23078
-
dudovec #13930 LOL barmikor castolsz magadra battle markert , ezt a csitet odaadhatnad nekemis akkor;>>> -
Shorlex #13929 Haha, megszólalt az übercsíter aki anno EGYETLENEGY fotó kedvéért átkozmetikázott egy conquerort (ami amúgy is a legnagyobbat ütő fizikális melee kari, ez meg egy champion), felszerelte ilyen über IT mace-ekkel peng claw plusz 25 damage-es bonusszal, mit nekem converted, attack speed, bármi.
Mint mondtam a fotóm nem arra készült, hogy megmutassam mit tudhat a kari ha akarom, hanem hogy mit tud bármikor (buffban de azt bármikor mindenféle kozmetika nélkül).
Ne kötekedj dudva!
-
dudovec #13928 gyenge
-
Isenlord #13927 szódával elmegy
-
Shorlex #13926 mér nem elég jó? -
Isenlord #13925 shorlex ez a te istenkarid? :D omg -
virs lee #13924 Jaj, most hallom csak, ez csak egy silány feldolgozás. :( -
virs lee #13923 Josh Wink rlz.
-
Shorlex #13922 Na csináltam egy fullbuffos képet a champről. Természetesen lehetne nagyobb az ütés, bla bla de pont azért csináltam ilyet mert én ezzel a szerkóval nyomulok abban a videoban, semmi mással.
-
Shorlex #13921 Topgun ne szerencsétlenkedj :D
Hajrá -
Shorlex #13920 dream charge-ja sztem csak akkor jó ha pl haruspexet csinálsz és nincs semmi jó bal klikkre, különben kuka. nem mondom nem rossz, de az onslaught passzívjaival pláne, minden ütésre plusz 50-60% damage az nagyon rendben van (pierce resist, plusz movement, plusz sebesség, damage resist, reduced cuccok, lassítás, mi kell még? :D)
nem tom láttad-e itt egy champion sztem elég durva lett.
Na most, a harbinger kb ugyanezt tudja, mert bár nincs plague-ja, de van helyette legfelső trance, ami ha nem is ugyanolyan jó de épphogy elmarad, nem sokkal. Jó cuccban dettó ugyanilyenek a bosskillek csak arról nem csináltam videot mert minek.
viszont a fantom az télleg nagyon fun, az a kedvencem :D
battle rage-re és passzívjaira sztem csak akkor pakolj ha már minden más megvan, ancikra egy pontot se, kuka, de a dream petje az 1-1-1 ponttal mehet (persze ha van több, akkor többel is, de akár plusz 2-3 skillel nekem bőven elég a sima 1-1-1)
recharge ugyanúgy van, csak a grant skilleknél van az, hogy nem hat rá. meg van ilyen reces artifact is, úgyhogy még könnyebb összeszedni a 100-at.
sztem azért elég szépen dob cuccost, érdemes minél nagyobb karira menni. -
virs lee #13919 Vazz, valakinek esett már amun-ra páncél? Hol dobja? Még mindig azt kergetem, közben már vagy 6 cuccos karit teleraktam reliccel, de még sose dobott. -
virs lee #13918 Ha classicot játszol, akkor nincs láda. Megarában kapsz +1 hátizsákot, majd act2 és act3 elején mégegyet és annyi. IT-ben pedig ott a karaván, pénzért 2x is fejleszthető méretű tárolóval, ez kb. a diós láda. -
virs lee #13917 Pedig jó az casternak is, csak erőre kell gyurmázni, és distort reality.
Minek vault a cuccaid megtartásához? Értelemszerűen áthozza zat is classicból. -
Isenlord #13916 ja én is vhogy igy gondolkodtam,de ijászt mondtam h nem akartam megint :D
dual wieldet tervezem maxolni warfareből, meg a passzívokat. Kérdés Shorlex; onslaughtot érdemes skillezni(jó tudom h warfare alapja)? de van dreamnél is charge leveles cucc.
még 1 kérdés: 1.08 óta nem gameltem,de égen láttam h irkáltátok 1.20ban nem esnek ugy a lila cuccok,ez most itt is igy van? ja mégvmi: recharge reduct megszünt?:( -
Az a baj, hogy elirtam, pont a masik kulcsot keresem :( -
Shorlex #13914 hmmm az első szaros helosban is van ilyen de grat... -
Shorlex #13913 Van vault, az ign-ről leszedheted.
Dreamhez sztem egyértelműen a warfare és a hunter megy a legjobban.
Az előbbi nekem az egyik legélvezetesebb dual wielderem lett és minden boss <5mp vele, a másik meg a sok def ability miatt 100 avoid 100 dodge esélyes jó cuccal, találja el bárki is :D
mágusnak dream sztem kuka mondhatni nagyon szar -
Kozben beertem a 3. teleportos varosba, es ott mar meg is talaltam :) -
Azt mondjatok meg nekem plz, hogy van e vhol a varosokban lada, amibe pakolhatok, v valami?
