Indul a Bakterház
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki ezekbõl a kacagtató történetekbõl nem tudja kiolvasni a sivár életben maradás elementális recipéit annak csak Kertész úr scripturái maradnak....<#sir>#sir>
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Abból is csak a lilát. 😊
Á, lehet csak túl városi gyerek. Szerintem még tehenet sem látott életében csak a csokipapíron. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nagy filmkedvelõ vagyok, Macskajajj és egyéb kultfilmek mind megvannak, de ezt a filmet eddig kihagytam. Most elkezdtem, de dögöjjek meg, ilyen szart én ritkán látok.
Lehet dobálni, beszólni (mondjuk felesleges, mert a topikba többet be nem nézek), egyszerûen csak ültem és néztem kerek szemmel ki a fejembõl és nem értettem: mi a lófaszt eszik ezen a kritikán aluli, története-semmi, poén-alig, szerencsétlen burleszk butaságon a nép??????
Biztos nem nekem készült, de akkor se fogom fel, mert én szokom érteni és szeretni ezeket a filmeket, de ez mégis kiütötte a biztosítékot. Inkább 1000x egy ponyvaregény, üvegtigris, vagy brian élete mint ez a film. Ezennel nagy "indul a bakterház" antifan lettem, joccakát.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Filmben viszont nem létezik folytatás, ha arra gondolsz.Évekkel ezelõtt tervben volt a folytatás készítése, aminek a Zádori Bence könyvek lettek volna az alapja és 2003-banm lett volna a bemutatója, de nem hallani róla semmit.
Ha én azt mondom KEJJFELLÁZÁR!!!!!
Akkó ugrani köll ám a halottnak is!
Piócás 4eva!
Þór vígi þessi rúnar
osszeszedetebb, pergobb, jobban ut
a konyv zavaros, a vege unalmas
egyebkent meg nem ertem, miert baj az, hogy nekem a film jobban tetszik?
mar ezen is vitatkoznom kell?
tudjatok mit? csak
es fogadjatok el 😞
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nem hiszem hogy nagyon érdemes összemérni a kettõt...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Lehet, hogy Mike fantáziátlan. :C
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
"nem volt nekem semmi sürgõs dolgom, de mégis annyit futkostam, hogy ne tovább"<#vigyor2>#vigyor2>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
"akkor száradt volna le a keze amikor ezt a kevés ebédet kimérte"
"olyan szép színe van a Ténsasszonynak, olyan szép sárga"
"büdös Bányájá"
Szóval a negjobb!!<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Akinek tetszett olvassa el Rideg Sándor többi regényét(Kristóf rózsafái,Sámson stb.), hasonló élvezetes nyelvezettel van megáldva.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Van a tágabb családban (nagybácsi), egy Sanyi, kicsit lófejû. A többi már mondanom se kell... :o)
shit happens
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
http://thenamelessphoto.com/
ide nekem még vagy ötöt banya! 😄
http://www.lohere.net - a MagyarChan
...(itt erre a részre nem emlékszem pontosan,de vmi "nem találtam fontosnak"szintû dolog)...meg különben is hun van még karácsony?:-D legjobb beszólás ever :-D
nagyon jó!!! 😊
...what\'s for You, will not pass You by...