P. Mobil

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wilson bácsi
Sziasztok! az a dvd-m amin az összes mobil lemez meg volt megsérült.
Ha valaki tudna segíteni honnan tudnám letölteni újra az kérem segítsen.
Elöre si köszi

MEGHALT TUNYOGI PÉTER!
<#sir><#sir><#sir>

Nyugodjék békében!

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

A P.Mobil a legjobb zenekar! 22-én a Rocktóberfesten ott leszek! <#vigyor>
Hello a P.Mobil honlapján ki van írva hogy a jelenlegi felállás megszûnik nov. 1-tõl...Ki mit tud errõl??? Információkat szeretnék...mert ez a tudatlanság megöl...Ideges vagyok kedvenc zenekarom miatt...
Fehérváron a 3 napos FEZEN-en plakáton hirdették.

Szept. 23-án Martonvásár Sportpálya mellett, a Bencsik Samu emlékmûnél az esti órákban. Mindenki hozzon egy szál virágot és egy darab gyertyát!

Ez állt a plakáton.

Forza Racing Hungary - http://crazyman.hu/

McGrady
lesz olyan? azannya...hol láttad??

Kuss!-magyarázta.

Szevasztok!

Ki tud valamit a szeptember 23.-i megemlékezésrõl ami Martonvásáron lesz elvileg?

Forza Racing Hungary - http://crazyman.hu/

Szevasz!!!
Én nekem is a kedvencem a Samu!! Vicces de az összes kedvenc zenekaromnak vhogy köze van hozzá( P.Box, Bill stb)!! Az pedig szerintem is egyszerûen tény hogy az egyik legjobb zeneszerzõ volt... Kár hogy szétbomlasztották a csapatot és kár hogy korán meghalt...
Akkor lécci küldd el azt a két anyagot: [email protected] -ra!!! Elõre is köszi!!

Végre egy ember aki azt szereti amit én...
McGrady
szia!
én a Bencsik-Cserháti korra esküszöm, az kétségtelen, hogy a legnagyobb dalaik abban az idõszakban születtek. Ez fõleg Samu munkásságát dícsérendõ, hiszen a Mobil dalainak 80-90%át õ szerezte...idén szeptemberben 20 éve, hogy meghalt :-(
Az archív felvételek ügyében tudok segíteni, a felsorolt 3 koncert közül 2 megvan.

Kuss!-magyarázta.

Hello mindenkinek!
A P.Mobil szerintem király, õk a maghyar rock egyik -megkerülhetetlen- tényezõi!! Szerintem (még jelenleg is) az egyik legjobb magyar rockbanda!!
Látom milyen témák voltak felvetve ezért ezekre is reagálnék most!!:
Vikidál- Király volt (a P.Boxban is)-egyedi hangja van!!
Tunyó- nagyon jó, nagyon szeretem (én õt hallottam elõször)
Joe - kétségtelen isteni hanggal van megáldva, és jó is ; csak a Pokolgép után hallva egy kicsit furcsa a P.Mobilban

Szerintem a csapat 1978-1985 között élte fénykorát -ekkor már megvolt ugye a Honfoglalás és egyre több számot hoztak (+végre albumok)
Kedvenc szám? ez nehéz...kb 30 van : Lõjj rám, Rocktóber kétforintos dal, RTock&roll, Kutyából szalonna, Pléhkrisztus, Örökmozgó Mobilizmo stb stb stb

Ha nem baj mindjárt lenne is EGY KÉRÉSEM:
Én sajna sokilyen archív felvételrõl lemaradtam, ezrt kérnék néhányat
Nagyon örülnék ha vki elküldené nekem õket
1980- Ajkai konci (bencsik cserháti bucsu)
1977-Ma este is vendégünk Bill
és estleg
1984-Elektromos temetés (BIP záróbuli)
Remélem vkinek megvan...
Nagyon ürölnék neki!!!! Segítsetek!!!
zakika
Mobil tallam 10+ eve. Valahogy nem teccetek akkor. Meg az is volt, hogy rengeteg amator zenekar elottuk es mar csak a vegere vartunk. Sok rossz meg a jotol is elvesze a kedvet

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

McGrady
dejó, ide bezzeg nem jönnek...igaz nem komálom az 1980-as utáni formációkat, de azért megnézném :)
a tõsedrõ fesztivál még közel lenne, de azon a napon meg Totora megyünk :DD

Kuss!-magyarázta.

