68
Mobil, Mobil, P.Mobil!
-
#68 Sziasztok! az a dvd-m amin az összes mobil lemez meg volt megsérült.
Ha valaki tudna segíteni honnan tudnám letölteni újra az kérem segítsen.
Elöre si köszi -
Emmegki #67 MEGHALT TUNYOGI PÉTER!
Nyugodjék békében! -
Zolorado #66 A P.Mobil a legjobb zenekar! 22-én a Rocktóberfesten ott leszek! -
Osszia #65 Hello a P.Mobil honlapján ki van írva hogy a jelenlegi felállás megszűnik nov. 1-től...Ki mit tud erről??? Információkat szeretnék...mert ez a tudatlanság megöl...Ideges vagyok kedvenc zenekarom miatt... -
crazyman33 #64 Fehérváron a 3 napos FEZEN-en plakáton hirdették.
Szept. 23-án Martonvásár Sportpálya mellett, a Bencsik Samu emlékműnél az esti órákban. Mindenki hozzon egy szál virágot és egy darab gyertyát!
Ez állt a plakáton. -
#63 lesz olyan? azannya...hol láttad?? -
crazyman33 #62 Szevasztok!
Ki tud valamit a szeptember 23.-i megemlékezésről ami Martonvásáron lesz elvileg? -
Osszia #61 Szevasz!!!
Én nekem is a kedvencem a Samu!! Vicces de az összes kedvenc zenekaromnak vhogy köze van hozzá( P.Box, Bill stb)!! Az pedig szerintem is egyszerűen tény hogy az egyik legjobb zeneszerző volt... Kár hogy szétbomlasztották a csapatot és kár hogy korán meghalt...
Akkor lécci küldd el azt a két anyagot: [email protected] -ra!!! Előre is köszi!!
Végre egy ember aki azt szereti amit én... -
#60 szia!
én a Bencsik-Cserháti korra esküszöm, az kétségtelen, hogy a legnagyobb dalaik abban az időszakban születtek. Ez főleg Samu munkásságát dícsérendő, hiszen a Mobil dalainak 80-90%át ő szerezte...idén szeptemberben 20 éve, hogy meghalt :-(
Az archív felvételek ügyében tudok segíteni, a felsorolt 3 koncert közül 2 megvan. -
Osszia #59 Hello mindenkinek!
A P.Mobil szerintem király, ők a maghyar rock egyik -megkerülhetetlen- tényezői!! Szerintem (még jelenleg is) az egyik legjobb magyar rockbanda!!
Látom milyen témák voltak felvetve ezért ezekre is reagálnék most!!:
Vikidál- Király volt (a P.Boxban is)-egyedi hangja van!!
Tunyó- nagyon jó, nagyon szeretem (én őt hallottam először)
Joe - kétségtelen isteni hanggal van megáldva, és jó is ; csak a Pokolgép után hallva egy kicsit furcsa a P.Mobilban
Szerintem a csapat 1978-1985 között élte fénykorát -ekkor már megvolt ugye a Honfoglalás és egyre több számot hoztak (+végre albumok)
Kedvenc szám? ez nehéz...kb 30 van : Lőjj rám, Rocktóber kétforintos dal, RTock&roll, Kutyából szalonna, Pléhkrisztus, Örökmozgó Mobilizmo stb stb stb
Ha nem baj mindjárt lenne is EGY KÉRÉSEM:
Én sajna sokilyen archív felvételről lemaradtam, ezrt kérnék néhányat
Nagyon örülnék ha vki elküldené nekem őket
1980- Ajkai konci (bencsik cserháti bucsu)
1977-Ma este is vendégünk Bill
és estleg
1984-Elektromos temetés (BIP záróbuli)
Remélem vkinek megvan...
Nagyon ürölnék neki!!!! Segítsetek!!! -
#58 Mobil tallam 10+ eve. Valahogy nem teccetek akkor. Meg az is volt, hogy rengeteg amator zenekar elottuk es mar csak a vegere vartunk. Sok rossz meg a jotol is elvesze a kedvet -
#57 dejó, ide bezzeg nem jönnek...igaz nem komálom az 1980-as utáni formációkat, de azért megnézném :)
a tősedrő fesztivál még közel lenne, de azon a napon meg Totora megyünk :DD
-
#56 jó napot!
természetesen rajta van az oldalon, p.mobil diszkont - könyveknél Sárvári Örökmozgó lettem c. könyvénél említik, ottvan a számlista, szerzőkkel, dátummal, minden ami kell :) -
#55 ket het mulva Mobil konci lesz nalunk. remelem valamelyik lusta haveromat ra tudom beszelni -
Póczi #54 Segítséget kérnék!
