23078
  • virs lee
    Bot választás??? Ez nem ternionos harcos, hanem varázsló! Shard + cl + eruption (esetleg gólem).

A legjobb hogy a SHIFT-es trükk eruptionnal is működik, akárhova rakhatod, nem csak magad mellé mint alapból. :)

ezért xarka az elementalist, mert az int, energy bónusz mellett kevés más plusszt ad
    Életet is ad. Mi más kell még egy mágusnak? STR? Nem használ kardot. DEX? Nyilazni se szokott. Más meg nincs.

dweller és az eruption is gyengébb ha a stormra is gyúrsz és viszont
    Mi köze a kettőnek egymáshoz?

kíváncsi vagyok a Wisp elemental dmg-ja hogy hat a Pyro képességeire
    Elvileg hat, gyakorlatilag meg tökmindegy, anélkül is arat rendesen.

Legendet 56-os stormcallerként fejeztem be, 48 szabad skillponttal, csak cl + shard + squall + wisp passzív + storm nimbus passzívjai maxolva. Egyedül legend act3-ban, wusaoban hiányzott már vmi támogatás, 1 yerren vagy sárkányíjász / lándzsás elég az 1 ütéses halálhoz (1800 élet). De kifeküdt tájfun is. INT az vmi 780 körül van csak, nincs +INT-es gyűrű / amu, mert 2 high priest + polaris foglalja a helyet, viszont van full rec meg sok -mana cost. A manám kb. 10 perc folyamatos cl-re elég, gyakorlatilag sose fogy el, cserébe kb. feleannyit sebzek mint +INT-es cuccokkal. Viszont az eruption így is ternion szinten arat, milyen lehet +INT-el?
  • dudovec
    Hat ha mondjuk van 1300 inted , es nincs semmibol % os dmg t , akkor kb 33% al fognak tobbet sebezni a spelljeid a whisp 100% elemental dmg-je altal.
    Mivel 1300 int az 200% elemental dmg + a spelled alapsebzese , ami mondjuk 100 , akkor 300 dmg bol lesz 400 a whisp altal.. Mondom , talan ennek a pure magenek jon a legjobban a +4 skill, szal erdemes Calpyso + Afro amuval probalkozni.. Ciponek lehet Lotharian greaves , amiben asszem van elemental dmg % , meg tovabbi +1 skill is , amit ugyan nem hasznalsz ki a maxolt skilleknel , de kihasznalhatod ottis , mert akkor 1 el kevesebb pont kell annak a skillnek a maxolasahoz..

