56
The Wild Boys
  • Breki33
  • Rafaelo
    én szeretni durán durán :)
  • Etelkozi Vata
    Én még kiegészíteném annyival, hogy a Duran ismerete gyakorlatilag hozzátartozik az általános zenei alapműveltséghez.
    Korszakalkotó újhullámos csapat, akik a mai zenei életben "szinte" egyedülálló módon közel 30 éve folyamatosan léteznek, lemezt adnak ki és koncerteznek.
    Tagok néha jönnek, néha mennek, de ahogy Amiga barátunk is említette, ismét összeálltak (és nem abban az értelemben, mnt Jacko :)).
    Az idei koncertjük kihagyhatatlan, kerül, amibe kerül.
    Csak néhány sláger tőlük (amiket érdemes meghallgatni mindenkinek):
    Girls on film, Rio, Reflex, My own way, Wild Boys, View to a kill, All she wants is, Notorious, Ordinary world, Reach up for the sunrise, stb., stb.
  • Amiga
    Király, én áprilisban vettem jegyet.

Aki nem ismerné: a Duran volt a 80'-as évek egyik sztrácsapata, olyanokat ihletett, mint a Bros, a New Kids on the Block vagy a Backstreet Boys.

Az új koncertfelvételeiket elnézve leginkább azok vannak kint, akik régen is a rajongótáborukhoz tartoztak. Így a mostani harmincasok fogják a BS-ben rekedtre kiabálni magukat.

A fiatalabbak itthon talán onnét ismerhetik őket, hogy az új Angyal film (Val Kilmerrel) főcímdalát is ők írták, akárcsak a James Bond: View to a Kill (Halálvágta, Roger Moore) filmét.

Olyan szinten profi a csapat, hogy az alaptagok szinte 25 éve megszakítás nélkül koncerteznek. A hisztéria most is garantált, mert az "eredeti ötös" összeállása az évtized egyik legjelentősebb zenei szenzációja.

Én már nagyon várom a bulit! :)
  • Killgore
    énse :(
  • Nadi
    A winamp.com -on található videó résznél vannak duran duran klippek!
    A Sunrise b@szott jó!
  • Dead
    Sose hallottam róla
  • Taranov
    Pedig nincs :)
  • Etelkozi Vata
    Magam részéről nem találtam, úgyhogy mégis inkább ide írok!

Megyek, mi az hogy, valszeg a legelsők között vettem jegyet.
    1981 óta a kedvenc zenekarom.
    Kiváncsi vagyok, mlyen lesz a mostani közönség, mert a mai srácok még hírből sem ismerik a Durant.

• akyyy
  • Shadow_THH
    nem mert már van topikja :D
  • Amiga
    Létezik, hogy a Duran Durannak még nem volt topikja?

Várok ide minden fant. Nekem már megvan a jegyem a június 8.-i koncertre a BS-be. Ki jön még?