23078
-
vidu01 #17910 Olyan nincs hogy régi verzió, csak el lehet baszni telepítés után és akkor 1.00 lesz nem pedig 1.01 és nem mennek fel a patchek. Lényeg a sorrend, installálás után hagyod ahogy van, patchelés (ne a játékból ápdétolj), crackelés. Vagy vedd meg a kieget, az automatice felpeccseli az alapjátékot. :D -
Előfordult. Meg kell patchelni minimum 1.20-ra, de inkább 1.30-ra.
A játéknak alapból 1.01-esnek kellene lennie. Ha nálad 1.0-ás, akkor régi verziót töltöttél le.
Itt van a patch meg a crack is
-
Van egy tippem... rossz krekk volt nálam..., letöltöttem a gamenburnről a 1.0-ás krekket és azzal ment, viszont nem írta felül.
Úgyhogy most felteszem az 1.01 to 1.30. az remélem az 1.0 to 1.30-ra érti....? nem?
én 1.01-es peccset nem találtam... mert az alapgém 1.0 ... ? -
Helló én most kezdtem el a játékot. És már 3-szor kilépett és egy órája játszok. elértem a 4. szintet. Viszont mióta lefagyott nem tudja betölteni a mentésemet. Még is mit csináljak? nektek ez előfordult?:( -
Shorlex #17906 bocs, a bow-ban van 18 ebben "csak" 16. az is több, mint az arti és az anubis. ja és már egyszer teszteltem, lövésem nincs miért de a +25% damage bonuszos achillessel nagyob az ütésem, mint a peng claw-al!!! csak hát laza 1X% speed-et is kapok mellé...
Na szal ez az überelhetetlen spike :D -
Shorlex #17905 Na akkor rövidre zárva a vitát.
Nem elég, hogy a relicet sem cseszed el anubisra, és az artifactot sem arra a convertesre, k..va nagyot üt, 18% converted van benne és +25% bonusos tyrants fistet tehetsz mellé. Rövidre zárás vége. :D -
dudovec #17904 Ertem amit irsz envo és erdekesek a szamok , de ha a khytion megkapja ugyanazokat a statokat mint az a spike , akkor jobb lesz , mar a 20 base sebzes miatt is. 5% chance to 100% dmg az vegulis +5% dmg-t jelent a nagy szamok torvenye alapjan , meg 100 off ability plusba. Nemnagy dolog vegulis , dehat jobb "high end" dmg alapban zöld spear nincsen. -
Nehogy azt hidd, nálam mindíg így van beállítva. Csak ha direkt kell valamilyen tárgy. Általában ki van kapcsolva. Hiszen akkor még álmomban is zöldet látnék.
-
vidu01 #17902 Akkor már megvan hogy mért szoktál te állandóan boltba mászkálni.
-
Lehet hogy ezzel nem mondok újat, de ha a drop mod az elöbbiek szerint van beállítva, akkor a boltosoknál is csupa zöld cucc van, és aránylag elég jó statokkal.
-
Tegnap runolgattam egy kicsit. Kb. 8-10 alkalommal.
Drop mod : csak zöldek essenek, szóval a fehér és a sárga kipipálva. Esély 30,000-re állítva.
A legjobb Khthonion ami esett, ez a 7 statos volt.
Próbaként megcsináltam kétféleképpen (mentés-visszatöltés).
A lejebb látható Stygian Glaive statok :
Dam. : 11 289
Att. Speed : 192%
Off. Ab. : 977
Khthonion Spike + Peng Claw Charm :
Dam. : 11 635
Att. Speed : 157%
Off. Ab. : 1008
(Kicsivel nagyobb sebzés, viszont jóval kisebb attack speed.)
Khthonion Spike + Valor of Achilles Relic :
Dam. : 10 910
Att. Speed : 195%
Off. Ab. : 1008
Még mindíg azt mondom, marad a Stygian.
Azt még eltudnám képzelni, hogy Khthonion + Anubis Wrath relic, és az artifact helyett egy másikat betenni. Csak ez az Anubis bónuszként mindíg life leech-et ad.
-
Shorlex #17899 Nagyon LOL custom map az :D
Tényleg egymás hegyén hűátán vannak a mobok, 200-300 darab, és hát dropmpddal az pályánként 200-300 junikot jelent :D
Dropmpd plusz egy ilyen pálya, és egyszer leölöd mint a 300 monstert, azt kapsz amit akarsz :DDD -
virs lee #17898 Veteran (vagy colossal) ... of the betrayer jobban mutatna. ~~ -
vidu01 #17897 Szóval Quick recovery, defensevel még nem foglalkoztam majd a következő egy warden lesz. :) -
dudovec #17896 Leginkabb a vinyomonm , meg shorlexen , de majd felrakjuk valahova ha a fő csiter is hozzajarul, elvegre shorlex csinalta. Van csontis is meg mocsarlakos , bar hosszateszem nalam annyira leakad a gep amikor egymas hegyen hatan tobbszaz mob van dropmodos cuccokkal , hogy csak ijasszal meg instaterekkel merek nekiugrani:)
Quick recovery a 2 golyo ami forog korulotte , defense skill:) Meg rajta van nrg shield is , de az ugyebar gömb. -
vidu01 #17895 Még 1 kérdés, a The Tank Mage vididbe az a 2 bizbasz ami a kari körül kering ilyen auraszerűen (mint a ring of flame) azok micsodák? Valamelyik artifact adja, vagy honnan jöttek? -
vidu01 #17894 Merrefelé található ez a Shorlex féle farmermap? -
dudovec #17893 Felkell rakni a Shorlex fele farmer mapot , amin 100 speares van egykupacban. Belősz parat scatterrel es kinnvan 30 spike kapasbol. En par orat elcsesztem farmolgatassal es estek azert eleg szepek. -
vidu01 #17892 Igen, csak khtonionból soha a büdös életbe nem találna az ember ilyet, én megnéztem már kb 1000et (tudom nem olyan sok) abból egyszer se volt még olyan se amin egyszerre lett volna +% dmg és +% attack speed. Az valami fájdalmas ahogy a khtonionokat dobja még 30000x es droppal is. -
dudovec #17891 Szep a spear , de ugyanezt megkaphatja a khytonion is , csak akkor meg 100 off ability meg 5% change to 100% dmg is lenne rajta. -
A régi Brigandomnál is volt drop mod, amikor azzal gyüjtögettem, mégis dobta a lejebb említett cuccokat.