McGrady
jó napot!
természetesen rajta van az oldalon, p.mobil diszkont - könyveknél Sárvári Örökmozgó lettem c. könyvénél említik, ottvan a számlista, szerzõkkel, dátummal, minden ami kell :)

Kuss!-magyarázta.

zakika
ket het mulva Mobil konci lesz nalunk. remelem valamelyik lusta haveromat ra tudom beszelni

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Segítséget kérnék!
A P.Mobil-"Múlt idõ" címû CD-nek számcímei és borítója kellene,de sehol sem találom még a honlapjukon se tesznek róla említést? Miért??
Elöre is köszönöm!! Póczi
Válaszokat a [email protected] - ra küldjétek!!
McGrady
Megtekinthetitek az általam írt P.Mobil - Rocklegendák live konci összefoglalót itt.

Kuss!-magyarázta.

McGrady
ó, ha lenne olyan cuccom, ami kazit alakít át CD-re...
faternak megvan egy 77-es békéscsabai koncert, jó minõségben, de sajnos kazettán, be kéne digizni

Kuss!-magyarázta.

Zolcsi01
Semmi gond!;)

,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

McGrady
nah, megvan a frankó, neked volt igazad, Zolcsi!
elnézést a sok marhaságért amit összehordtam! :)

Kuss!-magyarázta.

McGrady
khm...nos Tunyogi mondta egy interjúban...ez azért csak jelent valamit :))

Kuss!-magyarázta.

Zolcsi01
tehát legalább olyan 1400-1600 Vikidálos koncert volt!;) Sztem az elég meghatározó!

,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Zolcsi01
szted 7-8 év alatt négy fellépés?? akkoriban egy évben kb. 200 koncertet adtak!!!

McGrady
ne mondd :D
ezeket mind tudom, a lényeg az, hogy 7-8 év alatt 4 fellépés nem sok...de attól független neki is király hangja van, egyik kedvencem!

Kuss!-magyarázta.

Zolcsi01
Figy összeadtam(Mivel többször lépett ki illetve be) kb. 7-8 évig volt a P.Mobil énekese összesen, és sztem ennyi idõ azért elég meghatározó!<#wink>

Zolcsi01
kicsit elvagy tájlva Vikidál ügyben!:D

McGrady
jah, bár Vikidállal nem léptek fel túl sokszor...4-szer összesen...
Tunyogi egy isten, nagyon jól énekel, káprázatos még most is :)
Joe nem olyan rossz de sztem nem illik a mobilba a hangja...bár még nem sok felvételt hallottam tõle

Kuss!-magyarázta.

Zolcsi01
Vikidál volt a jó aztán a Tunyogi, Joe nekem nem jön be annyira.

McGrady
jó tudom, SG se nagyon volt, de most ettõl eltekintünk :D
írjatok már, annyi minden van!
Szeretitek-e Joet, vagy inkább maradnátok Tunyónál, milyenek az új dalok(1996-osak), stb.

Kuss!-magyarázta.

Zolcsi01
nem hiszem a 70-es években nem volt internet!:D:D:D:D

McGrady
írjon már más is, nem akarok magammal beszélgetni :DDD
huh, ha most a 70-es években lennénk akkor hány 100 hsz születne ide naponta :)

Kuss!-magyarázta.

