18
A pokolból-Johnny Depp a hasfelmetszö nyomában!
-
#18 nekem nagyon tetszett a film bár depp-nek is adhatták volna ahasfelmetszó szerepet,igaz mikor megláttam a kedves kis Bilbót ahogy kibelezi a ringyokat könnybe lábadt a szemem :') nagyon kis aranyos,imádom azt a szineszt,az ember azt hinné,h kedves öreg úr aztán átváltozik veszett zombivá.
depp karaktere most annyira nem tetszett,láttam már betegebb karaktert is tőle,az egy jó dolog,h meghal a végén,de túl egyértelműen hal meg,meghalhatna mondjunk érdekesebben is. -
#17 én is most láttam pár napja pedig már egy éve megvan dvd-n... -
#16 Dc-n van ez a film? mert akkor letöltöm :) -
#15 Tegnap néztem meg végre (fél éve a gépemen van:)) tényleg jó volt:) és nem is lett klasszikus Happy end... -
#14 Testhezálló a szerep. :O))) -
#13 nagyon jó film volt, depp mester istenien alakítja az ilyen alkesz drogos szerepeket :))) -
#12 Zsákos Bilbo :) -
#11 talán mert skizofrén eset. -
#10 Spoiler!!!
Igen... -
#9 SPOILER!
királyi család orvosa? -
#8 Hasfelmetszö Jack (Jack the Ripper) -
#7 ki is az a Jack?
talán tavaly láttam. -
#6 most én nem erre gondoltam konkrétan,mert amikor felfedi magát a nyomozó elött ugyanugy suttog és a szeme is befeketedik... -
#5 Hát hogy meglepődj, hogy ki is az.... -
winnie #4 mert, ha nem változtatod el a hangját, akkor ki lehetne hangról deríteni, hogy ki a gyilkos? -
#3 miért vették olyan misztikusra Jack figuráját ezzel a suttogó hangelválltoztatással például? -
#2 mi lenne az? -
#1 Jaj elirtam a nevet na mindegy...
Nem igaz hogy ennek a remek filmnek nincs topikja,vagy csak bambán nem találltam meg?
Amugy a minap láttam ezt a nem annyira új filmet és nagyon király,és felmerült egy -két dolog ami mindenkit érdelkelhet!