Mamutparkot készítenek Szibériában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hittem sokkal szõrösebb a mamut, mint a fenti képen.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
hans voralberg nagy örömére 8)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Szerintem ez zseniális elképzelés, de érdekelne ki tömi bele a lóvét :)
Én is úgy vélem hogy élhettek szibériában az afrikai szavannákban honos fajokhoz hasonló emlõsök és talán hüllõk is. Elég sok a párhuzam, én ebben akkor is látok némi fantáziát, ha nincs erre konkrét bizonyíték jelenleg.
És bár itt valóban nincs szó a faj újraélesztésérõl, de ez szerintem egyértelmû rejtett üzenet is vagy inkább felhívás. Hiszen ha belegondolunk, ha a mamutokat újra is élesztjük, az ökorendszer nélkül szinte azonnal ki is halnának vélhetõen. Tehát amíg ezt a mesterséges környezetet felállítják, talán lesz lehetõség a faj felélesztésére is úgy, hogy eredeti környezetéhez nagyon hasonlóba csöppenhetne bele.
Én is úgy vélem hogy élhettek szibériában az afrikai szavannákban honos fajokhoz hasonló emlõsök és talán hüllõk is. Elég sok a párhuzam, én ebben akkor is látok némi fantáziát, ha nincs erre konkrét bizonyíték jelenleg.
És bár itt valóban nincs szó a faj újraélesztésérõl, de ez szerintem egyértelmû rejtett üzenet is vagy inkább felhívás. Hiszen ha belegondolunk, ha a mamutokat újra is élesztjük, az ökorendszer nélkül szinte azonnal ki is halnának vélhetõen. Tehát amíg ezt a mesterséges környezetet felállítják, talán lesz lehetõség a faj felélesztésére is úgy, hogy eredeti környezetéhez nagyon hasonlóba csöppenhetne bele.
Ami durva, hogy az utolsó mammutok kb 4000 éve még éltek a Jeges-tengeri Wrangel-szigeten. (Törpe formában a kevés táplálék miatt. A terület dugig van a csontjaikkal.) Amúgy, ha jól tudom, azt akarják, hogy egy indiai elefánttal kihordják (mammut spermából haploid sejtmag + elefánt petesejt), az utódot megint mammut spermával termékenyítik meg, míg létre nem jön egy közel mammut állat. Hajrá.
Itt szó sincs a felélesztésérõl...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
MerlinWVIP
van benne pénz is, de tudomány szintjén sem lenne kis dolog egy kihalt faj felélesztése...
[merlinw.org]
bárhogy szépítik ez csak üzlet ...
$$$$$$
$$$$$$
Hat a cim olvasasakor nekem is a syberia jutott eszembe ;)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Sztán génekbõl összerakhatnának már néhány mamutembriót, elefántanya meg kihordaná..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
...és mire is lesz jó ez a mamutpark tul képp?
Telepítenek majd bele pamut-mamutot is? <#vigyor3>#vigyor3>
Telepítenek majd bele pamut-mamutot is? <#vigyor3>#vigyor3>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Vááá, annyira imádtam a Syberia elsõ részét! Végignyomtam a 2-t is, de az nem jött be annyira.
De tény, hogy Kate és a mammutok rulzanak!
De tény, hogy Kate és a mammutok rulzanak!
alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!
jahjah, Syberia<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