12
-
vagzoltan #12 hol lehet a legfrisseb patch-et letölteni??? -
mallar #11 hogy lehet xp-n multizni??????? van valami pach vagy ilyesmi????
adhatnátok linket!!!
ja! és én ma is nap mint nap totala-zok!!!
a ta oldalam hunta.atw.hu
ott vannak infok letöltések, de nem rék kezdtem szóval még fejlődik
de ami a legfontosabb rendeznék Total Annihilation bajnokságot!!!
szilveszterkor vagy akármikor(persze ha addigra kerítek pach-et, amivel lehet XP-n is tolni a multit!)
bárki aki ujra akarja élni ennek a hihetetlenül király, állat játéknak a bizsergető meccseit az irjon!!! ([email protected][email protected] -
ele #10 légyszives segitsetek,a CC-t és BC-t szeretném megszerezni.hogyan?kitöl?hol? -
#9 Ez a galaxis meccs érdekes,van egy nagy térkép rengeteg mappal és meg kell hódítani?De kár hogy kimaradtam ilyenekből most 5 évet kell bepótolnom :)
Beállítok az én kezdő tudásommal és 5 perc alatt kikapok. :)
-
#8 Kössz az infót.A CC-t meg a BC-t még régen megszereztem,remélem még megtalálom a pincében valahol.
Be kéne szervezni pár magyart és összehozni meccseket a nyáron valamikor.Benne lennék. -
device #7 na akkor meg ez is :
fajljuniverz -
device #6 nem feltetlenul kell hozza eredeti, van nocd patch, jelenleg a 3.1 nel tartanak, de netes jatekhoz kell a CC es a BC kiegeszites. mindegyik letoltheto.nem legalisan de le lehet szedni. mondjuk az 5k unit peccs azert durva :)
aszondja hogy linkek:
Total annihilation Universe
www.phoenixworx.org
akkor mivan meg....jameg gnug.org on van irc server ahol csak ta-s arcok mozognak etc. de ez a phoenixclient olyan mint az allseeing eye csak TA-ra van belove. meg fasza galaxis meccsek is vannak rankins stb. lessetek ra
hev fán -
#5 Nekem is tetszett régen de azt hittem már senki nem játszik vele,talán majd a nyáron újra felrakom.Élő példa rá hogy nem mindig a legújabb,ultra grafikájú játék a legjobb.Milyen verzó és kiegészítések most az aktuálisak?Gondolom különbözővel nem megy.Ja és kell hozzá eredeti?(tudom nagyon olcsó) -
HUmanEmber41st #4 Pasthelod !! vagy valaki!
légyszi küldjetek linket, honnét lehet frisíteni a régi TA-t!!
Köszi!
-
thomyka #3 Egyik kedvenc startégiai játékom a megjelenés óta. Mindig néztem a netet, hátha megjelenik egy újabb rész. Most pedig rajongók készítik el. Ez tetsztik. :) -
device #2 En kb egy honapja vettem elo, leszedtem hozza pwclientet meg mindent,es tenyleg sokan jatsszak. Meg is lepodtem. Foleg mikor segitseget kertem es odajott egy arc hogy akkor tanitana engem ha akarom. Hat poen volt mondhatom. Mutatott egyet s mast. Azota nagyon megtetszett. Vegre nem nyomnak le 10 perc alatt, kell hozza fel ora neten :D
De lanon is eleg nagy poen. 6an mar nem is olyan rossz :D en tuti leszedem ezt az ujat -
#1 Múlt héten feltettem a jó öreg TA-t meg hozzá a legújabb kacatokat (5000-es unit limit ^.^) és jópár nagy (64*64 az nagyon NAGY :))) pályát találtam hozzá ta siteokon , igazán jól lehet vele szórakozni :]