731
segítség frapshez
-
#51 nekem sem. -
#50 én meg mindíg csak nyomkodom az F10-et, de nem csinál semmit. -
#49 hol lehet beszerezni crackelt frapset? Lehetőleg az újat
linket vagy vmit pls -
zegner #48 De olyan kéne ami el is indul mert már van egy rakat olyan ami nem indul el és elegem van belőle -
zegner #47 Tudnátok adni egy bármilyen verziójú fraps-et ami több mindt fél percet vesz fel? az hogy nem tömörít az nem olyan nagy gond csak egy normálisan működőt please.
Remélem valaki még elolvassa az üzimet -
#46 valaki toljon már fel valamilyen linket crack miatt :( -
#45 hali!
Van 1 kis problémám multkor csináltam egy muvit és akkor minden rendbenvolt demost ha felveszem a cuccsot frapsal és lejáccom kb 3 fps az aviban is miért??? mitől lehet?? -
TomTXX #44 JAh, elfelejtettem hozzátenni, hogy v255 nekm nem megy valamiért, de a 263 igen. Csak az meg trial :-(((( -
TomTXX #43 Nekem akkor vette fel a hangot, ha "Felvétel fő hangereje " volt becsekkolva felvételhez. Merrt amúgy onna vesz, ami alapbol a vindózban be van jelölve.
Nekem viszont azt árulja már el valaki, hogy hol találok törést a v2.6.3 (Built:4963) Fraps-hez? -
Pitkany #42 Hellómindenki. remélem olvassa ezt még valaki...
Nem tudja valaki, hogy a frepset hogy lehet úgy állítani, hogy hangot is vegyen fel?
Kipipálom a record sound-ot, és nem vesz fel játékból semmit, csak mikrofonból, de abbol se mindig.
help plz!!!! -
#41 ET-ből meg screenshot-onként csinálj múvit... ..sokkal jobb lesz a minősége! (persze, ha max fps-el veszed fel (F5))aztán Premierben összefűzöd... (van ET múvikészitésről egy tutorial a www.enemy-territory.hu-n) -
#40 jobb vas és nem eszi meg az fps-t! :) -
#39 hi
nincs valami plugin fraps-hoz h ne csak full és half size-ban lehessen felvenni?
mert a half size az nagyon szar minőséget eredményez a full meg megeszi az fps-t a kettő közötti, (800x600) lenne nekem a legideálisabb -
#38 hát ez igazán zsír, vsak tényleg nincs crack a 2.5.5-öshöz sehol sem. legalább én sem nagyon találtam valamit is -
#37 ez persze Tucok-nak szólt :)
-
#36 én már azt használom, és semmi bajom sincs vele
itt a link #29
-
Tucok #35 A fraps csak aviba tud tömörítés nélkül felvenni. Ha közben realtime tömörítene akkor a géped nagyon akadna, vannak hasonló programok amik tudnak ilyet, de én nem bízok bennük. Inkább a 10Gb -nyi anyagot összevágom és utána valamelyik codeccel lenyomom picire.
Kijött a Fraps 2.5.5 de crack illetve key sehol sincs hozzá. Minden oldalon csak kedves trójaiak zúdulnak az emberre lényegi infó nincs, ha valakinek megvan már akkor küldje el a hozzávaló törést vagy küldjön Privátot nekem. -
excreator #34 Azt szerettem volna mondani (csak rosszul írtam le), hogy ha játszom, akkor a game (Enemy Territory) jóval több mint 30FPS-el megy. Ezt felveszem demóba, a saját demorecorderével. Ez visszajátszáskor olyan, mint amikor játszom. Ha viszont elkezdem menteni a Fraps-al, akkor kiírja, hogy 18-25 FPS felvétel közben, de állítom hogy az nincs meg a húsz. Ugyanezt csinálja a 2.5.5 demo is. Egyedül a 2.2.1 ment rendesen, de az meg nem vette fel egyben a filmet, hanem 150-200MB-os darabokra vágta. -
#33 mi az hogy akkor már? 30 FPS a max... -
#32 hát ja, akkor már azé nem olyan folyamatos!!
de mit állítasz, és hol???? -
excreator #31 A 2.0.0 működik, a 2.5.5 ugyanúgy nem, de köszi. Egyetlen bajom, hogy a 2.0.0 ha 30FPS-re van állítva akkor sem szép folyamatos a képe, kissé szaggat. -
excreator #30 Köszönöm! Most leszedem és megnézem melyik működik! -
#29 Fraps v2.5.5 Retail
-
#28 nekem ez van meg "Fraps v2.5.5 Retail.zip"
ha kell felrakom vhova
-
#27 próbáld meg akkor a google-t, csak ezt tudom ajánlani. nekem is onnan van, és tudom hogy könnyebb lett volna ha felrakom, de nem jött össze... -
#26 nem hiszem el!!!!! -
#25 fraps 2.0.0 crackelt -
#24 ez nem jött össze:D -
#23 ez asszem már eleve crackelt!! (ha minden igaz..)
fraps 2.0.0 crackelt -
#22 felrakom ftp-re -
excreator #21 nincs linked 2.0.0 -hoz? -
#20 2.0.0 verziót nézd meg, aztán majd ha nincs ínyedre megvenni, akkor látogass el egy elég ismert oldalra(több is van) és találsz hozzá valami számsort -
excreator #19 Hi!
Segítséget kérnék! Fel volt telepítve és használtam is a Fraps 2.2.1-es verziót. Kíváncsiságból feltettem a 2.5.5-t, de időkorlát miatt uninstall, nem tetszett. Teláltam 2.5.4 crack-elt verziót, de ez a nem indulós fajta. Sebaj, unionstall és 2.2.1 ami eddig működött, install. Most már ez sem. Még úgy sem, hogy a registryből kiszedtem a FRAPS, FPS1, FRAPSVID.DLL bejegyzéseke is. Tud valaki megoldást, mert most nincs egy működő verzióm sem.
Köszi! -
#18 thx -
#17 Movie Makert megnyitod. "Import Video", ha kesz "Add to storyboard" aztan a fajl menuben "Save movie file." Ennyi. 300 megas Fraps videobol 3 megat csinalt. Mondjuk eleg pocsek is lett. Valahol biztos lehet allitani a minosegen is, en avval nem szorakoztam. A VirtualDub-al is hasonloan egyszeru. Open video file, aztan a video menu Compression menujeben kivalasztod a DivX codecet. Mentes a "Save az AVI" menuponttal. Sok sikert. -
#16 ezt mind hogyan is?? -
#15 És ezt miért nekem mondjátok???
Nem én kérdeztem, és pont ezt mondtam ... -
#14 Amit felveszel összetömöríted Divxel, Xviddel, ami tetszik, és máris kisebb lesz... ennyi -
#13 Azért az elég durva, valamikor felvétel közben így is szaggat mint tom, mi lenne ha egyből összetömöríteni ? hujjujj... -
#12 ez eddig érthető, de utána mi legyen, ha felraktam??
meg mintha beszaggatna, amikor elkezdem venni a giga méretű fileket.....