23078
  • chefshift
    jópénzért bármit ^^
  • feci32
    köszönöm a segítséged, de megint elakadtam. ezt a hibaüzenetet kaptam:

NEW IN V1.1: If you need to override the startup program used to start Titan Quest.exe, then make a file called TQSTART.BAT
    and put in this batch file the correct startup commands to launch Titan Quest. TQVaulMon will use TQSTART.BAT if it finds it

Monitoring the process list for Titan Quest.exe...

2007.03.28. 22:42:20: Error starting Titan Quest.
    2007.03.28. 22:42:20: System.ComponentModel.Win32Exception: A rendszer nem találja a megadott fájlt

2007.03.28. 22:42:20: at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)

2007.03.28. 22:42:20: at System.Diagnostics.Process.Start()

2007.03.28. 22:42:20: at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo)

2007.03.28. 22:42:20: at System.Diagnostics.Process.Start(String fileName)

2007.03.28. 22:42:20: at TQVaultMon.Form1.bTitanQuest_Click(Object sender, EventArgs e)

egyébként amennyiben lehetséges ez a mentés-átadás dolog, én bárkinek szívesen küldöm a karimat...
  • ROMOTO
    Tömörírsd ki a program file, tq immortal mappába és onnan indítsd
    meg szerintem olyan nem létezik, hogy valaki kigyurmáz neked egy 30 as karit, esetleg kínában, mexikóban vagy a törököknél....
  • feci32
    Jólvan tesvérem...és ez azt jelenti magyarul, hogy.... ?

bocs, de ennyire nem értek hozzá :)
  • NeoMaN
    Próbáld meg a TQVaultba betölteni, majd újra elindítani a gamet.
  • feci32
    Sziasztok!

Segítsetek, ha tudtok...

Már 30-as szintű voltam, amikor az egyik teleportálás közben kiugrott a játék az asztalra. Mondom semmi baj, visszatöltés. A nagy fenét:(
    A játék nem látja a karakteremet, pedig ott van a mentési mappában minden file. Ilyenkor mivan???

És egy másik kérdés: olyan létezik, h ne kelljen totál előről kezdenem a játékot, h valaki küld nekem egy kb. 30-as szintű karit (vagyis a komplett mentését) és én azt bemásolva a megfelelő helyre, tovább tolhassam a játékot?

please.....
  • Shorlex
    mondtam már 1000szer hogy tq defilerrel a legegyszerűbb
  • hawkie22
    Kipróbáltam, de nem működött.
  • Soldar
    Emberek ha valakinek van sunstone és egy final breath arcane formulája hamacsin átpasszolhatná
  • ROMOTO
    "(elég, ha csináltok egy új karit vagy egy másolatot az egyik kari könyvtárról a Main-ben más néven, és annak a Player.chr file-ját felülírjátok a User-es kari azonos file-jával és a vault látni fogja az inventory-ban lévő cuccokat. de ne csaljatok! hehe )"
  • Oraculus
    Sziasztok.
    Hogyan lehet a custom mapben használt karaktereket visszaimportálni a normál gamebe?
  • deicide
    Üdv mindenkinek..:)

Planins Judgment küldetésben
    -Hades' Treasury hoz a barlanban kell 4 kő nekem csak 2 kövem van és nem neged be!

hol van a többi kő...?

megtudná nekem mondani valaki hogy hol keressem...??
  • ROMOTO
    Méé? aszonta nem rossz, nem azt hogy jó, lehet hogy úgy értette hogy-ha nem is jó, de ha már ott van és nincs más, akkor nemárt a viselése... :)
  • zsirfecske
    akkor már Effigy of Skyfire.
  • zsirfecske
    pont oracle-nek?
  • AC2
    A karaktereknek nincsen valami külön file-juk,a hol a beállításaik vannak? magyarul karkater cfg file-t keresek
  • ROMOTO
    Az Item details-ban a Required Reagents alatt, ha esetleg odatévedsz írja...csak el kell olvasni... :)
  • huntersec
    (Jav: nem formula, artifact, nah... ) És a gamebanshee-n óriási hiba sztem, hogy nem írták oda, miből lehet összerakni adott artifact-et!!!
  • Kolbaszharisnya
    Azért a Might of Hephaestus....azért ez egy Oracle-nak...asszem nem rossz...:D
  • huntersec
    Valóban, de ezt nem rég rakhatták fel akkor, nem is figyeltem. De kösz!

