23078
-
vidu01 #18070 Hát mer ez ad 46% dmgt, 47% attack speedet meg 450 healthet kicsi resisttel, zőldböl meg még nem találtam ilyet. Mondjuk ha akadna egy revenant kesztyü 20-30% attack speeddel már cserélném is. Csak az a baj hogy kalap sokkal gyakrabban esik mint a többi armor. -
mekkora jó... :/
szenvedtem vele még egy sort (a netkihúzásos nem jött be, ugyanúgy patchet akar) és kaptam új hibaüzit a patch elkezdésekor:
"Neither command line parameter specified is an existing directory."
Ez mit jelenthet?
(Tiszta szégyen... angol szakra járok :/ ) -
dudovec #18068 Olyan nekemis van dögivel:) Bar nemertem ezt a conq bracert mer eroltetitek annyira. Zöldek siman verik:) -
vidu01 #18067 Beszarás, találtam egy +3 all skilles revenant sisakot, lvl 15ös karinak fel lehet rakni. :)
-
nincs elég helyem a C:\-n :/
de szerintem mindegy neki, mert amikor beraktam a cracket (patch előtt, a crack meg 1.30-hoz volt, ergo nem indult) aztán visszavontam a másolást (kitörölte a titanquest.exe-t) az updater kérte hogy tallózzam már be neki legyek szives a fentebb említett indítófájlt. -
köszi, most töröltem onnan is mindent. még egy install aztán mára feladom. -
Ez is lehet a baj... a C:\Program Files\Thq könyvtárba kell telepíteni, mert amikor patchelni akarod, ott keresi.
-
vidu01 #18063 Uninstall után töröld a mappáját is a programfilesból, peccses cuccok visszamaradhattak, nézd meg a doksikba is a my games mappát. -
csak tudnám mi lehet az... :/ -
dudovec #18061 mert lehet mar felraktal valami olyan filet amitol becsokizik az updater. Haver is sokat szivott vele.. -
a netkihúzósat megpróbálom.
a patchekre (akárhogy, akármelyiket próbálom) ezt írja: "The Titan Quest updater has encountered an error" -
dudovec #18059 ezer nemkell patchelni. Alapjatek , NEM KREKKELSZ utana! Arra ra az Immortal. Elso inditasnal kiirja h updatelnie kell , leokezod es elvileg megcsinalja. Ha megse , es itt megakadna a dolog akkor kihuzod a netedet es megprobalod ugy. Ha igy sem sikerulne , akkor leszedsz 1 sima 1.30 as patchet es azt tolod ra az IT re , szinten ugy h nemvagy neten. -
envoka: köszönöm, újabb próbát teszek.
vidu: próbáltam hogy felraktam mindkettőt aztán mondtam neki hogy automatice patchelje de ugyanúgy azt a hibát kaptam amikor magától töltötte le és kérdezte meg hogy akarom-e patcheltetni. ("The Titan Quest updater has encountered an error")
próbálkozom még. -
dudovec #18057 Lehet en emlexem rosszul , de asszem az IT nemis krekkes. Szal alapjatek es azonnal ra az IT. It majd peccselni akar magatol , amit engedsz neki es utana mar mehetis a jatek. -
vidu01 #18056 -alapjáték
-IT
-crack
Nem kell patch, az IT automatice felpeccseli az alapot v1.30ra. -
Itt van a Patch az alaphoz + IT.-hez Crack
-
nem megy :/
uninstalláltam az alapjátékot meg a kiegészítőt is, mindkét uninstall után restart, mert kérte.
felraktam az alapjátékot, és leszedtem az összes patchet innen.
Nem engedte felrakni őket :/
Ezt a hibát kapom: "The Titan Quest updater has encountered an error"
-
köszi... megpróbálom -
- Alapjáték
- Patch
- Rögtön rá az IT.