McGrady
hát, Samu 87-ben halt meg, de 80-ban már kilépett a Mobilból, hogy megalakítsa a P.Boxot, szal nem a halála miatt lett oda az eredeti (legjobb) felállás.

Kuss!-magyarázta.

McGrady
nincsmit hallgasd egészséggel :D

Kuss!-magyarázta.

Zs0lt1
húúú ez nagyon király, kösz!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

McGrady
Mától január 3-ig P.Box 83-as koncert tölthetõ a P.Mobil oldaláról!

Kuss!-magyarázta.

McGrady
kira :D
az ez az élet babolcsai nénit meg a mobilizmot áttod küldeni?
msnem: [email protected]

Kuss!-magyarázta.

Zolcsi01
Megvan az összes album!:D:D:D:D

McGrady
nah, végre sikerült megszerezni a Worst of koncit videóba!
naon kira

Kuss!-magyarázta.

McGrady
nah má megvan
nagyon zsíros, Samu királyul játszik, Tunyó is jó, sajna Lóri nem tudott konferálni valszeg el volt tiltva.
de a konci nagyon jó volt!

Kuss!-magyarázta.

McGrady
megvan vkinek az 1980-as ajkai koncert?
nagyon kellene!!!!!!
cserébe tudom adni:
1977 - Ismét vendégünk Bill
1979 - Gyere vissza, Gyula!
1973-1985 Múlt idõ
1994 - Worst of
1995 - Rest of
Heavy Medal
Stage Power
Honfoglalás
Színe, java
ennyi :)

Kuss!-magyarázta.

Tubbs
Sziasztok!
Régóta keresek egy dalt. Remélem tudtok segíteni.
A régebbi (MIÉP-es) Pannon rádióban hallottam.
A dalt 2001 szeptember 11 alkalmából írta a P.Mobil.
Valahogy így van a dalszöveg:

Szóltak a dudák
szóltak a harangok!
A tûzoltók írek,
a pilóták arabok
Amerikában repülni tanultak
leszállni nem tudtak
de nem is akartak!

Refr.3x
Hol voltál Clinton
mikor dõltek a tornyok.

\"Tudom, sorsom egyszerû kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini

McGrady

Kuss!-magyarázta.

Zolcsi01
Tudom!;)

JackDaniels
Akkoriban nem kimondottan a zenekarokon múlott a megjelenés ideje.:) Különösen a minden téren erõsen üldözött kemény, rock zenében.:)

\"Never say never!\" W Churchill

Zolcsi01
Igen 1973-tól , de megjelenési sorrendeben nem ez az 1.!

JackDaniels
Végül is igen.:) A P.Box Majdnem a P.Mobil.:) Persze azért vannak "eltérések".:)

JackDaniels
Nem arról van szó, hogy mikor adták ki, hanem hogy mikor készült. Az "átkosban" ez nagyon nem volt mindegy.:)) Amit linkeltem az volt az elsõ felvett(nem kiadott) lemezük.:)
1984-tõl lényegesen hamarabb mûködött már a P. Mobil.:)

Zolcsi01
ez csak idézõ jelben az elsõ lemeze a bandának mivel az 1. 1984-ben jelent meg Mobilizmo néven, ezt késöbb adták ki megemlékezve a régi bandára!

McGrady
lehet, hogy hülyének fogsz nézni de én aszitem, hogy az ómen P.Box nóta :)
gondolom Samu vitte át, amikor otthagyta a mobilt....a zöld a bíbor és a feketével is ez a helyzet asszem :))

Kuss!-magyarázta.

JackDaniels
AZ elsõ nagy lemez és az elsõ, eredeti felállás, ami Bencsik Samu tragédiája miatt sajnos nem sokáig volt tartható.

JackDaniels
Kedvenc szám? Van több is:
-A király
-A vonat
-Miskolc
-Fõnix éjszakája
-Honfoglalás szvit
-Két forintos dal
-Lój rám
-Menj tovább
-Omen