Fájlok konvertálása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Letöltöttem a Youtube-ról egy video-t mobilra 3gp-re konvertálta át, de nincs hangja. Hogyan lehetne rá hangot gerjeszteni?
Ja látom <#rinya><#rinya>
Hiába írsz, nekem se válaszoltak...

every damn day

Sziasztok átalakitottam egy filmet smv-be de nemjátsza le az mp4-em miért lehet ez pedig azt irja hogy smv formátumot játsza le????!!!!!!!!
Bocs a sok szmájliért
Sziasztok any video converterrel letöltöm a youtube-ról a videót mp4 formátumba át akarom konvertálni avi formátumba avi converterrel (mp 4 re kell a videó)de nem csinál semmit mi a hiba???<#banplz><#conf><#fejvakaras><#confused><#rinya><#kerdes><#help><#circling><#finom><#felkialtas>
Sziasztok Kerestem olyan programot, amivel AVIból AMVt tudok konvertálni. Találtam egyet(amv converter studio), de mikor a videót felrakom az mp4emre, (MP4 Player with 1.8 Inch OLED Screen 16G😎de azt írja ki h Format Error. Már AMV formátumú meg minden, de vmiért nem akarja lejátszani.

every damn day

Valaki tudna nekem segiteni egy sony ericcsony w300-as telefonban szertném kifügetleniteni de nicsen hozá vodafonos sim-kártyám csak adatkábelem meg köszöném elör is..........
Sziasztok! Remélem még nem OFF ez a topik.
A barátnõm kapott egy MP4 lejátszót. SMV formátumú videókat tudd lejátszani. A gond az, hogy a hozzá adott progi (SMV Tool) nem tudd megbirkózni a 700 megás fájlokkal. Mindent maxra állítottam ahogy kérte, de hibaüzenettel bezárul. Van esetleg egy kicsit fejlettebb progi is amivel tudok SMV fájlokat elõállítani?
Sziasztok!
Kicsit megpróbáltam magam beleásni az MP4 világába, de hülyébbnek érzem magam, mint amikor elkezdtem (annak ellenére, hogy van informatikai végzettségem). Most mi az, hogy MP4??!<#wow1> Mert olvastam már nem egy helyen, hogy MP4 mellette zárójelben AVI vagy DivX vagy 3GP stb...
A manapság kapható oly divatos MP4 lejátszóknak is miért adták ezt a nevet?! Direkt összegyûjtöttem, hogy milyen különbözõ fájlformátumokat támogatnak...ja és persze mindegyik csak egy-egyet:MP4, SMV, AMV, AFX , AVC, AVI, WMV, MTV. Most akkor melyiket is tudja egy egységesen MP4-nek nevezett készülék?!<#buck>
Ha valaki fel tudna világosítani, annak nagyon örülnék, mert tényleg hülyének érzem magam!thx

hali!
ha bármely formátumú filmet vagy zenét akartok átkonvertálni bármely típusúvá: akkor a Xilisoft programját ajánlhatom.
Maga a program letölthetõ demoként a xilisoft.com oldalról. A serial: http://bestserials.com/index.php?sect=cracks&str=+Xilisoft&sid=1&page=23
Amit most lelehet tölteni a Xilisoft oldaláról az a video converter 4-es.
De van ennek a gyártónak audió konverterje is.
A http://bestserials.com/ csak ajánlani tudom. Ott mindent meg lehet találni ami crack vagy serial.
Sziasztok!
Én APF fájlból szeretnék MP3-at csinálni, nem tudjátok milyen progi kell hozzá?
Hellósztok!
Én .mp4-et szereténk .avi-ba XviD-esbe konvertálni. Tudnátok programot adni hozzá? Xilisoft programot szedtem de nem találtam hozzá serialt. 😞

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

laci 700
kb 200-300Mb

egy mozifilm mp4-ben hány megabájt?

passatgt
Nekem mp4 konvertálóra lenne szükségem,de nem a xilisoftos meg a iimtoos azok nem jók

Xilisoft 3GP Video Converter 3
Ezzel lehet mindenbõl mindenbe (majdnem)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

mivel lehet mp3-ból amr fájlt konvertálni + pc -én lejátszó
Amr fájl-t mivel lehet MP3-ba konvertálni?

MrAngelo
Hi aLL

Van olyan mp3 lejátszó N70-re, amivel lehet szerkeszteni ID3-t?

bYe aLL

acsati
mp3-bol hogy tudok csinálni "AAC"-t? Nem tudok sok mindent az aac formátumrol szal aki tud vmi mesélhetne
Hello.
umx fájlból szeretnék mp3-at csinálni. Milyen programmal lehetséges ez?

csááá nem tud vki melyik programmal lehet amr-t mp3-ba vagy más formátumba konvertálni? ja és honnan lehet letölteni?? köszike
S.O.S.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kéne egy jó file konvertáló progi ami a midit mmf-é alakítja!
MAGYAR leírással!!!!
Petka
Hali! Nah nekem az a problémám, hogy sz@r 6220-asomra nem lehet csak úgy akármilyen midit feltölteni. De ez még oké meg is értem, de az hogy átkonvertálom megfelelõ formátumba nokia sound converterrel és még úgy se tetszik a telónak... Mit lehet tenni? Kisebb fájlméretû midik simán felmennek amiken nincs annyi sáv de a nagyobbakat meg hiába konvertálom és kapcsolok ki sávokat :S
ötlet?

www.myericsson.atw.hu
RelakSfromhome
Lehet wav-ból mmf-et, csak valami 8bites fosványt kell alátenni. Az mmf-nek ugyanis van egy effect sávja. Legalábbis 1: A telóhoz adott szoftver mutatott ilyet (szólhat a midi, közben meg mehet a duma 😄) 2: kolegának is most ilyen effektes mmf-ek szólmizálnak a telóján

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

batman
én wav-ból próbáltam mid-et, de valami felismerhetetlen okádék lett belõle. lehet, hogy bennem volt a hiba, de inkább ne reménykedj nagyon...

[...] Te romboló állat! Te sátán!

RelakSfromhome
De én waw-ból szeretnék mmf-et 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

PLaci
próbálkozz ezzel

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

szerintem van már ilyen topig de:
amr: nokia multimedia converter (oda-vissza) ill amr converter, nagyon egyszerü algoritmusa van egyébként
mmf: midi to mmf valahogy igy keresd vagy mmf converter for samsung (utoljára igy láttam)

nm

http://www.lohere.net - a MagyarChan

N1ggA
konvertore

Spread De Love!

RelakSfromhome
Mármint onnan, mi? 😄 Megnézem, köszi!

Szerintem szedjél hozzá cracket! (http://andr.net/)

RelakSfromhome
Mit keres ez a téma a mobilfórumban?
Csak azt, hogy szeretnék a telefonom által lejátszható mmf fájlt készíteni. Milyen programmal? Amit találtam a neten, az csak egy percet vállal megvásárlás nélkül.

Leginkább free progik érdekelnének