23078
-
purblind #13650 na akkor valoszinü hogy a ram kevés. -
ricsa008 #13649 nem tudjátok mér lép ki fél óra után az alap TQ -ból? pedig feltettem a 1.30 -as patch-et is -
borso #13648 Köszi. A kieg ugyan nincs meg, de beszerzem. -
MrTressy #13647 Installáld fel a kieget lesz benne egy patch könyvtár azt installáld fel,ez 1.30ra teszi az alap titan questet,tedd rá gamecopywordrol az 1.30as no dvdt és megy rendesen.Aztán a kiegre nincsen szükség max ha kivégzed az alapot.Patch mindenképpen kell mert irtó bugos az 1.0ás TQ -
borso #13646 Sziasztok! Most kezdtem el játszani a TQ-el.
Szeretném feltenni az 1.3-as javitást, de ezzel a hibaüzenettel "The Titan Quest has encountered an error"megáll.
Pedig a patch v1.0.1 to 1.3.
Valaki ha tud legyenszives segiteni.
Előre is köszönöm. -
Valaki tudna benne segíteni, hogy hogyan kell működésbe hozni ezt a 3-szorozó mod-ot?(és akkor ez single-be is működni fog?) -
LCO #13644 Hát, intel oldalrol megerősitherem, hogy Core2 duo 2x 1,8Ghz procival, 1 GB rammal, 7600Go vga-val 1440x900-ban minden low-on erősen szaggat! Vista alol. -
virs lee #13643 Nálam is előfordul szaggatás időnként, igaz én 1680-1050-ben, minden fullon nyomom. -
Ravasak #13642 hát szerintem nem is az amd-vel meg nem is a 6600gt-vel van baja
nekem 3500+ Amd , 6600gt 128Mb , van csak épp 2 giga rammal és egész jol megy 1024x768 as felbontasban, a grafika nem full de nem is low ugyhpgy még a kinézete sem gáz :) -
purblind #13641 Balthazar. Kolegámnak is olyan gépe van mint neked csak 1 giga rammal,és hát nála se produkált csodát a game. 800x600 on minden efekt leszedve akkor már türhető volt a játék rajta. Hozzáteszem hogy alap tq uj kari kezdés volt.Tehát a játék eleje. De fogalmam sincs melyiket nem szereti a game Az amd-t vagy a 6600gt-t. Amugy az ajánlott gépigénye:3000-pentium,1gbram gf6800128mb. -
Nabunaid #13640 Tárgytalan, köszi -
Nabunaid #13639 Üdv
Kis segítségre lenne szükségem. Nekem eredeti a játékom a kiegészítővel együtt, ismerősömnek viszont tört. Hamachin szerettünk volna játszani LAN-ba ugye, de hiába látjuk egymást, a kapcsolat nem jön létre mert időközben az "unable to connect to server" szöveggel kidobja mikor csatlakozni akar hozzám! Direkt ez miatt frissítettük a Hamachit, amin egyébként sokat játszottunk Heroes 5-öt és Civ4-et. Úgy látszik a Titan Questet nem szereti.
Előre is köszönöm! -
Balthazar #13638 Már bocsika, de azért ilyen hülye nem vagyok. A gépem egy AMD 3200+-os procival, 512 mb ram-al és egy 128 mb-os 6600GT-vel van felszerelve.Amúgy meg tök mindegy, mennyire veszem le a grafikát, 640*480-as felbontáson, mindent low-ra húzva is benne van ez a hiba. Tudom, hogy nem csúcskategóriás gép, de azért ezt illene elbírnia. Tehát inkább vmi éppkézláb ötlettel állj elő, és ne gyanúsítgass, hogy hülye vok,mert láthatólag a játékban, és nem a gépemben van a hiba.Köszike!!!!!!!! -
virs lee #13637 Ilyet lehet mágusnak is, hollowed coronal pl. -
virs lee #13636 Ó je, esett egy philactery os shadows, legalább tudom hogy nighton potyog. ~~ -
virs lee #13635 Mi ez, műfasz? :D -
dudovec #13634 Na ilyen sisak kell egy harcosnak:)
-
oz #13633 Na, ettől ma megfeküdtem.
