Text to mp3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a flexvoice nem csak demoban van csak nem tudod hol lehet megtalálni vagy nincs pénzed letölteni (én sem pénzért töltöttem)/dc++/
csak ennyit mondtam volna de ha nagyon kell megkeresem, ugyanis nem nagyon tetszett a felülete és a formázásokat sem kezeli...
[Jakuza]
Ennek nem sok koze van ahhoz, hogy a beolvasott szoveget text formaba konvertalja, de ahhoz sem, hog Text to Mp3.
Ez egy szovegfelolvaso.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

zsomborm
SpeakBoard!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1118658734

doncarlos
nekem pont oolyan kéne ami mp3, vagy wav to text...diktafonról való gépelés helyett. Életútinterjút kellene gépelnem (3 óra)...

doncarlos
hali

Rafaelo
szerintem is 😞

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

pedestrian
Rafaelo
flexvoicot nemtaláltam dc++ on

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

pedestrian
Szerintem Baluman (10) programja Flexvoiceelég jól beszél magyarul. Angolra pedig sikerült ezt megtalálnom: 2nd Speech Center, ami nem kis keresésnek köszönhetõen tud emberi hangon beszélni. hangminta

Rafaelo
igen a mbroli és van hozzá magyar plugin csak közbe bekell állitani a hang paramétereket és igy nehézkes vele csinálni dolgokat

pedestrian
ez magyar?

Rafaelo

pedestrian
2nd Speech Center

Rafaelo
ez melyikkel sikerült???

pedestrian
Ilyet sikerült.
Üdvözlet

Mr_no_NaMe
Vááá mióta keresek ien progit,és még magyar nyelvel is megáldotta a jó isten!Jeee <#vigyor2>
<#nyes><#eljen> poén

Rafaelo
ezt csináltam
text to wav

pedestrian
Ez tényleg jó. Van ehhez AT&T Natural Voices hang is. Azt te tudod használni?

galenius
angolra a ReadPlease 2003 a jó, majdnem tökéletes a kiejtése, van freeware verzió is, én ezen nyomom az angolt.

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

maozedong
dosos progim nekem is volt pc speakerre áá a régi szépidõk 😄DDDD

Resurrection!

TUD MAGYARUL JEEE!!!

bezsél magyarul !4 😄DD😄😄d

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Balumann
javítva
Vagy illetve ha így írod be akkor azonnan arra az oldalra mutat csak azt nem tom miért

Balumann
Van egy egész jó program a felolvasásra, de az fizetõs.
A próbaverziója letölhetõ, és egy kis ablakba belehet másolni h mit olvasson fel
Akár 500 karaktert is 😊
A Program neve Flex Voice.
Letölthetõ a flexvoice.comról 😊

Ja angol kéne??? Gugli =))))))

Multivox 4! Csak azt írja ki hogy nem találja a hangokat 😞(( Eddig ment, de most újra lett telepítve a gép és nemmegy...

amúgy Dos-ra volt magyarul beszélõ beszéd szintetizátor (gondolom win-re is van)

régebben azt mondogatták, hogy a Win XP-ben is van/lesz ilyen funkció arról tud valaki valamit? topic

de az is géphang 😊

... got nothin to share with you...

pedestrian
nekem pont angol kellene.

Én is keresek-tem ilyet de csak angolt talátam azmeg kalap

... got nothin to share with you...

pedestrian
Kereskek olyan programot, ami txt fájlt felolvas természetes hangon. Találkozott, már valaki ilyennel?
Olyanokat találtam, amik gépi hangon olvasnak, de az nem igazán jó.