23078
-
ezrael #18270 Kis okvetetlenkedés részemről: Ha felteszem a TQ+IT-t, mi lesz a vaultjaimmal...és a vault, hogy tehető rá az IT-re? -
vidu01 #18269 2 honapja nem zúztál? Nem dobnád át a vaultodat? Neked már ugyse kell, én meg most kezdek belejönni... :))) -
dudovec #18268 Eleg egyszeru rajjoni , fogod es egyesevel viszed oket es megnezed meik lovi:D
De egyebkent az Outsider lovi az LB t. Lichenek az alap attackja is lightning , de az nem bolt csak ilyen sima villam löves , 1x% reductionnal asszem. De annak a neve ottvan a leirasaban , csak nemugrik most be mermar vagy 2 honapja neminditottam el a tq t:D -
zsotesz #18267 A lich-nek van valami lihtningos attackja. -
vidu01 #18266 Nem tudja vki véletlenül hogy az alábbi petek közül melyik tudja a lightning boltot? Mert valamelyik el szokta sütni néha csak a nagy nyüzsibe nem tok rájönni hogy melyik, meg a leírásában sincs egyiknek se.
-
vidu01 #18265 Bocs ha túl szűkszavú voltam, arra próbáltam célozni hogy tekintsd meg a 18237as hozzászólást mert ott már valakinek volt hasonló gondja (igaz hogy nem sikerült megoldani), de talán azért segít valamit. :) -
Elvis 07 #18264 Ezt nem igazán értem... -
vidu01 #18263 még mindig #18237 -
Elvis 07 #18262 Amikor fel akarom rakni a patch-et azt írja ki hogy az én verzióm ismeretlen. Current version is : unknown
Crackkelni kell és utána rakjam fel a patch-et, vagy nem is kell ilyenkor crackelni? -
vidu01 #18261 #18237 -
Elvis 07 #18260 Köszönöm! És ez biztosan megoldja a problémát?? -
dudovec #18259 http://titanquestvault.ign.com/ -
Elvis 07 #18258 Oké, valami linket vagy oldal címet tudsz küldeni?
És a patchből is melyiket nevev vagy verzió? -
dudovec #18257 patcheld fel. -
Elvis 07 #18256 Hello!
Az a gondom akadt a Titan Quest-tel hogy elkezdem a játékot eljutok a 3.szintig amikor a barlangból kell a srácot kihozni és amikor megyek ki a barlangból befagy és kilép a játékból.A Titan Quest exe hibát észlelt ezért leállt stb... Ha tud valaki segítsen.Előre is köszönöm. -
LordMersey #18255 ja azt tudom! Király! Köszi! -
dudovec #18254 Kulcs nemjo semmire, azonkivul hogy kibirsz vele nyitni minden csukott ketrecet a kesobbiekben.
A 4 stonet pedig a hades treausry questnel kell hasznalni. Nemugrik be a waypoint neve most , de ien fold alatti varos (5ik waypoint).. Na ott kimesz a balra (4ik wp iranyaba) es lesz 1 barlang ahova a 4 követ tudod helyezni. -
LordMersey #18253 Sziasztok..befejeztem normál szinten az IT-t. Sajnos pár küldit nem tudtam megcsinálni...maradt nálam négy kő: venom stone, flame, stone, frost stone, soul stone és egy kulcs: key of the waeden of souls...ezeket hol kell használni. Ja ás Hádész nem dobott olyat, amivel kinyitom a titkos pályát.... -
dudovec #18252 Azt nemlehet megolni.
Igen benne vannak. Hydra csak legenden lesz majd az atheni mocsarban.
Talos , Manticore , Dragone liche pedig epic fokozattol erheto el.
Talos a labirintus bejaratanal majd act1 ben , Manticore a sandswept? caveban (fayum oazisbol ered el) , mig Dragon liche az a jade palace waypointnal lesz egy olyan barlangban aminek 3 kijarata van. 2 a jade palaceba visz , 1 meg egy ilyen hegyoldalra. (shrine of...) A general quest utan lesz a kijarat oda. -
Ricardo23 #18251 Hali. A Secret Passge-n (Overlord-os pálya)a piros Nightmare-rel lehet valamit kezdeni? Mert nekem mindig újraéled!
A videókon látható Hidra és egyéb mókás lények mikor jönnek be a játékba? Egyáltalán abban benne vannak, vagy az csak 1 mod eredménye?
Válaszokat előre is kösz! -
hutkai #18250 Sajnos a torrentek kihaltak és wanadoon sincs felrakva kértem hogy rakják fel mert régen fent votl de még nem jöt válasz
-
hutkai #18249 hy még új vagyok csak azt kérdezném vki tudna adni 1 linket a Titan Quest letöltéséhez ? 
Elöre is köszi -
LordMersey #18248 értem. Thx. -
dudovec #18247 Hat ha a jade palace felol jottel korbe es nem nyilik ki , az egy elofordulo bug. Olyankor tp zel chaganba , es beszelsz a kut mellett allo faszival , aki updateli a main questet. En a bika leölese (jade palace duma) utan rendszeresen ezt szoktam tenni, tojva a 3 sisters questre.
