1310
Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.
2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur
LINKEK:
Death Row és 2Pac
Rap szövegek
A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)
Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
-
#187 Hát nem tudom, a Hail Mary feldolgozás végén, mindig halálra röhögöm magam... -
mohuska #186 igen...van hangja meg technika....ennyi....hitel?????hát nem tudom.....
a hitel az fontos..... -
#185 50centet mindenki fikázza,de szvsz jó zenét csinál -
#184 azt hiszem itt lesz az igazság.sz.tem is pac egy olyan rapper,akinek voltak elvei és azokat nem adta fel... Snoop,hát sz.tem szégyen... de még lehet egy párat találni,pl. 50cent... -
#183 Szerintem ha Tupac élne, Snoop se csinálta volna ezt, ait most. Legalábbis Pac biztos nem.. -
mohuska #182 hátt perdez h nem halt volna éhen de akkoris.....reflektorfénybe lenni + több pénz...na????így jobb? -
#181 hát sznúpi már épp nem halt volna éhen ha nem teszi amit. -
mohuska #180 bárr szerintem jobb h meghalt
mert.....azt nem tudnám elviselni.....mint például snoop csinál h összeállt pharell gyerekkel meg ilyenk...nem udnám elviselni ha eltrendült volna és eltrendült volna mer a péz az meg kell nekik....ugye??? -
mohuska #179 óhh bazz...nemis tudjátok milyen jól esik ez nekem h van itt ilyen topic...
R.I.P tupac...... -
#178 Amúgy üdv mindenkinek, érdekes hogy mióta több 2Pac számot raktam az mp3-ra, olyan 3 hete nem kelle frissíteni..
Thug Life, West Side 2 Pac 4 Ever ! -
#177 Hello, ez még megvan neked ? Mert ahogy néztem, nem licitált ré senki se. -
#176 pap LAN :D -
#175 Kinek a pap, kinek a paplan...
-
#174 yo,ment operával is :D Frefox+Opera a legjobb. nálam az opera azért az első... -
#173 IE az fos :) -
#172 vagy IE-t. -
#171 használj firefox-ot ;) -
#170 mivel netezel? nekem oprával,soha nem szedi úgy le... -
#169 Klippeket? Jobb gomb, majd cél mentése más néven. Egyszerre csak egyet lehet tölteni, de viszonylag gyorsan lejönnek. Már leszedtem vagy 7-et.
-
#168 a klippeket,nem tom hogy kell letölteni,mert nem várom,meg,hogy az új ablakot is betöltse :D de a hátterek nagyon jók :D -
#167 -
#166 van itt egy érdekes kis link,nézzetek fel,vannak yo háttérképek,meg clippek :D -
#165 újabb érdekes hírek-kel bővült ThuG 4 Life oldala a www.jokkka.tk -
#164 kössz az új infokat :D -
#163 vagy pü-be küld el a te címed és akkor felveszlek -
#162 palinko, nem tok válaszolni pü-be, nem engedi valamiért, msn-re vegyél fel és ott megbeszéljük -
#161 Még idén megjelenik egy dokumentum film a Live Squad-ról (Stretch, Majesty, DJ K-Low), melyben természetesen 2Pac is lesz. A filmben eddig nem publikált videok, interjúk lesznek. A kiadó ugyanaz lesz aki régebb kiadta a Live Squad - Game Of Survival dvd-t. Matt barátom adott egy rövid trailert a dvd-ről, amit letölthettek innen.
-
#160 sajna,nem találtam még meg,igaz nem is kerestem 1000-rel... -
#159 inkább vegyék meg a dvd-t! megéri ;) -
#158 Érdemes. Nagyon jó. Pac a saját életét mutatja be. Leszedheted a mininova.org-ról. Felirat meg a feliratok.hu-n van. -
#157 nem,sajna a resurectiont még nem láttam :( érdemes megnézni?
a Temptations egy kicsit lassabb,ebben a kategóriában most két szám jut eszembe: I ain't a mad cha,megg az Unconditional Love. -
#156 Azok se rosszak. Meg a Temptations is nagyon jó. Láttad a Resurrection-t? -
#155 nagyon yo trackek :D szerintem neked tetszene a Black Jesuz (Still I Rise), meg a Troublesome '96 (Greatest Hits). azok is hasonlók... -
#154 Le: Nagyon király.
Most teljesen odavagyok meg vissza a Hail Mary-ért. K*rva jó zene! -
#153 remélem majd leírod a véleményed a song-ról :D -
#152 Köszi. -
#151 Runnin CD Single-n van rajta,ez még '97-es termék... -
#150 Az eredeti runnin' melyik albumon van rajta? Én a Resurrection-en hallottam. -
#149 vágom mire gondolsz és ezt a mondatot amit idéztem le is tudtam fordítani.
írtam is h kicsit félreértettem, de miután megmagyaráztad leesett.
csak annyit mondtam h megvédjem magamat :), h elhangzik a west + east side :) ergo csak nem akartam szégyenben maradni :) -
#148 az All Eyez On Me-vel meg is csinálták a szép kis lemezeladást :D