(Bár amit én linkeltem az talán jobb, mert egyszerre látni, mit tud egy formula, miból áll, talán könnyebb összehasonlítani, nem kell állandóan kattintgatni egyesével.)
  • ROMOTO
    Itt Equipment Database alatt van az összes
  • Kolbaszharisnya
    Valaki tudna linkelni egy olyan oldalt,ahol az összes TQ-ban szereplö cucc le van részletesen irva és kép is van rola?Vagy legalább a tárgyaknak egy része???Elöre is köszi!
  • huntersec
    Jó kis lista, hátha hasznos vkinek...

Formulák
  • ROMOTO
    Most látom hogy kimaradt a nightmare pet, arra i tegyél pár pontot, az utolsó passzívját hanyagolhatod, ha nem multizol
  • zsirfecske
    jelentem akkorsincs attspeed-es tartarus, kiraktam vagy 20-at. ellenben ez a bleeding-es kijött...
  • ROMOTO
    Bocsi, elsőre ilyesmit csinálj és swapba tedd a phantomot a jobb klikkre :)
  • chefshift
    ja hoppi ^^
  • ROMOTO
    Ja, mindenekelőtt vedd elő a frigyládát, az elég jól írt... :D
  • Oraculus
    Sziasztok!
    Egy Templar csinálnék, van valakinek tanácsa melyik skilleket fejlesszem jobban hogy ütös karakterem legyen?
  • huntersec
    Sztem ő nem erre gondolt. :)
  • chefshift
    Tessék

Titan Calculator

ja, és üdv mindenkinek ! :)
  • Menő
    Hali! Van egy haverom és fölrakta a Titan Quest-et és a kiegészítőjét a simát Crack-elte a kieg pedig nem megy neki onnantól amikor megkérdezi, hogy frissíti-e, mert rámegy az okra a frissítés nem indúl el. A simát nem patchelte, és nem tudjuk mi lehet a baj. Ha valaki tudja akkor válaszoljon
  • huntersec
    Dobj be egy titncalcot az 50-es kariról, aztán megmondom. Én is ranger fn vagyok, hátha segít, 67-es épp.
  • Solid Snake
  • Amoroso
    Valaki tudna segiteni abban hogy milyen skilleket nyomjak fel a ranger-nél (nature-hunter). Egy titancalc-os linkért nagyon hálás lennék. Előre is köszi.
    Ui: majdnem 50-es vagyok
  • Seneditiz
    oks, köszi ^^
  • dudovec
    Hat ha meg recharge nelkul is csinalod.. Akkoris erdemes maxolni a phantom strikeot.. A colossus formra ugyanez igaz , ritkan fogod castolni , bossnal , de akkor legyen kemeny:D Rally legfelso passivjara szinten igaz, mert recharge hijan healelesre nemlesz jo , de 10 secre adhat 50 elemental resistet szinten bosskillhez a colossus form melle.
  • Seneditiz
    ez szted igy megállja a helyét?
    templar build
  • Seneditiz
    uhh, hat cuccok azok nem lennének, csak gondoltam az jo lesz, mert láttam azt sokra tartottátok itt a forumon, de akkor kezdésnek az nem jo, szal arrol annyit :)
    Hát nekem igazából egy olyan kari kéne mint anno a diablo2ben (kezdésnek) pl egy mf(magic find) sorceress vagy hammerpala, aki üt mindent, könnyen megy és tudok vele cuccokat keresni a leendő karaktereimnek :)
    szoval szerinted erre a célra mi lenne érdemes? és ha van időd mellékelj hozzá egy titancalcos linket is pls ^^
    köszi
  • zsirfecske
    hehe, elemental dmg prophet-nek jobb, de azért nem semmi bónusz...

attack speed tartarus, arctic ékszer valakiii :)