Indul a Bakterház

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rideg Sándor keserves történetek írt, a "Rideg paraszti valóságot." A "Bakterház" ezen történetek között a legkeservesebb!!-Talán...
Aki ezekbõl a kacagtató történetekbõl nem tudja kiolvasni a sivár életben maradás elementális recipéit annak csak Kertész úr scripturái maradnak....<#sir>

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

most volt a csillag szöletikbe .D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Dynamic
Nincs ezzel semmi gond.Elmagyarázni ugyan senki nem fogja miért tetszik neki Rideg Sándor egyedi, ugyanakor zseniális nyelvezete, mert ez olyan mintha azt kéne elmagyarázni, hogy miért vicces a Monty Python.Neked nem jön be, ennyi.Én részemrõl a film hatására az összes Rideg Sándor könyvet elolvastam.Bár megjegyzem, egyik sem a története, hanem az elõadásmód miatt mestermû😊

Abból is csak a lilát. 😊

Á, lehet csak túl városi gyerek. Szerintem még tehenet sem látott életében csak a csokipapíron. 😊

Loál János
Hát ez szomorú. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
990 Ft-ért az Auchanban, és ki is írják dvd-re.

Blasta
Érdekes az élet.
Nagy filmkedvelõ vagyok, Macskajajj és egyéb kultfilmek mind megvannak, de ezt a filmet eddig kihagytam. Most elkezdtem, de dögöjjek meg, ilyen szart én ritkán látok.
Lehet dobálni, beszólni (mondjuk felesleges, mert a topikba többet be nem nézek), egyszerûen csak ültem és néztem kerek szemmel ki a fejembõl és nem értettem: mi a lófaszt eszik ezen a kritikán aluli, története-semmi, poén-alig, szerencsétlen burleszk butaságon a nép??????
Biztos nem nekem készült, de akkor se fogom fel, mert én szokom érteni és szeretni ezeket a filmeket, de ez mégis kiütötte a biztosítékot. Inkább 1000x egy ponyvaregény, üvegtigris, vagy brian élete mint ez a film. Ezennel nagy "indul a bakterház" antifan lettem, joccakát.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

jbal
nem lehet ezt valahonnan letölteni?

Prince of Máté
Most volt az MTV-n 😄D
Szoríjjja kend!

Dynamic
Tényleg van Fordul a bakterház, ami nem hivatalos folytatás.Azt már nem Rideg Sándor, hanem Zádori Bence(talán nem valóságos személy, hanem csak írói álnév?) írta.Nem rossz, aránylag jól sikerült leutánoznia Az Indul a bakterház nyelvezetét de hát azért csak nem az igazi.Van még mellette Gyorsul a bakterház és Banyaláz címû könyvei, amelyek szintén további folytatások.
Filmben viszont nem létezik folytatás, ha arra gondolsz.Évekkel ezelõtt tervben volt a folytatás készítése, aminek a Zádori Bence könyvek lettek volna az alapja és 2003-banm lett volna a bemutatója, de nem hallani róla semmit.
Prince of Máté
Ez lehet hogy nem igaz de az egyik haverom monta hogy van vmi Fordul a bakterház ami ennek a folytatása...

reménytelen
Kár. Pedig szuper film! Á büdös banyáját!
Fido4life
Én elaludtam rajta..<#zavart2>

Carlos
Érzie kend hogy javú?

Ha én azt mondom KEJJFELLÁZÁR!!!!!
Akkó ugrani köll ám a halottnak is!

Piócás 4eva!

