Lecserélték az okmányirodák hálózati rendszerét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma Magyaroszágon a piramis különbözõ szintjein lebegõ munkatársak kétfélék. Az egyik meg van gyõzõdve róla, hogy semmit sem lehet jobban csinálni, a másiknak semmiféle változtatásra nincs esze vagy ingere. Ennyit a fejlõdésrõl. BALKÁN gondolja a nyugatabbról jövõ és igaza van, sajnos.
Sil78
Az internetes idõpontfoglalást kipróbáltam, de rögtön fel is adtam, amikor a legközelebbi lefoglalható idõpont több mint 3 hét múlva lett volna. Pedig csak valami papírt kellene kitölteni pár adattal, lenne vagy öt perc összvissz ez az ügyfélkapus regisztráció, ha normálisan csinálnák... (Kíváncsi leszek, hány órát kell majd érte sorbaállni, amíg az ügyintézõk szokás szerint megvitatják ügyes-bajos dolgaikat munka helyett.)

These are my friends, see how they glisten...

Ma voltam forgalmit cserélni Tatabányán.
10 perc alatt amíg bent voltam a 4 ülõ és 6 jövõ menõ közalkalmazott kolléga múlt hétvégét, jövõ hétvégét, nyaralást, szülinapot, névnapot és miegyebeket beszélt meg egymással a jelen lévõ 5-6 cserélõdõ ügyfél elõtt. mindezt harsány, fesztelen stílusban.
Gondolom ezt privát vagy multi szférában nem engedhették volna meg maguknak, hozzátéve hogy közben felmérve a humánerõforrás értelmi szintjét valószínûleg sehol máshol csak urambátyám által benyomott közalkalmazottként tengethetik panaszkodós életüket.
A pofázás helyett dolgozni is lehetne szerintem, de az érdekelne még: mi folyhat, ha nincs ügyfélszolgálati idõ.
JA: ÉS AZ EGYIK ÉPPEN SZIDTA AZ ÚJ RENDSZERT HOGY MILYEN LASSÚ

Jó tanácsom, hogy Kalasnyikov nélkül ki se lépjetek az utcára Magyarországon és azonnal lõjétek fõbe magatokat, ha már nem bírjátok. 😊