodát, megy...1.08-al semmi változás nem volt,ezért nem bíztam benne,de 1.2-vel már tökéletes. Már 12. szinten vagyok, rohanok,mint állat,hogy legyen szint.Majd később visszamegyek questelni:D
Diablókon nőttem fel... -
dudovec #10052 colossus onslaught meg a battle rage + adrenalin majdnem meg 3x ozta nalam azt ami volt:D form ugye van vegig , a masik 2 meg eleg surun bejon , mivel folyamatosan utnek kb, de ebbol alig sebzodsz az absorb miatt.. + ott a reflected , szal ja eleg jo kari:) -
Shorlex #10051 100% rec dual wield conq a legnagyobb fun esküszöm idáig, igaz hogy ez a malleus kicsit elbassza az életem (sebzés, sebesség) de adja a recharge-ot is meg a costot is, és így betehetem a két hecates relicet a gyűrűkbe, végül is nem rossz így.
Igaz a sebzés az ien 1300 (de át fogom tenni 1100ra inkább csak relic bonusz speed lesz plusz 25% damage helyett sztem megéri), jó erre még majd jön onslaught (lehet hogy így lvl 49nél nem ártana elkezdeni kifejleszteni :D) meg a colossus is, de akkor is nagyon fun :D Hát, ha még két betrayer lehetne a kezemben... -
Shorlex #10050 mé egy melee sooth az nem jó kari pl. vagy mi? :DDDDDDDD -
dudovec #10049 bármit.. bar 1.20 alatt spiritet sztem ne.. -
erendil91 #10048 hy natur mellé mit válasszak??? -
dudovec #10047 btw irhattak volna valami erteteket ebbe a spellgyujtemenybe , mert igy nemmondanak tul sokat , de azer remeljuk jo lesz;D