23078
  • Madártej
    Van az immortal read me-ben valami utalás a 8800-as videokártyákra ?
  • Shorlex
    Király a torrent... egész éjjel ment, lejött 7.5% :DDDD
    nem tom ti hogy csnáltátok de még az is lehet hogy adig nem is teszem fel amíg nincs új vault, addig meg (2-3 hét alatt :DD) csak lejön.
  • purblind
    Simaji. 2napja probáltam olyasmi kártyával mert az enyim gajrament azt olyanom volt tartalékba. Rányomtam a Tq parancsikonra és semmit nem láttam csak szép fekete képernyőt.minimum gépigény:1,8ghz pentium-512ram 64mb-os nvidia 3as sorozat.ati radeon8500,dx9 win2000,xp (azért megnézném ilyen gépen hogy megy.)
  • zsotesz
    Én is belenéztem. Nem rossz, már kezdtem is egy újat, megnézem a dream mastery-t. A karaván azt reméltem nagyobb lesz, bár így sem rossz.
  • zsotesz
    Ahhoz kell, hogy legyen olyan karaktered akivel legalább már normalon végigtoltad. Ha azt a karaktert betöltöd, akkor automatikusan berak az új városba.
  • encofoco
    lent van a game,és lefutatom a patch-t de 1.1 -et ir ki...mit csináljak???ja és hogy lehet kezdeni a kiegészitöt?mert nálam az alap indul kis tuningal,de én az uj pályákat akarom!!!
  • zsirfecske
    télleg, nem is láttam. menő. ezek szerint:

lesser artifact < greater artifact < divine artifact

játszani kéne, de csak reggel megyek haza
  • ROMOTO
    Én is ott próbáltam még reggel, de nem is volt fenn akkor...ezek szerint belehúztak a :)
  • regis
    shorlex! probald piratebay-en! 90k felett jon, de nem stabil... unleashed verziot huzom.
  • ROMOTO
    az az 1.30 as a kieggel jött le, külön nem kerestem rá....
  • ROMOTO
    Ja csak volt, mostanság már 1.30 as...
  • ROMOTO
    Az a 2 millás Zeuszos boriték ami lejjebb van divineres pl.... :)
  • encofoco
    nektek az 1.20 van fent???HELP!!!
  • zsirfecske
    ilyen behemót borítékot (tetszik az elnevezés, hehe) pont próbáltam legend titán ellen, 5 sec alatt lenyomta. de valami másik táp summon (600k élet asszem) magában leszedte titánt félig 24-sec alatt amíg élt.

amúgy úgy látom artifact-ek nem találhatók, csak szerelhetők, és az 5 borítékból ítélve amim eddig van, baromi sok kombóra számíthatunk. széép... eddig lesser és greater artifact szintekről tudok, gondolom van egy középső is, talán sima artifact. ja és egyik recept szerint vannak új relic-ek is...

grr, most le kell lépnem. jó játékot, holnap visszanézek, gondolom addigra itt őrület lesz :)
  • ROMOTO
    msn en átpasszolom, ha kell, most is próbálkozok vele csak nem reagálsz... :)

• Shorlex
    Romoto te melyiket töltötted le, vagy Fecske?
    de pontosan kérdem hogy melyik oldal melyik letöltését mer nekem kurva lassú valamiért...
  • Gabesz026
    Szasztok!
    Ti nem találtatok 1 olyat hogy Form W-900? (amúgy 1 kék színű a neve)
    Grievances and tribulations, underworld divisions.
    Please remove bottom copy for your records.
    Ez valami másolásvédelmi dolog lehet?
    De aztán amúgy megy a játék rendesen.
  • ROMOTO
    Ezen megtalálható a cucc, kell hozzá a BitLord is :)
  • ROMOTO
    Az első kereskedőnél található cumók csak az illusztráció végett... :)

• hx2
    dobhatnatok egy linket sokan megkoszonnek!
  • ROMOTO
    Nna én is rakok be ilyen boritékot, egy kicsit flancosabb mint a fecskéé :)

Tényleg sokat csiszoltak rajta (fények, aurák stb. nagyon fincsik), de a lényeg mit sem változott... rec-es karik előnyben..., az ancik megint ütősek lettek, a zászló ugyanolyan bugos-tovább hat mint kéne, meg asszem álltalában a petek azok lesznek, és a melee karik-nak kicsivel több ütés kell a gyakáshoz mintha...a vault nem működik, és az beépített inventory egy vicc -semmire sem elég, úgy-hogy csak lassan a testtel, mindenképp szükség lesz egy frissített vaultra, remélem csinálnak...a hades szinten, legenden csak új fegyókat, páncélokat láttam, semmi régit, ez tök komoly, a kereskedőknél minden tök brutál, bot, páncél, dárda, stb., a 4. act-hoz képest...
  • encofoco
    most felraktam ujra a game-t,és jön a kieg is.fel kell rakni az 1.30-at hozzá?vagy ti felraknátok?
  • dudovec
    Hat valszeg enis csak letekeremn majd a conjummal a legendet.. aztan lehet inditok majd 1 dreames melee karit + nemtom mivel.
  • zsirfecske
    én kb 2 órája, de még csak runolok a régi terepen recipe-re (artifact-re?) :)

nomeg nemtom eldönteni, mivel kéne végigtolni. mert az biztos, hogy előről én nem kezdem már el. vsz legenden letolom csak a kieget briganddal aztán egyszer kezdek egy prophet-et.

amúgy tutira átírták a drop-ot, boss-ok eddig mindig dobták a kéket/lilát.
  • encofoco
    sziasztok...miota játszotok a kiegészitövel???
  • Simaji
    Hi!

