Motorola C385
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csákány!
Tudjtok nekem nagyon kéne a motorola C385 illesztõproramja!
Valaki eldüldené e mailben?
[email protected]
Köszike!
Tudjtok nekem nagyon kéne a motorola C385 illesztõproramja!
Valaki eldüldené e mailben?
[email protected]
Köszike!
Hi! Engem is érdekelne a Motorola Service Software 3.8. Vki elküldi nekem mailbe?
[email protected]
THX!
[email protected]
THX!
Sziasztok!
engemet érdekelnének programok a telefonhoz leginkább service software ha tudtok adjatok már valami linket pls vagy dobjatok meg egy levé[email protected]
engemet érdekelnének programok a telefonhoz leginkább service software ha tudtok adjatok már valami linket pls vagy dobjatok meg egy levé[email protected]
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
hi, David eltudnád nekem küldeni a progikat amiket sikerült összeterelned?
a MPT3 már meg van...
elsõsorban a midway, MSS és egyéb java illetve függtelenítõ-beállító porgik.. THX
a MPT3 már meg van...
elsõsorban a midway, MSS és egyéb java illetve függtelenítõ-beállító porgik.. THX
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
Helló. Én nemtom mijen progiról beszéltek,de ajállom mindenkinek a mobil phone tools-ot ami letölthetõ a http://hellomoto.uw.hu ról. Szerintem jó progi,de a hibája az hogy nem lehet vele játékot tölteni. kár. 😞
hali.
van a telcsihez valamilyen függetlenitö progi?
van a telcsihez valamilyen függetlenitö progi?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
EZ A LEGNÉPSZERÜBB TÉMA???? <#mf1>#mf1> <#banplz>#banplz>
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
CSö Dun!!!!
Cseréld már le a Motorola C385-ast. Már keresem a neten a Motorola Service Software 3.8 -ast. Csááááá.
Cseréld már le a Motorola C385-ast. Már keresem a neten a Motorola Service Software 3.8 -ast. Csááááá.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Nekem sikerült rá tennem jatékot. Igazabol nem is kellett feltörni a menüt csak egy programban engedélyezni kellett a java jatek feltöltést. Itt ugyanigy ki is lehet kapcsolni. Igy nemugrik a gari.
Ahhoz hogy játékokat tegyél fel rá fel kell törni a telót mert a T-mobilos arcok letiltották a menüt. Sajna ha feltöröd akkor ugrik a gari!
Egyébként tényleg jó kis teló nekem is ilyen van és a célnak tökéletesen megfelel.
Egyébként tényleg jó kis teló nekem is ilyen van és a célnak tökéletesen megfelel.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4