1310

Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.

2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur

LINKEK:

Death Row és 2Pac

Rap szövegek

A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)

Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
  • ThuG4LifE
    naja, nézzük a jó oldalát
  • Palinko
    legalább látszik,hogy ki oldalát olvassa :) HBD!!!
  • Fido4life
    HBD !
  • ThuG4LifE
    muszáj másolni?
  • Neoncsoves
    hbd
  • LasDen #984
    HBD....
  • toysoldier
    A mai napon lenne 2Pac 36 éves, Happy Birthday Pac!
  • ThuG4LifE
    ja, fizess érte most azt csak júliusba küldik ...
    Inside Death row
  • Neoncsoves
    jah jo... :D
  • ThuG4LifE
    az a 13 az 14 :)
  • Neoncsoves
    bocs, csak ma néztem utána még jobban.
  • jax
    Ez már több éves videó.
  • Neoncsoves
    heh... péntek 13. halt meg vagy lőttek rá valahol azt írták... és 13at löttek rá! érdekes ^^
  • Neoncsoves
    Van még remény?
  • toysoldier
    Erre kiváncsi lennék, vki felrakja vhova? ^^
  • Fido4life
    jaja konyak, aszongyák kuva finya
  • Palinko
    és milyen pia is? konyak?
  • Fido4life
    Én már sok helyen láttam, de rohadt drága :D..
  • Palinko
    sajna még nem sikerült egy üzletben sem látnom, de engem is érdekel a téma :D
  • Fido4life
    ittatok már Hennessyt ?
  • Fido4life
  • ThuG4LifE
    az oldalam mától elérhető a MAKAVELI.HU címről is!
  • ThuG4LifE
    linket? vegyétek meg :P
  • Palinko
    mjad várjuk a linket nekem az 1. bejött :)
  • ThuG4LifE
    inkább ez, mint valami loyal to the game-es hülyeség ;)
  • Fido4life
    szerintem a vol 1. ritkaszar lett...
  • ThuG4LifE
    Nu-Mixx Klazzics Vol. 2 június 26-án
  • toysoldier
    Köszi, megvan
  • jax
    feliratok.hu-n fenn van, én is onnan szedtem.
  • toysoldier
    Hy
    Vki tudna adni magyar feliratot a Tupac:Resurrection-hoz?
  • Palinko
    végül is lehet,hogy tanúvédelmi program részese...
    ez az én kis teóriám :D de most ha elgondolkozik az ember. a 995 kommentben olvasom,hogy ki akart lépni a népszerűségből. hát nem hiszem:
    én úgy érzem,hogy szerette,hogy figyelnek rá az emberek és meghallgatják gondolatait...
    az nekem volt feltűnő,hogy boncolásról van kép amit már jó sokszor hamisnak mondtak,hát érdekelne egy boncoló véleménye. a másik meg hogy akit lelőnek azt nem hamvasztanak el, harmadik meg valami paparazzi kép akkor is lenne a temetésről...
    ezek miatt gondolom a tanúvédelmet :D
  • LasDen #957
    pár éve én is úgy gondoltam, hogy vhol életben van, de mára már nem tartom valószínűnek....
  • Neoncsoves
    Tupac officially died at 4:03 PM. 4+3 = 7 Also he "died" at an age of 25 years. 2+5 = 7 It seems as if seven is Tupac's number.

Tupac hivatalosan meghalt Délután 4:03 kor. 4+3 = 7 és ő "meghalt" 25 évesen. 2+5 = 7 ez úgy tünik hogy a 7 Tupac száma.

There is nothing in the new album that says TUPAC RIP 1971-1996. Wouldn't it make sense to include something like that in the first album after his "death"? The only thing mentioned is "EXIT TUPAC ENTER MAKAVELI".

Nincs semmi az új albumban arról hogy Tupac RIP (Rest in Piece, Nyugodjon békében) 1971-1996. És az első album miután "meghalt" nem ír erről semmit? Ami benne volt: "KILÉPÉS TUPAC-ból BELÉPÉS MAKAVELI-be".

The executive producer of The 7 Day Theory , as listed in the CD booklet of the album, is Simon (who is a previously unknown producer in the rap music industry). In the bible, Simon was an apostle of Jesus. Simon was one of the first witnesses of the Resurrection listed by Saint Paul (I Cor. 15: 5). Could Simon be a reference to Suge Knight(the executive producer of Death Row records)? Simon was renamed "Peter, the rock" (John 1:42).

A producer a Hét 7 Nap Teória , listázva van a CD füzetje az albumban, Simon ( aki ezelőtt ismeretlen producer volt a rap zenei iparban). A bibliában, Simon egyik apostola volt Jézusnak. Simon volt az első tanúja az újraéledésnek, listázva Szent Pál vagy Péter? :D -től (1. cor. 15: 5).Simon tudott a Suge Knight-al való "kapcsolat"-ról (A vezető producer a Death Row felvételektől)? Simon-t átnevezték "Péter, a kő" (János 1:42).