Þór vígi þessi rúnar

Dynamic
Ki mondat, hogy baj?Csak nem értettem, hogy miért lenne jobb.
Mike at home
mert nekem jobb

osszeszedetebb, pergobb, jobban ut
a konyv zavaros, a vege unalmas

egyebkent meg nem ertem, miert baj az, hogy nekem a film jobban tetszik?
mar ezen is vitatkoznom kell?

tudjatok mit? csak
es fogadjatok el 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

JGTC
én olvastam is meg persze láttam is naggyon elégedett vagy mindkettõvel
Nem hiszem hogy nagyon érdemes összemérni a kettõt...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Loál János
Úgy van.
Lehet, hogy Mike fantáziátlan. :C

Dynamic
Miért lenne jobb a film, hogy habár a szöveg ugyan, mint a könyv, de a könyvben 10-szer több a poén?
Loál János
Sztem meg kb. 5x jobb a könyv. 😊

Mike
szvsz a könyvnél jobb a film

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

reménytelen
Úgysem lehetne felülmúlni...
guardian hero
Lehet, hogy jobb is így.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Dynamic
Annak idején folytatásról is volt szó, még tv-n keresztül keresték a szereplõket Bendegúz szerepére, de sajnos mint sok minden - gondolom a pénz miatt - még nem valósult meg😞
reménytelen
Nem olyan családbú származom én...
Láma!
istenfilm!!!
<#worship><#worship>

JGTC
kb 8szor láttam

"nem volt nekem semmi sürgõs dolgom, de mégis annyit futkostam, hogy ne tovább"<#vigyor2>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
"akasztanivaló ráncos bocskor"
"akkor száradt volna le a keze amikor ezt a kevés ebédet kimérte"
"olyan szép színe van a Ténsasszonynak, olyan szép sárga"
"büdös Bányájá"

Szóval a negjobb!!<#worship><#eljen><#nevetes1>

magának mi jutott?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

reménytelen
Nem most láttam elõször, most láttam harmadszor, de csak most jutott eszembe neki topicot nyitni! <#hehe>
Dynamic
Amúgy meg életemben nem olvastam el annyiszor könyvet, mint ezt😊
Akinek tetszett olvassa el Rideg Sándor többi regényét(Kristóf rózsafái,Sámson stb.), hasonló élvezetes nyelvezettel van megáldva.
Dynamic
"úgy gondoltam nem olyan sûrgõs a dolog, meg hun van még karácsony"
Dynamic
"néha nehezen érthetõ a parasztos beszéd"

Szerintem simán lehet érteni mindent elsõre is.
Azthiszem ez mar klasszikus, sajnalom ha csak mostanaban lattad eloszor. #1 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

cSuwwi
Az elején a szereplõk bemutatásakor: Sanyi, a ló 😊
Van a tágabb családban (nagybácsi), egy Sanyi, kicsit lófejû. A többi már mondanom se kell... :o)

shit happens

Loál János
Szerintem kb. 5x jobb az egyébként kiváló filmnél. 😊

guardian hero
Hunyjuk be a szemünket, oszt úgy falatozzunk!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Nem olyan családból származom én!

guardian hero
Olyan ronda volt, hogy olyan még a kalendáriumban sincsen!

"hozzá szenteltvizet" 😄DDDDDDD

http://thenamelessphoto.com/

alapmû ez kendek!

ide nekem még vagy ötöt banya! 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Botond
és miért nem mondtad,hogy mit üzent a kupec?
...(itt erre a részre nem emlékszem pontosan,de vmi "nem találtam fontosnak"szintû dolog)...meg különben is hun van még karácsony?:-D legjobb beszólás ever :-D
Dichter
"Saaaaaa Saaaaa Saaaaaanyiiiiiiiiii"

Legjobb rész <#vigyor>

PetruZ
Könyvben sokszor még nehezebben érthetõ, mert nemcsak a párbeszédek, hanem a köztes leíró részek is ilyen nyelvezettel vannak írva. De jó! 😊
eLviRA
a legjobb! egyik kedvencem. mindig jókedvem lesz tõle. 😊)))))))))))))) könyvben is nagyon vicces.

nagyon jó!!! 😊

...what\'s for You, will not pass You by...

Mike
alapmû

a DVD-re szépen felújították a képet, hangot

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

reménytelen
Na jó, de nekem megvan a digitálisan felújított változat DVD-n! <#vigyor3>
Davidus
Van olyan aki nem látta?😛

V9ykn8_TZL0

reménytelen
Á büdös banyáját! <#zavart1>
Oldal 1 / 2Következő →