Szal vegeredmenyben: Heisone , Arch Clasp , Heka staff , 2 brutal intes ring hammurabbi recharge reliccel -> ebbol lenne meg a 100% rec , armornak ugyebar a Calypso, Afro amu es melle a Lotharian greaves.
  • dudovec
    Ja , es szerko szempontjabol , kb 1500 int jonne ki , azmar eleg szep elemental dmg % , a tobbi eleg kotott lenne a 100% recharge miatt , de meg igyis kijonnenek a resistek + ra legenden , es lenne +4 skill , ami kurvajol jon egy elementalistnak , a 2 pethez , a shieldekhez , tovabba a 4 skillt kitudja hasznalni a sebzeseknel is.
  • ROMOTO
    Ezt a wispet nem pejoratíve értettem, hanem mint bónusz :) és milyen bottal menne a te elementalistád swapos light-fire? :)
  • dudovec
    Merne hatna... Elementalist kurvanagy fun lehet , de csak 100% reccel:D En mondjuk ugy tolnam , hogy thunderballal stun + encruption , tovabba squall + freezing blast + spellbreaker..
  • ROMOTO
    Akkor bebukod a benne lévő sima lighting dmg nak a többi storm spellel növelt bónusz sebzését, meg vagy a tűz sebzésre mégy vagy a fagy-villámra és ilyenkor nem jó az is-is, pláne bot (light, fire, cold) választásnál....ezért xarka az elementalist, mert az int, energy bónusz mellett kevés más plusszt ad, a dweller és az eruption is gyengébb ha a stormra is gyúrsz és viszont ... mondjuk kíváncsi vagyok a Wisp elemental dmg-ja hogy hat a Pyro képességeire....
  • virs lee
    Elementalistának ott a squall még mindig, az jó eruptionra is. ~~
  • ROMOTO
    Ja a Pyrók mind ezzel nyomulnak meg a dwellerrel...csak az a baj hogy nincs semmi resist reduct-juk, ami meg kellene később, az a soften metal elég gyatra, ráadásul fizikai rest vesz le és nem tüzet...a Stormosok sokkal durvábbak...-rec. el vagy anélkül...
  • virs lee
    http://www.titanquest.net/forums/
  • virs lee
    1.20-ban a fire enchant 1. passzívja is ad dmg növelést (fizikai + brun), 1.08-ban meg gyakorlatilag nem (%chance alapú fika burn dmg only). Van hozzá egy 82%-os hefasz gyűrűm is. Ternionos karim már van, most elementalistát gyurmázok. Most csak próba volt, de gondolkozom rajta hogy leszerelem a shard ágat és eruption lesz helyette. Csak az tart vissza, hogy olyan csítes megoldásnak tartom visszatörölni a megtanult dolgokat.
  • dudovec
    btw Virs Lee , mi volt annak az oldalnak a cime ahol az intes % ot irtak?
  • regis
    ok virslee, de nekem simplycitiys xp-m van, es ami ezzel kerul fel framework, az nem mukodik egyutt vaultal... amugy csere utan is minden mukodik os-t illetoen.
  • dudovec
    Nekem nemjott be az encruption , legalabbis 1.08 alatt nalam jobban irtott a ternion , de 1.20 alatt tuti azzal mennek , ha hasznalnek earth agat.
  • virs lee
    Ez a 100% rec eruption nagyon brutál, kis idő kell neki míg beindul, de akkor gyorsabban öl mint a ternion. :)
  • virs lee
    A .NET 1.1 / 2.0 / 3.0 nem egymás helyett, hanem mellett kell hogy legyenek, nem kell leszedni a régit, mert akkor meg az azt használó progik nem működnek.
  • regis
    thx romoto, de sajna recovery nem muxik 1.20 alatt. Droppal kapcsolatban erdekes sztem, hogy sem az elementalistanal sem pedig oraclenel nem dobott kek varazsbotot epic kozepeig(lilat meg nem is lattam), thane-nel pedig siman dobott 1 shyphon(lightning) gizaban a szfinx alatt mar normalon... vegulis neki nagyon kell...
  • ROMOTO
    Ja némi tapasztalat a drop-ot illetően, kipróbáltam az 1000x szorzóval multiban :), szinte csak zöld, kék, lila esik a közelemben :), ha lemaradok akkor a többieknél nem esik semmi, csak ha együtt mozgunk akkor... és a cuccok különböző helyeken és ellenfeleknél állandóan ismétlődnek, tehát nem esik akármilyen, hanem kb 6-10 féle csak...mivel a 4 ből volt 2 eltérő mágus és két eltérő harcos ezért elvileg bármi eshetett volna de nem, csak mindíg ugyanaz...amik változtak amennyiben különböző helyeken gyaktunk, fura de szerintem a drop variáció helyszín-ellenfél függő kivéve talán a Bossokat, azt nem tudtam lemérni mert 65 szint lévén nem strapáltam magam és mások nyitottak olyan essence -ket ...olyankor nem dobott sokat valszeg a quest-drop felülírja a hack 1000X szorzót, de a sima monsztagyakból hullott rendesen a többieknél is...
  • laceeee205
    Hi!
    A következő a problémám:
    Vista van fennt a gépen, és a Tq változó időközönként kilép csak úgy. Valakinek van hasonló problémája?
    Nekem xpn tökéletesen futott! 1.20al játszottam,ugyan ez Vistan, és kivág....
    Vki help plzzz
  • ROMOTO
    Ezzel próbáltad?
  • regis
    hello! annak akinek nem mukodne a tqvault 1.20-as peccs alatt: a rossz memoriateruletre valo hivatkozas kikuszobolheto ugy, hogy a tq fokonyvtaraban levo dotnetfx.exe-t teszed fel a regi ms framework 1.1 helyett, amit en regcleanerrel szedtem le. Most csodasan mukodik, csak a defiler viccel még meg azzal. hogy nem hajlando mentest kesziteni a karirol, igy buktam egy lvl52-es battelemaget...
    Aki tudna vmi biztato infoval segiteni defilerrel kapcsolatban , irjon pls!
  • virs lee
    Nekem ingyen is lehetett volna collectors, de még úgy se izgatott. ~~
  • dudovec
    Ugytom , hogy most 8k er aruljak , amiben benne van 2 honap jatek, egy honap kb 3500-4000 huf , szal kb igyvan.. Igen , a kieg ami most megjelent az tovabbi 11? , de nem kell ahhoz , hogy 1 jatekban legyel a kiegesekkel , csak nemtudsz atmenni az uj foldreszre, meg nem lehetsz a 2 uj fajjal.
  • virs lee
    Ingyen? Az alapjáték is annyi mint pl. a diónál, és 2 havonta is kifizetsz ugyanannyit. Ennyit nekem nem ér meg egy wow.
  • dudovec
    Ezt osztom.. Classic hc volt a legjobb;) akkor 1x megvetted es utana sok evig nyomhattad, mostmeg ingyen kapod kb a jatekot, de ha jatszani akarsz fizetsz.. valtozik a vilag:\
  • virs lee
    Én 5 évig dióztam a battle.neten. :) De az 1.10 már arra se izgatott hogy megnézzem. Sztem a LOD előtt volt a legjobb, auóta csak a minél jobban elbaszásra koncentrál, elüldözik a játékosokat, legyen elég hely a wow-osoknak.
  • Sir Huba
    Kösz Shorlex a reakciót, meg a tanácsot, átnézegetem ezeket a részeket, Bütykölök, aztán csak megoldódik. Raktam fel egy rakat XP javítást is, hátha azok is besegítenek...
  • zsirfecske
    azért szerintem ez minden idők legjobb hack'n'slash rpg-je. diablóra közel sem függtem rá ennyire, ebből gondolom :)
  • dudovec
    Persze , idovel valtani kell.. En csak azt mondom , ha megvan minden cuccod ahhoz , hogy 100% rechargeos karikat csinalj , akkor a jatekelmeny egy kis idore oriasit ugrik , aztan meg 1 pillanat alatt eltunik, amit alaltaban 1 ujabb karakter kezdese orvosol csak , azis csak addig amig nemlesz olyan , mint amiennek gondoltad. De pl , ha lnennek olyan skillek , amit 60 as szinten kapsz meg , meg olyan cuccok , es a recharge kicsit le lenne butitva , akkor lenne ertelme lvl 55 folott vergodni.
  • ROMOTO
    Dudo, Shorlex túldimenzionáljátok az egészet, ez csak egy szimpla hack & slash, nem arra találták ki, hogy örökké ezzel nyomulj, tart amíg tart, be is baszna mai fejjel, ha hosszú évekig kellene játszani csak ezzel az egy gaméval, vagy mással, akármilyen jó is az...a kiegbe beletettek a masteryn kívűl egy csomó új cuccot, artifactot, stb. tuti egy rakás idő míg az összes ilyen-olyan uppgrade-n átrágódik a gamer, ennyi pont elég...aztán jöhet a Loki vagy a Hellgate vagy bármi és lehet kezdeni előről... :)
  • dudovec
    Szintenkent 8 str , szal lvl 11 re van 130 str ed.. Ott mar vannak -reqes cuccok is , nembeszelve a +str es ringekrol , stb stb:D