A P.Mobil-"Múlt idő" című CD-nek számcímei és borítója kellene,de sehol sem találom még a honlapjukon se tesznek róla említést? Miért??
Elöre is köszönöm!! Póczi
Válaszokat a [email protected] - ra küldjétek!! -
#53 Megtekinthetitek az általam írt P.Mobil - Rocklegendák live konci összefoglalót itt. -
#52 ó, ha lenne olyan cuccom, ami kazit alakít át CD-re...
faternak megvan egy 77-es békéscsabai koncert, jó minőségben, de sajnos kazettán, be kéne digizni -
#51 Semmi gond!;) -
#50 nah, megvan a frankó, neked volt igazad, Zolcsi!
elnézést a sok marhaságért amit összehordtam! :)
-
#49 khm...nos Tunyogi mondta egy interjúban...ez azért csak jelent valamit :))
-
#48 tehát legalább olyan 1400-1600 Vikidálos koncert volt!;) Sztem az elég meghatározó! -
#47 szted 7-8 év alatt négy fellépés?? akkoriban egy évben kb. 200 koncertet adtak!!! -
#46 ne mondd :D
ezeket mind tudom, a lényeg az, hogy 7-8 év alatt 4 fellépés nem sok...de attól független neki is király hangja van, egyik kedvencem!
-
#45 Figy összeadtam(Mivel többször lépett ki illetve be) kb. 7-8 évig volt a P.Mobil énekese összesen, és sztem ennyi idő azért elég meghatározó! -
#44 kicsit elvagy tájlva Vikidál ügyben!:D -
#43 jah, bár Vikidállal nem léptek fel túl sokszor...4-szer összesen...
Tunyogi egy isten, nagyon jól énekel, káprázatos még most is :)
Joe nem olyan rossz de sztem nem illik a mobilba a hangja...bár még nem sok felvételt hallottam tőle -
#42 Vikidál volt a jó aztán a Tunyogi, Joe nekem nem jön be annyira. -
#41 jó tudom, SG se nagyon volt, de most ettől eltekintünk :D
írjatok már, annyi minden van!
Szeretitek-e Joet, vagy inkább maradnátok Tunyónál, milyenek az új dalok(1996-osak), stb. -
#40 nem hiszem a 70-es években nem volt internet!:D:D:D:D -
#39 írjon már más is, nem akarok magammal beszélgetni :DDD
huh, ha most a 70-es években lennénk akkor hány 100 hsz születne ide naponta :) -
#38 hát, Samu 87-ben halt meg, de 80-ban már kilépett a Mobilból, hogy megalakítsa a P.Boxot, szal nem a halála miatt lett oda az eredeti (legjobb) felállás.
-
#37 nincsmit hallgasd egészséggel :D -
#36 húúú ez nagyon király, kösz! -
#35 Mától január 3-ig P.Box 83-as koncert tölthető a P.Mobil oldaláról!
-
#34 kira :D
az ez az élet babolcsai nénit meg a mobilizmot áttod küldeni?
msnem: [email protected] -
#33 Megvan az összes album!:D:D:D:D -
#32 nah, végre sikerült megszerezni a Worst of koncit videóba!
naon kira -
#31 nah má megvan
nagyon zsíros, Samu királyul játszik, Tunyó is jó, sajna Lóri nem tudott konferálni valszeg el volt tiltva.
de a konci nagyon jó volt!
-
#30 megvan vkinek az 1980-as ajkai koncert?
nagyon kellene!!!!!!
cserébe tudom adni:
1977 - Ismét vendégünk Bill
1979 - Gyere vissza, Gyula!
1973-1985 Múlt idő
1994 - Worst of
1995 - Rest of
Heavy Medal
Stage Power
Honfoglalás
Színe, java
ennyi :) -
#29 Sziasztok!
Régóta keresek egy dalt. Remélem tudtok segíteni.
A régebbi (MIÉP-es) Pannon rádióban hallottam.
A dalt 2001 szeptember 11 alkalmából írta a P.Mobil.
Valahogy így van a dalszöveg:
Szóltak a dudák
szóltak a harangok!
A tűzoltók írek,
a pilóták arabok
Amerikában repülni tanultak
leszállni nem tudtak
de nem is akartak!
Refr.3x
Hol voltál Clinton
mikor dőltek a tornyok.