In Richie Rich's album Seasoned Veteran, which was released on the same day as The 7 Day Theory, on the song "N*ggas Done Changed" which is a duet with Tupac, Tupac says the following lyrics: "I've been shot and murdered, can't tell you how it happened word for word / but best believe that n*ggas' gonna get what they deserve." This phrase implies that Tupac knows he will be dead when Richie Rich's album is released.

Richie Rich's albumában tapasztalt veterán, mely ki volt adva azon az azonos napon a A 7 Nap Teóriája, a dalban "Niggas Done Changed" mely egy duet Tupac-kel, Tupac azt mondja a sorokban: "Engem meglőttek és megöltek, nem tudom elmondani, de szóról szóra úgy történt ahogy mondtam / de a legjobban hihető a niggerek megszerezték amit kiérdemeltek." Ez a mondat azt mondja hogy Tupac tudta hogy ő meghal mikor Richie Rich's albumja ki lesz adva.

In Makaveli's (Tupac's) song "White Man's World" on album The 7 Day Theory, he says "We ain't never gonna walk off this planet unless ya'll choose to." Did he choose to walk off the planet by faking his death?

A Makaveli (Tupac) dala "Fehér emberek világa" az albumon A 7 Nap Teóriája, azt mondja: "Mi sosem fogunk elmenni erről a bolygóról hacsak mind azt választjuk." Ő azt választotta hogy elmegy erről a bolgyóról és azt hazudja hogy meghalt?

In Tupac's song "Ambitionz az a Ridah" on the album All Eyes On Me, he says "Blast me but they didn't finish, didn't diminish my powers so now I'm back to be a muthaf*ckin' menace, they cowards thats why they tried to set me up, had b*tch *ss n*ggas on my team so indeed they wet me up, BUT I'M BACK REINCARNATED." This implies that Tupac is reincarnated as Makaveli.

Tupac dalában "Ambíciók az a Ridah" az albumon Minden szem rajtam, ő azt mondja: "Robbants engem, de ők sosem végeznek, sosem fogy az erőm, tehát most én újra itt vagyok hogy benne legyek ebben a k*rva nagy veszélyben, azok az ostobák miért próbáltak engem beállítani, azok a k*rva s*ggfej n*ggerek a csapatomon tehát tényleg ők bemártottak engem, DE ÉN VISSZATÉREM ÚJRATEREMTVE." Ezek a sorok azt bizonyítják Tupac újrateremtve Makaveliként.

In Tupac's song "Made Niggaz" from the Supercop Soundtrack, he says "F*ck 'em all who don't understand my plot to get richer... Outlaw to the grave, a muthaf*ckin' made nigga I got a plan to get richer. Take my picture." Once again he mentions his "plan" to get rich.

Tupac daljában "Készült Niggerek" a Supercop soundtrackjéről, azt mondja "B*sszátok meg ki nem érti a tervem hogyan legyek gazdagabb... Földönfutó a sírban, egy k*rva készült nigga, nekem van egy tervem hogy legyek gazdagabb. Fogd a képem." Egyszer meg lesz említve az ő terve hogyan legyen gazdagabb"

Srácok bocs ha néha hibádzik a fordítás, bocs ha volt káromkodás amit nem csillagoztam ki...

ebből én azt vettem ki hogy ő megtervezte a halálát, és ami pénzt kap (ha kapott :s) az Édesanyja, abból a pénzből valahogy mégtöbb pénzt csinál... Nem tudom hogy érzitek, de ti igazi Tupac fanok vagytok, bocs ha valakit felidegesítettem ezzel a fordítással
  • Neoncsoves
    Szerintetek Tupac él? Szerintem igen... Azt olvastam a teóriák között hogy 2pac száma a 7! Kiváncsi vagyok... Lehet hülyének néztek de 2007... :) Én azt gondolom hogy ki akart lépni ebből a nagy népszerűségből és akart egy új életet. Pl.: az a teória fogott meg hogy sosem voltak képek a temetéséről,meg a kórházból amikor viszik temetni arról sem volt kéP! Meg az, hogy a sírköve le van törve, ha jól fordítottam... Remélem még él és visszatér egyszer és lenyomja Fifty-t. :D Tuti lenyomja, és remélem első trackje 50 Cent diss lesz :D Szeretem 50 zenéjét de télleg nagyképű. Ja és egy kis off: Hallottátok hogy Spider Loc-ra rálőttek Compton-ban klippforgatás közben? ^^
  • Neoncsoves
    Még több Teória ...
  • Neoncsoves
    Suge Knight ölte meg Tupac-t? Teória...
    Egyik spanom!

• toysoldier
    #939 senki? :S
  • Pacal17
    ja bocs elirtam :)