34
Program, ami szövegfájlt természetes hangon felolvas.
-
juhaszgergely #34 a flexvoice nem csak demoban van csak nem tudod hol lehet megtalálni vagy nincs pénzed letölteni (én sem pénzért töltöttem)/dc++/
csak ennyit mondtam volna de ha nagyon kell megkeresem, ugyanis nem nagyon tetszett a felülete és a formázásokat sem kezeli... -
#33 Ennek nem sok koze van ahhoz, hogy a beolvasott szoveget text formaba konvertalja, de ahhoz sem, hog Text to Mp3.
Ez egy szovegfelolvaso. -
#32 SpeakBoard!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1118658734 -
#31 nekem pont oolyan kéne ami mp3, vagy wav to text...diktafonról való gépelés helyett. Életútinterjút kellene gépelnem (3 óra)... -
#30 hali -
#29 szerintem is :( -
#28 bocs. új link. -
#27 Szerintem a Flexvoice csak Demo verzióban létezik. -
#26 flexvoicot nemtaláltam dc++ on -
#25 Szerintem Baluman (10) programja Flexvoiceelég jól beszél magyarul. Angolra pedig sikerült ezt megtalálnom: 2nd Speech Center, ami nem kis keresésnek köszönhetően tud emberi hangon beszélni. hangminta -
#24 igen a mbroli és van hozzá magyar plugin csak közbe bekell állitani a hang paramétereket és igy nehézkes vele csinálni dolgokat -
#23 ez magyar? -
#22 enyém wav -
#21 2nd Speech Center -
#20 ez melyikkel sikerült??? -
#19 Ilyet sikerült.
Üdvözlet -
#18 Vááá mióta keresek ien progit,és még magyar nyelvel is megáldotta a jó isten!Jeee -
blackgamer #17 poén -
#16 ezt csináltam
text to wav -
#15 Ez tényleg jó. Van ehhez AT&T Natural Voices hang is. Azt te tudod használni? -
#14 angolra a ReadPlease 2003 a jó, majdnem tökéletes a kiejtése, van freeware verzió is, én ezen nyomom az angolt. -
#13 dosos progim nekem is volt pc speakerre áá a régi szépidők :DDDDD -
Darkboy #12 TUD MAGYARUL JEEE!!! -
cyrus #11 bezsél magyarul !4 :DDD:D:Dd -
#10 javítva
Vagy illetve ha így írod be akkor azonnan arra az oldalra mutat csak azt nem tom miért -
#9 Van egy egész jó program a felolvasásra, de az fizetős.
A próbaverziója letölhető, és egy kis ablakba belehet másolni h mit olvasson fel
Akár 500 karaktert is :)
A Program neve Flex Voice.
Letölthető a flexvoice.comról :) -
Darkboy #8 Ja angol kéne??? Gugli =)))))) -
Darkboy #7 Multivox 4! Csak azt írja ki hogy nem találja a hangokat :((( Eddig ment, de most újra lett telepítve a gép és nemmegy... -
blackgamer #6 amúgy Dos-ra volt magyarul beszélő beszéd szintetizátor (gondolom win-re is van) -
blackgamer #5 régebben azt mondogatták, hogy a Win XP-ben is van/lesz ilyen funkció arról tud valaki valamit? topic -
laliking #4 de az is géphang :) -
#3 nekem pont angol kellene.
-
laliking #2 Én is keresek-tem ilyet de csak angolt talátam azmeg kalap -
#1 Kereskek olyan programot, ami txt fájlt felolvas természetes hangon. Találkozott, már valaki ilyennel?
Olyanokat találtam, amik gépi hangon olvasnak, de az nem igazán jó.