Magyarország Anno

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lóverseny, kaszinó, szónokversenyek a kávézókban, mulatságok egyszóval Dualizmus!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem a gumiban vagyunk, bazz :|
torrente
Magyarország Anyó

"Magyarország az 1880-as években" -> nem 1880-ban konkrétan ,)
Rafaelo
1880 ban nem volt semmi tök unalmas év volt 😞

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Tetsuo
ez kira! már kezdtem elfelejteni..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Esrohnoil
Gondolom voltak bálok, meg színházak... 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Sajnos már nem igen emlékszem az akkori dolgokra...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

bertino
És ha igen ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Rafaelo
idõutazó topik ????

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Ackro
😛

Ackro
annyira szeretnék sg fórum üzenetekre minél hamarabb reagálni, de nem tudom kitõl kérjek segítséget.

nem kioktatok hanem segítek! személyeskedõ megjegyzéseket privátban pls, vagy sehogy

száray félékben elég részletes 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PLackó
engem meg már rohadtul idegesít az hogy te mindenhol ott vagy ahol van alkalmad kioktatni,leugatni másokat.

Miért nem nézel szét mondjuk a Országos Széchényi Könyvtárban?
ott elolvashatsz akkori újságokat...

Killgore
Milyen volt magyarország... hmm. jó nagy 😄

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

lol, kösz, nem mondod... valószínûleg nagyon részletes anyag...
törikönyvekben is van róla infó már mert érettségiben is tananyag 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gut. Besser. Presser.

Ezt köszi szépen, asszem hasznos lesz😊
esetleg nem kell kötözködni, ugyanis az elég specifikus topik 😉
amúgy meg engem nem érdekelnek az 1500-as évek, szal ezért lett ez... kösz a commentet <#wave>
esetleg itt?
amúgy a topic aláírásába valami általános dolgot írsz, akkor az is tud ide írni, akinek az 1500-as évek kellenek

Szasztok!

Érdekelne, ha valakinek van valami információja az 1880-as évek Magyarországáról. Bármi, tehát olyan szintig, hogy milyen kórházak mûködtek akkoriban, vagy éppen milyen szórakozási lehetõségek voltak adottak a kor emberének...
Köszi <#smile>