- IT. crack
-
hello
most szedtem le végre a titan questet, kb 1 hónapja töltöttem, megörültem neki hogy végre lejött. fel is telepítettem, sima titan quest majd immortal throne. indítom, minden jó, aztán kiírja hogy "need to be updated" azaz rakjak fel egy új patchet. leszedtem az 1.01-1.30-ra patchelőt, kérdezte hogy akarom-e, mondtam igen, maztán hibát írt ki (encountered an error).
nincs valakinek ötlete hogyan oldhatnám meg (azon kívül hogy vegyem meg az eredetit. :/ ) -
dudovec #18050 Shorlexel nyüstöltük kicsit titan bacsit. Nyomtam egy shotot a brigijéről fullbuffban , igaz meg kicsivel tobbet kilehetne hozni talan, de elmegy 
-
dudovec #18049 Hat igen , elvileg a fegyver alapsebzéséhez adódik hozza. Staffon meg sosem lattam bonus damage tulajdonsagot , csak olyan fegyon aminek fizikalis sebzese is van , ezert szerintem egyertelmu. Foleg hogy a jatek sosem ir olyat h fizikal , csak annyit szokott h "damage". Gondolom a fegyonal kulon kiemeli h bonus, mer a fegyoehoz adodik.
Quick recovery jo skill , de a battle awernesst felesleges alacsony szinten fejleszteni. A quick recovery is "chargeos" skill , szoval kezdokent inkabb a shieldes passivokat / battert gyurnam igy az elejen , foleg mivel hiaba lesz jo blokkja , a normalos shieldek nagyon szarok az alacsony blokk % juk miatt , raadasul ha blokkolnak , akkoris alig fognak fel valamit.. Szoval normalon inkabb a tamadasra gyurjal , mert ha gyorsabban irtasz , akkor kevesebb utes fog erni.
Bal klikkre battert , jobb klikkre meg shield chargeot. Amikor toltodik a batter es nyomod a bal klikket akkormeg uti a normal utest, szoval siman bejohetnek a shieldes passivok. -
vidu01 #18048 Innen mentsd el a fileokat: C:\Documents and Settings\Ricardo23\Dokumentumok\My Games\Titan Quest - Immortal Throne\SaveData\Main\ Caravan driverből pakolj ki mert azt nem viszi át csak ami inventoryba van.
Batterről majd átpakolhatsz shield chargera az jobb csak kicsit tovább töltődik. Quick recoveryt csináld meg az fontos, meg a battle avereness passzívjait, legyen meg a 100% block. -
vidu01 #18047 Köszi, azt hittem ez a bonusz damage vmi extra, de akkor csak sima fizikal. -
Ricardo23 #18046 Ha át akarok vinni "A" gépről "B" gépre karit, akkor azt megtehetem-e, illetve mit kell átmásolnom? A kereskedő kocsi közös tartalmát ilyenkor másolja-e?
A másik, hogy most Corsair-rel 17. szintű vagyok és az elején elég hasznosnak tűnik a defennse ágon a Batter+Rend Armor használata kicsit sűrűbb tömegben, de 1-1 nél is vettem már hasznát. Kérdésem: epic-en, legendary-n 1 jó pajzzsal hasonlóan használható lesz, vagy nem?
Válaszokat előre is köszi. -
dudovec #18045 Pl ha egy Thane karinak felraksz 2 "persepoles" v miafasz a neve , ilyen lila balta es +120% cold damaget ad , akkor +240% cold damage lesz a shardjara. Azaz a fegyverben levo % os ertekeknek elvileg novelniuk kell minden olyan jellegu sebzest amire vonatkoznak.