Az Assamat átalakítottam Brigandá (miután a mentést félretettem elöbb), hogy megnézzem karakterfüggő-e ez a tárgydobási rendszer. De neki is ugyanúgy dobott.
Na, mindegy... Ez a Stygian Glaive sem olyan rossz. Sőt, szerintem jobb mint a Khthonion Spike. Converted to health-et meg ad az artifact.
Ennek a karinak még Call of the Hunt sincs, úgyhogy a sebzés annélkül értendő.
-
Shorlex #17889 dropmod -
Persze hogy nemlehet mindegyiknél. De hogy 4-5 run alkalmával egynél sincs ilyen, ezen csodálkozom. Amikor Brigand karival mentem régebben, 1 run alkalmával összeszedtem 8-10 db.-ot is. Kár hogy töröltem a karaktert, mert most megnézném vele újra.
-
vidu01 #17887 Minden békaembernél nem lehet Bramblewood Bow mert az úgy már sok lenne helyette vannak fehér meg szürke íjak, azokból esik néha egy két sárga meg zöld is. A trogloditáknál is fehér mace van általában, csak ritkábban dobnak folgot v valami kalapácsot, már messziről látni amikor folg van a kezükbe. -
Miért van az, hogy azon a területen ahol Bramblewood Bow-ot kellene dobnia állandóan Siege és Stygian bowokat ad. Folg helyett is Stygian Sceptereket potyogtat. Ott ahol Khthonion Spike-t illene adnia, Stygian Glaive-ket szór. Talán karaktertől függ hogy melyiknek mit dob ?
-
Shorlex #17885 semmi extra nincs benne, egy instant defender ralyval vagy egy 20-30 reces maxolt passzívú nature healel ugyanott tartasz. még akkor is ha ütik őket. -
Már elég régóta játszom, de így még nemjártam. Hogy a 4 katona (akiket Elysium után kapunk kisérőnek) túlélje az Elysium és a Hades Palace közötti csatateret. Ez nem bug, hanem olyan gyorsan őltem az ellent, mire utolértek, feküdt mind.
-
Shorlex #17883 holnap megyek MSN-re, most pedig aludni. Alszok a settlers-re, holnap este k..va jó kis várost kell felépítenem. =D Rájöttem, hogy TQ nem érdekel mán. EGyáltalán :D -
Aldric #17882 Köszi Shorlex -
dudovec #17881 Nem ugyanazt eredemenyezi , de direkt ezert hasonlitottam ossze a betrayerrel (nem pedig a deathchillel) mert azis annyit vesz le , csak megkell usd elobb. Deatachill meg jo , hogy sokad szed le , de akkor menj oda 6 yardra h jol szivjon:) Persze nyilvan ha bone charmered van kifejleszted, szamos mas elonye is van, peteknek is joljon bossnal, amihez odamesz a mobokkal ellentetben.. nem akkora kiralysag aze a deatchill ijasznak a palyara..
inkabb gyerefel msn re;> -
Shorlex #17880 na az tök jó mer én meg most fejeztem be :DDD
SETTLERS RULEZ!!!!
lvl 60-61 körül fejezed be, plusz összesen küldikből 21 skillpont, azaz 200 skillponttal számolj nagyjából.
De mivel ezzel fejezed be, ezért ténylegesen amit rendszeresen és viszonylag sokat tudsz használni, az 160-170 pont. -
Shorlex #17879 aham. minusz 40-50 resist az ugyanazt eredményezi, mint minusz 120... izé...
-
virs lee #17878 Vélemény! -
Aldric #17877 Hello Titanok!
Most kezdeném e gamét. Hány skill pontot lehet kb összeszedni normal és a másik két fokozat végén? A titancalc.com-ot nézzegettem és a hunter+rouge kombinációt választanám, vélemény?
Köszi! -
dudovec #17876 Ja de ha squallozol study helyett ijnal , majdhogynem ugyanott vagy , csak akkor betrayer se kell , mer ua a reduced res:D -
Shorlex #17875 mindig lehetett hulláktól betrayerrel leechelni, de a legjobban leechelni értelemszerűen deathchillel tudsz. Ott egy sima converted íj is megteszi, és rohadt nagyot lehet vele szívni. hullákból is :D -
virs lee #17874 Betrayer ijjal leechelek életet a hulláktól IT-ben, ez elég lol. Viszont a dw harcosomnál ez nem tűnt fel. Lehet hogy csak a piercere elfelejtették beállitani az immunitást? -
virs lee #17873 Great wall / gyűjtő. -
Village of Zhidan
Ott a 2-es számmal jelzett helyen áll az illető.
Ahhoz még nincs, de mintha olvastam volna valahol hogy készül hozzá.
-
Ricardo23 #17871 2 kérdés:
A jáde szobrot kinek kell odaadni? végignyomtam a "kínás részt" (normálon) és az nálam maradt, viszont minden ismert mellékküldim ki van pipálva.
Az IT-hez nincs véletlenül magyarítás? Az angolom nem igazán erős.