Mert 2 percenkent kell portoljak eladni a cuccokat (pedig csak a sargakat szedem fel, Act1-be vagyok)
Most is talaltam egy kek szetnek 2 darabjat, es csak foglaljak a helyet, meg vagy 5-6 szint mire hasznalni tudom. -
Isenlord #13910 én speciel warfare-el raktam össze(az 2.lagos) mert ahogy néztem skill tree-t elég sok a harcos skill dreamben,mondjuk a shadow strike elég durva tud lenni tömegben,+ van ot még mellette vmi másik is,nemtom a nevét. De igy elsőre sokkal jobban halad mint ano réges rég az avengerem sima 1.08 tq ban(ő 63. szintig vitte íjal drádával 14k dpssel,régebbi arcok ismerik,igaz fecske?:) )
nem akartam varázslót csinálni belőle,arra sztem még mindig a legtápabb a soth annyi elég is volt belőle.
íjászt megintcsak nem akartam,abból 1 elég volt,ezért vagy dream+warfare vagy defender,végül warfare lett. Most még csak 18 as,de remélem nem fog epic orienten kifulladni..
kérdés: immortalhoz van valami működő tq vault? mert nem akarom h odavesszen a majd 100 legend itemmem amit anno összeszedtem 1.08 ban.
-
zsotesz #13909 Vagy valami közelharcos skillel. De szerintem varázsló karit nem nagyon érdemes csinálni belőle. -
ALGO #13908 Hi Isenlord!
Szerintem Dream-et Spirit-tel lehetne a legjobban párosítani.
Mondjuk izlések és pofonok.
-
ALGO #13907 Hali.
Egy másik TQ fórumon találtam olyat a letöltések között hogy Hamachi.
Azt írja hogy virtuális lant kreal ez eddig oké de én azokra a szobákra feltudok menni más verziójú Titannal vagy annak meg kell eggyezni?
Mert nem irnak erről semmit azon a forumon.
Pls ha tudtok segítsetek. -
möszijő #13906 sziasztok!
mit lehetne kezdeni ezzel:
fatal error,couldn't initialize graphics engine -
Isenlord #13905 Dreamet mivel érdemes párositani,mivel lehet a legjobban összerakni gy dreames karit,plz help.
-
virs lee #13904 Dzsízösz... -
Isenlord #13903 hello emberek,végre megvan a kieg,vmi hasznos jótanács hozzá? ujdonságok,mondjatok vmit:)
amit már láttam benne azok az artifactok,meg azoknak a tápjai,de pl a menüben a kiccsajnál nem értem mit keres staff és sword....
milyen kasztal érdemes benne haladni,jó a dream? irjatok vmit :) -
George14 #13902 Hi! Találtam egy armort legend act 4-ben és azt írja ad 10% attack speedet viszont 146%-ról felviszi 200%-ra ezt nemértem. Van ötletetek mi lehet ez? ja és ha leveszek mindent a kariról kivéve a fegyókat akkor is 200% és ha a fegyvereket is leveszem akkor 350% lesz és ezt nemértem.:D (nemhasználok se modot se cheatet) -
ALGO #13901 Hali!
Én nem rég kezdtem a TQ-t és az Immortal Throne van fent.Észre vettem hogy seteket gyüjthet az ember csak nem olyan könnyen.Ha valakinek van 1 jó íjász setje az pls küldje már el a mentését mert naon kéne mert single ben nem naon esnek a dolgok...
Köszike mindenkinek. -
Hali lenne egy kérdésem/kérésem. Miután megszereztem az overlordot utána elmegyek arra a titkos helyre(IT) amihez ez az overlord kell. Ott benyom egy metál számot, és ennek a számnak kellene a címe. Ha vki eljutott már idáig az pls segítsen. Előre is thx. -
kgabus #13899 Ezt nem hiszem el... Feltettem az IT-t úgy, ahogy írtátok, elindítom, megy is, lejátsza az intrót, aztán a főmenüben meg is jelenik a patchelős felirat, kilép, DE ahogy patchelném, kiír egy hibaüzenetet, miszerint an error occured... :S Ugyanúgy, mint amikor a simát akartam patchelni kieg nélkül... Erre varrjon gombot vki... -
virs lee #13898 Mit kell egy ilyen "menj és gyakj le mindenkit" játékon magyarosítani? -
purblind #13897 Amugy nem kéne minden diost szídni :) -
purblind #13896 hát, ha 3 uninstal/instal után jo lett akkor a masinádban keresd a problémát ne a thq-ban és pláne ne a forumozokon. Bocsi hocs hozzászoltam -
Anno én is originra toltam tört kieget, gond nélkül vitte és az összes mentésem is megvolt :) -
Kedves dörtigabesz, ezekkel az infantilis hozzászólásokkal csak a saját magad égeted...nemtom melyik fórumban dívik az ilyesmi (tán a diósban? alias lúzer fakír) :), hol kupálódtál, de ha itt körülnézel láthatod hogy nem pálya... -
Nos...
Aki segíteni próbált kösz!A kétkedők meg
!!!
Három uninstall, reinstall után most végre műxik!!!

-
ricsa008 #13892 a magyaritásról tudni valami? hónap végére ígérték -
dudovec #13891 Havernal akinel eredeti az alapjatek , kb 1 percet kellett varni a windowsban h kijojjon az az ablak , nalam ez kb 3 sec utan megtortent.