12

Kritika a filmről


Vin Diesel bébicsősz szerepben...

  • guardian hero
    #12
    Tegnap láttam moziban, közepesen gyenge ovizsaru-koppintás. Az ovizsaru sokkal aranyosabb volt, ez elég laposra sikerült, egy-két jó poént, meg egy jó alakítást leszámítva (nem tudom a színész nevét, de Raymond bátyját játszotta a Szeretünk Raymond sorozatban, itt pedig egy paraszt igazgatóhelyettest alakít nagyon jól :)).
  • Panzermeyer
    #11
    Nekem anno tetszett az Ovizsaru (lehet még most is tetszene, nem tudom)... biztos bennem van a hiba :)
    Lehet, h. ebben a filmben Vin jobban alakít, mint a Pitch Black-ben, az annyira nem jött be, h. a folytatást már meg se néztem :)
  • Strahd_
    #10
    Én jókat nevettem rajta :)
  • grebber
    #9
    Nekem tetszik a film.
  • Killgore
    #8
    Ez nagyon lol film lesz :) Kiváncsi leszek rá:)
  • Laky
    #7
    véletlenül igen

    az egy cikk(!)
    ez egy topik (bár a cikkhez is lehet hozzászólásokat írni, de nem mindenki találja meg)
  • winnie
    #6
    azt el kell fogadni, hogy a gyerekfilmeknek van egy felső korhatáruk élvezhetőség szempontjából. a filmnek vannak jó pillanatai, de attól még nem lesz jó, sajnos.
  • Dynamic
    #5
    Sokan lefikázták, meg amúgy én sem csípem az ilyen típusú filmeket, de meglepődtem, mert a bemutató alapján nekem viccesnek tűnt.Mondjuk gondolom ott a jobb részek vannak kiragadva, a filmet nem láttam.
  • Phat Smoker
    #4
    jaaaj ez hasonló agyatlanság lehet mint anno svájcinégerrel az 'ovizsaru'
  • Cat #3
    [nagy]EZ ITT GONDOLOM NEM VERTE KI A SZEMED :)
  • maozedong
    #2
    hülye kopasz, a nője nem rossz.
  • Laky
    #1
    Vin Diesel bébicsősz szerepben??? :DDDDDDDDDD
    na ere kíváncsi leszek :))))

    A különleges kommandósok nem kérdeznek, csak teljesítik a parancsot. Shane (Vin Diesel) eddig így élt: mindig ott volt, ahol a legnagyobb a veszély, legkiismerhetetlenebb az ellenség, ahol az államérdek fontosabb, mint a saját biztonsága. De ezúttal olyan bevetésre indul, amihez talán még ő ereje, ravaszsága és bátorság is kevés. Egy családi házban, öt gyerek mellé parancsolják.
    A gyerekek apja ugyanis tudós, és kísérletei során egy különlegesen fontos anyag nyomára jutott. A találmány dokumentációjára számos világhatalom feni a fogát, csak éppen senki nem tudja, hol lehet: valahol ott rejthették el a családi házban. Shane kénytelen megszabadulni szokásos felszerelésétől: a bozótvágó kés, ejtőernyő, géppuska és kézigránát a kelleténél nagyobb feltűnést keltene a békés kertvárosi környéken. Az öt gyerek (a legkisebb néhány hónapos, a legnagyobb veszélyesen kamaszodó nagylány) körül úgyis egészen más túlélőcsomagra van szüksége: a harcedzett szuperügynök kénytelen megtanulni, hogyan kell bánni a pelenkával, babakocsival, pótkerekes biciklivel és a kamaszos érzelmekkel...

    Szereplők:
    Vin Diesel (Shane Wolfe)
    Lauren Graham (Claire Fletcher)
    Faith Ford (Julie Plummer)
    Brittany Snow (Zoe Plummer)
    Max Thieriot (Seth Plummer)
    Chris Potter (Bill Fawcett)
    Carol Kane (Helga)