30
Ki szereti? :)
-
#30 Hajrá! Meséld el milyen volt :D -
#29 Baromi régen ettem, és úgy emlékszem baromira utáltam, mert nem birtam enni, annyira ragadt :D Ki kellene most próbálnom, hátha már bejön. -
#28 (((((Hopsz, szmájli lemaradt. Term. nem fikázás volt, nehogy félreértsétek))))) -
#27 Köszönöm Mr. képkirakos fórumtársam, hogy most csurog a nyálam. Egy dolog olvasni, és egy másik látni...
Nem tudjátok hol lehet törökmézet kapni valahol Budapesten? A kép láttán nagggyon megkívántam... -
Braveheart #26 A kedvenc cukrom a dianás :) -
#25 Jó ez a törökméz, főleg, hogy itt van a számban :))
A krumpli cukorról sem szabad elfeletkezni, sztem az még a jó :) -
#24 dianásat pl vmennyi penny market árul.... -
Vlala #23 nyami :-) megéheztetős topic -
Chaos Mad #22 lol :D -
#21 még anno régen 2 tej rágó fogam is kijött, mert haverom megkínált vele -
Chaos Mad #20 -
Chaos Mad #19 azám! :) -
John McLane #18 húúú diannás cukor az dejó, kb 10 éve nem ettem, szal holnap hajtóvadászat indul:) kösz hogy előhoztátok:D:D -
laliking #17 Én még 15 éves sem vagyok, de már nagyon sokat ettem... Valami hihetetlen jó dolog ez a törökméz :) -
#16 bal alsó sarok- diannás cukor :P -
Nadi #15 htx -
Chaos Mad #14 :D
finom!
ott van jobbra ilyen aranysárga tégla, zacsikban sorakoznak egymás mögött, kemény, ragadós, de nagyon finom!
kép:
-
Nadi #13 Most valószínű hogy kiröhögtök, de milyen az a törökméz? -
Chaos Mad #12 ált suliba nálunk is lehetett :( -
#11 Nekünk az sulibüfében lehet :P -
Chaos Mad #10 :DDD
állat, én most hagytam abba, fáj a nyelvem már :) -
#9 Az a rohely hogy en egyszer ettem eletembe de akkoris addig mig roszul nem lettem :D -
Chaos Mad #8 na ezt a dianást meg nézem:)
itt rágcsálom a finom törökmézt.. :) -
#7 hmmm feléltétek a vagyont, mi? :)) -
#6 Dianást egy csomó boltban látni még :)
vagy 10 éve nem ettem
törökmézt meg vagy 15 -
#5 dianás cukrot trafikokban tudsz venni általában a kasszánál... mindenhol van szinte(legalábbis bp-n minden trafikban látok) -
Chaos Mad #4 diannás cukor na az még a best! csak már nem tudom hol lehet kapni :(
meg a krumplicukor! :) -
#3 én szerettem régen. Mint a Pál Utcai Fiúkban, mi is a suli melletti boltban vettük, a Dianás cukorral együtt :) 12 évesen kb :) -
Chaos Mad #2 régen is ilyen volt a törökméz mint mostanában? ezt az öreg motorosoktól kérdezem... -
Chaos Mad #1 érdekes, tegnap volt bucsu és már tök régen ettem ugyhogy vettem gyors 2 csomaggal :D
ki szereti? én imádom! muszály volt vennem mert már nagyon régen ettem :)
csak az a baj hogy ráragad a fogamra :)