Eltávozott kedvencek..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Válás után a feleségemnél maradt a macskám. 😞
Sajnálom is. :'( (mármint a cicát) 😉
¥ xfire: kistekila
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
football without ultras is nothing
Mikor eloszor irtam ide gyorsan keresetem is keresovel..de nem igazan talaltam itt az sg-n futo topicot...hogy ott talan lehet azokrol a kedvencekrol beszelgetni akik meg boldogitanak minket..
De belegondolni is szornyu ebbe a temaba ami apropojan ez a topic nyilt.
<#sir>#sir>
nagyon szeretem õket,kölyökkorukban is el lehet tõlük olvadni😊
nagyon barátságosak,játékosak,emberbarátak!
de itt az utánpótlás:
remélem legalább annyit fog élni mint az elõdje!!!
- eltûnt 2 hörcsögöm a terráriumból, de még csak a tetemek se lettek meg, rejtély <#nemtudom>#nemtudom>
- kétszer pusztult ki az akváriumom élõvilága, egyszer 20 db szumátrai nemegész 2 nap alatt valami járványban, vagy nemtom, másodjára meg kb. 15 db. hal vegyesen, köztük 2 db. 18 cm átmérõjû vitorlással, ami akváriumi körülmények közt jónak számít, mikor elmondtam a kisállatboltosnak a pusztulást, felvilágosított a halaim értékérõl, azt hittem kiszaladok a világból
- több macskám is elpusztult már, többnyire öregségük miatt, az egyik macskám még él, de már nem húzza sokáig, átmentek rajta kocsival, féli lebénult
- 5 évesen volt egy csirkém nagyiméknál, de mikor szép nagy lett levágtuk, sajnáltam, de a belõle készült paprikás kárpótolt
- apám hozott nagyon régen egy paradicsommadarat németbõl, de nem szerette az itteni klímát, megfázott és elpusztult, kár érte, gyönyörûen nézett ki
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
meg a tamagochim
http://www.lohere.net - a MagyarChan
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Most meg a feje nagyobb a kis gezenguznak 😉))
1 evesen:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Van egy francia bulldogunk, imád csínytalankodni, ellopni dolgokat, de egyszerüen nem tudnám elképzelni nélküle az életet. Amennyire rosszalkodik, annyira tud hízelegni, egyszerüen nem lehet rá haragudni. Kis boci szemeivel mindent jóvá tesz 😊

Pedig ep es egeszseges, 2 eves Westie...de teljesen az eletunk resze....
Az a tudat nyugtat hogy meg ha minden rendben lesz, lesz meg 10-12 szep evunk..
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Nekem lassan a kutyám fog :C
Már 15 éve az életünk része,L se tudom képzelni milyen qrva sz@r lesz nélküle :C
Szegénynek néha már olyan üveges a tekintete :C