-
virs lee #13632 Nem gf2 mx-en kell futtatni. -
Balthazar #13631 Szasztok! Lenne egy kis problémám és a segítségeteket kérem. A problémám az, hogy feltettem a játékot, meg se néztem hogy indul-e, és felraktam az 1.08-as patchet. A játék elindul,gondoltam hú de jó,1024*768-as felbontáson maxon megy. Namármost,az a baj,hogy a kari nehezen reagál az egérkattintásra, néha ara megy amerre kattintok, néha viszont 5-6 esetleg 10 mp-el később reagál. Ez nem nagy probléma, de az már igen,hogy a késés miatt 5-ös szinten 2 varjú már szétszed, mint Blöki a lábtörlőt. Mi lesz így a bossoknál? Aki tudja, hogyan lehetne ezt orvosolni,azt nagyon megköszönném,mert ha nem lehet, akkor kibaszom a jó büdös francba az egészet.köszike!!!!! -
Ravasak #13630 Virs lee szerintem minden alkalommal csak van neki szerintem egy kis cooldownja az biztos, rögtön egymásután nem jött még be :) -
jó kis videó az uncsi titángyilkos kategóriából :)
shorlex: tq etalon játék marad nekem, 2-ik részre úgy rá fogok cuppanni mint a fene, de most már ebbe felesleges több időt beletenni. -
virs lee #13628 Akkor kb. szart se ér, max a 100% reduction, hátha bejön vmi bossnál.
És az activated on low health, az is csak a csillagok szerencsés együttállásakor, vagy minden alkalommal, ha low health bekövetkezik? -
csengral #13627 Látom nagy vita volt hogy a Hunter mellé melyik a legjobb választás.Nekem a warden megtetszett valaki tudna jüldeni egy titancalcos elosztást úgy kb 60 szintre? -
Ravasak #13626 Virs lee az kb 15 % körül van ha jol tudom -
Valaki tudna adni egy linket ahhoz a 3szorozó modhoz? -
virs lee #13624 Az "activeted on" az hány %-ot jelent? on attack / on low health, ilyesmik. -
virs lee #13623 Persze, 640k ram is mindenre elég. ~~ -
dudovec #13622 Igazad van , a static charge kimaxolasa is tovabbi 40 damaget ad egy hood eseten , ami azert nemkeves , foleg , hogy a hoodon kivul nincs light dmg d semmibol.. De azer kimaxoltad:) Nemvitazom inkabb profikkal:D -
Denisz88 #13621 :( kár, akkor le se töltöm
-
Shorlex #13620 sajnos nem -
Ravasak #13619 ha szereted a képregényeket akkor eleg lesz szerintem :) -
Denisz88 #13618 Hello
Most kezdtem el letölteni a játékot, de nem vagyok benne biztos h menni fog a gépemen... Van 1,7es intel procim, 256 ddr ram és feforce fx5200 128as vidkártáym... szerintetek elég lesz? -
Shorlex #13617 CIVILIZATION IV RULEZ! :DDD -
Shorlex #13616 jaj bocs, eltévelyedtem, mert rájön a passzív, meg némi intelligence, és máris 90 damage-nél tartasz
-
Shorlex #13615 Igaz, 23 cold damage, vagy átlagosan 50 lightning damage az olyan rettenetes sebzés, amit nem szabadott volna kihagyni
én kérek elnézést :D
figyelj, dudovec nem baj ha kezdő vagy, nagyon szívesen elmagyarázom neked lassan és részletesen, hogy mi az a weapon swap
-
dudovec #13614 Storm nimbus alapjat illett volna maxolni.. Lb t nemtudja hova rakni , a scatter/study miatt, a storm surge pedig mindig meger 1 pontot:D -
Shorlex #13613 Szívesen, de ha már így belejöttem, akkor játék végére meg take this :D
nem kő meglepődni a lvl80-on ugye questek is vannak... -
mex23 #13612 Köszi szépen. Kipróbálom. :) -
Shorlex #13611 brutálkiosztás, ne haragudj...
Take this
Meglátod nem fogsz szopni annyit. csakis cucc és jól kiosztott statok kérdése az ütés meg a DPS de íjásznál az egy fake adat, scatterek, marksmanship kb aláz gyaláz.