23078
-
dudovec #11167 hidd el ha tq nak lenne balancing , meg rendes szerver es popularisabb lenne , aztis tudnad igy elvezni.. -
Shorlex #11166 Nem mintha nem bíznék benned, szal nem azért nem adom meg, hanem hogy élvezzem a low level kari adta lehetőségeket. :DDD
Összeségében azt kell mondjam nekem a wow jobban tetszik mint a TQ, sokkal több lehetőség, stabil szerver, sok sok játékos, jó kis pvp-k (látod, még nyerni is képes vagyok nagyobb rugo ellen is, igaz nagy mákom volt tegnap hogy bab..tt egy critet a végén, amikor alig volt életem :D), és főleg az hogy egy sok szereplős világban vagy sok hülye emberrel a világ minden tájáról, ez sztem sokkal jobbá teszi. És a grafika hiátusa ellensúlyozva van, de elfogadható. ja és nem laggol nekem soha :DDDD -
ja bocsesz, nincs elég helyem az sg-n ezért külső helyre tettem fel, ez meg így nem teszi be.
scroll
artifact
caravan -
lökök pár képet az újdonságokról egy tipikus régi városban (changhan):
amúgy látható a képeken is néhány dolog: autosort gomb, átrendezett slotok (artifact), legend szint kijelzés jobb felül a charlapon, hp/energy számszerű kijelzése stb..
ja a scrollok egyszer használható spell szerű cuccok, akár quickbarból is castolhatók. az artifact-ek nagyon tápnak néznek ki, csak kell hozzá formulákat találni. a karavánt szerintem elbaszták, 8x15 kockányi tér tárolásra (és ez már bővített, amiért 10+500 ezer pézt kell fizetni), és 6x12 a karik közti transferre.
gondoltam adok egy kis infót, hogy kibírjátok amíg nem kerül fel. üdv, most megyek, csak kipróbálom énis. -
Gelli #11163 kiprobalom, de sztem ugyis megveszem :) -
jaja, azokara gondolok, ezen biztos kiakadna. -
dudovec #11161 Hogyerted h vaultos karikat? amirol pakoltal , de meg nemleptel be vele vaulton keresztul h utana menjen rendes rq exevel is?. -
dudovec #11160 unleashedet szedem , megy daemon toolsal faszan? nemkell szoporomozni?:D -
dudovec #11159 btw ha megadod a accname/passod privatban akkor felhuzom a te karid is 10 esre amig galyazol:D ugyis raerek majd -
vault-os karikat ne hagyjatok bent telepítéskor mert a kieg így indul:
illetve nekem úgy indult, hogy original tq file-okkal baja vol (játék menünél írta ki), kilépett és elindult egy peccs ablak, peccselés és utána minden ok volt. unleashed nodvd krekkel és original 1.20 exe-vel.
na megnézem mit alkottak. -
purblind #11157 légyszi sugjátok meg honnan lehet leszedni -
dudovec #11156 ja.. 10 esen megvarlak szal legyel este.. igaz romoto segitsegevel szedem a tq kieget is.. Shorlex es meg be sem indult a battleground , kovetelni fogod azt a pvp rendszert a tq nak is:D -
Shorlex #11155 bármilyen furi, azt mondom wow, amig van acc, azt majd lesz még idő a TQ-ra bőven :D -
Shorlex #11154 na dudo, wow vagy TQ? :DDDD -
dudovec #11153 Romoto: ha leszel ird mar meg lecci privatba az msn cimed ,koszi. -
"kell az alapjáték és elinditás előtt ellenőrzi az alap verzióját és automatikusan patch-eli v1.30-ra. Tehát szerintem, aki eddig az alapjáték tört verziójával játszott, nem árt visszanevezni telepités elött az eredeti inditofájlt vagy beszerezni egyet.'' ez igaz? -
Madártej #11151 Köszönöm a tippet de a 8800-as széria miatt nem megy a játék, több játék sem fut a 8800-as VGA-kon, én is csak az utánn vettem észre a forúmokban, hogy megvettem. Sok játéknál panaszkodnak erre a kis gondra, a 8800-as VGA-kon más Driver van mint a többöin és csak reménykedek hogy lessz támogatás. Amugy jól lett telepitve és a régi cuccok eltávolitása is tökéletes.Végijártam már a videókértyákat kép alapján de szerintem program függő, hogy melyiknek milyen a képe (9800PRO - X800XT - 7800GTX - 1900XTX - 7900GTX - 1900XT cross fire - 1900XTX - 8800GTX). -
