23078
  • mex23
    Sziasztok!

Mostanság újra elkezdtem játszani a TQval és ahogy régebben is most is benéztem ide hátha olvasok valami érdekeset az ITvel kapcsolatosan. Ahogy elnéztem 1-2 képet igencsak meglepett milyen dps-eket lehet kihozni 1-1 kariból. Az enyém most 57 körüli, nem túl sok lila cuccal meg pár kékkel és főleg zölddel de közelében sincs annak, amiket ide irtatok. Mindenestül ha 3700 dps-t sikerül elérni az már valami nálam.
    Na most a sage az tényleg ennyivel bénább, vagy csak a cucc teszi?
    A kari skilljei kb ilyenek és most értem oda, hogy végképp nem tudom mi lenne az amitől erősebb lenne a kari.

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Sage&master1=7&master2=8&m1=32-6-0-6-12-12-6-0-8-0-0-4-12-0-8-1-1-0-1-1-6-0&m2=32-0-10-0-0-8-0-0-0-0-0-0-0-12-0-0-1-0-0-8-0-0

Szerintetek milyen skilleket lenne értelme fejleszteni?
    Ahogy olvastam, gondolom van jobb választás is a hunter mellé, de nekem tetszik ez a kari igy ahogy van, csak elég könnyű legendary-n megfeküdni vele. :) Szóval nem igazán akarok mást, csak ebből kihozni amit lehet abból amim van.
  • Shorlex
    én azt hiszem csatlakozok fecskéhez...
    lehet még talán egyszer megcsinálom azt a brigi videot, de ez a játék már nekem sem nyújt semmit.
    asszem visszatérek az eredeti bölcsőhöz, a stratégiához, merthogy a shorlex bácsi az inkább stratégiás.
    de azért megmarad a TQ jó emléknek, uninstallni nem fogom egyelőre.
    még írogatok én is néha, de majd találkozunk TQ2-nél :DD
  • virs lee
    Én is kezdtem egy kardos barbit, mert túl nagyot üt cs-ben a pole. ~~
  • dudovec
    Na ittvan egykis ritualist video.. Megneztem a parjat is a divinert.. hat az sokkal jobban zuzott a palyakon , deatchill + vit dmg miatt.. de az x3 as bossoknal eleg surun leoltottak.. Mig a ritualist eleg jol keni a bossoknal , de a palyan baszott lassu.. Igaz , ezis csak amolyan 'ilyet is lehet kari' , vegig futok olympuson vele , nyomok 1-1 distortot ha nem akarnak leszallni rolam:) Mindenesetre legend titan spelljei nemnagyon hatottak meg:D

Ritualist vs 3 Legend Typhoon
  • dudovec
    Ja:D Diot v 10x leszedtem meg ujraraktam:) Mostis fennvan , szoktam egy 30 as barbarral neha pvp zni poenbol:D

Fecske: megneztem.. hat level 65 on , ugyanugy fullbuffban mint te , sebzek 8100/18000 et.. Igaz nekem nincs poision dotom meg anatomy a bleedingre:D Ijasz büntet:)
  • ROMOTO
    Nálam a dió fenetudja meddig 2-3? de a sacred is fenn volt a gépemem kb 2 évig, nembeszélve a c&c ról, mert annak különböző verziói állandóan :), és ezeket kb havonta ha elővettem a végefelé, engem nem zavar a gépen egy jobb játék, ha rá is unok nem lessz uninstall egy jó darabig... :)
  • ROMOTO
    Nocsak, találtál más íjjászkodós game-t? :)
  • dudovec
    Fecske:( mindenesetre szep dmg.. Ennyit szerintem nemhozok ki a bowom 20 dmg s hatranya miatt, bar meglehet , elvegre marker nelkul 14000 felett volt a 65 os karinak:) Majd megnezem..
    Amugy igazad van , 1x abba kell hagyni mindent ,akarmien addikt is:) Enis mar csak bohockodok egy ideje, keresem a tokeletes karit x3 mod titankillre/hadesre.. de ami a bossnal jol mukodik , az meg a runon lassu.
    Mindenesetre lassan exit lesz ittis...
  • zsirfecske
    dudo után szabadon. mondjuk ezen van még egy battle marker is plusszban:

marker+scroll csít nélkül (avg/dps):
    alap: 3754/7513
    +call: 4531/10043
    +frenzy: 6251/13856

végül a 32x xp moddal +7 szintet csak rágyurmáztam a brigandomra, őszintén szólva kb fél év játék után ideje volt... srácok szomorú, de úgy néz ki kiszállok a játékból végleg, tolom is az uninstallt :(
    azért majd még fogok írogatni biztos ide, de már csak passzívan.