Act5 elejen levo map a bonus map , es ha farmolod majd kicsit hadest , akkor dobni fog "overlord" nevu kis lila teknost , azzal tudod majd kinyitni. -
chuck #18246 A kört már megtettem, a lápon keresztül jöttem vissza ehhez a kapuhoz, és azt írta, hogy később nyílik ki csak.
-
LordMersey #18245 Igen, ott jössz vissza a Jáde palota felöl. Ilyen kérdésem van nekem is. A kieg új pályáján, mindjárt a parton van egy kapu ami nem nyílik - örző tartja zárva - ez mikor nyílik ki? -
vidu01 #18244 Nem volt az bug csak addig nem enged tovább amig nem teszel egy kört a Jade Palaceba. -
chuck #18243 Köszi, így mér megvan. Tegnap eljutottam a kapuig, de amikor ráböktem, csak azt írta ki, hogy egy későbbi küldetés alkalmával nyitható ki. Ma elsőre kinyílt, valószínűleg bug volt.
köszi még egyszer !
-
chuck #18242 köszi ! -
Az még kicsit odébb van.
Az északkeleti hídon át visszamész a faluba (B betű jelöli).
Ott a keleti részen van egy kapu, áll elötte egy faszi. Beszélsz vele, erre kinyitja a kaput. Hentelés... majd mehetsz tovább.
Térkép
Itt találsz még térképeket a további helyszínekhez is.
-
chuck #18240 Ja igen, elfelejtettem, hogy az alap játékról van szó. -
chuck #18239 Segítene valaki ?
Helyszín a templom után, ahol az öreg azt mondja, keressek meg valamilyen hegységet, merthogy ott van az utolsó ellenség.
Naszóval, ezután elmegyek jobbra lefelé, egy lápba. Itt már körbejártam az egészet, mégsem találtam meg a hegységet.
Merre kellene mennem ?
köszi !
-
tom36 #18238 sajnos igy sem jo mer igy meg ugyan az csinálja mind ha a kiegel akarnám patcheltetni " The Titan Quest Updater has encountered an eror." miután megkérdezi h tényleg patcheli akarom e utána hoza ezt elő azér kössz ! -
vidu01 #18237 Rakd fel újra mert az már nem fog működni, ne piszkáld az autoupdatert ne indítsd a játékot se csak peccseld manuálisan (innen). Utána lehet krekkelni. -
tom36 #18236 üdv
valaki nem tudná megmondani hogy hogyan tudom patchelni a játékot eredeti cd nélkül mer mindig v mi UNKNOWN verziót ir ki meg egyik patchet sem akarta elfogadni és igy meg van az a hibája h egy idö után mindig kifagy és igy már nem tom fojtatni meg ahogy "dudovec" irta az sem jo mer felraktam de ugyan az a hiba amikor patchelni akarja hibát ir ki és emiatt a kiegészitöt sem inditja el
légyszi segitsetek ha tudtok előre is kössz -
ezrael #18235 Köszi;) Neki is látok holnap. Egyébként találtam ma egy lila tökfödőt, amitől kb 90% körüli a recem és mondhatom így a 60. szintű kari überbrutál lett
-
dudovec #18234 Elvileg uninstall. Felraksz egy sima titant , nem krekkeled , nem patcheled. Bemasolod a karikat , es rarakod az immortalt. Ha joltudom immortalnak nem kell krek. Szal ha kaloz verziod van , azis rogton elkell induljon. Patchelni fogja magat elso inditasnal amit engedned kell neki. Ezt elvileg meg kell csinalja , ha semmien krekkes fajl nincs a mappaban. Ezutan a karijaidat atfogja importalni IT-be , ha esetleg nem csinalna meg , akkor neked kell megtenni manualisan.
Farkas aura az fizikal damaget ad , de mivel az eruptba meg a volc orbba is van fizikal damage , ezert erositi oket. -
ezrael #18233 Thx Dudovec! Még egy kérdés: TQ no cd crack-el vaulttal megy, ha fel akarom rakni az IT-t, akkor le kell installnom az egészet és TQ install, IT install, crack, vault sorrendet követnem? A karikat hogyan hívom elő IT-ben, biztonsági mentésből? A farkas aura ezek szerint total damage bonus-t ad?!
Tegnap megtaláltam a Vestments of Overlordot, +2 all skill
, így az archmage robe lekerült a kollekcióból. Jó az a páncél!!!
-
dudovec #18232 ezrael: szerintem rakd fel az immortalt:) 100% recharge az kell ezeknek a spelleknek. Farkast szerintem kettot vigyel , de maxos auraval - mivel az ad sebzest a fire spellekre is. Plaguebol eleg a legfelsot maxolni , az alapjara rakj 3-4 pontot , a masodikra nemfontos annyira. Lehetoleg a +4 skillt is rakd ki a karinak. Papiron ugyan nem , de aoe spelleknel mint pl az eruption meg a volc orb , a level 16 os majdnem ketszer olyan jo , mintha csak 12 es lenne. Mivel a +4 a % os dolgokat (ench, volcavity) is jelentosen megdobja , meg a spellek alapsebzeset is ami nagyon fontos, foleg magas int eseten. Nimfat sztem veddle , mer nemjo igazabol semmire. Plague amugy csak bossnal kell igazabol. -
virs lee #18231 ehun ni