Egy kis javítás: geforce 2 mx440. Bocsánat az előbbiért.

Bye!
  • Simaji
    Hi!

Lehet, hogy elég vad dolog lesz amit kérdezek de szerintetek elmegy ez a játék egy geforce mx440 es kártyán? A válaszokat előre is köszönöm!

Bye!
  • zsirfecske
    elképesztő ez a kieg! még el sem indultam, de tele van újdonságokkal. tök új cuccok a kereskedőknél, új item tulajdonságok csak kapkodom a fejem.

legend titánhoz visszamentem briganddal, egyből dobott lilát, meg egy ilyet:

greater artifact, amit sima artifact-ekből elhet összerakni... állat!
  • ROMOTO
    Lehet, hogy oktogon lessz belőle :)
  • ROMOTO
    Sajna a neten már fenn vannak ketten és hát foglalt a netes kulcs bakker :)
  • dudovec
    2 ora alatt 3% gg:D
  • ROMOTO
    Én csináltam egy bizt. mentést a save mappából és aztán simán ráeresztettem a throne-t, minden vaultos, stb. karim megvan benne, tehát nem tűnik el semmi...
  • zsirfecske
    readme-ből:

1. Gameplay Features
    - Dream Mastery: an entire new character class, based
    on the surreal world of Dreams
    - Caravan Drivers: Store extra items, as well as share
    items between all Immortal Throne characters.
    - Enchanters: Create Artifacts from Formulae, separate
    items from Relics.
    - Formulae & Artifacts: A Formula plus three Reagents
    can be built into an Artifact. Artifacts provide
    unique bonuses when equipped in the Artifact Slot
    - Scrolls: One-shot spells that can be cast from your
    Quickbar
    - Extra Quickbar. Switch between the two just like weapon
    swap
    - Inventory Sort Buttons
    - Attribute Undo: Attribute points can now be undone,
    just like skill points, until window is closed.
    - Display HP/Energy: click on the HP/Energy bars by
    your character portrait to display numbers over the
    bars
    - Clock: Mouse-over the top left corner of the screen
    to see the real-world time
    - Lock Item Pickup: Set in Gameplay Options. Only items
    shown by a filter key (Alt, X, Z) can be picked
    up.
    - Difficulty Indicator on Character Screen
    - New icons on Map Screen
    - Equip items with right-click
    - Enhanced Experience Bar
  • ROMOTO
    Nna műkszik sima daemon-nal is, nem kell a curerom hozzá... :)
  • zsirfecske
    instatnolás ugyanúgy megy simán, -8% rec-es hamurabbi is megmaradt, ahogy nézem skillek változatlanok.

tele van új cuccokkal, affixekkel stb. ez fun. például:

slowres
    to pets

na de több spoilert nem csinálok. bocs az eddigiekért is akit bánt.

KÉRDÉS: unlock content opció az mi a fene a menüben???
  • dudovec
    btw ha ennyire unatkozol a melohelyen nezdmeg ezt bocs az offer:D
  • dudovec
    :DD mondom add ide a karid es expelem amig galyazol:DDD
    Kiegbe majd csinalunk ien sg forum hazi duel bajnoksagot recharge meg dodgenelkul:D
  • Shorlex
    sőt ha 2szer olyan jó grafika lenne, fizetnének érte hogy játszok, minden youtube video után népszerűsítési jutalékot kapnék és ingyen adnának a legjobb cuccokat, akkor még jobban tetszene... Csak az éppen nem a TQ, mer az nem ilyen. Majd jön a TQ2 vagy valami ilyesmi ott gondolkodhatnak rajta, de ez a game ilyet sosem fog tudni sajnos.
    Na de most lehet majd flashelni ha meglesz a kieg, de sztem ma már nekem nem jön le, úgyhogy csak holnap tudok vele játszani legkorábban, de nem fogok mert amíg van acc wow-ozok, ráadásul hétvége asszem felejtős, úgyhogy sietni kell kihasználni :D
  • dudovec
    Egeszjo! azt nem nezted , hogy a skilleken valtoztatott e 1.30 , illetvenezd mar meg majd az assaddal , hogy megy e az instantolas..D
  • dudovec
    JA bazeg , ma reggelre visszahuztak a netemet 1megara.. szal este mar elvileg nem fogok szakadozni , legalabbis nagyon remelem..