23078
-
dudovec #11448 Hat ja fecske , majd kisegitnel 1-2 dologgal:D A storage helyet azt tudtam novelni kicsit , transferbol meg sztem eleg ami van , tobbet nemtom atraksz e annal valaki masnak 1x re:D -
jó lenne karavűn ha pl 3 fülnyi storage lenne és a transfer is teljes ablaknyi lenne. nemtom ezen miért spórolnak, nekik sem jó ha mindenki vault-ol. nem hinném, hogy nem akarnának a gyűjtögetőknek kedvezni. lásd divine artifact-ek.
amúgy lesserből lesz greater, úgyhogy valmikor el kell kezdeni az összerakást is... -
Antrax #11446 A Trance of wrath egy aura szerűség avgy a támadást erősíti?
Sztetek egy Dreamert milyen kasztal érdemes párosítani? -
dudovec #11445 btw nemtom ki panaszkodott a karavanoknal levo helyre , de sztem egesz sok. -
dudovec #11444 lessert tudnek csak ja.. sory:D -
dudovec #11443 Nemnagyon vagyok tele relicekkel, mert eladtam a faszba az osszeset amikor csoro voltam.. Incrabol megvan az osszes uj relic asszem mar , de a regiekbol kevesvan.. Greatert tudnek osszerakni , csak elkene mennem boar hide ert:D De sajna nincs osszerakva amugy semmim , mert ologetem ezt a fasz Hadest , de csak divinet dob:D meg dob neha uj fajta lila cuccokat , dehat bazeg, amiket latok nemhogy jobbak a regieknel , hanem egyenesen szarabbak , vagy max ugyanolyanok. -
dudo nincs még artifact-ed összerakva? lesser-ben is van sok olyan, amihez csak 1.20-as relic-ek kellenek. -
dudovec #11441 Lol.. nemkell resist levetel harcosnak?:DD Betrayer a legjobb bazeg:D 40 allresistet vesz le , ebben minden benne van, es ez nem nem 40% fiz dmg t fog neki jelenteni , hanem annal sokkal, de sokkal tobbet.. Tobbet fogsz life leechelni, ha van reduction cuccod, az tobbet fog redukalni , csontibol is szivsz eletet, + alapban rajta van 2x% convert , attack speedes convert reliccel szivsz 35% ot vele, es minden masodik utesed amit 1 szornyre mersz , olyan h befosnak.. Es igen , bosskillnel is annyit szamit.. hogy egy olyan fegyoval, mint amit mutattal kb 50 sec alatt oltem le titant a champel , mig betrayerrel alig volt 20.. na kb ennyit szamit. Persze , ha szinte csak shield attackot csinalsz , akkor nem tul jo , mert nincsenek kihasznalva a statjai.. -
Antrax #11440 Mindig érvényesül a bónusz sebzés? -
Antrax #11439 A Lucid dream állandón érvényben van? -
virs lee #11438 1.20-ban 0% reccel, dragon mace + pajzssal haladok, most raktam bele az 57. szintet, de unalmas a hentelés. Odamegyek, 2 klikkre leütöm az egész bandát. ~~ Tájfun persze gázos, meg a lila sárkányok, de ennyi. -
virs lee #11437 Nemtom mi a jó abban a betrayerben, lower res nem kell harcosnak, 100% blunt sebzéshez meg pláne. Mágusnak jobb a squall, területre hat, és hosszabban, ráadásul az offhand nemhogy minden 2., de még annyiadik ütésre se jön be, legtöbbször csak a main hand üt. -
virs lee #11436 ~~ -
huntersec #11435 Senkisem tudja, nyugi...... olvass vissza. -
LOL Pont ez után akartam nézni én is :D -
LÉGYSZI MONDJA MEG VKI HOGY AZ UNLOCK COTENT MIRE JÓ!!!!!!