"bonus damage" et tekintsd ugy mint "fizikal damage" . -
vidu01 #18044 A colossal prefix bonus damageje az most minek számít? Vagy éppen azért bonusz mert egyszerre növeli pl a +% fizikális és monnyuk a +% piercing dmg is? Más: DW-nél ha az egyik kézen van 40% dmg az átmegy a másik fegyóra is? Arra már rájöttem hogy az attack speed átlagolódik meg hogy a jobbkézre kell rakni a damage convertedes bunkót. :) -
AdyBaby #18043 Vili. Köszi! Az avoid projectiles érthető...Már most érzem, hogy nem fog ártani. Viszont a Run Speed nekem nem hiányzik, ha csak annyi a hátulütője a hiányának, hogy tovább tart elsétálni A-ból B-be...Majd ha haladok, akkor biztos kell majd, ha ti mondjátok...Egyelőre másra költöm el. Majd alakítok, ha lassúnak találom. Viszont már + 15% movementem van egy frissen kezdett 8-as szintűvel. :P
Néztem Shorlex a videóidat. Már értem mire vágsz fel ennyire ember! :)
Majd igyekszem felzárkózni...Three Bitches, mi? LOL
Kösz az okítást! Mellesleg ha csak úgy dúskáltok a felesleges holmikban, nyugodtan linkelhettek egy teliputtonyos karaktert nekem letöltésre...XD -
dudovec #18042 eleg egyszeru. titancalc.com es kinnannak angol nevein a masteryk. Ranger amugy hunting + nature. De nemart ha baratkozol kicsit a titancalc al. Amugy szerintem a bannerre kattintva ha megnezed Shorlex leirasat , egyertelmuen kiderul h a ranger az a hunting + nature agbol all ossze, es ha ilyen karit akarsz , akkor nemart azt a tutorialt elolvasnod. -
A ranger az mit is jelent? Mer én magyarul tolom. És szándékozom újat kezdeni. -
Shorlex #18040 nem tudod hogy mit jelent az avoid projectiles, meg hogy milyen áldásos hatása van annak, azt.
Nézd meg a haruspex videomat a youtube-on, azt majd meglátod mi az az avoid, ha jó sok van belőle, effektíve 100.
Hogy a movement mire kell? Ember, no comment. Kezdőként egy kanyi jó cuccod nem lesz, amiben run speed van, És azzal iszonyú lassú a játék. -
dudovec #18039 Mert erdemes elerni a max movement speedet (166%) - lenyegesen gyorsítja a jatekmenetet.
A find cover meg azert , mert ijaszkent javareszt tavolrol fognak eltalalni , ez pedig eleg jo vedelmet biztosít a tavolsagi tamadasok ellen. -
AdyBaby #18038 Nézegettem envoka meg mások titancalcos Brigandját...Minek kell a Trail Blazing meg a Find cover? Nekem így első blikkre nem érnek túl sokat...Tévedek? Ha igen akkor mit nem látok be? :) -
AdyBaby #18037 Ez a Brigand se rossz...Az íjasz karik nagyon tetszenek. Ki fogom próbálni a többi verziót is, amit írtatok. Köszi a válaszokat!
Defliert hagyom egy darabig. Élvezem így "natúrban" a dolgokat. :) De köszi a segítséget!
Amúgy nagyon örülök! Level 8 vagyok, és 100% fölötti az attack speedem íjjal. XD Jó lenne több idő játszani...:(
PGO-n 65%-ot adott egy teszter palánta a játékra...Még ilyet! Minek játszik az ilyen gyakós játékkal. Pfuj! XD
-
dudovec #18036 Voltam olyan pofatlan. Weapon swapon onslaught van betrayer bowwal, de mivel fullbuff screen akart lenni , ezert raraktam , mert +70% koruli damage. De amugy 5200 az avarage alapban , barmi nelkul. -
vidu01 #18035 Először felhuztad az onslaughtot utána gyorsan át marksra, vagy hogy van ez? :D -
Shorlex #18034 ugyan már mi ez a sebzés? bahh :DDDD -
dudovec #18033 Marksal 20k felett meg nemigen lottem , foleg h a szalmababu ellen nincsen +total damage % , nemugy mint beastmenre:)
-
dudovec #18032 Shorlex te meg elsz? valamikor dugd fel az arcod msn re:P -
Shorlex #18031 Oracle.