Shorlex: Lol:DD El van kurva ez az egesz.. Mi ertelme annak , hogy keszvan lvl ~48 ra a karid , kb amire vegzel a jatekkal , es a kesz kariddal mar csak expet meg cuccot haracsolsz , mindezt ugy , hogy vegigvitted mar joparszor.. Jo par karakter utan , mar csak az 'eltet' , hogy csinalj valami jo buildet ami legenden is mukodik.. Elered , ha mukodik jatszol 1 kicsit vele , es gondolkodsz valami ujon.. Legalabbis en igy vagyok ezzel.. Par ev diablo utan , amiben kb azvolt a plane , hogy lvl 70 re elertel a vegere , es lvl 90 ig ugyanott irtottal , csak a szint meg az xp utan , nemsok kedvem van tq ban ugyanezt csinalni.. A kari pont addig jelenti a kihivast amig kesz nem lesz , es nem szembesulsz azzal , hogy kb gyerekszint lesz az egesz jatek , amikor rajtad van minden cucc mar , megunod pillanatok alatt, hogy kb eselytelen , hogy lehaljal...
  • zsirfecske
    nájissz. ja persze az 50 stat az nem 50, hiszen cuccokkal lehet "tápolni" mint látjuk akár 73-ig is :)
  • Grusalak
    Ami még fontos lehet: természetesen bottal lövöldöztem, ami villámsebzéssel rendelkezik alapból, tulajdonságból fagy sebzéssel, és találtam bele 2 zeus relicet...
  • Grusalak
    Hááát... Eleinte úgy gondoltam, hogy Spártáig eljutok és jajj de jó lesz, de Fecske hozzászólását kihívásnak vettem
    Úgyhogy annyi hozzáfűzni valóm van: Hajrá! Igaz többet szenvedtem vele, mint a legelső mantimmal, de sikerült...