HELP PLS!!!!!! -
dudovec #11432 Na csak h valami biztatot is mondjak.D Virs lee asszem tudom meik artifactra fog gyurni:D
Amugy vicces h pure magel is 4k lifem van , pedig 1 pontot nem pazaroltam ra , az mar mas kerdes h arra eleg , hogy a mobok kritjeit tuleljem form nelkul. -
dudovec #11431 Jo hat persze , ennyi az elonye az alapban gyorsabb fegyonak ,hogy kevesebb iast kell osszeszedned.. egy avarge/very slow kozott kb 20% van.. namost 20% ot kicsit 1xubb osszeszedned egy cuccbol , mint 80 tiszta fizikalis dmg t, ami a %jaiddal tobb szaz is lehet.. Nemkell rogton kattani :D jo a statja a cuccnak, csak pl a betrayer annyira eros , hogy ezt 1 dualosnak tudnad feltenni, masik kezbe a betrayer melle, de lehetne nagyobb , de lomhabb , mert ugytom a dualnak kevesebb ias kell, es eleg konnyen osszejon onslaughtal, egy normalis kesztyuvel meg 1 attack dmg convertes reliccel , amin attack speed bonus van. -
virs lee #11430 Azt is el kell érni valahogy. Ezzel meg ias cuccok helyett pakolhatsz magadra +dmg-t. :D -
virs lee #11429 Tájfunnál is keményebb volt. ~~ -
dudovec #11428 Amugy vicces, hogy a gep szerint megmindig a dragon liche a greatest monster.. meg igy hades kill utan is.. lehet bugos v nemtom:\
Az meg kifejezetten bosszanto , h minden 2-3 ik runra dob lilat , de altalaban olyat ami mar volt.. nagy ritkan ad uj kieges lilat , de altalaban az se jobb semmivel, mint azok amik eddig classicban voltak.. pf -
dudovec #11427 Foleg akkor gondolom, ha igyis ugyis elered a 190% iast.. namind1:D -
huntersec #11426 Nem próbáltál Hadesz leölése után belépni a passage-en? -
virs lee #11425 Ja, de a 250-esek slowk, ez meg average, szal gyorsabb. Ami ugye a dióban is számít. :P -
Ravasak #11424 azt a kis teknöst én is megtaláltam csak nem tudom mit kell vele csinalni :( mar vagy ketszer dobta el nekem hadesz :) -
dudovec #11423 Nemrossz fegyo , csak a base sebzese kicsi.. Szal 1.20 alatt 250 es alapdmgju fegyok vannak kesobb, es legalabb annyit szamit mint dioba:D -
virs lee #11422 Esse rossz:
+64% dmg. Sima 1.20, nem kieg. -
huntersec #11421 Na, kicsit közelebb a megoldáshoz talán, itt egy kép egy Overlord nevű itemről, a kis teknős az. Valszeg valami titkos teknős pálya lesz, mint Dio-ban a tehenes. 
http://img.photobucket.com/albums/v18/downloader/overlord.jpg -
virs lee #11420 Visszaolvasás rlz. -
Menő #11419 Hali! Valaki tudja honnan lehet letölteni azt a progit amivel tudom cserélgetni a karaktereim cuccait?
-
virs lee #11418 kilockolja a tartalmat ~~ -
Aurelianus #11417 UNLOCK CONTENTRE van megfejtés??? MI lehet az??? REmélem a vér, vagy valami jó kis titkos karakter, esetleg titkos pályarész... vagy valami tárgy???
Próbáltam már mindenféle fórumon kutatni, a neten ,de még sehol sincs semmi róla...
-
tényleg, nekem se ártana már berúgni :) -
regis #11415 szolezs a dzsidah neb-asza fucking unlock content?:D
mondjad mar hogy joo volt!!! pfejj de jo volt....!:) artifactot a nepnek!!! kikapcs. -
4. unlock content gomb -
huntersec #11413 No, akkor aki tud válaszokat a következő rejtélyekre, 5 mezei pirospont:
1. day/night kikapcs
2. Guardian passage
3. levelek szerepe -
Deni21 #11412 A Titan Quest kiegészítésénél hogyan lehet elkerülni a frissítést?
Mert mindig kilép!
Köszi
-
Amúgy ha már fent van a wow vs tq vs dio téma ismételten...
Könyveket szoktátok olvasni? Vagy csak game?
Diablo három kötete meg van és bár a Warcraft könyvek nincsenek meg, de havernak szerencsére igen, így már azokat is sikerült kiolvasnom (kivétel a legújabb sorozat, azt még nem kaptam meg. De ami késik nem múlik...
)
És nekem mindegyik bejön. Igaz más világ, de mindegyiknek megvan a maga varázsa.
Kiváncsi vagyok mikor figyel be egy TQ könyv...
-
Shorlex #11410 haha belenéztem ebbe a kiegbe két perc erejéig, és mondhatom ezek a rákok elég kemények :DDDDDD
Szal jól tippeltem ez is olyan lesz a conq-al hogy megyek lebaszok mindenkit és csókolom. Nagy változatosság, hogy nem bogárnak hanem ráknak hívják az ellenfelet... :DDDD
Bocs dudo egyébként restartolt a gépem de ma már nem leszek tudod mért
Majd jelentkezek -
dudovec #11409 Sztem inkabb a tq az utodja a dionak, nem a wow.:D Farmoljon a franc, tq ban is csak ez a lehetoseg marad , miutan lecsavarod az uj actot fel nap alatt..
Sztem a tq szebb es talan jobb verzioja is a diablo2es jopar eves ötletnek, mig a wow a tovabbfejlesztese valami olyanra amire inkabb van igeny.. Nekem spec a pvp resze miatt jon be.. es ugyan szamit a cucc, de sztem kozelsem annyit mint dioba, raadasul majdnem a legjobb cuccokat megtudod venni honorbol , amit a pvpert kapsz:)