amíg nem jön meg itthonra is játssz ezzel :) -
Ja, okvetlen, de a hiv. megjelenésig még több mint egy hét van és addig el kell ütni az időt valamivel :) nna, most nézem le is jött mán... :) -
purblind #11148 Srácok megis lehet venni? :) Ha már eredeti az alap is. -
purblind #11147 madártej. Jol sejtem atirol váltottál nvidiára? Ha igen,ne felejtsd el törölni ati cuccait,és szerintem a hozzávaló cd-röl tedd fel a dolgokat elösször. Énis atirol váltottam nvidiára,igaz én kényszerböl ati x800 rol nvidia7600gt-re de nv sokkal jobb és szebb képe van, össze sem lehet hasonlítani ahogy látom. Atinak is szép de mü képe volt. -
He-he, már megen gyorsabb vagy... :) -
Valszeg a kieggel automatikusan megy a patch is, de azoknak akik csak alapgamésok és szeretnének az új multin játszani, meg a kiegesekkel, azok csak szimplán felrakják az 1.30 ast... -
ha 1.30-at akarsz játszani kieg nélkül, csak akkor kell. érted, ezesetben külön kell update-elni. de ezt hagyjuk is, senkit nem érint gondolom.
kieg tartalmazza a peccset, és elvileg nem is kell törni, csak nodvd patch van hozzá, serial védi csak. -
Shorlex #11143 ? ezt nem értem.
mit kell akkor feltenni? van 130as patch és amellé telepíted a kieget vagy mi? -
nem akarok itt nagyon warezolni, de nekem már lejött, és van hozzá külön 1.30-as peccs is az alap játékhoz. tehát ha kieg nélkül akarsz tq-zni akkor ez a régihez hasonló "Titan Quest.exe" felülírást jelent és akkor azt indítod.
nemsoká felteszem és megnézem milyen. majd biztos írok ide vmit. -
Nna kevesebb mint 1 óra maradt... :) állítólag "az alap game.exe kell neki, mert a kiegészítő alapból patcheli a játékot 1.30-ra. Ezek szerint aki 1.20-al nyomta az is tegye vissza az eredeti .exe-t?" szerintetek? -
Az új pályára csak akkor kerülsz, ha végigtolod az alap gamét, de a dream, cuccok, karavánok, artifactok, stb. már műkszenek az alap gaméban is nyílván... -
valaminick #11139 Hali szoval ugy müxik ez is, hogy elöbb végig kell vinni az alap gamét és csak utána lehet folytatni az ujal? -
Madártej #11138 Sziasztok
Eddig szépen elvoltam ezzel a játékkal csak most lecseréltem a VGA-t 1900XTX-ről 8800GTX-re és nem megy a játék. Driverek a leg frissebbek, de a játékot nem tudom megpatchelni mert hibaüzenettel megáll (az eredeti exe van fenn, mert cureRommal használom). Nem tudtok valamit mondani , hogy mit csináljak (Lv 38) .
Előre is köszönöm . -
Ez is az is... -
Nocsak most megugrott... :) 2 óra mulva már ki is próbálom :) -
Sziasztok ez kiegészítő vagy valami második rész féle Titan Quest: Immortal Throne ... -
Shorlex #11134 Hát azért a torrent az itelligens rendszer és nem az a gond önmagában hogy kevés a seeder, meg sok a leecher, hanem hogy nagyon friss a torrent, és nem tom hogy mennyire osztja el a tracker a kis csomagocskák letöltési hozzáférését. Sztem mire én hazamegyek lesz már jópár plusz seeder :D Remélem egy nap alatt lejön, holnap-holnapután már fent lesz!!! -
2 seederrel es tobb szaz lícserrel ne varj sokat -
Csak nekem ilyen baromi lassú a letöltés?? -
Shorlex #11131 Direct link aki nem találja -
Shorlex #11130 YEEEEEEEE
Ahogy hazaérek megy a torrent!!!!
Jesszusom nem tudom kivárni hogy hazamehessek... -
Ja az, ránéztem, a harmadik torrenten rajta is van, úgynézem 7 órája :) -
Titan.Quest.Immortal.Throne-Unleashed
ez gyors volt :)