16
amerikai polgárháború
-
#16 Meg ha rázoomolsz a térképre ... -
Whir #15 Kipróbáltam a demót... hát furcsa. Ez valójában egy TBS, amin hexatáblán kell ólomkatonaszerű egységeket tologatni, a 3d egységek csak a körök lejátszásakor jelennek meg. Ez a rendszer kicsit a combat missionre emlékeztet, de itt szvsz teljesen funkciótlan. Az csapattestek animációja csúnya, (az egyes egységeké nem rossz, de ahogy együtt mozognak, az szerintem egy vicc) és a hexaterep sokkal-sokkal áttekinthetőbb, mint a 3d-s.
A körítés, polgárháborús képek, fotók, dokumentumok tára egész kellemes (bár ugyanezt egy ősrégi - még a 3d gyorsítók előtti korból való - polgárháborús játék sokkal bővebb anyaggal csinálta meg); viszont a stratégiáról háromnegyed óra játék után nem volt meg az a késztetésem, hogy ezt folytatnom kellene.
Az egységek pedig teljesen kiábrándítóak: van lovasság, tüzérség, gyalogság meg milícia és parancsnok, oszt kész.
Asszem ez egy sajnálatos kudarc... -
#14 nem akartam új topikot nyitni: de tán ez jobb lesz->
Civil War: War Beetwen the States -
#13 ez nem vmi jól néz ki! le sem töltöm -
#12 Hajjaj, asszem itt valaki be lesz perelve a név miatt... -
#11 AMERICAN CIVIL WAR GETTYSBURG (C) TAKE 2 INTERACTIVE
Supplier .: Team PHXiSO Release Date : 05-06-2005 Packager .: Team PHXiSO Genre .......: STRATEGY Tester ...: Team PHXiSO Release Size : 1CD xx/40 @15 Megs Protection: - Method ......: BIN/CUE+RAR Developer.: TALONSOFT Rating ......: <07/10> -
#10 az amerikai polgárháború a kedvencem, nyam.nyam...)) -
#9 Azért maga a játék szép :) -
FiReBoY #8 Ezek nem is lőnek, csak taszítgatják egymást. -
#7 Hey de szar:(
Már minden amerikai :( -
#6 jah, fogom a sarlót, és elkezdek itt kaszálni -
#5 Wow milyen szép a fű! -
#4 -
#3 2005-05-06 American Civil War Gettysburg (c) Take 2 Interactive PHXISO 40x15 MB -
#2 Kiadták az American Civil War: Gettysburg demóját, kipróbálhatjuk magunkat az amerikai polgárháborúban is. Sajnos csak 60 percig lehet vele játszani, ha nem kívánunk fizetni érte. Szóval valószínűleg az ominózus 220 mega valójában a teljes verziót tartalmazza. -