15
Motorola C385 programok,infók
-
sabi97 #15 Csákány!
Tudjtok nekem nagyon kéne a motorola C385 illesztőproramja!
Valaki eldüldené e mailben?
ocdk@citromail.hu
Köszike! -
elodloic #14 Hi! Engem is érdekelne a Motorola Service Software 3.8. Vki elküldi nekem mailbe?
elodloic@citromail.hu
THX! -
csiposz #13 Sziasztok!
engemet érdekelnének programok a telefonhoz leginkább service software ha tudtok adjatok már valami linket pls vagy dobjatok meg egy levéllel...csiposz@yahoo.com -
lang14@freemail.hu vagy lang14@citromail.hu
csak mert a goglemail ha jól tudom nem fogad exe-t -
ird le az e-mailcimed és amint tudom küldöm. -
hi, David eltudnád nekem küldeni a progikat amiket sikerült összeterelned?
a MPT3 már meg van...
elsősorban a midway, MSS és egyéb java illetve függtelenítő-beállító porgik.. THX
-
elodloic #9 Helló. Én nemtom mijen progiról beszéltek,de ajállom mindenkinek a mobil phone tools-ot ami letölthető a http://hellomoto.uw.hu ról. Szerintem jó progi,de a hibája az hogy nem lehet vele játékot tölteni. kár. :( -
Van a Motorola Service Software 3.8 . De senkinek nics meg csak szervizbe :) -
hali.
van a telcsihez valamilyen függetlenitö progi?
-
Húzz ell Ákos. -
EZ A LEGNÉPSZERÜBB TÉMA???? -
CSö Dun!!!!
Cseréld már le a Motorola C385-ast. Már keresem a neten a Motorola Service Software 3.8 -ast. Csááááá. -
Nekem sikerült rá tennem jatékot. Igazabol nem is kellett feltörni a menüt csak egy programban engedélyezni kellett a java jatek feltöltést. Itt ugyanigy ki is lehet kapcsolni. Igy nemugrik a gari. -
Ahhoz hogy játékokat tegyél fel rá fel kell törni a telót mert a T-mobilos arcok letiltották a menüt. Sajna ha feltöröd akkor ugrik a gari!
Egyébként tényleg jó kis teló nekem is ilyen van és a célnak tökéletesen megfelel. -
Programokat keresek C385hez elsősorban a Motorola Service Software 3.8 érdekelne. Már hónapok óta keresem de nemtalaltam meg sehol. A 3.6 nem jó!
Esetleg még java játékok érdelnének. Tud valaki valamit ajánlani?
Szerintem ez a teló nagyon jó csak a kevés memória zavar. Várok mások vélemenyét is.