(Csak 20KB lehet egy kép??? kiváncsi vagyok milyen lesz...)
    Azt még megjegyzem, hogy 1 halál azért becsúszott sajna... (*** hálók!)
  • Shorlex
    dudovec gyerek, ne kötekedjé!!! :D
    Hát pont erről beszélek hoyg annak mi értelme van hogy 4-5 lvlnyi játékot hagysz magadnak a "real" karival, amilyenre csinálni akarod??? nem is beszélve olyanról, hogy mittomén van olyan gyűrűm ami lvl46tól elérhető, szal te befejezted már a játékot mire felveheted azt a gyűrűt ami mondjuk nem szükségszerű de jó ha inkább az van rajtad... ehhh
  • dudovec
    Ja hat nem egeszen 50 str re gondoltam, hanem arra , hogy nem valasztasz neki masteryt.
  • zsirfecske
    fegyó, aminek elég 50 stat nem lehet túl póver. szerintem.
  • ROMOTO
    Biztos stormcallerral még el lehet gamézni statokkal, skillekkel, ez ugye nem ugyanaz, mint stat, skill nélkül....de kíváncsi vagyok hogy egy Nature meddig bírná stat, skillel akár... :)
  • ROMOTO
    se stat, se skill pont, azé nem könnyű így epic fehér fegyót adni, meg egyebet statok nélkül...
  • dudovec
    Normalos karinak adsz 1 feher fegyot epicrol , es normal attakkal vegigvered vele az egesz fokozatot:DD

Shorlex , tudod hogy rohanok , 1.20 alatt is rohannek a feher szerkoval , normal-epicen vegig , es amugy kb lvl 46-47 re vegzek a jatekkal..
  • zsirfecske
    azért megnézném hogy gyakod le 50-es statokkal az első centaur boss-t.
    szólj ha ment és akkor énis elkezdem :)