mindenkinek további jó játékot! pákogó
  • Shorlex
    na azért annyira télleg nem megacsít, szóval ha egy ilyen valakin rajta van azzal önmagában nem váltja meg a világot, de kétségtelenül kényelmesebb dolog az, hogy nem kell állandó jelleggel ilyen sémaszerűen mindig betrayer fegyverrel nyomulni hogy életben maradj, vagy kelljen legend végén minden utcasarkon inni.
  • ROMOTO
    Hát nememléxem :), de ha a betrayer sealról van szó éppen hogy nem megacsít, mert nincs benne olyan brutál - +100 ez-az stb, csak az a res reduct 3 sec, ami különben a gaméban is megvan pár fegyóban...szóval nagyon sunyi csít :D én sokkal kevesebb converteddel láttam az elsőt...
  • zsirfecske
    romoto most már látod miről beszéltem. megacsít.
  • dudovec
    az h csit:D
  • nyenyere
    jahogy ez gyűrű, jóvanna nemtudtam
  • ROMOTO
    :D
  • Shorlex
    nyenyere, te egy külön szám vagy. az a gyűrű önmagáért beszél... nehogy má
  • nyenyere
    ebben a kingly seal of the betrayerben mi a nagyszám ? o_O
  • ROMOTO
    Ja, azok az űbercsítes fuxok az újjabb mapokon is vannak zsákszámra :)
  • Aylon
    Vannak sokkal jobbak is ennél, csak nem volt még nagyon kedvem átböngészni a ládákat. De van még ezen kívül is pár érdekesség: -100 req gyűrű és -100 rec -100 energy cost amu :DD.
  • ROMOTO
    Nna beraktam, ennél szarabb statost láttam annál a csókánál, meg a neve is más volt , és aszittem hogy benne van a game-ban...:)
  • Aylon
    poison resist kell nála, és lehetőleg kerüld ela a lángokat :)
  • nyenyere
    typhon tud valami értelmes cuccot dobni normálon, mert nekem még egy mezei zombi is jobb cuccokat dob...érdekes, megöltem már vagy 10szer de semmi, és nemtok továbbmenni azon a hyper erős kutyán..valami cerebeus vagymi, 2ütés és padlón vok
  • ROMOTO
    Ja levágtam, hiába...öregszem asszem... :)
  • Shorlex
    most akartam neked linkelni, de már értem hogy miért csinálta ezt aylon. nem engedélyezi a linkelést arról azoldalról.
    vedd ki a két alsó .. -ot az elejéről is meg a végéről is
  • Shorlex
    szép csítcuccok :D kár hoyg rendes játékban ilyenek nem hullanak, szívesen hordanám mindketőt nem mondom :D
  • ROMOTO
    Lehet hogy csak én vagyok ennyire hülye hozzá, de mi az a nélkül?
  • Aylon
    És egy kicsit durva stonebinder cluffs XD

http://kep..feltoltes.hu/view/070426/screenshot00_www.kep..feltoltes.hu_.jpg
  • Aylon
    kep..feltoltes.hu/view/070426/betrayer_www.kep..feltoltes.hu_.jpg
    persze .. nélkül :)
  • ROMOTO
    Kösz az infót, otthon a tq lemezzel elindul az alapgame és a kieges lemezzel az it, mindkettő origin, az irodai meg zavaros, mert origin alapra raktam a tört kieget és úgy hagytam és nincs itt most az alap cd, szóval otthon megtom majd nézni...
  • Shorlex
    na szóval, hogy egyértelmű legyen. :D
    a sima TQ-t is lehet játszani akkor is ha telepítve van az IT. a TQ program files könyvtárában cseréld ki az exe-t a krekkeltre (előtte mentsd el valahova az eredeti exe-t sosem lehet tudni alapon) csinálj neki egy parancsikont az asztalon, és onnantól kezdve játszhatod a TQ-t is meg az IT-t is, amelyiket csak akarod. Ha az IT egy hibaüzenettel indul ionnantól kezdve az nem baj, continue, és lehet azt is játszani.
    Azaz a régi custom map-ok maradnak, a régi játékok játszhatóak.
  • Shorlex
    romoto, ne csináld.
    ha telepítve van az IT az előfeltételezi hogy telepítve van a TQ. Ha telepítve van a TQ, akkor IT mellett is lehet indítani! nem tudtátok jóemberek? :D
    csak a krekket töltsd le hozzá a GCW-ről.
  • ROMOTO
    Nem tom használni, itt az irodában csak az IT van, azzal meg nem megy, belinkelnéd a fotóját annak a betrayernek seal nak, csak-hogy lássuk mit tud? :)
  • Shorlex
    Nemá, most találtam egyet, 16-os, már kezdtem volna gondolkodni valamiben... :D akkor marad a sámánsisak, csak az meg olyan idióta azokkal a szarvakkal...
  • dudovec
    Diviner caster eleg jonak tunik:D
    A 'magus' suffixes sisakok , amik ien 15% rechargeot adnak , pedig bugosak , mert nemhat a rechargeuk.. kar h igy elbasztak.
  • dudovec
    Csinaltam egy kis poen videot.. Raengedtem egy level 20 as farkast legend titanra , kozben meg healeltem ezerrel , hogy lenyomja.. De vegul nyert a farkas:) Harcoltak vagy 4 percig..:)

Wolf vs Titan
  • Aylon
    Ha valakit még érdekel a betrayer gyűrű téma, ez töltse le a greenpeace mapot. Iszonyú brutál dolgok vannak benne :D
  • dudovec
    Jo de a szam ha jol lattam dupla , azaz 2 erteket ir ki egymason:P De lehet rosszul latom ;>
  • Shorlex
    baszki nem fogok magyarázkodni, de amikor leütöm a jobb alsó sarokban abban a szent pillanatban megjelenik a felirat. az a szar meg activated on attack, azaz mindenféleképpen csak utána jöhet még ha egy tized mp-el is akkor is. úgyhogy az csak a halott csontkupacra nyomott damage-et, a lich megvan a 1-hitből.
  • dudovec
    Ja , cserelj artifactot grant skill helyett , dmg to undeadre:) Ha sikerul azzal akkor oke:)
  • Aylon
    Upsz ezt nem vágom miért virs leenek lett címezve.